IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Itamar Franco 80 vuottaTiistai 29.06.2010 02:49

<Tänään jälleen tulee omalaatuinen otsikko, ottaen huomioon sen ettei päivä liity mitenkään tuohon mieheen, ei vaan keksi otsikkos. Hän oli aikoinaan Brasilian presidentti.
Heräsin puoli neljältä suurin piirtein ja jälleen kerran avuoroksusirytmit menneet pieleen. Ensis viikon maanantaina on tapaaminen klo 12:50 Paciuksenkadulla ja pitäisi saada rytmit korjrattua siihen mennessä.
Heräämisen jälkeen join proteiinit ja katselin ejotain televisiosta, jotains piirrettyjä sieltä tyuli juniorilta. Putte Possu ja se musta ankka. Olikohabn se Repe? Kun juomat oli juotu, niin reissu kohti Alkoa. Bussi oli ärsyttsävän täysi ja en esaanut kunnon istumapaikkaa, jouduin matkustamaan selkä menosuujntaan päin. Kun astuin sisään Alkoon, niin eräs työntekijä tuli heti luokseni ja tervehti minua. Olin aluksi varma että hän tulee kysymään kuntoani tai jotaina, mutta sanoi vain ”moi”. No olenhan minä hyavä asiakas, kanta-asiakas joa monia monia vuosia. Ostin viisi isoa viskiä, mutta jouduin jonottamaan sekä pulloautomaatiölla että kassalla. Paljon oli porukkaa, olisivat voineet avata toisen kassan, muttei sillä enää lole väliä.
Kun bussi meni vittumaisesti oshi, niin menin taksilla kotiin. Katsoin Salkkarit ja söin hampurilaisen jonka tilasin kotiovelle. Vidskiä olen juonut ja katsellut tuntikausia Peep Showta Youtubesta. Kohta loppuu vuorokausi kesken, pitää laittaa tämä nyt tänne.

Hyvää illanjatkoa!

Nimipäivä 2010Sunnuntai 27.06.2010 02:27

Tänään on minun nimipäiväni ja lisäksi on myös juhannus. Klo on nyt 21:17 ja laitan aluksi Wordiin ja siitä sitten myöhemmin galleriaan.
Heräsin tänään Formuloiden aika-ajoon kolmeksi. Samalla join proteiinini ja olen jostain syystä katsellut Youtubesta kun joku pelaa Deathtrap Dungeons –peliä. Peli on todella pitkä ja minä myös omistan kyseisen pelin. Pelin pelaaja on surkea pelissä ja sen lisäksi tyhmä kuin saapas. Oikein ärsyttää tuon katseleminen, mutta jostain syystä silti jatkan katselua, en taida itsekään olla kovin viisas. Viskiä olen myös juonut tässä samalla ja onnistuin myös syömään leivän ja erään keiton. Galleriassa olen myös ollut, pitkästä aikaa ii2 –galleriassa. Klo on nyt 21:26 ja jatkan myöhemmin kirjoittamista.
Nyt jatkuu kellon ollessa 23:22 ja en ole oikeastaan tehnyt paljon sen kummempaa kuin edellä sanoin. Viskiä juonut ja katsellut sen tyypin seikkailuja Youtubesta. Onko häntä lyöty päähän jollain pesäpallomailalla vai onko maailmassa oikeasti noin tyhmiä ihmisiä? Jos olisin ollut vieressä kun hän nsuhoitti sitä, niin olisin vaikka väkivalloin ottanut ohjaimen ja näyttänyt miten pitää pelata.
Mitään sen kummempaa ei ole tapahtunut, mistä voisi mainita erikseen. Näköjään kirjoitusvirheitä ei pahemmin tullut.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin jälleen myöhään, nimittäin se oli jotain kolme ja risat. <Jos joku muuten ihmettelee, niin minä toki herään usseita kertojsa ”yön” aikana,a mutta itse laskene sen siitä milloin nousen ylös ja laitana vaatteet päälle. Esims. kissanhiekka ei korkjaa itse itseään eivätkä kissat osaa avata purkkejaan.
Tänään siis siinä lähemmäs neljeää oleilin netissä ja ajoin proteiinit aamiaiseksi. Katselein Salkkareiden ohella amyös Poliisisopisto kolmosen jqa aniiden jälkeen monta jaksanoaja Doctor Steve O:ta, joka on yllättävän hyvä sarja. Youtubesta anäkyy jaksoja ennen kuin ne tulevat täällä Suomessa.
Viskiä aloin juomaan samoihin aikoihian kuin katselin Poliisiopistos kolmosta. Täällä asuus kmonen monta juoppoa minun lisäkseni ja yksi huuteli tuolla pihalla pitktään jotain sekavia ja ajoku tasisi pitää bileet, tai aianaskin kovaa soi musiikkii. Mikisei minua kutsuttu? Voi tietty olla ettei siellä ollut mitään bileitä. Kukaa häätää väen eulos yhdeksältä iollalla? Kosks a suunnilleen niihin aikoihin musiikki loppui.
Pitäisi stässä lopetella, en keksinyts parempaa otsikkoa, mutta aonhan sitä ennenkin ollut tyhmiä otsikoita.

