IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Vuoden kuvaaja ja SuosikkiblogiTiistai 31.01.2012 23:47

Tänään menin väsyneenä töihin. Alun perin piti olla viimeistä päivää töissä, mutta eilen tuli tieto, että kaksi viikkoa lisää. Virallinen nimittämiskirja tuli tänään. Niin siinä kävi taas, mutta onneksi vain kaksi viikkoa. Oikeastaan hieman alle kaksi viikkoa, sillä tämä viikko loppuun ja sitten seuraava. Jouduin eilen kuitenkin perumaan tämän viikon tapaamisiani, koska en pääse ulos päivällä töiden takia ja tapaamiset olivat päivälle varattuina. Töiden jälkeen menin Kontulaan S-markettiin ostamaan 24 packin kaljaa ja sen jälkeen bussilla kotiin. Kotona otin valokuvan Essistä ja lisäsin sen tänne Galleriaan. Sain sen avulla Vuoden kuvaaja –natsan. Sain myös _gp_:ltä paljon sydämiä päiväkirjoihini, jonka ansiosta sain myös Suosikkiblogi –natsan. Minulla on nyt natsapisteitä yhteensä 950 ja nousin kaikkien aikojen tilastossa jaetulle sijalle 26 kahden muun kanssa. Olen täällä kotona sitten juonut kaljojani ja katsellut tavalliset normaalit ohjelmani, sekä tein itselleni hyvänmakuista munakasta. Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

ZwinkyMaanantai 30.01.2012 00:52

Heräsin aamulla ja sitten join energiajuoman ja tilasin hampurilaisia netistä. Niiden on tarkoitus riittää myös huomiseksi. Katsoin Frasier maratonin ja aloitin juomaan kaljoja. Yritin miettiä mitä eilen tapahtui, ei tullut kyllä mieleen useita muistikuvia. Olin saanut irc-galleriassa uuden julkisen kaverini, IdaAmandan. Lähetin hänelle kaverikutsun, koska hän osaa laulaa erittäin hyvin. Kännykästä katsoin olinko soittanut kellekään, en onneksi ollut. Koneeni on sammunut jatkuvasti ja joka ikinen kerta on ollut mainos Zwinkysta, joka on siis eräs nettisivu. Kyseinen sivu on ollut jo pitkään mainoksena ja ajattelin liittyä sivustoon uteliaisuudesta. Roolihahmoni ulkonäöksi piti löytää mahdollisimman paljon minun näköinen ulkonäkö. Valitettavasti siellä ei ollut viskilasia/pulloa, joten pidän kädessä kaljatölkkiä. Koko ulko-olemuksen saanti kesti varmaan tunnin ajan, mutten ole ehtinyt edes muiden ihmisten kanssa jutella. Kun kone meni jumiin, niin takaisin mentäessä olin jo salasanan unohtanut. Kun menin Hotmailin postiini hakemaan uuden, niin huomasin jonkun Kristan laittaneen minulle viestiä Badoohin. Liityin Badoo –sivustoon muistaakseen joskus 2010 aikoihin, kun eräs ryyppykaverini Esa sitä minulle suositteli. En ole pitkään aikaan Esan kanssa ottanut kuppia ja puhunut naisista, kuten tapana on ollut. Joka tapauksessa kun menin Badoohin, niin Krista todellakin oli viestiä laittanut ja olipa vielä minun kaveriryhmässäni ollut. Omituista, koska en tietääkseni tunne Kristaa ja vielä omituisempaa on se, että 363 ihmistä haluavat tutusta minuun. Badoossa on kylläkin 136 464 094 ihmistä ympäri maailmaa, joten ehkä se on syy siihen lukuun Kun näin Sarin siellä, niin tuli jälleen kerran flashback mieleen nuoruudesta. Nainen paranee vanhetessa ainakin Sarin kohdalla, wau mikä hottis hänestä on tullut. No se siitä sivustosta sitten. Tänne sivustolle olin laittanut jonkun ihme viisauden ”hän joka täyttää taskunsa ilkitöiden siemenillä, kasvaa taatusti kieroon.” Olin myös sunnuntain kunniaksi laittanut minun masentavimman kuvani oletukseen. Joka tapauksessa otin talteen uuden salasanani Zwinkyyn ja aloin tutustua sivustoon paremmin. Sitten olen katsonut Pasilaa pari jaksoa sekä Perhe Paketissa ja nyt katson Hale & Pacea. Kaljoja mennyt kovaa tahtia ja sunnuntaivitutus kasvanut myös kovaa vauhtia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin yhdentoista ja kahdentoista välimaastosta suunnillee. Söin oikeaksi aamiaiseksi lihapiirakan ja join sitten ns. ”aamiaiseksi” 0,7 litran pullon Say Mojitoa. Kyseisessä pullossa on alkoholia 14,9 prosenttia ja sen tähden en ole tullut siitä känniin. Siitä kuitenkin minulle tuli jälleen mieleen flashback nuoruudestani. Nimittäin kun kun minä olin aikoinaan pissisporukassa, niin näin useasti teinityttöjen tulleen juurin tuollaisesta pullosta ihan totaaliseen jurriin tai jopa lähes kuoleman partaalle. Moni teinilissupissis aina yleisesti ottaen juo yleensä tuon tyylisiä juomisia, mutta itse juon niitä lähinnä aamiaisiksi. Minulle tuli myös toinen flashback nuoruudestani, joka liittyi kouluun ja erääseen Jaanaan. Ammattikouluaikoinaankin minulla oli jo ongelmia päihteiden kanssa ja Jaana totesi minulle sen, että myös miehet voivat myydä itseään. Se oli enemmänkin varoituksen sana, eikä vittuilua. Minä en ole koska myynyt itseäni, vaikka aika usein olen pohjalla ollutkin. Jostain syystä olen monesti ns. ojasta noussut rahallisesti ja saanut äkkirikastumisen uudestaan. Ehkä se on hyvä loppujen lopuksi, että nuorena hommasin itselleni hyvän koulutuksen. Niin ja kiitos isälle myös tietysti rahoistani. Minun suhteellisen varakas isäni antaa joka kuukausi minulle rahaa ”elämiseen” ja luonnollisesti hän ei tiedä mihin sen käytän. Joka tapauksessa aamiaiseni jälkeen minä aloin ryyppäämään viskiä ja sen sellaista. Nyt kello näyttää aikaa 16:14 ja myöhemmin jatkuu.

