IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Yritän muistellaKeskiviikko 01.12.2010 01:29

Heräsin joskus tässä päivällä ja en muista sitäkään kunnolla. En muista mitään viime yöstä. Yrittänyt muistella, mutta eu tule mitään mieleen, ei yhtään mitään. Ainakin sängystä heräsin, enkä esime. lattialta. Muistelua on koko päivä ollut, vittu kun ei evaan muista. Olen meneettänyt muisti satoja kertoja, msutta silti on ainakin jotain jälkeen päin tullut mieleen, nyt ei yhtään mitään. Muistelun lisäsksi olen vain ryypännyt viskiä ja voi olla että huomenna yritän muistella tätä iltaa. Vittu jee.

Hyvää illanjatkoa!
heräsin tänääsn siinä mielesssä aikaisin, jotta suilmäni olivat väsyneet, mutta itse täysin pirteeänä niin kuin muuten ja silleen. Mutta siis minä heräsisn silloin aikoinaana ja päästsnn nousta avasta kun silmät eievät olleet väsysneer enää. Vitautti hti kun menein koneelle sillä luin että kooomikko Leslie Nielsen olsi kuollut eilen. Siihen sittenn loppui hyvät komediaelokuvat, vivtun paska alku päivälle.
Olene viskin s ryyppäämisen isäsksisi ajatellut sitäs että voisin lisätä säshköpostilla päiväkirjan, mutta mianua häirirtsee kaksi asiaaa, se miten e kauan kestää ennene sen tulemista agalleriaan ja luakeeeko ylläpitto sen. Jos slukeee, niin sen pitäisi ollaa asiallinen ja ei kirjroitusvirhheitä. No ainakain asiallinen. Vittus kun haluan lisää natsoja, sitten emä haluan naisen, eien se käsi aina riitä. Kivikioon räkälästä ja Olutpankista vaoisi löytyä, ainakain Oliuutpankki on vielä auki. Ehkä amuuten lähdenkin, voisi ollakin, en etiedä oikeen. Ehakä tai ei, en tiedä. Ei kaita tädsä muuta.

Hyvväää illanjatkoa!

Uusi kuva natsan takiaLauantai 27.11.2010 01:39

Heräsin tänään vasta kahden aikoihin ja tein jotain, jonka olen jo unohtanut. Ainakin ennen viskin juomista otin itsestäni kuvan. Yritin ottaa aluksi sitä ns. pakollista peilikuvaa. Olen ollut galleriassa yli kuusi vuotta ja en ole vieläkään sellaista ottanut peilikuvaa. Koska oli pimeää, niin piti laittaa valot päälle ja eihän siitä sitten mitään tullut. Otin sitten jonkinlaisen kuvan itsestäni ennen pattereiden loppumista ja laturia ei luonnollisesti löydy. En jaksanut nyt etsiä enempää, joten piti tyytyä siihen. Kamalan näköistä ja koko kuva piti värjätä mustavalkoiseksi jotta voisi pelastaa sen mitä pelastettavissa on. Tarvitsen niitä natsoja, yksi kuva viikossa. Sydämiä pitää antaa vielä lähes 900 ja profiileja katsottava semmoiset puolisen miljoonaa lähestulkoon, voi vittu.
Koko päivä on ollut hieman sellainen merkityksetön ja tuntuu kuin en olisi saanut paljon mitään aikaan. Katsottu paljon Seinfeldiä ja muutenkin tuijottanut vain telkkaria viskilasi kädessä. Ryyppäämän aloin yllättävän myöhään ja tunnenkin itseni melko selväksi. Ankea olotila ja tunnen muutenkin olevani täysin erakoitunut muusta maailmasta. Ulkona käyn vain kun lähden Alkoon ja ruokakauppaan. Pitäisi joskus soittaa jollekin kaverille, mielellään sellaiselle jonka takia en joudu pidätetyksi. Tuossa yksi kerta yksi tyyppi soitti poliisit minun käytökseni takia ja minut melkein pidätettiin. Siitä nyt on jo aikaa. Taidan laittaa tämän nyt galleriaan kun kone on niin epäluotettava, että voi sammua ja aikaakin on vain jotain 20 minuuttia ja viileneminen kestää jonkin aikaa.

Hyvää illanjatkoa!

