IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Moldovan itsenäisyyspäiväLauantai 28.08.2010 02:15

Esi mitään tietoa miten paljon se etäytytää, muttaa sen tiedän että sillä maalla on nyta synttärit. Onkao väliä? No eeie eole tietenkeään, mutta saan aotsikon ainakin.
Heräsisn suhteellisen meyöhään ja lähes hetti tuli oteettua kuppia, eli viskiä. En apaljoa muista koko päivästsä. Kuan minä heräsisn niin otit n kuppias samalla kun otti jotaaian akeltaista juomamaa, eei sentää omaa vdirtsaani. Nos eipäs tässä paljoa muuta varmaan kaia, taia jos jsotaian tärrkeää kiirreellistsä, nsiin sen näemmäpe seuraavassa späsivävkierjassani.

Kuan, tai siis hyvää illanjarajiao!

816. merkintä päiväkirjaanPerjantai 27.08.2010 02:49

Tulsi sittene staas nukuttua myöhään,s johonkin nelkjään ja olai tullut palajon postia, onneksi ei ole mitään ikävää postsia, en kyllä ole avannut pahemmin niitä kuoria, mutteievät ne laskuilta näytä. Siitäts tulikin mieleen että psitää maksaa yksi lasku.
Katsoin Salkkarit tsitten ja oleielin galleriassa ja join proteiineit ja sitten viskiä taas kunnolla. Eiiapä siinä oikeastaan paljon mauuta kkuin ryyppäämistä. Ok Cupid lähettti taas eukkoja aminulle joista voisin olla akiinnostunut,s aiain myös jotain Imwulta ja jotaian muuta. Eis tässä nyt oikein paljoa mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Flowchart to your heartMaanantai 23.08.2010 02:45

Nukuin todella myöhään ja minulla on sellainen tunne, että alun perin jurrissa menin väärään sänkyyn nukkumaan. Ei mitään muistikuvaa eilisestä, ei ollut todellakaan ensimmäinen kerta. Ei varmaan tullut kovin suurena yllätyksenä.
Heräsin todella myöhään, siis todella myöhään. Sen takia en ole tullut niin kovaan känniin vielä, ja kirjoituskin näyttää sujuvan kun katson Wordia, niin ei näy punaista. Otsikko nyt on eri asia, kun se on englantia.
Herättyäni katselin ohjelmia kovalevyltä ja join proteiinia, pakkohan se oli päästää kissat ulos, kun Essi niin halusi. Lapset taas huutelivat siellä pihalla leikkiessä. En tajua mikseivät he voi puhua normaalisti, onko pakko huutaa? Huusinkohan itse lapsena? Nykyään huutelen lähinnä vain vihaisena. Jos olisin miljonääri, niin ostaisin koko maa-alueen ja häätäisin koko lapsilauman pois koko Kurkimäestä, että vihaan lapsia.
Otin luonnollisesti alkoholia, viskiä tietysti. Kävin galleriassa ja Hotmailissa katsomassa postia, olihan sitä postia tullut. OkCupid oli lähettänyt jonkin ihmejutun. Se oli laittanut tämän otsikon, eli Flowchart to your heart. Ajattelin aluksi sen olevan aluksi uusi toiminto joka automaattisesti näyttää kuka on ihannenaiseni, mutta minulla meni melkein tunti saada tehtyä koko juttu. No niin siinä sitten kävi, ettei kukaan nainen ole minusta kiinnostunut, sen sitä saa kun on rehellinen. No läheisyyttä saa Kivikon pubista ja Olutpankista ja sen sellaisista. Vanhat spurgunaiset jostain syystä pitävät minusta. Tiedän sanomattakin, että on oksettavaa vedellä kielisuudelmia rumien vanhojen naisten kanssa, mutta pitää tyytyä siihen mitä saa. En minäkään ole mikään adonis.
Piti tuossa lukea uudestaan teksti, että olinko kirjoittanyut siitä otsikosta.
Minulla ei oikeastaan ole pahemmin muuta sanottavaa, ihmetyttää vain miten olen saanut näin selkeää tekstiä aikaan. No mutta hyvähän se sinäänsä on, ainakin lukioiden kannalta. Vaikkei heitäkään nykyään monta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Jotain cooperia ja alastomia TeppojaSunnuntai 22.08.2010 02:30

Tänxääsnsn s stuli herättyä siisnä viiden maissa.,, siis illaqlla. Vittu olrin silloinkin jo jurrissa. Otrin hieman proteiiniea ja sitteb otitn viskisä paäivävn saldoon, ei eole jalksanut syödä,s eri jaksa syödä ruokaa, tekee evaana mielei juoda. Niian kautsustusta aamusta, minulelle tuli viestsisä, joksu vitun <helena, kuka vaitun helena?
Katsoisn postia ahotmailista. Kutssua aCooooperiin jja viestsi jostaian alastsomista Tepoistas, mität vittua sekien meinaa, oleneko minä muka ndiiden mielestä jokus vitun homo? Tulli vieläe jälleen keutsu facebookiin,e ties kuinka mones. Vittutu miksi kaikakai painoastsavaatssd minua sinne?
Eia tässä varmaan asihmeemmpiä ole, eie ryyppäämistsä kummempaa.