Putous sloppuis jkiiri hetki sitten. Köli Rautiainen, eli varamies, putosi. Putouksen aikana ja ennene viimeisttä päivitystä olen vedellyt kovaa vauhtia viinaa. ei liene yllätys. Jotaain aflshbackia entisestä naisesttä, mjuttein enää muista mitä. Oikeastaaan ei entinenen nainen, kosken ehänen kanssaan koskaan seurustelllut, miutta lksyllöä sinä tieeddät mitä tarkoitan. Joakk tapauksessa anyt aika näyttää 21:11 ja myöhemmin jatkuu.viitut tä’ssäs jatkluu ja siolööereen ja silleem. Ri tästä tule yhtään mitäänm. Viinaaa menmnyt kovaa tahtaia kurkustsa alass ja silleen. Nyt eie kait silleen mitään kait.

Hyvää illanjatkoa!

PolitiikkaaLauantai 28.01.2012 01:34

Herätessä aamulla, ei jälleenkään huvittanut lähteä töihin. Väsymystä ja sopivasti myöhästyin bussista ja jouduin kävelemään Myllypuron metroasemalle asti kovaa vauhtia. Ulkopuolisille se matka ei kuulosta pitkältä, mutta minun yleiskuntoni ei ole elämäntavoistani johtuen kovin hyvä. Töissä puhuttiin vaan pelkästään politiikasta, mutta sen ymmärtää kun on vaalikausi meneillään. Itse asiassa siitä päivästä lähtien kun olen siellä ollut, niin joka päivä politiikkaa. Olin tänään puoliväkisin töissä pitkään, sillä minun piti saada plussan puolelle kellokorttiin saldoa. Meillähän on liukuva työaika. Jos olisin tiennyt jääväni koko osastoni viimeiseksi työntekijäksi rakennukseen, niin olisin ottanut viinapullon töihin ja jäänyt ryyppäämään sinne. Lähdin noin puoli kuuden maissa pois ja kävin Alkossa ostamassa viskejä, rommeja, jonkun venäläisen Mulen, ison pullon Mojitoa huomiseksi aamiaiseksi ja jonkin minttulonkeron, jota en vielä ole maistanut. Lonkeroparonina minun on suorastaan velvollisuus maistaa jokaista lonkeroa, joka on markkinoille tullut. Lähdin Alkosta postiin äänestämään Niinistöä. Kotiin tultua aloitin juomaan viskiä, myöhemmin Mulen ja sittä rommitotia hunajalla samanaikaisesti kuin juon viskiä. Katsoin vaalitenttiä Niinistö vs. Haavisto. Kyllä se nyt on täysin selvää, että Niinistö on oikea mies meidän seuraavaksi presidentiksi. Ne jotka eivät vielä ole äänestäneet, niin käytössäsi on yksi ääni, varaa se Sauli Niinistölle. Joka tapauksessa ei kai tässä muuta sitten.

