IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tietotekniikka on perseestäPerjantai 01.07.2011 02:11

Heräsin vasta puoli yhdeltä ja katsoin elokuvan Kiss of the dragon. Aloin ryyppäämään viskiä tavalliseen tapaan ja pelasin Vacation Mogulia vaikka kuinka kauan. Tietokone ei suostu päästämään nettiin (Vacation Mogul on ladattu peli koneelle) ja näin ollen olen epätoivoisesti yrittänyt päästä galleriaan, joka onnistui toki kännykällä, mutta natsametsästyksessä en luota kännykkään huonojen kokemusten takia. Tietotekniikka on perseestä. Jos nyt onnistun olevan liikkumattomana, niin ehkä saan uuden kuvan web-kameralla. Eipä muuta. Oho, ei tullut kirjoitusvirheitä. Saavutus sekin.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkon nimipäivät numero 26Maanantai 27.06.2011 02:10

Täsnään olsis ass88ss8s b minub nimpparit kq silleen. Heräilsisn sjossaiaan vaisheessa, josksus ennnenene ekymmentän aamulla ja sitten katsoisn LKummeloi kkultakuumeen ja aveytelin hiema Gatoredia ja sene jälkeeen eALoiiurtin vetelemään viskiä. Unaohduttu l’ähsess koko päiväv hja silleen. Pakko kait yrttää muistella djdotaian ntästä p’äivästäs, mjuttteei voi muustaa. Visttu vie keun on vaanan viskisä vedelety ja eie oikeen muuta, aiankaan muiusta. No vittu. Esisk kaiatr tässä muutta kusnn se ei emuuuyrta voi muistaa vaikka aon varmastis paljon muuta jota apoitää sanoa, mutta se eo vaaann muistu mileleen. Notta sdoööölleem.

Hyvvvääv ilannjjaatakoa!

Pitkästä aikaa etusivullaLauantai 18.06.2011 02:04

Heräsins tänään siinä kymmenene aikoihin ja energiajuomien turvin tritin selvitä, mutta väsymys painoi edelleeedn. Katselihnn Seinfeldia aja sitten aloin juojmaan viskiä ja sitä ollaana ryypätty koko päivä ja ilta- koko tämä valaveillaoloaiaka on tungtunut ikuisuudelta. Tilasin tänään itseni pietkästä aikaa. Edellisesrä kerrasta varmaan yli vuosi. Täsmäs kuva pääsi etusivulle romantikko86 oli joo kiva kuva :D tarattee sydämebn jokaiseen kuvaan. Viskikänniöä vedelty ja tehhty jotain, jojka olen jo unohtanut, notta silleeln. Myöskisn nyt on tunne sellainene, että jotain oleellista jäi sanomatta.

Hyvää illanajatkoa!

Vuodesta on jäljellä 200 päivääKeskiviikko 15.06.2011 02:16

Tänä päivä meni taas siihen, että herätys vasta vartin yli kaksi päivällä. Minun piti viedä papereita Kelaan ja sitten kiertelin ympäri Itistä, kun piti mennä ihan toiselle puolelle Itistä. Käväisin Alkossa ostamassa viskiarmeijani reppuun. Minä kävin myös Hesburgerissa ostamassa mukaan hampurilaisen ja se piti tunkea väkisin reppuun. Päätin käydä myös Anttilassa ostamassa Seinfeldin seitsemännen tuotantokauden. Koko tuohon episodiin meni yhteensä yli kaksi tuntia. Olin kotona noin puoli viiden aikoihin ja katselin Salkkareiden uusintoja ja vetelin viskiä. Myöhemmin katselin yhden jakson Seinfeldiä, samalla hampurilaista syöden, pari jaksoa Peep Showta ja ei kait sen kummempia. Niin ja minulla on ollut galleriassa jatkunut se periaate, että jokaiseen kuvaan sydän, eli oletuskuvana vanhimmasta uusimpaan. Saas nyt nähdä miten pitkään se jatkuu. Ei kait muuta sitten. Viskikänniä jatketaan.

Hyvää illanjatkoa!