Hyvää illanjatakoa!

Rimputusta aina kolmeltaLauantai 21.08.2010 02:43

Tänään heräsin toki aluksi monene monta kertaa, kuten aina. En kuitenkaan koskaan herää,a tai siis nouse ylös vaikka olisi kello esim.s yksi. Tänään ja lähes aina joka kerta viikon ajan, yli viikon, nsso useasti, on aina kolmelta apäivällä soinut ovikello mielesstäni. Herään aina siinsä kolmen aikaan ääneen, joka olisi kuisn joku olisi ovikelloa rimputtanut. Ei se neiin kuitenkaan ole ollut, sillä nousene aina istuma-asentoon ja odotan sen esoivan toisen kerran, muttei mitään enää kuulu ja menen takaisin nukkumaan. Taaooiisi sitten soittaja soittaa aina avain kerran. Todenneäköisesti kuvittelen kaiken eikä se edes soi, aehkeä elimistöni käskee minun nousta ylös. Nousin ylös sitten ylös siinsä puoli viiden aikoihain. Melkein hetihän ne Salkkarit alkoiuvat ja Hyvcää Päivää –juoman jälkeen olei hyvä hetki ottaa kuppia. Aloain siis ryyppäämään viski’ä
Ruoaksis toilasin netistsä megahampurilaisen, luulain aluksi sieltä tulwevan kaksi normaalikokoista hampurilaista kun luki hampurrilainen x 2, mutta atiuulikin hampurilainen ejoka oli tuplasti kookkaampi. Hyvdä kun leuat riittivät syömiseen.
Annaoin lisää sydämiä galleriassa,a kaikki itselleni, kuvaiin jossa kissa, koska rakastan kissojani. Netissä aika taylsääs ollut sinäänsäs, eikä paljaon muutakaan, eipäe pahemmin ryyppäämistä kummempia taänäänkään.

Hyvää illanjatkoa!

Aina ei kannata kyylätäKeskiviikko 18.08.2010 01:51

Oli e hieman vaikeaa herätät, mutta tuli silti herättyä viele’ä jurrisikkasisnsn vaikka kello olikokn jotain kaksi ja arisat. Jooppa joo no kuaten edellisestä merkrinnästä maainitsisn niin siität muidene ihmisten meetsästyksestä, nsiiin ei se kannata. Löysin kaksi ja tulee vaana paha mielie siitä, liikaaa muistoja, ihastsuksia, tulee vaan paha miwelei. Taidan alopettaa koko puuhan joa nyt. Noaa saoinpahan huomata että hyvivn menee heillä,, kivat heille. NYzt tietty molemmat mielessä, svittu että olene idiootti skun ddes aloiatin kyseisen harrastuikksen.
Hetti kun heröäsisn, tai nousisn ylös, minulla oli sellainene olo etttä olen vieleäkin kännissä. Horrjuvin askelein saavuin koneekellle ja oaliahan se tietenkin pakko päästää kissata späästää ulos, kun Esssillä on pakkomielllele sinne ulos. Salkkkaarit tuli katsoltua viinaaa juodene. En rvarmaankaan ole ehtinyt missäsän vaiheessa ole selevinnyt edellisesttsä kännistsä, joten olene varmaan ollut koko ajana kännissä,s heräämisestäs lähtien. Vityttu miten vaan kuukle. Eiapä paan aaaasisn aa siniun sanasi. Tunne kuin ties misssä, smutta ruorkaa tuli tehtyä silti,a hayvää nuudelikanaa, enuudeliruukkua saaa mikrossa kaolmessa minuutissa. Freeendit aölkopoi lähes sekunnniiilleen kun saom ruoan tänne. En jaksaa syödä keittiöss’ä, vaan haluan aina asyödä telkkaria katsellen, ja silleen.
Vittru ja silleen ja vein roskat ulos jaa sjotenkein tunui että kaikakki katsoisvat minua. Vittut käavelinkin muutenkin kuitnenkin kuin sir didbdby chivbcken ceasar, ainoastsaan ginger puutttui,e mutta kaiakki kuitenkein tietenkien tajuaavat mit’ä tarkoitan.
Lähettti se OKCubit vieestsiäkin, siis jsoo se sanoi jotain etttä haluaisi minusta uusia ksuvia. Minä muuten lisäskisn s uusia kuvia taänne galleriaan ajaa aotinkins monta enebnnen elisäystsä lähinnä sen tähden eetteteie mieneun rypyrt näkyiissi niin selvästi. Ryyypp’äsin itsellenei ryppyjä, mutten halua että ne e näkyvät. <mielestsäni ne eivät näy uusiiissa kuvissani.
Mylehemmin kun olene ryypännnyt moneen monta trryyppyä, niin ihan pokkana tuli oksenneettusaja lähes puoliksi verta. Kusn eleimisrttö hajoaa, niin veri lenetää, vivttu ihan sama muutene mutta kun se meni vaatteille. Huomenenna on pakkoa mennä Alkoon kun viinat aloppuu ja mitäs sitten eteen? Se one vaan pakko, eie kait sinne eilman housuja mennä, vaia oytanko shortsit? Eoi sitä tiedäd, mutta apääasia että saana viinaa.
REili tunti tässsä on aoikaa , mutten usko ettäe tässä eenää tapahtuu maitään merkittävää enää ettänöää.

