IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Ilmeisesti HalloweenSunnuntai 31.10.2010 02:04

Tämän gallerian mukaan nyt on Halloween, mutta minun kalenterini mukaan se on vasta viikon päästä lauantaina. Kumpaa tässä nyt sitten uskoisi? Kai minä 8uskon galleriaa kun kerran tulee Neloselta yöllä Halloween –elokuva. MILlaisia ihmisiä oikeen päästetään tekemään kalentereita? Vitun urpot, sekoittaa mielen. No ihan sama sinäänsä.
Heräsin tänään jälleen myöhään ja en ole vieläkään syönyt ruokaa, alkaa kohta tulla nälkä.
Katsoin Vedetään hatusta ja jotain komedioita Yle Teemalta. Luonnollisesti ohjelmia katsellessa viskiä tullut juotua jälleen kerran. Olen jatkanut vanhojen sähköpostejen lukemista ja voi sentään mitä juttuja. Minulla ja muilla tosiaan sana hallussa :D, se oli sitä nuoruusaikaa.
En minä oikeen muuta nyt keksi. Tuskin tässä nyt tunnissa mitään kummoista tapahtuu.

Hyvää illanjatkoa!

Vanhoja sähköpostejaLauantai 30.10.2010 01:27

En ole todellakaan pitkään aikaan kirjoittanut päiväkirjaa. Monta kertaa olen meinannut kirjoittaa, mutta sitten se on vaan jäänyt.
Joka tapauksessa heräsin tänään ensin puoli kolmelta päivällä ja en edes ollut aluksi varma onko aamu vai päivä. Olin niin kännissä vielä silloin ja piti katsoa kännykästä aikaa. Sitten jatkoin unta, vaikka siihen aikaan olisi hyvä olla jo hereillä tekemässä päivän askareitaan. Itse heräsin lopullisesti siinä seitsemän aikaan. Minusra on sinäänsä aika huolestuttavaa ja vittumaista tämä minun unirytmini. Kohta alkoikin jo Salatut Elämät ja samalla minun viskikännini.
Niiden normaaleiden ohjelmieni jälkeen olen lukenut vanhoja sähköpostejani. Minulla oli runovuosien aikoihin tapana tulostaa kaikki Suomi24 –sähköpostini. Niitä riitti ja luettavaa riittää. Nostalginen vaikutelma tullut tänään. Viskin sijaan minun pitäisi juoda nuoruudenjuomaani Salmaria. Löytyi myös iso valokuva entisestä kouluihastuksestani (minulla on muuten siitä yhteisökin) ja sehän on todella hyvännäköinen nainen. Minullahan on sen numerokin kännykässä vielä tänäkin päivänä :D ja silleen.
Taidan nyt kuitenkin jatkaa vanhojen sähköpostieni lukemista ja viskin ryyppäämistä.

Hyvää illanjatkoa!

Olga Kuzenkova 40 vuottaTiistai 05.10.2010 02:26

Joo elikkä tänään tuli 40 vuotta tuon akan syntymästä. Wikipedian mukaan hän on on venäläinen armeijan upseeri ja moukarinheittäjä, olympiavoittaja sekä maailman- ja Euroopan mestari. Sainpahan otsikon päiväkirjaan.
Joka tapauksessa heräsin tänään melkein puoli seitsemältä, joten ole ollut kovin kauaan hereillä. Vituttaa tämä unirytmi, heti kun tulin uudestaan työttömäksi, niin aloin vetelemään sellaisia yli kellon ympäri vedeltyjä unia (ainakin oleteltuja sellaisia, koska minulta menee yleensä muisti). No sitten siinä tuli melkein heti Salkkarit ja otin viskiä, kuten tavallista. Kun katsoin sarjaa Kovan onnen kundi, niin päästäni alkoi minulle tuntemattomasta syystä vuotaa verta. Ehkä vanha haava aukesi tai jotain. Se ihmetytti minua miksi se alkoi vuotaa, ei minulla pitäisi olla pahoja haavoja päässä, ainoastaan arpia olen täynnä. No ihan samahan se on.
Eipä sitten olla paljon muuta kummempia tehty tänään, sitä samaa mitä yleensäkin teen. Pitäisi varmaan syödäkin jotain jossain vaiheessa.