My best faceSunnuntai 12.06.2011 02:27

Tänään tuli herättyä jo kymmeneltä ja en saanut unta sen jjälkeen. Yritin toki, muttei uni tullut. Sitten ajattelin sängyssä katsella pari jaksoa Seinfeldia samalla juoden siideriä. Olen keräillyt kaupasta siideriä ja lonkeroa juodakseni niitä pihallani minun omalla terassillani. Naapureiden äänet kuuluivat yhdestätoista eteenpäin kun he pelasivat korttia kaveriporukalla. Ei siellä pysty mihinkään keskittymyämään kun he puhuvatkin melkein huutaen. Kuuluu sisälle saakka äänet selvästi tuolta ulkoa. Viskikännin aloitin kun nousin ylös sängystä. Vedellyt kunnolla taas, mutta vielä ajatus pelaa. Pelaamisesta puheen ollen, kävin pitkästä aikaa OkCupid –sivustolla. Pelasin sellaista peliä, jossa minä olen muka psykologi ja yritän ulkonäön perusteella arvata kumpi on tehnyt kyseisen teon. Ne ovat ihan oikeita ihmisiä ja myös minä laitoin omat tietoni ylös, jotta muut käyttäjät voivat arvata olenko minä tehnyt jotain sairasta kun kuvani näkevät. Sinäänsä mielenkiintoista saada selville ihmisten häpeällisiä tekoja/ajatuksia. Katsoin myös My best face –osion. Luulin sitä aluksi täysin erilaiseksi. Luulin, että siihen ladata oma kuva ja sitten kone muokkaa siitä niin hyvän kun voisi saada. Esim. rypyt pois ja sen semmoista. Ei mennyt sinne päinkään. Laitetaan kaksi parasta kuvaa ja laitetaan sitten sitten sellaiseen pienet tiedot tiedot itsestään ja sitten se menee vertailuun tai jotain. Sitten oli muistaakseni 65 paria joista piti valita kumman kanssa menisi treffeille kuvan perusteella. No sitten tulee kait sähköpostiin jotain tietoja, miyten minun kuvani on pärjännyt. Valitsin kuvikseni kaksi kuvaa, joista kumpikaan ei jostain syystä koskaan päässyt galleriaan asti. Sitten jatkoin parien vertailua ja olen verrannut 808 eri naisparin ulkonäköä. Olisi hienoa jos se olisis pudotuspeli ja lopussa selviäisi kuka olisi se viehättävin.
Klo on nytten 20:17 ja jatkan myöhemmin.

Joohs ntt jatkan tässä ollessa 23:22 ja tässä välissä katselin Formuloiden aikao-ajot. Väärä mies paalulla, aVettel taas. Siineä se oikeastaan siinäs ollut. Ei oikeene sen kummenmpias. Ytritän epätoivoisesti saada jokaiseen kuvaana sydämiä ja menen menneestä nykyisyyteen ha sja laitan oletukseene sen johon tarvii sysdämen. Vittu mitä kuvia oleteuksessa. Ei kait tässä paljoa muuta ja silleen ja ninnannunna ja sillen.

Hyvää illanjatkoa!

