IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

YhteensopivuusraporttiPerjantai 28.01.2011 01:38

Tänään tuli herättyä siinä puoli kahden tai kolmen aikoihin, sei ei voistaa. Join energiajuoamaa vittumaiseen suun kuivuuteen. Näain unta yöllä siität kun suojelin kartaonianano Bigfooteilta ja veleosiraptoreilta kivääreillä. Jotenkin minusta tuntuu, että noiden tappamiseen tarvitaan enemmeön kuin pelkkä kivääri. Näain unta monesta amuustakin, muttei voi muistaa. En oikein muiusta muutakaan mitä tein heräämisen jälkeen kunnolla. Oleilin netissä ja ryyppäsinen viskiä hieman sen energiajuomisen jälkeen. Niin ja sain pitkästä aikaa nakkia ja perunasalaattia, saiaan sen tänne eilenkin, mutten sysönyt sitä silloin. Siwa oli ollut parir päivää sitten kiinni ennen aikoinaan ja kirjoitiinn luonnollisesti vihaisen palautteen, jonka kopioin tänne nyt: ” Ikävä kyllä jouduimme sulkemaan kurkimäen siwan 23.1.2011 klo 18:00 myymälässä tapahtuneen ryöstön vuoksi.
Emme pysty itse muuttamaan siwan kotisuivuilla olevia aukioloaikoja. Pahoittelemme tästä teille aiheutunutta vaivaa ja mielipahaa kaupan kiinni olemisen vuoksi. Laitamme viestinne eteenpäin.” Seuraavana päivänä oli sittene loppu ne perunasalaatit ja sene sellaista, mutta eilene sain onneksi perunasalaattia ja silleen. Kuunytelin jotain outoa musiikkia jotain olin nostsinut joskuns nuorempana, taisi olla jotain 2005 tai 2006 ostetteua muistaakseni. Ihan outoa mussiikkia ja silleen. Minulla oan monta cd-levyä täällä joita en ole kuunnellut moneen vuoteen. Nyakyään ei osata tehdä enää kunnon musiikkia. Sen musiikin kuunteleun jälkeen kävin katselemassa hotmailin postia, ei oikeen mitään. Ulos skirjautumisen jälkeen tuli mactsdhfaffinytfyn mainostama kotisivu missä joku testi kuska sopii parhaiten elämäni naiseksi ja yhteensopivuusraporttihomma tai jotain. En tiennyt, että sinne piti rekisteröityä mutta akun olin päättänyt, niin sitten olene päättänyt mennä. Vittu kysysmyksiä olin niin paljona, että meni varamaan pari tuntia vastataa kaikkiin. Olen sitten testin smukaan sellaianen jonka tärkeimmät arvot ovat itseriittoisuus, sosiaalinen saavuttaminen ja valta. Muutktin jutut mitä sanaooitavat saivat minut kuulostamaan kuin joltain psykopaaatilta suunnilleen. Tässä ollaan känniä vedelety ja silleen. Taitaa hieman punaista näyttää, no mutta Jarkko kuittaa.

Hyvää illanjatkoa!

TutkimusmatkailijaSunnuntai 23.01.2011 00:51

Tänään heräsin suunnilleen yhden aikoihin ja kädet tärisivät kovaa. Alkoon oli lähdettävä ja tietysti bussi oli ihan täynnä. Matka oli pitkä ja oli kuuma, ihmisiä liikaa ja kädet ja jalat tärisivät. Kävellessä meinasi pudota housut, kuten aina ennenkin. Alkossa sain toki viskit ostettua, mutta viereisen kassan myyjä katseli minua hieman kun pakkailin tärisevänä viskiä reppuun. Paluu kotimatkalle oli myös ärsyttävää kun bussi oli myöhässä ja pysähtyi melkein jokaisella pysäkillä. Saavuin vihdoinkin kotiin ja aloin juomaan viskiä. Sain uuden natsan, Tutkimusmatkailija. 10 000 vierailua ihmisten profiileihin, seuraava askel on 100 000 vierailua. Voi vittu kun kymppitonnissakin kesti vaikka kuinka kauan. Natsatilastossa nyt sijalla 30 neljän muun kanssa. Minulle lähetettiin myös kaverikutsu täysin tuntemattomalta ihmiseltä Luonnollisesti hyväksyin sen, koska kymmenestä tulee uusi natsa ja minulla on viisi. Ei tässä nyt enempää toistaiseksi. Klo on nyt 18:14 ja jatkan sitten myöhemmin.

