IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin tänään jo suurin piirtein viisi ja risat aamulla. Luulin aluksi, että on lauantai vielä ja että otin vain muutaman tunnin tirsat. Minulla ei ole minkäänlaista aavistusta milloin mrenin nukkumaan ja en myöskään muista eilisestä yhtään mitään. Sain asioita selville ainoastaan galleriassa kirjoitettujen kommenttien avulla. Minulla on ilmeisesti ollut pieni ihastus Hannah Montanaan. No ehkä jokainen mies ihastuun teiniin kun saa ikäkriisin, täytinhän torstaina 25 vuotta.
Koska olen ollut hereill' jo vaikka kuinka monta tuntia, niin en oikeastaan tiedä mikä on tänään ja mikä eilen. Siis ihan outoa muutenkin. Hewlvetin kauan oltu hereillä. Sain tän ään uuden natsan, Kaveri. Minulla on siis 10 julkista kaveria galleriassa. Viskilasin jälkeen aloin ryyppäämään kaljaa ja tiedän haisevani vanhalle viinalle huomenna. Käsien tärinästä puhumattakaan. Notta silleen. Ei kai tässä sen kummempia. Katson nyt Spiderman kolmosta joka tulee telkkarista. Hyvältä leffalta vaikuttaa.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi työviikko alkoiTiistai 22.03.2011 00:09

Väsyneenä tuli herättyä ja matka töihin vittumaisen väsyneenä. Kädet tärisivät koko päivän ja en ollut ollut käynyt viikkoon suihkussa. Haisin varmasti hirveälle. Pyrinkin olemaan koko päivän omissa oloissani. Vitun raskas päivä oli töissä ja pääsin sieltä pois noin puoli viiden aikoihin. Työpäivän jälkeen menin ostamaan Lidlistä 24 pakkauksen Olvia. Kaljoittelin sitten kotona ja kävin pitkästä aikaa siis suihkussa. Huomenna taas töihin. 14 työpäivää vielä jäljellä ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Aina ei ole kivaaSunnuntai 20.03.2011 00:54

Virttutt kun menroi aikaa tekeee etonn otssikkoomn ja nnnannu nnai, mutta a ssikti k<i JOTI. hERZÄZSSSIA'Ässisn jotrain 10 JA ARISAt aaamulla, Hahhh Mobtahn tI a jortIN TULI AINAKINNKATOTTUA JA ANINNANNUA. VOI VVITTU OIKDEESRTI. mINXÄ jarkko opolene olen kuiftenkein kova tuyyppi jos sortettaaankxilpiaailuya lakuinb kilpiaiaöu, muttwenn kuitenkaaanb silti jos ei osoitettyyyya tiedä.
Töistsssä päästsyä tänne ve6teleebe visasskiaä taaass kunnolla ja vaiskikännoä vedell'än, mutta a aminulla onnmuös masennussa, sillä haluaan rtappaa aiteno. moinä en en etänllä hetkell'ä nauti elämästsä ja haluaan 6tappaaa itseni. Oleen aienninpinkiwnw yrrttiebbkin siti ja ninnannunnaannasisissnssbddnns ja silleen. Vittttu ijhhaab mnibuab avain mirte n vaain.

hyvää illaanjatkoa

Minulla on mielipideLauantai 19.03.2011 01:04

Heräsin jälleen väsyneenä töihin, kuten aina ennenkin. Käsien tärinää ei ole oikein ollut pahemmin ja pystyin helposti pitämään vesilasia kuin normaalit ihmiset. Työpäivässä oli eräs hieno kunniallinen asia, mutten voi sanoa sitä, sillä työssäni minulla on vaitiolovelvollisuus. Töissä oli vähän porukkaa ja olikin suhteellisen rento meininki.
Töiden jälkeen lähdin Alkoon ostamaan viskiä ja viikonlopun kunniaksi kerrosaterian Hesburgerista. Minulla oli jostain syystä kaksi eri viskipulloa avattuna täällä kotonani. Olin ilmeisesti luullut, että toinen oli loppunut ja avasin uuden. Eri huoneissahan ne pullot olivat. Oleilin sitten koneella ja otin viskiä, luonnollisesti ensin avatut pullot ja sitten vasta uusiin. Sain galleriassa ollessani pitkästä aikaa uuden natsan yli kuukauden tauon jälkeen. Minulla on mielipide –natsan saa vastattuaan yli 500 kyselyyn ja olikin ihme, että minulla meni niinkin kauan noinkin yksinkertaisen natsan ansaitsemiseen, mutta olenkin hieman tuntunut kyllästymään noiden natsojen keräilyyn kun on ollut muuta mietittävää viime aikoina.
Viskiä vedelty ja koneella oltua. Sain myös kortin Englannista, syntymäpäiväkortin. Minulla on ensi viikon torstaina syntymäpäivä nro 25 ja se vituttaa minua paljon.