Liian suuri lupausTiistai 07.06.2011 02:36

Tä’nään tuli herättyä siinä kymmenen aikoihin ja pistin pari jaksoa SEinfeldiä pyörimään. Olin eilen kyllä niin fucked up, ettei mitään rajaa. Kun katsoin galleriaan, niin olin aika wtf kun huomiasin laittaneeni itsestäni apinaversion, no ainakin se on se viikon kuvani. Olisi vituttanut ihan helvetisti jos en eolisi saanut uutta kuvaa. Minähän otan kuvat vain natsan takia. 35 viikkoa jäljellä, voi vittu. Olen liian vanha tähän paskaan. Minulla oli jääkaapissa yksi lonkero, jonka vedin kurkusta alas. Suu oli jälleen kerran kuiva kuin Saharan autiomaa. Sen jälkeen viskikännin aika. Olen vedellyt viskiä pitkin päivää, mutta kirjoittelu sujuu yllättävän hyvin. Kännäämisen ja muun normaalin toiminnan lisäksi olen saanut viestiä sähköpostiin. Minulle luvattiin elämäni rakkayus 19,90 eurolla kuukaudessa. Minusta se on aika kovan luokan lupaus. Pienellä kirjoitettuun tekstiin oli laitettui 199 euroa kolmesta kuukaudesta. Hieman omituista. Kannattaa aina lukea myös se pienellä printattu teksti- ja silleen. Taisin myös tänään saada uuden kaverin täältä galleriasta. En ole aivan varma. Lisäksi myös tänään minulla on ollut peräti kolme eri oletuskuvaa. Kerron sinulle nyt, jos et kerro kenellekään, niin tavoitteeni on saada jokaiseen kuvaani sydämebn. Ajattelin tehdä ovelasti ja vaihdella oletuskuvaani. Voi perkele vuorokausi uhkaa loppua pikkuhiljaa. Jäljeen sellainen tunne, että jotain jäi mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Huominen huolettaaPerjantai 03.06.2011 01:40

Herättyäni ensimmäisen kerran kymmeneltä, en saanut enää sen jälkeen unta. Pyörin siihen puoli kahteentoista asti sängyssä, kunnes nousin ylös. Se on kyllä todella vittumainen tunne kun väsyttää, muttei saa unta, jokainen sen on varmasti kokenut. Ei aavistustakaan milloin edes menin nukkumaan, meni muisti näet. Ylös noustuani olen juonut kaksi pulloa energiajuomaa, ruokalusikallisen 20 euron pullon vitamiinipullosta, vetänyt kaksi piristyspilleriä ja yhden energiatabletin. Taidan nyt aloittaa tämän päiväisen viskikännini. Huomenna on minua hermostuttava ja huolettava päivä Työkkärissä ja monen mielestä olisi varmasti parempi juoda mietoja tänään. Huoltoasemat ovat toki auki, mutta väkevät ovat enemmän minun juttu. Kello on nyt 12:32 ja jatkan kirjoitusta myöhemmin.

Nyt jatkuu kellon ollessa siinä 22:30 ja päivä on lähteneyt vittumaisesrti käyntiin. Minua koko ajan vituttaa huomainen. Ihan kuin joutuyisin oikeudenkäyntiin tai teloituskosmppanjian eteen. Olen tehnyt sen useita kertoja, mutta aensimmäinen kerta vanhusten/aikuisyen osastolla. Pakko mayöntää, että pelottaa. Jos ne peistää Donaldsin kanssalle, niin tapan itseni. No en välttämättä, se ei ole lupaus, sillä jos pistää ja olen jostain syystä elämänmyönteinen, niin sitten se oieisi pakko. Olisihan se sinäänsä tyhmää tappaaa itsensä jos olisi syytä elää, mutta kun lupaus on lupaus, niin se oisi pikku pakko. Ihan kuin lupasisn mennä tänä kesänö Linnanmäelle, ei yhtäätn huvita, mutta lupaus on lupaus. Vittu Lintsille asti, ainakin saaa uudenlaisia kuvia. Vitun natsat. Jokatapauksessa olen tehnyt sitä samaaa kuin ennenkin. Vedellyt viskiä, katsellut televisiota ja ollut netissö. Niin ja jälleen se tunne, että jotain jäi taas ssanomatta, mutta minulla on myös netti siisnä tilassa, että se ei nykyään aina kestä kovin myöhään jostaoian syystä.

Hyvää illanjatkoa!