Hyvää illanjatkoa!

Konrad Blochin syntymästä 100 vuottaSunnuntai 22.01.2012 01:02

Heräsin tänään noin kahdentoista aikoihin. Aamiaiseksi join yhden energiajuoman ja jatkoaamiaiseksi aloin juomaan valkovenäläisiä ja lonkeroa samalla odotellen rommitotin valmistumista ja sitten aloin juomaan rommitotia hunajalla. Voisin tässä kohta viskiä alkaa juomaan. Kävin galleriassa ja olen siellä tälläkin hetkellä. Tilasin netistä hampurilaisia viisi ja söin myös yhden niistä. Katsoin myös kolme jaksoa Pasilaa. Nyt on TV päällä ja välillä katson mitä tulee. My life as Liz tulee nyt, mutta en minä sitä seuraa. Onpahan telkkari vaan päällä jos jotain sattuisi tulemaan. Minulla ei ole TV-lehteä. Muistan ainoastaan, että pitää Putous katsoa. Taidan vaihtaa kolmoselle jo nyt, jos vaikka tänään tulisi mäkihyppyä. Klo on nyt 15:06 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt kun klo on 21:04 ja anyt loppui Putous juuri. Hiemean ennen Putousta Piia Potka oli minulla noiussut Jani-Petterin jälkeen kakkossuosikikiseni. Piiasta monioislle tuli nimittäin mieleen eräs nainen menneisyydestäni, silloin kun olin vielä nuori mies. Nimittäin nainen, joka ei ollut fyysisesti voimakas, mutta ei itke vaikka lyötäisiin laudalla naamaan. Tietäätkseni häntä ei kylläkään koskaana lyöty laudalla naamaan, mutta kovismimmi kuitenkin. Voi mikä pari meistä olisikan voinut tulla, sillä viinaa päivittäin molemmilla. Jos koko elämääni ajattelee, niin mielenkiintoisia naisia kyllä riittäisi. Joka tapauksessa Piia Potka putosi ja nyts ei ole minulla aavistustakaan kuka on kakkosvaihtoehtoni. Olisiko se Yossu? Täsääsä välissä on juotu viskiä ja rommia ja oltu netissä ja sen sellsiaisat. Katsoisin nyt Date Movien joka tulee, mutten jaksa. On helpeompaa vaan yksinkertaisesti ostaa se ja katsoa sitten kun huvittaa. Klo nyt 21:19 ja jatkuu myöhemmin.

Klso jo nytt näyttää kymmenenen ejha risat, hiema n alle 23 ja suilleen. No en eetässäs v’älissä muuta tehnyt kuin ryypännyt viskiä sj Rommia ja sen sellaista. minulla aistsellä on päässä sellainen kjamala aavistus että minulla ajsäi sanaomatta jotaina, tai sitten en sanonut. En siis tiedäd kumpaa j asilleen. Voi vittulan väåki ja paavin pallit. NO anmaikäs tuosta ja siis hyvää illaan jajtkoa!