Joo nyt jatkuu, eipä tässä sen kummempia tapahtunut. Juonut vaan viskiä ja pelannut Zilchiä ja klikkailtu Satunnainen -nappia ja silleen. Katsoin myös Putouksen ja Seinfeldiä vähän. Ei sen kummempaa.

Hyvää illanjatkoa!

A-fetissiLauantai 22.01.2011 00:55

Heräsin tänäänkin aikaisin aamulla, siinä puoli kymmenen aikoihin suunnilleen. En muista mitään eilisestä ja katselinkin olinko taas kirjoitellut jotain galleriaan, jotain tyhmää siis. Vielä en ainakaan ole löytänyt mitään huuteluitani yhteisöihin ja jotain muuta sen sellaista. Heräämiseni jälkeen olen jatkanut sitä mitä jo kauan aikaa, klikkailua satunnainen-nappia ja juonut viskiä. Klikkaillessa tulee tylsää, mutta sentään voi sentään ryypätä ja runkata. Niin ja naisista puheen ollen olen miettinyt miksi olen elämäni aikana aina a-loppuisiin naisiin ihastunut. Marianna, Netta, Hilppa, Iina, Henna, Emilia, Saara, Johanna, Nina, Mirja, Miia, Pinja, Noora, Riikka, Anniina ja varmaan monta muutakin. Onko se sattumaa, fetissi vai se että monen suomalaisen naisen etunimi loppuu aahan? No onhan niitä iitäkin ollut tuossa listassa ja siitä tuleekin mieleen eräs huvittava lause jonka sanoin aikoinaan lapsena. Sanoin, että rakastan Suvia, mutta menen naimisiin Erikan kanssa. Huvittavinta tuossa on se, että naisilta ei tietenkään kysytä mitään :D. Ei nyt sitten tultu mentyä naimisiin kummankaan kanssa. Joopa joo, lapset on lapsia.
Kello on nyt 16:37 ja jatkan tämän kirjoittamista myöhemmin.

Joo kirjoittelu jatkuu ja silleen. Tuntui olo nyt ja silleen ja silleen. Tässä välissä ei eoikein ole tapahjtunut mitään maianittavaa ja silleen. Taidan laittaa atämän nyt galleriAN, tuskin tässä hieman reiluen tunnin aikana mitään tuleee tapahtumaan. Viskikeisari kuittaa.

Hyvää iööllanjatkoa!

Pelastusta taas hetkeksiTiistai 18.01.2011 01:25

Tänään heräsin suhteellisen ajoissa, joka lienee hyvä asia.Sisäinen kelloni on tarkoituksella ilmeisesti ajoittanut miinulle viikonlopuksi oikeanlaisen unirytmin, silläs koko viikonlopun olen herännyt ihmesten aikoihin. Jos vain rytmit pitäisi jatkossakin. Työkkäri kutsui minua ja huomasin siellä olevan ihan helvetisti porukkaa. Olin ihan, että voi vittu. Kun vuoronumeroni tuli, niin meinasi rulla kolari kyseisen virkailijan kanssa ja olimme melkein suuteluasteikolla. Toivottavasti ei haistanut minulla olevan vanhan viinan hajua. Minulle ei määrätty mitää työpaikkaa, amutta jotain koulutusjuttua johon voin vapaaehtoisesti hakea, noa en tietenkään hae.
Tuon jälkeen elähdin Alkoon ostamaan ison satsin viskiä jälleen, sitten ns. ruokaa ja kävellessä joku tyyppi kutsui minut syömään margariinia. Totesi hieman ennen että olen varmaan yli 25, sanoin että 24 ja se jäi sitten siihen. Näyutän ilmeisesti ihan fossiililta jo. Lähdin dmyös salooniin lonkerolle joka on myös lähelleä bussipysäkkiä. En saanuat kunnon istumapaikkaa, joten menin pokkana istumaan erään toisen viereen. Lonkeroa ryypätessä samalla tuntui kuin kaikki katsoivat minua, muttei kukaan tohtinut tulla puhumaan. Metrolla sitten kotiin Siwan kautta ja ryyppäämään viskiä ja sitä normaalia hommaa.