Hyvää illanjatkoa!

Vipin antajaSunnuntai 03.10.2010 02:43

T'n'''''n tuli her'tty'"''''\''' vasta kuuden aikoihin ja n'en jo heti t'st' ett' aakkosten toiseksi viimeisen kirjaimen kohdalla tulee tuollaista ihmeellist' merkki'. Sama juttu muiden hieman omalaatuisten merkkien kohdalla. Mit'k;h'n min' oikein tein_ Ja ei toimi sitten kysymysmerkkik''n. Aika vittumaista kirjoittaa t't'.
Joka tapauksessa p''tin t'n''n antaa ihmisille paljon ilmaista vippi'. Aloitin juomaan viski'kin vasta suhteellisen my;h''n, jotain kahdeksalta suunnilleen. Oletin my;s t'st' tulevan hyvin luettava merkint', mutta toisin kuitenkin k'vi. Minun pit'' ottaa selv'' mist' kaikki johtuu. Kyll' min' sen kai saan kuntoon.

Hyv'' illanjatkoa!

NatsatKeskiviikko 29.09.2010 02:58

Eilisestä aikaisesta herätyksestä huolimatta en herännyt tänään aikaisin. Oletan kyseessä olevanm se että olin nukkunut toissapäivänä niin vähän aikaa, että univelkaa oli paljon. Noh heräsin toki useasti, mutta ylös vasta melkein viideltä illalla. Mitäs siinä sitten muuta kun ollut pienessä pelkotilassa ja kädet tärisivät niin paljon että kusella käydessä saa melkein orgasmin. Minä vähän liioittelin, mutta kyllä te tiedätte mitä tarkoitin.
Tärisevin käsin join viskiä ja katsoin ohjelmia twelevisiosta ja oleilin netissä. Huomenasin galleriassa jotain Natsoja, en oikein tajunnut tuota juttuja, mutta annoin ilmaiset vipit kahdelle parhaalle ystävälleni, Ikikselle ja Jcobille, niin ja yhdelle muulle. Natsat, nehän ovat judon vyön täytteitä. Olen harrastanut judoa lapsena ja sain keltaisen vyön ja kolme natsaa, lopetin hieman ennen oranssin vyön koetta. Jos olisin jatkanut aikuisiälle asti, niin olisin voinut saavuttaa mustan vyön ja 10 dania. Olisin Kurkimäen oma Ilias Iliadis (joka on samanikäinen kuin minä).
Tärisevät kädet olen kjoka tapauksessa saanut ghallintaan samalla tavalla kuin ennenkin, eli kännissä kuin apina niin sanotusti. On se viski niin hyvää, mutta aikaa alkaa kesken loppua.

Hyvää illanjatkoa!
Eslikkässiiss dtänään tutli hetättyä siisnä yhdeksäsn ja kymmenen e välissä suunnjuillllerrnr . Kävin skauapassa ostamassa ruokaa aja siideriröä aamiaiseksieni. Joiian sittene e ne e esiderirtt, ostin 12 jaa asidtten niiden ejälkeen visksiä normaaliin attaapassnsn. Katdsossins myös samat ohjelmata ja soilleen. Sydädmen e tykytyss sksuului kuin se eoisi sjotain 150 ja risat, eie kuinn tajuua, no ei kaiat sillä välä. Katssoisn myös eenntisajaan ko,mmentteja atutosta Juon liikaaa, a dsiitä yhteisösötä jossa olemn, vittu olen wannabe. Olaissns myöstt toki ihastunut tutohon emiliaan aiakoijnaan, muttaa se neyt meni neoiden ekomennettien myöt'ä nyt viimeistään.
Kävivn t'änöään myös siwassa ostoksilla, ostsins itselleni sdiideriä aamujuomaksi ja mayös ruokaa, vittu emeni yli 50 euroa. No saianpahan ainakin iltaruoana ja aamiasijuoman. Eia tässäs oikeen ole paljoa varaa edsees skirjoitela. Viskist ja siiderit maistsuuivat tän ään ja Emiliasta muistellut ja soilleen.