Äänestämässä NiinistöäKeskiviikko 18.01.2012 01:00

Tänään oli töissä sellainen juttu, että vitutuksen aalto oli päässäni ja teki mieli heitellä tavaroita ympäriinsä. Tämän päivän jälkeen on vuodesta tasan kaksi viikkoa jäljellä töitä siellä, eli siis kahden viikon päästä pääsisin pois. Minulla on kuitenkin sellainen pelkomainen olotila, että olisin siellä pidempään. Niin ja tietenkin jos pääsisin pois, niin se olisi vain ajan kysymys kun takaisin pakotettaisiin. Joskus tuntuu siltä, että pitäisi tehdä sellainen tahallinen rikos, että pääsisin vankilaan ja sen kautta pois tuolta. Vankila on itse asiassa paljon pahempi paikka, sillä tuolta saa kunnon liksaa, pystyy töiden jälkeen ryyppäämään ja kukaan ei yritä vetää perseeseen. Vankilassa ei kuitenkaan joudu valehtelemaan yhtä usein ja sieltä saa helpommin uusia kavereita, niitä raiskaajia lukuun ottamatta. Töiden jälkeen minä lähdin Kontulan postiin äänestämään Sauli Niinistöä presidentiksi, sillä oli ennakkoäänestyksen viimeinen päivä tänään. Kun tulin ulos postista ja kävelin kohti Kontulan katuja, niin joku spurgumuija tuli huutelemaan ”SAATANA!”. Oli jotain ongelmia ukkonsa kanssa ilmeisesti ja minä sopivasti siinä välissä. No jatkoin matkaa S-Marketiin ostamaan 24 packin kaljaa ja myös oikeata ruokaa, sillä joskus se on minunkin pakko syödä. Kotiin sitten juomaan kaljojani, ja sitä normimeininkiä. Olen myös päättänyt kirjautua vuoden putkeen galleriaan, eli toiset 180 päivää, sillä kun sain aikoinaan Galleristi –natsan, niin vasta myöhemmin keksittiin tuo Minä vahingossa puoli vuotta. Minulla on sellainen aavistus, että jossain vaiheessa keksitään natsa, jonka saamiseksi täytyy olla putkeen vuosi (tai noin vuosi oikeastaan) putkeen päivittäin galleriassa. Vaikka nyt sitten kirjautua sisään ja saman tien ulos, jos se sitä vaatii. Lisäsin galleriaan uuden kuvan Viivistä ja vielä kahtena seuraavana viikkona aion laittaa uuden kuvan ja Vuoden kuvaaja -natsa on minun. Ei kai tässä muuta, vaikka jälleen kerran sellainen tunne, että jotain jäi kertomatta.