Hyvväää sillanjatkoa!
Joo eli tänään oli herääminen poikkkeueksellisen aikaisellista. Pisti menneä verikokeisiin jao aamusyaa ja sain oikeen tekstiviestin kännykkää n puoli yhdeksältä siität, oikein sairaalasta asti, tai ainakin jo siitä kertoi. Olina aika out maailmasta ja heiluen sja täristen kävelin sinne, hyvdä etten nukahtanut ododtussaliin ja siellä ododteltiin yli puoli tuntia. Ehtitpähän hieman selvitä Vitutti kaun kun oli vain akymmenen ennen minua, mutta sislti piti odotella niin kauan. Painaoin sitä verikohtaa ehkä minuutin enennen sen repäisemistäs, aiheuttaa vaan liikaa huomiota,, jonka jälkeen lähdin Alkoon, eipäs ollut paljoa porukkaa sieerllä. Saian satsin viivinan kun myyjä tuijotti akähes jatkuvasti piikin själkeä kädessä. Kai ase luulee, ettät nyt olen ratennut jo heroiiniin. Eahkä parempi niin, sainahn minä viinat.
Kotiitn kun pääsi, niin katsoin väahän aikaa aamauohjelmia televisiosta, ajonka jälkeen netistsä olin Youtubessa ja atäällä galeriassa ja youtubessa katsoin hienot sarjata nimeltä: sir Digby Chicken Caesar. Pitit laittaa kopioinsti kun en usko pystyväni oikeen laittamaan tässä tilassa tuollaistaa nimeä.
Pitit mennä hetkeksi nukkumaan myös ksun eivät meinanneete silmät pysysä auki. unukuin hetken ja alooiin pelaamaan Love Hina Innia, se sellainen peli jossa asutaan isosssa talossa kuuden naisen kanssa, aja ja aja pitäisis päästä hiemana hauskaa pitämään. Joalllain konstsilla sain ittsenni sieltä kolme tyttöystsävää. Sitteen Salkkarit tuli ja muuta ohjelmat swn jälkeen.
Oleen ottanut paljaon viskiäs, onhan mnulla seitsemäne isoa pulloa.
Eaihaän tässä varmaan paljoa muuta ole eneää.

Hyvää illlanjatkoa!

Viikko vuosipäiväänSunnuntai 08.08.2010 02:36

Eli kuten näkyy otsikosta, niina tasan viikon päästä minulla on vuosipäivä galleriassa. Kuusi vuotta yhteensä.
Heräsin neljältä illalla vastsa, onneksi ren myöhempään kun lauantaina Alko auki vain kuuteen. Kokoa lähtö alkoai sekavasti, solin ihan out bussissa,a kadulla ja Alkossa asekä myöhemmin baarissa. Taisin olla vielä kännissä. Kontiulan terassit olivat cvarattuhaja joten menin sissälle baariin, msinun nlisäkseni oli vain ayksi seurue. Tusksinpa siellä minua halutaan, mutta minulla oali repullinen viskiä, joten mitä järkeä ollaa autiossa baarissa?
Kotona aloin ryyppäämään sistten sitä viskiä ja kauuntelin naapureiden keskustelua, ehehe taitavat pitäät minua jonain hulluna juoppona.
Ewn jaksanut ruveta tekemään ruokaa, joten etetilasin sen netistä. Kymmpaillä saa hyavää ruokaa. Olliiut tässä hieman naisenkaiapuuta, paitää varmaan lähteä baariian hakemaan itselleni oma eulkko. Oolllisihan se ihan kivaa jos oisi tyttöystävä. Tuuolta Kivikon baaristsaa luulisi löytyvän joku pultsariakka. Muattta helvetti, alkaa menneä ohi aiheen. Mistäs töässä edes puhuttiin? Ei kai tässä ryyppäämistä kummempaa.