NatsajahdissaPerjantai 26.11.2010 01:20

Tänään heräsin puolen päivän aikoihin ja yritin epätoivoisesti saada unta uudelleen, mutten siinä onnistunut. Oli sitten pakko nousta ylös. Menin nettiin ja huomasin lisää postia Hotmailiin. Madison oli lähettänyt minulle postia yllättäen, puhui jotain kiitospäivästä ja kirjoitti jonkin vitsin jostain papista. En ole muutenkaan oikein varma Madisonin mielenterveydestä, no ihan miten vaan. Sen lukemisen lisäksi olen juonut viskiä hieman heräämiseni jälkeen taas kunnolla, mikä ei varmaan tule kenellekään kovin suurena yllätyksenä. Kirjoitus näyttää kyllä sujuvan. Olen galleriassa aloittanut kunnon natsajahdin, minä hieman innostuin siihen. Kaikkia en voi saada, koska en ollut täällä vuonna 2003. Sydämiö olen paljon antanut ja klikkaillut Satunnainen –nappia. Huomenna olisi tarkoitus ottaa uusi kuva minusta ja olisi hyvä tehdä kaikenlaista muuta millä saisin natsan. Ei tuokaan taida tervettä olla, mutta viinan myötä sekin on vuosien varrella mennyt niin henkisesti kuin fyysisesti. Joka viikko yksi kuva seuraavan vuoden ajan. Ehkä otan nuo natsat liian vakavasti, kait se joku uusi pakkomielle on.
Minulle ei tule oikein muuta mieleen, vaikka jälleen minusta tuntuu että jotain oleellista jäi sanomatta.

Hyvää illanjatrkoa!

Latvian itsenäisyyspäiväPerjantai 19.11.2010 01:29

Joopa joo, en keksinyt parempaa otsikkoa ja laitoin sitten tuon. Tänään on siis Latvian itsenäisyyspäivä.
Heräsin tänään aivan liian aikaisin ja ioleilin koneella samalla juoden jotain vihreää juomaa. Väsytti, muttei saanut unta. Suhteelloisen vittumainen olotila. Olen ollut pitkän ajan oikean nukkumisen jälkeen sängyssä, mutten sillä tavalla. >Ehkä puolisen tuntia sain unta uudelleen yhteensä. Olen ollut täällä jatkuvasti ilman housuja ja olisin varmaan avannut ovenkin ilman niitä jos olisi ovikello soinut.
Olen oikeastaan vain juonut viskiä kun otin sitä säsngyn viereen ja silleen. Olen myös ollut koneella ja yrittänyt saada unta. Olen luopunut unen saannista ja saanut housut pääklle.
Eioikeastaan muuta, vaikka minusta tuntuu että jotain oleellista jäi mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Isänpäivä 2010Maanantai 15.11.2010 01:17

Vosi eytt’ miten kauan kexsti tuo otsikon klatto, kun sen on aina apitöäää olls täydeööllinen, joskus seuraaafananpäofvänää joutunut sen korjaamaan. DSe nyt ei ole oikewewn oleellinen tässä päivässä j askilleen.
Tänään aaamuna minaa katsoinn fraseijeian jwa sitten drnn sen jäölkeene eie oikeen myuistikuvia, ai jioo taisisn ja joo otin kunnolla kkaljjaa ja en e nn oikeen ollut ,kovin muksns tääällä. MMMutta kun otina kaljan klisäksi myös vidiä lkatsowen enntitsäss suuuuuurihastujstani <<<<<emiliaa
vbv9irtttu seb pikkkutytänn kqmnssa oliwm,imivhylla wannBWJUTUTn jutujtnjqn ja poikeen ku nnnnnbon jutut, hhycvvä erffrrren naoimisiiin pyytäntr. Voisin mennäkin, vfalleriassakinaoonn josn jorrtain kiinnodyttaa, varmaaan minua 30 senttoia lyhyempi.wsdddäddpöjjha siöllleoi, tulkuun siiiit’ä vasaikka minun vauimoni, noiiin pollqqn monexsdta sasnottAA JA VAIIKKA MIT’Ä. e,miia om ijhjajnnm nainen ja hnakluan h’änef ,myös, hahaahaaa oli Marianna ,juustasukkaijejn lun ssiiitä åpubutt8iin, jzjh<aujhaaaa.4
S0itoin issälleeni t¨t’,m’m p’äivämn yttaVryykkia ja kaikki åaslkaa, samo j AA SILLWEEEin öäidilöllseni. REi KKUn se alkkkan soitti minulle. Noh ku alkoi Formulartn kja kunn s3 loppui, siuhteelöis4rn raiuhallisesti npotikoi sen vaikka loppiutulos oliki n kamala. § Vetteli saaatana, rumin mmmaillmanmstr<I-IKIJNÄ. joo J jooo
SIKLLLLKLLLEEEN’
TÄ, M’Ä NTYT ME MNNEEE NYT ihab mitenmn nyt meneee, juotene emiten menn.

Hyvä’ä ilöanjatkopoa!

Tasan viisi vuotta päiväkirjaaLauantai 13.11.2010 01:08

Tänäänkin nukuin myöhän ja sitten lädhfdin kohti Alkoa. Kamalasti oli ihmisiäs, kuin jossain supermarketissa. Meinasi stulla kolari ovella poistuessa.
Sen jälkeen bussilla kotiin en ene ne normaalit asiat ja viskiä naamaaan kunnolla jälleen.
Tänään on myös tosianan tullut viisi vuotta siitä kun kirjoitin ensimmöisen päiväkirjani. Silloin sen kirjoittaminen maksois, mutta nykyään se on onneksi on ilmaista. Yhteensä niitä olen kirjroittanut näiden viiden vuoden aikana 834 kappaletta tämä mukaan lukien.
Ei tässä oikeen muuta silleen oikeen ekeksi.