Hyvää illanjatkoa!

Rintakipuja, mutta ne lähtiMaanantai 21.06.2010 02:38

Tänään nukuin myöhään jälleen. Mkä saisi minut heräämään aikaisemmikn? Nukun suunnilleen kellon ymp’äri. on jäänyt vähän univelkaa näköjään. Sitten menin ottamaan päivän proteiinit ja kataseli n samalla legendaarisen elokuvan, Poliisiopisto vuodelta 1984, se enesimmäinen ja helvetin hyvä elokuva. Katson huomenna ehkä seuraavana, minä omistan kaikki seitesemän.
Sittene oleilin netissä ja katsosin aina välillä subin leffaa, jaotain Sandra Bullocin esittätmää missiagenttia. Kylläa minäkin voisin Sandraa painaa, mautta niin varmaan suurirn osa gallerian miehistä.
Noin suurin piirteine tunti sitten saian hirveäen tuskallisisa rintakipuja vasemmealle puolelle, eli sinne sydänpuolelle. Vituttaa tuollaiset, muttene jää valittamaan niistä sen keummempia. Heh sainpahan ainakin aiheen eotsikolle tälle päiväkirjalle. Vistutti kyllä ne vittumaiset rintakiavut, mutta en eaio valittaa kuin joku pikkutyttö täällä.
Olene juonut viskiä aikas paljon täällä, viinata uhkaavat loppua kesken. Olisi pitänyt käydä kaupassaa tänään. Alko on jostaian syystä kiinni sunnuntaisin,s mutta kyllä se kaljakin helpottaa starpeen tullen. Noah kun viinat loppuu, niin Dormiplanatsien voimalla nukkumaan ja silleen.

Hyvää oillanjatkoa!

Mese hajosiSunnuntai 20.06.2010 02:42

Nukuin tänään peräti puoli neljään. Tein ne normit hommat ennen kuin aloin ryyppäämään. Koska on lauantai, niin televisiosta wei tule yhtään mitään. Jotain tyhmiä elokuvia. Ainoa ajonka katsoin oli Tallipihan bilehileet seitsemältä kun söin ruokaa.
Lähinnä tämä päivä on mennyt viskiä juoden, mutta koska aloitin myöhän heräämisen johdosta juomisen myöhään, niin en ole ehtinyt tulla känniin vielä, ainakaan suureen sellaiseen. Otsikosta jos puhutaan, niin todellakin tein jotakin jolla sain meaesestä pois kaikki muut paitsi kolme ihmistä. Yksi juoppokaveri runoajoilta ja kaksi tuntematonta. Olene siinä uskossa, että muut voivat kyllä ottaa minuun yhteyttä, mutten itse heihin. Sain lisäksi myös lisää kutsuja Facebookiin jälleen. Ihmisille ei vaan mene perille, etten aio liittyä sinne. Noah olen tainnut sanoa sen vain päiväkirjoissani, sistä lukee melko harva ihminen nykyään. Ei kait tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Keisari Yonglen voitosta tasan 600 vuottaKeskiviikko 16.06.2010 02:44

Kuten otsikostsa näkee, niin tänään tulee kuluneeksi tasan 600 vuotta siitä kun Kiinan keisari Yongle voitti Onon-joen taistelun mongoleja vastaan. Nykyään otan wikipediasta jonkin vuosipäivän jos sen keksi mitään järkevää otsikkoa.
Joka tapauksessa tänään herättyäni puhuin ryyppäämisestä lääkärini kanssa jeälleen kerran. Vieroitusta aoina ehdotellaan ja kaikenmaailman terapiaa ja sen sellaista. Ensis kuussa olisi tapaaminenkin siellä taas.
Puhelun jälkeene oli se tavallinen katseleu netissä, eli mitä on tullut sanottua edellisenä yönä galleriassa. Sitten katselin Saalkkarit ja join proteiinini. Pakko se oli jotakin syödäkin ja söin sellainen nuudeliruukun tai jotain sellaisen, söinhän minä nakkejakin myöhemmin.
Olwn juonut tänään viskiäni jälleen kerran ja sen semmoista normaalia tekosiani. Noh vuorokausi loppuu kohta ja paaprempi laittaa tämä galleriaan.

Hyvää illanjatkoa!

Härveleitä metsästämässäMaanantai 07.06.2010 02:35

Nukuin tänäänkin suunnilleen johonkin yli kolmeen saakka ja sitten teien sitä normia mitä nyt yleensäkin.
Olen myös aloaittanut tänään jonkin festarsirthärvelikeräyksen ja siihen jää koukkuun, kuten aikoinaan niihin nalleihinkin.
Viskiä on juotu taas sihan helevetisti, sekeä katseltu Youtubten videoita sen elisäksi. Eipä oikein paljoa amuuta, ja lopetellaan nyt kun vuorokausikin uhkaa aloppua kesken.

Hyvää illanjatkoa!