Hyvää illanjjatkoa!

Telkkari hajosiPerjantai 06.08.2010 02:36

Saain itsellenie otsikon kun televisioini meni hajoamaan. Se oikeastaan jajosi jo eilen, sillä en saanut sitä enää päälle. Menin kännissää tekemään jotain mikä sene hajotti. Takuu ei olee voimassa, eikäs se edes korvaa humalaa. No miniulla on neljä televisiota, joten ei kait siinä kosvin kummoista. Saai ainakin otsikon, jee jee. No lauonnollisesti mielummin olisin smielummin pitänyt sen telkkarin.
Noah mitäs tänään. Eipä ennen Salkkareita tapahatunut ioikein paljon mitään. Niideen jälkeen aloin oattaa viskiä kunnolla taas ja huiddoind lapiolla pihallanai kun linnut hyökkäsisvät hyönteisten kanssa. Ärssysttäviä lapsiakin piti parkkeerata apyöriään juuri minun pihania eteen. Seisoisn viskilasini kanssa kuin vihainen pedofiili katsoen lapsia, lsähtihän ne siitä sitten.
Sähköpostsiin oli tullut viesti jossa toiavotettiin hyvää puumaa. En tajunnut ollenkaan, puuamahan on iso kissaeläin. Joku uswkko kehui miten häne sai 10 vuotta vanhemmalata naiselta, mutta maiten se liittyy puumaan? MAINÄ en vaan tajua!
Eai tässä kysllä tajuta paljon amuutakaan tällä hetkellä, aika out sinäsänsä. Voisis tulla joku juttelemaan kun mesesssäkin ollaan. Ei atässä jaksa ajatella muuta ja kaun nettikin voiv mennä pois ja jäisis tämä pois. Vittu ei saa.

Hyvää aillanjatkoa!
Nyt on alkanut jo elokuu ja sen vanhan ennustuksen mukaan minun pitäisi kuolla tässä kuussa, eli jokainen päivä voi olla viimeiseni. Olen siitäkin maininnut aikoinaan aiemmissa päiväkirjoissani. No ainakin monet ihmiset iloitsevat kun minä potkaisen tyhjää.
Heräsin tänään ”jo” kahden jälkeen ja hieman aikaa hereillä oltuani, päätin lähteä Alkoon. Vitutti kun bussi meni ohi liian aikaisin melkein tyhjänä ja se minun seuraava bussini tuli myöhässä melko täynnä ja tietenkin piti yhtä pysäkkiä lukuun ottamatta pysähtyä jokaisella. Alkossakin oli melko pitkä pullojono. Odotin arviolta ehkä noin kymmenisen minuuttia ennen kuin pääsin itse laittamaan tyhjät pullot pois koneeseen. Ostin lopulta viisi isoa viskipulloa ja kilisevällä repulla lähdin kohti bussipysäkkiä. Bussilla sitten kotiin ja söin lihapiirakan ja join sen kanssa yhden pullon Hyvää Päivää –juomaa sekä kaksi muuta proteiinijuomaa.
Naapurit huutelivat jotain pihallaan samalla kun aloitin viskikännin juonnin. Mielenkiintoista olisi kuulla sanatarkalleen mistä puhuttiin. Kyllä se Jarkon nimi mainittiin ja sana naapuri, puhuivatkohan he nyt minusta?
Olimme siinä vaiheessa tulleet aikaan, jolloin Salkkarit alkoivat ja kolmen jakson verran peräti. Katsoin sitten ne ja sen jälkeen katsoin elokuvan Uuno Turhapuro menettää muistinsa. Hieno elokuva.
Sen jälkeen alkoi Frendit ja sitten Simpsonit ja nyt ollaan nykyajassa. Kello on nyt 21:10 ja laitoin osan tästä nyt Wordiin ja jatkan kirjoittamista myöhemmin. Palaillaan myöhemmin asiaan.

Jatakuu nyt kellon ollen esemmoiset 23:432 eli semmoisete , joilloin onkin hyvä jatlakaa kirjoittamista. Olen juonut paljon viskiä ja aolene myös katsosnut jatkoosan atuohona Turhapuroorn, jonka mainitsisn aiemmin.
Kovivn kummoista ei sisnäänsä ole etapahtunut, siis eie oikeastaan ja paitää laittaa päiväkirja galloeriaan ja silleen. Viskikännissä ja parait hallusianaatiot (een enää kunnolla mauista, eik’ä ole edes aikaa ole muistella). Noh ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!