Hyvää illanjatkoa!

Onko taas Halloween?Sunnuntai 07.11.2010 01:24

Tänään heräsin vasta puoli yhdeksältä illalla! Mikä lienee oma henkilökohtainen ennätykseni. Eli hereillä olen ollut semmoiset noin kolme tuntia.
Jälleen on puhetta Halloweenista, siis onko se koko viikon vai mitä tämä oikeen on? Onko se tänään vai viime viikolla vai mitä? Kuvittelinko kaiken muka viime lauantaina ja kaikki on vain minun mielessä vai mitä on? Alkaa tulla vihageeniä aika paljon minulle tietämättömyydestä!!!
Joka tapauksessa tiesin Alkojen olevan kiinni ja hommasin eilen runsaasti viinaa tänne. Oikeastaan se oli hyvä, todella hyvä, että Alko oli kiinni, sillä nukuin yli sen aukioloajan.
Vittumainen juttu tapahtui kun Viivi rikkoi viskilasini ja se ei ollenkaan auttanut vihaani. Ei se viski nyt niin, koska sitä riittää vaikka kuinka paljon, mutta lasi hajosi ja jouduin korjaamaan kaikki sirpaleet ja pahinta on, että niitä sirpaleita voi olla vaikka kuinka paljon lattialla. Imuroin toki, mutta voihan niitä pikkusirpaleita olla vaikka kuinka paljon jäljellä. En minä itsestäni välitä, mutta Essi ja Viivi voivat astua niihin. Tämä on ollut ihan paska päivä. Toivottavasti edes tuleva känni auttaa tai sitten tulen vain entistä vihaisemmaksi. Vitun Halloween!!! Jos sellainen edes on.

Hyvää illanjatkoa!

Ilmeisesti HalloweenSunnuntai 31.10.2010 02:04

Tämän gallerian mukaan nyt on Halloween, mutta minun kalenterini mukaan se on vasta viikon päästä lauantaina. Kumpaa tässä nyt sitten uskoisi? Kai minä 8uskon galleriaa kun kerran tulee Neloselta yöllä Halloween –elokuva. MILlaisia ihmisiä oikeen päästetään tekemään kalentereita? Vitun urpot, sekoittaa mielen. No ihan sama sinäänsä.
Heräsin tänään jälleen myöhään ja en ole vieläkään syönyt ruokaa, alkaa kohta tulla nälkä.
Katsoin Vedetään hatusta ja jotain komedioita Yle Teemalta. Luonnollisesti ohjelmia katsellessa viskiä tullut juotua jälleen kerran. Olen jatkanut vanhojen sähköpostejen lukemista ja voi sentään mitä juttuja. Minulla ja muilla tosiaan sana hallussa :D, se oli sitä nuoruusaikaa.
En minä oikeen muuta nyt keksi. Tuskin tässä nyt tunnissa mitään kummoista tapahtuu.

Hyvää illanjatkoa!

Vanhoja sähköpostejaLauantai 30.10.2010 01:27

En ole todellakaan pitkään aikaan kirjoittanut päiväkirjaa. Monta kertaa olen meinannut kirjoittaa, mutta sitten se on vaan jäänyt.
Joka tapauksessa heräsin tänään ensin puoli kolmelta päivällä ja en edes ollut aluksi varma onko aamu vai päivä. Olin niin kännissä vielä silloin ja piti katsoa kännykästä aikaa. Sitten jatkoin unta, vaikka siihen aikaan olisi hyvä olla jo hereillä tekemässä päivän askareitaan. Itse heräsin lopullisesti siinä seitsemän aikaan. Minusra on sinäänsä aika huolestuttavaa ja vittumaista tämä minun unirytmini. Kohta alkoikin jo Salatut Elämät ja samalla minun viskikännini.
Niiden normaaleiden ohjelmieni jälkeen olen lukenut vanhoja sähköpostejani. Minulla oli runovuosien aikoihin tapana tulostaa kaikki Suomi24 –sähköpostini. Niitä riitti ja luettavaa riittää. Nostalginen vaikutelma tullut tänään. Viskin sijaan minun pitäisi juoda nuoruudenjuomaani Salmaria. Löytyi myös iso valokuva entisestä kouluihastuksestani (minulla on muuten siitä yhteisökin) ja sehän on todella hyvännäköinen nainen. Minullahan on sen numerokin kännykässä vielä tänäkin päivänä :D ja silleen.
Taidan nyt kuitenkin jatkaa vanhojen sähköpostieni lukemista ja viskin ryyppäämistä.

Hyvää illanjatkoa!