Hyvää illanjatkoa!

RakkauspakkausSunnuntai 16.01.2011 00:58

Heräsin tänään todella aikaisin verrattuna edellisiin päiviin. Yritin muutaman tunnin ajan saada unta noin kymmenen jälkeen ja suunnilleen yhden aikoihin nousin väsyneenä ylös. Se on vittumaista kun on väsynyt, muttei uni tule. Se on kuitenkin hyvä, että se tapahtui nyt, sillä maanantaina pitää mennä Työkkäriin ja laitan herätyksen klo 13 ja silleen. Kunhan ei huomenna nukuta taas johonkin kuuteen tai seitsemään illalla. Joka tapauksessa menin galleriaan laittamaan etusivulle kyselyn siitä menivätkö käyttäjät osallistumaan Idolssiin. Olen saanut tänään paljon sydämiä (minulle kaksi sydäntäkin päivässä on paljon, sillä niitä saan harvoin), kolme sai kyselyni ja kaksi oletuskuvaan. Minulla on nyt yhdeksän sydäntä oletuskuvassa ja olen yhden sydämen päässä uudesta natsasta. En vaihdakaan oletuskuvaa ennen kuin se yksi sydän tulee. Muille tuli jaettua sydämiä ja minusta tuli Rakkauspakkaus, eli olen jakanut yli tuhat sydäntä galleriassa. Minulla on nyt 405 pistettä ja olen natsatilastossa sijalla 55 (jaettu sellainen viiden muun kanssa). Olisihan minulla helposti saatavilla Erittäin salainen –natsa, mutta minulla ei ole mitään salattavaa. Edellisen kerran oli 5.9.2010 kun päiväkirjamerkintä näkyi vain kaveriryhmälle; Ne parhaat frendit. Joka tapauksessa televisio on ollut auki koko hereillä oloaikani ja Punk´d tullut jo monta tuntia, vaikken sitä pahemmin katsokaan. Odotan Putouksen alkamista puoli kahdeksalta. Viskiä on tullut juotua ja aikaisesta heräämisestä johtuen voi olla että loppuillan päiväkirjaan saattaa tulla suhteellisen paljon kirjoitusvirheitä. Klo on nyt 17:11 ja jatkan kirjoittelua myöhemmin.

Klo on nytteen 22:49 ja jatan nytten kirjoittelua. Eipä tässä sen ekummempia oikein ole tapahtunut js silleen. Katsoin sen putouksen ja kaaippa se sui-hin osn sitten se minun lempihahmoni näiden kahden jakson jsälkeen.. gallelriassa oltu ja mieletitty kaikenlaistsa, tai ei oikeen minkäänlaista. Muistsin hienon herken kun istuisn tarhassa jauomassa aikoinaan lonkeroaa ja vihainene tyttö tuli luokseni, hahahaaa tulid vaan apummaamaan röökiä :D Sez oli sitä nuoruusaikaa. Eia tässä oikeeen mitään, punaista anäyttää kuten arvelinkin.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirja sähköpostillaPerjantai 14.01.2011 01:08

HerÃsin tänään monta kertaa päivän aikana. Kuten monesti aiemminkin, niin nousin ylös lopulta siinä puoli seitsemän aikoihin illalla. En ole tänäänkään tehnyt mitään sen kummempia kuin yleensäkään. Heräämisen jälkeen juonut viskiä ja katsellut televisiota sekä klikannut galleriassa Satunnainen-nappia natsan saamisen takia. Lisäsin sinne myös uuden kuvan.

Tämä on nyt ensimmäinen, ja todennäköisesti viimeinen, päiväkirja jonka kirjoitan sähköpostilla. Saa nyt nähdä tuleeko tämä perille heti vai myöhemmin.

Hyvää illanjatkoa!