NettiruokaaSunnuntai 06.06.2010 02:14

Nukuin melkein kolmeen saakka. Nykyään nukun todella myöhään. Ensi viikoll on leikkaus ja joudun silloin heräämään aikaisin. En kylläkään muista milloin se on, mutta pitää ttollaa selvää.
Joka tapauksessa tilasin tänään ensimmäistsä kertaa ruokaaa netistä. Ostin hampurilaisaterian eräältä nettisivulta. Sebs tulo kesti kyllä jotain tunti ja 40 minnuuttia, muttei ainakaan tsrvinnut soitella minnekään.
Viskiä tietenekin tänäänkin juotu ja silleen. Panettaa kokoajan ja ajos täällä olisis aikuinewn nainen seuranani, niin saattaisin katsella häntä ”silsllä silmällä”. Nyts kuulostin varmaan joltain seksuaalirikolliseslta tai jotain, no nen ole kuitenkaan onneksi. Ei stässä oikein kirjoitettavaa keksi muuta, notta silleen.

Hyvää ikllanjatkoa!

Clint 80 vuottaTiistai 01.06.2010 01:50

Tänään, kuten oystsikosta näkyy, niin suurmies Clint Eastwood täyttää 80 vuotta. Sainpahan sen avulla otsikon päiväkirjaan, kiitos Clint.
Heräsin siinä kolmen aikaan päivällä, ei oikein muistikuvia milloin menin nukkumaan, joten ei aavistuksiankaan paljonko nukuin. Ei aainaskaan ollut enää kipuja, olin eilen kärsinnyt vittumaisista alavatsakivuista, joista kjuitenkin pääsin eroon. Lauantaina ne olivat verenoksennuksen ja mustan mönjän oksennuksen lisäksi kamalammayt. En kuitenekaan itke pikkujutuista, joten jos kuiollaan, niin sitten kuollaan. Elokuussas muuten pitäisi kuolla, ehkä veren oksentaminen on jeonkinsortin oire jostain vakavemmasta, mutta kuka välittää? Kaikkihan me kuollaan joskus.
Joka tapauksessa silloin kolmen aikoihin otin proteiinit ennen päivän alkoholeja. Viskiksännit edelleen täälllä.
Visdkin lisäksi olen löytänyt kaapista ala-asteella tehdyn hienon sarjan John ja Mac, vitun leäppäe tarina ottaene huomioon että on toimintatarina, no lapsen etekemänä kaikki ovat periaatteessa läppä. Olin myös saanut opettajalta arvion: ”Rajunpuoleista toimintaa jenkkityyliin. Toimii hyvin”. Toimiiko hyvin, jios yhdestä miinasta akuolee seitsemön ihmistä? NO lapset lapsina ja aikauiset aikuisina. Tarauinakla on myös seitsemän jatko.-osaa. En jaksanuat lukeas muita.
Eia kait tässä muuta mieleleleeen tule.

Hyvää illanjatkoa!

Vittu kun ei keksi otsikkoaSunnuntai 16.05.2010 02:38

Kirjoitan tätä päiväkirjaa jo nyt alkuillalla kellon ollessa 20:34 Wordiin aluksi ja sieltä sitten myöhemmin galleriaan.
Olen lähes koko päivän katsellut Youtubesta That Mitchell and Webb Look –sketsisarjaa. Monen monta tuntia. Tämän sketsin olen katsonut jo seitsemästi, mutta silti aina naurattaa: http://www.youtube.com/watch?v=m9al-mpqXjc Lisäksi olen elellyt vapina/pelkotilassa. Hikoilutti, tärisytti ja hieman pelotti. Silloin tällöin sellaista tapahtuu rankan ryyppäämisen takia. Olo on nyt tietysti normaali kun on saanut viinaa kiduksiin. Aloin ryyppäämään melko myöhään, vasta viiden jälkeen. Katsoin myös Formuloiden aika-ajot ja eiliset ohjelmat. Minä laitoin eiliset ohjelmat kovalevylle, koska Jcob tuli tänne eilen. Sen tähden katsoin ne tänään. Hän muuten mainitsi minulle jotain ettei minun kannattaisi mainita kaikkea tekemistä päiväkirjassani. Olen aika avoin ihminen humalassa ja sen tähden mainitsenkin aina välillä omista runkkaamisistani, mutta toisaalta miehet pitävät naisista, joten siinä ei ole mielestäni mitään hävettävää.
Nyt kello on 20:55 ja taidan jatkaan David Mitchellin ja Robert Webbin tekemää huumorisarjan katselua. Todennäköisesti olen aika out tästä maailmasta kun jatkan kirjoittelua.

Jooha täällä ollaan kelleon ollessa amitäs se nyt on, jotain 23:35 tai ainakin sdinne päin. Ollaan vedetty aikas paljoan tässä viskiäs, mutta sitelsiriess en ole out, sillä ksyllä minulle ebaarissa voisi tarjoilla ja akyllä ne laualutkin luisatAISI ja silleen.
En ole åapahemmin asipita tehnyt tässä välissä. Katson Tappavba ase nelosta ja asdsilleen. Ei soikein keksi mitään, notta eie kaita tässä mitään.

Hyvvää illanjatkoa!