Hyvää illanjatkoa!
Oli väsyttävää herätä aamulla ja kaiken huipuksi myöhästyin kahdesta bussista ja olin töissä vasta yhdeksältä. Töissä minulla riitti tekemistä. Päivällä oli myös yli kahden tunnin kokous, johon oli pakko osallistua. Ennakko-odotukseni olivat aivan, kuten oletinkin, eli siis ihan helvetin tylsää puhetta. En tajua miten ihmiset jaksoivat seurata mielenkiinnolla puhetta. Se kuulosti kuin puhemiehenä olisi ollut Juuso (inside-läppä). Kun aika kului, niin tylsyys vaihtui pian väsymyksen puolelle. Silmiä oli melkein mahdotonta pitää auki ja ainoa tapa olla lyömättä päätäni pöytään, oli pitää kättä leuan alla. Onneksi oli kokouspöytäkirjaa, jota pystyin tuijottamaan. Se olisi nimittäin ollut hieman epäilyttävää jos olisin tuijottanut pöytää jatkuvasti. Väsymys kasvoi jatkuvasta ja pysyäkseni hereillä minun oli pakko pitää itseni pystyssä ja se taas aiheutti sen, että meinasin melkein nojata päin vieressä istuvan olkapäätä. Välillä väsymyksen kasvaessa kun käsi liukuu alas. Minulla on jotenkin sellainen tunne, että lähellä istuneet ihmiset ehkä saattoivat huomata sen, että olin hyytymisen partaalla. Lopulta väsymys vaihtui totaaliseen nauruun. Siis vittu nyt ainakin herätin huomiota. Onneksi nauru on tarttuvaa ja pari vieressä istuvaa liittyivät siihen, mutta paljon hiljaisemmin. Minä itse vedin niin kovat naururäjähdykset, että huh huh. Huomasin kyllä, että ne suurimmat pukumiehet eivät saa helposti naurukohtauksia, sillä katsoivat paheksuvalla ilmeellä. Loppukokous olikin sitten heilumista ja käsillä suu kiinni, niin ettei naurupurskahduksia tulisi lisää. Ainakin väsymys lähti, mutta se on aina ikävää se kun niitä naurukohtauksia tulee juuri silloin kun ei saisi tulla. Ikimuistoinen kokous, mutta kaikesta huolimatta minulle ei jäänyt yhtään mieleen siitä mitä siellä puhuttiin. Herätin kokouksessa kuitenkin huomiota näyttämällä tylsistyneeltä, väsyneeltä, nukahtamisen partaalla olevalta, nauravalta ja myös kokouksen ainoalta ihmiseltä, jolla on arkivaatteet päällä. Sellainen kokous oli tänään. Se kesti yhteensä noin kaksi tuntia ja viisitoista minuuttia.Töistä lähdin kotiin taksilla, sillä ei pätkääkään tehnyt mieli odottaa bussia, vaan halusin mahdollisimman nopeasti kotiin juomaan. Jouduin ensin toki menemään Kontulaan sillä taksilla, sillä tarvitsin kaupasta 24 packin kaljaa. Pois kaupasta oli niin liukas maa, ettei pitoa meinannut olla ollenkaan, vaan useasti meinasin kaatua ja näytinkin melko huvittavalta. Moni olisi varmaan halunnut nähdä minun kaatuvan. Näin liukkaalla kadulla tarvitsisin alleni uudet täyden jääkelin kengät. Bussi tuli juuri sopivasti, joten ei tarvinnut mennä Kontulasta kotiin taksilla. Ihan tavallinen meininki täällä kotona onkin ollut. Kaljaa juotu, telkkaria katseltu ja netissä oltu. Vituttaa kun huomenna taas töihin, mutta onneksi on perjantai. Perjantai ja 13. päivä, mutta ei saa olla liian taikauskoinen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatko!

Hilpan päiväMaanantai 09.01.2012 00:11

Tänään on Hilpan nimipäivä ja se toi muiston nuoruudestani. Silloin oli vuosi 2003 ja kouluuni tuli erittäin kaunis nainen johon ihastui heti. Olin tuolla 17-vuotias ja Hilppa oli silloin 24-vuotias. Kyseinen suunnitelmani päästä hänen poikaystäväkseen ei koskaan onnistunut. Onnistuin toki saamaan puhelinnumeron ja olemaan muutenkin lähettyvillä. Hän onkin varmaan kohteliain ihminen jonka olen koskaan tavannut. Suunnitelmani päästä poikaystäväksi ei koskaan toteutunut ja voi myös olla mahdollista, että 17-vuotiaana olisin ollut aivan liian nuori olemaan hänen lastensa isäpuoli. Minulla on vieläkin hänen puhelinnumeronsa, mikä saattaa omalla tavalla kuulosta melko friikiltä. Ikäero on omituinen käsite, koska esimerkiksi Svetlana on minua kuusi vuotta vanhempi, muttei se näytä haittaavan. Myös ne spurgunaiset baareissa aikoinaan eivät tuntuneet välittävän. Joka tapauksessa mennään nyt siihen, mitä olen tänään tehnyt. Eli kun heräsin yhdentoista aikoihin, niin oli pakko mennä galleriaan katsomaan mitä tuli eilen sanottua, sillä en muista paljoakaan viime illasta. Samalla ollessani galleriassa aloin juomaan kaljaa ja katsoin sitten Frasier -maratonin. Olen viettänyt myös sunnuntaivitutusta ja olen myös juonut ties kuinka monta kaljaa. Katsonut olen MadTV:tä Youtubesta ja olen myös parhaani mukaan yrittänyt välttää sunnuntain tuomaa masennusta. No ei kai tässä muuta kuin lisää kaljaa ja silleen.

Hyvää illanjatkoa!