Hyvää illanjatkoa!

Putouksen finaaliSunnuntai 27.02.2011 01:27

Heräsin tänään lähes minuutilleen klo 18 ja huomasin olleeni yäöllä katsellut erästä elokuvaa, Piru naiseksi, katsoin ne elokuvan viimeiset minuutin ja sen jälkeen nousin ylös vieläkin hieman väsyneenä. Sitten kävelin ylös sängystä ottamaan viskiä, jota olen juonut koko hereilläoloaikani ja erittäin todennäköisesti koko loppuillan/yön. Putouksen finaali alkoi puoli kahdeksata ja annoin oman panokseni Harjakaisen hyväksi. Soitin jatkuvasti puheiluita hänen hyväkseen ja en tiedä miten monta euroA hänen hyväkseen meni. Yksi kerta maksoi 50 senttiä, eli varmaan jotain 30 euroa saattoi mennä minulta äänestyksiin. Pitäähän sitä kannattaa omaa suosikkiaan. Munamies voitti kilpailun 52% saaduilla äänillään. Rahat menivät hukkaan ja vitutus iski. Purin katkeruuttani haukkuvani gallerian eri yhteisöissä sanovani, että 52% suomalaisista on idiootteja. Olen hokenut mielessäni, että se on vain TV-ohjelma ja he ovat fiktiivisiä hahmoja. Jos jotain hyvää pitää etsiä, niin lähetyksessä sanottiin kaiken tuoton menevän Mannerheimin lastensuojeluliitolle.. Annoin siis rahaa periaatteessa hyväntekeväisyyteen. Kun ppuhelinlasku tulee, niin tiedän sitten miten paljon. Eipä tässä paljoa muuta oikein ole, notta silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Jälleen turha päiväkirjamerkintäKeskiviikko 23.02.2011 01:37

Tänään heräsin siinä viiden aikoihin illalla ja alkoi matka Alkoon siinä kuuden aikoihin. Matkalla minusta tuntui, että minua katseltiin koko ajan. Minulla on ollut vuosia sellainen tunne aina ulkona, että kaikki katsovat minua. Ostin Alkosta taas repullisen viskiä, mutta sinne mahtui kuitenkin yksi lihapiirakka, jonka ostin grillistä.
Tulin kotiin ja aloin juomaan viskiä ja söin myöhemmin sen lihapiirakan. Monta tuntia oli myöls galleria epäkunnossa ja pitkästä aikaa käytin Twitteria, kun se sinne aikoinaan piti liittyä natsan takia. Ei tässä oikein muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jousimies 2Tiistai 22.02.2011 01:39

Tuli herättyä myöhään tänäänkin mylsös. Olin viime yönä, eli tämän päivän puolella, huudellut galleriassa Timo Harjakaiselle kannatushuutoja ja haukkunut Munamiestä. Olin myös vittuuntunut siitä, etten ole saanut natsoja pitkään aikaan ja valitin siitäkin julkisesti. Olen nimittäina jo putoamisvaarassa listasta mi8nun 710 pisteelläni, olen sijalla 60 kuuden muun kanssa.
Tänään herättyäni silloin joskus neljän aikoihin ten mitä yleensäkin. Viskiä taas kurkusta kunnolla alas ja galleriassa heittelin rakkauden nuoliani, ihailuja kun oli jälleen roppakaupalla tullut. Päivä siis mennyt siinä viskiä ryypätessä ja nuolia heitellessä. Ei kait tässäs mutta.