Hyvää illanjatkoa!

Siideriä pitkästä aikaaMaanantai 20.09.2010 02:20

Heräsin suunnilleen kuudelta illalla tänään, väsytti vielä silloinkin. Vitutttaa herätä niin myöhään, muttei sille oikeene mitään voi. Tai voi, muttsta silloin joududn jättämään unilääkkeet. Tiedän saavani unta ailman lääkkeitä, mutten voi ottaa riskiä aina.
Lähdidn herättyäni suoraan kohti Siwaa ostamaan ruokaa sekä alkaoholia, sillä minulla ei ollut tarpeeksi viinaa täksi päiväksi, jotaain puolitoistas pulloa.
Siwassa olia suuri masku, meni yli 47 euroa, innostuin ostamaan hieman siideriä. Aajattelin ostaa kaljan ja lonkeron sijaan pitkästä aikaan siideriä. Innostuin hieman sen ostamisessa. Seuraava asiakas minun jälkeeni katsoi minun ostosaldoani hieman omituisella ilmeellä, tekei mieli huutaa jotain että "mitä sä saatanan ämmä tuijotat?"
KOtiitn tultuani piti ottaa ensimmäinen siideri, sitten toinen jne., mutta pitähän sitä viskiäkin juoda ja vieroitus on poissa kun on kännissä. En itseasiassa ole eruokaa edes ssyönyt tänään, ei sität aina muista. Kaippa se epitää jotain vielä syödä tai jotain.
Ei tässä oikeene paljoa muuta keksi.

HYvää illanjatkoa!

Jälleen ongelmia mesen kanssaSunnuntai 12.09.2010 21:59

Kuten otsikosta näkyy, niin minulla oli jälleen ongelmia mesen kanssa. Ne ongelmat alkoivat itse asiassa, tai ryhdyin toimenpiteisiin, jo viime yönä ennen viime yötä, mutta koska se oli eilisen vuorokauden puolella, niin voin laittaa sen eilisen päivän puolelle. Minun piti laittaa jotain ihme viestiä puhelimella Hotmailin asiakaspalveluun, en oikein kunnolla muista siitä paljoa. Sain kuitenkin takaisin meseni ja voin taas jutella ihmisten kanssa muuallakin kuin galleriassa.
Yllättävän pirteänä tuli herättyä OkCupidin lähettämään tekstiviestiin ja päätin käydä siellä eilen, mutta ensin reissu Alkoon. Päätin kävellä sinne treenatakseni jalkojani sillä en halua joutuvani pyörätuoliin tai saada keppejä, koska ryyppäämisestä lähtee kyky kävellä kunnolla. Toivon skipata tuota jos jalkoja treenaa. Pääsin horjuvin askelin lopulta Alkoon saakka ja ostin viisi isoa viskipulloa. Myyjä katsoi hieman olemustani, koska olin vielä sekavana silloin ja lievästi horjuin. Onnistuin toki saamaan viinat ja lähdin pois ostamaan ruokaa itselleni.
Koska bussi meni sopivasti ohi, niin päätin mennä kotiin taksilla. Visa Electronista oli siru jollain tapaa irronnut, vaikka se antoikin minulle eilen rahaa automaatista, joten jouduin kuskille näyttämään henkkarit ja kirjoittaa kuittiin nimikirjoitukseni. Tärisevien käsieni johdosta nimestä ei saanut mitään selvää.
Tuon reissun jälkeen katselin Formuloiden Monzan aika-ajot ja join Fenixiä, joka pitää näläntunteen poissa ja jossa on vitamiinia.
Oli pakko hieman levätä ja sen jälkeen otin ensimmäisen viskini ja päätin katsoa mitä OkCupid oli minulle tarjonnut. Siellä oli tyttö melkein kuin unelma minulle. Meillä oli samanlaiset arvot romanttisissa asioissa, seurustelussa ja sen sellaisessa, asumme molemmat Helsingissä ja hän on vain minua vuotta nuorempi. Ainoa ongelma on vain se, että ei juo juuri koskaan ja minä taas kännissä joka ikinen päivä. Että se siitä sitten ja silleen.
Olin loppuajan lähinnä viskiä ryypännyt ja ollut netissä sekä katsonut Seinfeldiä DVD:ltä. Ihmetyttää miten kirjoitus sujui noin hyvin vaikka olinkin kännissä. No hyvähän se on, varsinkin näin pitkässä päiväkirjassa. Ei kai tässä muuta.