Viivi kuusi vuottaMaanantai 30.05.2011 02:36

Tänään Viivi täytti kuusi vuotta. Onnettelin päivänsankaria, muttei hän tainnut tajuta lausettani. Joka tapauksessa heräsin tänään vasta puoli kolme päivällä. Katsoin Täydellisety naiset, koska oli katsottava jotain televisiosta. Mietin koko ajan eilistä, kuten aina ennenkin herätessä. Minulla ikävä tunne siitä, että eilen tuli puhuttua hieman liikaa. Parin tytön kanssa taisin ehkä puhua. Yhdessä vaiheessa totaalinen muistikatkos. Tuli sitä aikaspaljoa myöhemmin nähtyä tekstiä. Kovaa tekstiä kyllä, mutteiu ketää näytä haittaavan. Kaikki tottuneet jo varmaan siihen, että olen joku hullu juoppo. Olen kuin Peep Show:n Super-Hans. Olenko siis Super-Jarkko? Viskiä toki vedellyt taas, kuten arvata saattaa ja olen laittanut uuden kuvan galleriaan. Vittu vie mikä kuva. Minä soitan jotain vanhaa huiluani josta lähti kamala ääni. Huilumaailma ei todellakaan menettänyt minussa mitään. Ei tässä taida pahemmin mitään kaiat olla muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Puolan äitienpäiväPerjantai 27.05.2011 02:07

Kuten otsikkokin kertoo, niin Puolassa vietetään tänään äitienpäivää. Kyseinen päivä vaihtelee eri maissa.
Heräsin tänään huuli ja paita veressä, no siis kuivuneessa veressä tietenkin. Mitä vittua eilen tapahtui? En muista mitään viime illasta. Muistan eilisesdtä sen, että menin melko sekavana Alkoon viinaa ostamaan, mutta onneksi kaikkien näiden vuosien jälkeen osaan tarvittaessa näytellä sellaista notta sille voi viinaa myydä. Kävelin eilen ulkona kuin joku sir digby chicken caesar suunnilleen. Kaiskki tuijottivat minua kuin puliukkoa. Mutta joka tapauksessa minä siis tänään heräsin vasta yhden aikoihin ja lopulta sitten siinä puoli kolmen maissa. Jalat olivat aika tavalla taas aika heikkoina, mutta akyllä se taas siitä sitten. Join pullollisen energiajuomaa. Sitten alkoi se minun tämän päivän ryyppäämiseni. Viskikänniä siis vedelty. Katselin Seinfeldiä DVD:ltä ja sketsisarjsoja netistä, niin ja ne tavanomaiset ohjelmat televisiossta samalla. Ei oikeastaan paljoa muuta, avaikka minulla taas onkin sellainen tunne, että jotain jäi sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Anatoli Karpov 60 vuottaTiistai 24.05.2011 02:24

Joo siis tuo mies täytti tänään 60 vuotta ja käytin tilannetta hyväkseni ja laitoin otsikon sen avulla. Tämä koko päivä on ollut minun osaltani sellainen, että herättyä katsoin kolmannen kerran Napapiirin Sankarit. Kahdesti aiemmin, olin ollut niin kännissä, ettei koko elokuvasta mitään mieleen ole jäänyt. No kohtalainen elokuva, muttei sentään mielestäni kolmen Jussin arvoinen. Käsien tärinä taas kovaa luokkaa ja koko kroppaa hikoiutta vielä nyt. Katselin kännykäluetteloani ja poistin sieltä Riston kun hän on kuitenkin kuollut. Ryyppäsi itsensä hengiltä, ainakin jos on uskomista Petriin. Muistoja herätti mieleen kun katselin kyseisen listsn ihmisiä. Oli paljon hyviä muistoja. Teki mieloi soitella listan ihmisille, niin miehille kuin naisille ja vähän kuin muistekka menneitä. Mietin myös onko sopivaa jutella naisista toiselle naiselle. Meneekö liiallisuuksiin? no kuitenkin hikoiluni ja vapinani lisäksi join ja juon viskiä jälleen kerran. Katsonut Peep showta tuntikausia ja tyilannut pizzaa. Pizzalähetti katsoi hieman olemustyani. En ole käynyt suihkussa yli viikkoon ja olemukseni on muutenkin melko järkyttävän näköinen. Pitäisi käydä suihkussa varmaan huomenna ja ajaa karvat naamasta. Viinan juomisesta huolimatta aika vähän punaista näkyy. Taas kerras myös tunne, notta jotain olennaista jäi sanomatta. Joka tapauksessa lopetan tähän.
Hyvää illanjatkoa!