Hyv’ää illanjatkoa!

JousimiesTiistai 15.02.2011 01:47

Tänään heräsin taas myöhään, siinä viiden aikoihin taas. Alkaa uhkaavasti näyttää siltä, että tulee taas vanha rytmi uudestaan. Kun tulin galleriaan, niin huomasin minulle tulleen 57 uutta kommenttia ja se on minun oma henkilökohtainen ennätykseni. Ne olivat minulle tulleet ihailut ja niitä tuli jatkuvasti lisää. Koko päivä/ilta onkin kulunut siihen, että ammun sillä tyypillä jousella niitä sydämiä ja luonnollisesti myös samalla viskiä juoden. Kun peli rasittaa konetta, niin se sammuu usein ja jouduinkin tulemaan jatkuvasti uudestaan galleriaan. No joka tapauksessa menen nyt jatkamaan jousileikkejäni ja katsotaan monta niitä yhteensä tulee. Ei kait tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kuin naisen kynnetMaanantai 14.02.2011 01:15

Heräin humalalssa vielä. Se iloin jotain oisiko ollut jottain neljän viisi tai kolme 15-17 joka tapauksessa. Olin silloijn bvieläkin kännissä, sillä muistelin hämärästi menneen todella myöhään nukkumaan. Huomasin itsellänei olevan todella pitkät kynnet, ei edes naisilla ole naäin pitkiä kynsiä, paitsi Viron huorilla. Jatkelin hyvää känniä, mikä ei leiene kovin yllättävää niille harvoille lukijoille jotaka lukevat näitä minun päiväkirjojani. Viskisä menee, muttaa olen sentään ruokaa muistanut syödä. Tuossa ystävävyyspelissä, tai mikälie salainen ihailija, niin keksin mainion idean jokka saan kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Klsikkaan sattunnaista ja kun tulee kaunis nainen, niin kirjaan papaerille ylös ja kun on tarpeeksi, niin sitten sinne laittamaan niitä ihailuka. Oikeastaan tein sitä enemmän eilen, emutta natsojen kannalta oiva idea. Natsoista puheenollen taänään saletisti natsasi, sillä sain niitä lisää ssja tein mahdottomasta mahdollisen ja saian oletuskuvaani yli 100 sydäntä, siis yhteensä. Sainhan niitä lähinnä sen pelin ansiosta. Annoaain siinä ihailuja 391 kappaletta ja sain itse 80 kappalaetta. Itseannaeituista olen sijalla 19 tällä hetkelleä ja uskosn olevani kärjessäs niistä, jotka ovat antaneet niitä ainoastaan naisille. Myöslskään sydämistä en miehille anna, paitsi jods kuvassa on poikakissa, mutta niaiitä nyt ei lakseta. tänään tuli myös laitetteu auusi kuva galleriaan pitktästä aikaa aoikealla kameralla, se evitun juttu alkoia siis uudestaan, se kuvanatsahomma ja silleen. 11 viivkkoa vielä ja sittene uusi natsa, voi vittau oikeesti. Eipsäs stäässä oikeen muuta tehtyä ollut tehty ja silleen. Eis kait muuta ainakaana heti mieleen tule. Punaista näyttää aika paljon, notta silleen.

Hyväävä illanjatkoa!

YstävänpäiväpeliLauantai 12.02.2011 01:14

Tänään heräsin myöhään taas, suunnilleen siihen Pulmusiin ja katsottuani ne, oli aika lähteä Alkoon. Porukkaa oli paljon ja myös viinaa minulla. Myyjän ilme taas se legendaarinen: ”taas toi juoppo tulee tänne”. Tulin sitten viinalastini kanssa kotiini ja huomasin galleriassa ystävänpäiväpelin, Salainen ihailija. En olisi edes aloittanut pelaamista, ellen olisi nähnyt, että siitä tienaa natsoja. Mitäpä en natsojen vuoksi tekisi? Ihmetyttää vaan miksi se on ystävänpäiväpeli, siihen kun on vielä pari päivää. Pelannut peliä ja saanut uusia natsoja sen avulla, sekä myös lisää sydämiä. Samalla olen juonut viskiä ja katsonut joitakin ohjelmia telkkarista. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!