Tuon yllä olevan kirjoitin jo eilen, mutta netti ei toiminut, jonka takia en päässyt laittamaan tätä galleriaan. Minua kuitenkin vitutti sen verran noin pitkän kirjoituksen jälkeen, että päätin laittaa sen tänään. Minun piti hieman muokata sitä siten että sana ”tänään” oli eilen jne.

Mutta jokatapauksessa tänään (eli siis sunnuntaina) en ole paljoa tehnyt. Katsoin Formulat ja olen viskiä juonut. Koska netti tällä hetkell’ toimii, niin laitan tämän nyt varmuuden vuoksi jo nyt tänne.

Hyvää illanjatkoa!

Hugh Grant 50 vuottaPerjantai 10.09.2010 02:43

Joo eliekkäs näyttelijä Hugh Grant ntäyttää tänään 50 vuotta ja en n keksinyt siis taaskaan mitään otsikkoa ja laitoin tuollaisen. En edes spidä siitä, pidädn enemmän Adam Sandleristaa, jolla myös tänään sysnttärit.
Noh se nyty meni taas siihen ettät nukuttua tuli, ei aavistustakaan monelta menin nukkumaan, muatta todennäköisestsi useita taunteja nukuttu. Piti laittaa yksi työhakemus, toivottavasti en saa sistä työtä. Vaiakka enhäen halunnut alunperin edellieseenkään työhön, mutta viihdyidn sitten siellä kuitenkin hyvin.
Ryyppäsin sitten taas viskiä ja ryyrppään sitä edelleen ja tilasisn ruokaa taas kerran netistä.
Eis oikeastaan tule mieleen muuta ja akun se aikakian alkjaa vuorokausi kesken loppua. Eipä kait muuta.

Hyvää illanjatikoa!

Qatarin itsenäisyyspäiväLauantai 04.09.2010 02:49

Kuten huomaa njo otsikosta, niin tänään on Qatarin itsenäisyyspäivä. En keksinyt otsikkoa, joten katsosin wikipediasta jotain mitä voisin otsikoksi laittaa.
Tänään heräsins melko myöhään, en oikeastaan edes tiedä. En oikeine tiennyt milloin nukuin ja milloin en. Tai oikeastsaan heräsin kahdelta ja sittene ajattelin levätä, en esitten tiedä nukahdinko vai en.
Katsoins pitkästä aikaa Ben-Hurin herärttyäni, helvetin pitkä elokuva ja se eon vieläkin kesken kun tietokone sammauu usein elokuvaa katsellessa jaostain syystä. Tilasin netistä ruokaa, sellaisen helvetin ison hampurilaisen kun ei sität aina jaksa tehdöä ruokaa.
Olen ryypännyt viskiä lähes heräämisestäni lähtien ja sitä samaa mit’ä yleensäkin, notta silleen.

Hyvää illanjatkoa!