TwitterKeskiviikko 12.01.2011 00:58

Heräson tänään aiemmin viime päivinä, noh puoli viideltä illalla :D ja silleen. Hiemenan oli väsynyt olo ja vitutti hieman. Nousin sitten yös ja aloin juomaan viskiä ja sitä samaa. Jouduin pakosta liittymään Twitteriin, se nimittäin on ainoa tapa saada uusi natsa. Ei tehnyts yhtään mieli liittyä ja vitutti koko juttu ajs sitten kun vieläe galleriassa piti tehdä jotain ihmejuttujakin vielä sen yhdistämiseen ja kaikkea ihmesäätöä ja silleen. Olsisin mielummin liittynyt Facebookinn, mutta se ei ole valitettavasti mahdollista kusn olen niin usein sanonut etten sinne liity. Siksi valitsin Twitterin.
Kone sammunut useasti ja viskiä juodaan, siinä se päivä on mennyt.

Hyvää illanjatkoa!

Frank Bridgen kuolemasta 70 vuottaTiistai 11.01.2011 01:36

Niin eli Frank Bridge kuoli 70 vuotta sitten. Jos joku ei tiedä kuka hän on, niin hän oli englantilainen alttoviulisti ja säveltäjä. En keksinyt oikein parempaakaan otsikkoa. Minä kun laitan aina otsikon päiväkirjoihin. Lähdin kohti Alkoa, mutta jouduin alunperin odottamaan pysäkillä noin 20 minuuttia, kun niitä menee niin harvoin ja myöhästyin edellisestä. Toinen linja oli lopetettu ja suukin oli helvetin kuiva. Olisi pitänyt ottaa juotavaa mukaan, yleensä otankin. Alkosta sitten taas kunnon satsi viskiä. Kävin myös ruokakaupassa ostamassa nakkeja ja perunasalaattia, sillä en tänäänkään jaksa tehdä itse ruokaa ja reppukin oli ihan täynnä. Sain kuitenkin viinojen, nakkien ja perunasalaatin lisäksi väkisin tunnettua yhden Hessburgerin hampurilaisen. Koko reissuun meni melkein kaksi tuntia, notta silleen.
En kotiin tultua tehnyt muuta kuin juonut viskiä ja syönyt sen hampurilaisen, sekä galleriassa klikaillut satunnainen -nappia. Pitää kohta katsoa Salkkarit Katsomosta kun missasin sen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi kuva johon en keksi otsikkoaMaanantai 10.01.2011 01:33

Minun piti kirjoittaa eilen päiväkirja, mutta huomasin ajan kuluvan aivan liian nopeasti. Olin pari päivää sitten laittanut kyselyn siitä mitä eläintä ihmiset pelkäävät ja en ehtinyt tehdä oikein mitään kun näytti koko ajan uutta kommenttia, siihen sitten juutuin moneksi tunniksi. Hämähäkkejä pelättiin eniten.

Tänään heräsin suhteellisen myöhään ja laitoin uuden kuvan galleriaan. En kuitenkaan ole keksinyt kuvatekstiä. Tänään on viikon viimeinen päivä ja oli siis pakko laittaa uusi kuva, natsan takia. Olen myös ostanut netistä ruokaa ja katsellut DVD:ltä Pikku-Britaniaa. Luonnollisesti juonut myös viskiä jälleen kerran. Ei kai tässä sen kummempia sitten.

Hyvää illanjatkoa!
En keksinyt oikein otsikkoa tälle päivälle, joten piti etsiä wikipediasta joku vuosipäivä. Joopa joo.
Heräsin tänään jälleen myöhään, siinä seitsemän aikoihin illalla. En ole siis ehtinyt tehdä oikein mitään. Juonut viskiä "aamiaiseksi" ja siitä eteenpäin. Huomasin, että olen saanut yllättävän paljon sydämiä oletuskuvaani. Minulle neljä sydäntä yhteen kuvaan on paljon sillä en ole tottunut saamaan pahemmin niitä. Varsinkin kun ainoastaan minä esiinnyn siinä. Päivä on ollut samanlainen kuin normaalikin päiväni. Nuo unirytmit pitäisi saada kyllä kuntoon jollakin tavalla. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!