Putous alkoi tänäänSunnuntai 08.01.2012 00:54

Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin. Menin sitten irc-galleriaan ja join pullollisen energiajuomaa. Minulle on tullut erilaisia flashbackkeja viime illasta. Olin laittanut uuden kuvan galleriaan ja minä muistan sen johtuneen siitä, että minua vitutti se, että pitää ottaa uusi kuva joka ikinen viikko. Muistan myös laittaneeni samalle naiselle monta kommenttia eri kuviin, mutta jos ei oteta galleriaa huomioon, niin on monia kysymyksiä joihin en tiedä vastauksia. Minkä ihmeen takia pääni on tahmea? No oikeaastaan tuo on ainoa kysymys joka mieleen tulee. Jokin päiväkirja sitten sanoin jotain, että ” Ei tarvite viagraa, sen kuin öljyät itsesi ja naisesi hunajalla”. Mitähän leikkejä täällä eilen tapahtui? No en kuitenkaan usko öljynneeni itseäni kokonaan hunajalla, sillä ainoastaan pääni on tahmea. Joka tapauksessa energiajuoman jälkeen aloitin viskin ryyppäämisen ja kuulin jälleen kerran yläkerran naapurini elämöintiä. Rakentaako hän taas jotain alttaria? Usein kuuluu sellaista meteliä, kuin siellä rakennettaisi jotain. Ties mitä sairaita rituaaleja sielläkin tapahtuu. Minä itse aion kohta ostamaan ruokaa netistä tänne kotiini. Nyt klo on 13:39 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt näyttää kello aikaa 15:21 ja olen huomannut muidenkin paikkojen olevan hunajassa. Ruoka tuli ja lähetti puhui niin hiljaisella äänellä, että hädin tuskin kuulin sen. Mietin onko normaalia tuijottaa yhtä kuvaa noin puolituntia putkeen vai pitävätkö ihmiset sen perusteella minua psykopaattina. Lämmitin vettä, mutta en ole kuitenkaan laittanut siihen rommia, sillä olen ryypännyt vain viskiä. Jatkan kirjoitusta myöhemmin.

Klo on nyt 18:04 ja olen erästä tummatukkaista teini-ikäistä tyttöä katsellut galleriassa taas putkeen ties kuinka kauan. Kyseessä ei ollut mikään seksuaalinen tuijotus, vaan hänen mustat hiuksensa toivat minulle muistoja mieleen. Muistoja nuoruudesta ja ajasta jolloin eläminen oli vielä kivaa. Mustat hiukset toivat minulle mieleen sellaisen asian, että lähes jokainen nainen josta olen joskus pitänyt, heillä kaikilla ovat mustat hiukset. Saaralla punaiset ja Netta on blondi, mutta muilla on mustat hiukset. Mietin onko minulla kenties joku fetissi. No nyt takaisin ryyppäämään viskiä.

Nyt klo on 21:13 ja Putous loppui juuri. Putous siis alkoi tänään ja pääsin taas fanittamaan uutta sketsihahmoa. Ihan hyviä ne sketsitkin ovat, sillä Viikkokatsauksessa meinasi lentää viskit suusta kun alkoi naurattaa. Sketsihahmoista näin ensitapaamisen perusteella fanitan eniten Jani-Petteriä. Aku Hirviniemen esittämästä Luttisesta tuli mieleen yläkerran naapurini. No ensimmäinen Putous tuli tältä vuodelta. Kirjoitus myöhemmin jatkuu.

Klo nytten semmoiset 22:51 ja silleeen. Jotaina terin tosisssa välissä ja silleene. Mitäthän, ainakin vedin kunnolla viskiä ja joatain muuta. Olen gallleriassa ollut kja silleen. Ei kai tässä myyrtya.

Hyvöö illanjatkoa!

1000. merkintä päiväkirjaan!Torstai 05.01.2012 00:41

Vihdoinkin tuli tuhat täyteen. Elikkä siis olen tänne galleriaan kirjoittanut tasan tuhantena eri päivänä päivästäni. Se on harmi se että päiväkirjatoiminto alkoi vasta loppuvuodesta 2005, koska vuosi 2004 oli todella mielenkiintoinen elämässäni. Todella tapahtumarikas. Joka tapauksessa minä tänään heräsin väsyneenä, kuten tavallista. Työpäivän ruokatunnille lähtiessäni, oli torilla niin paljon ihmisiä, että minä taas kerran suistuin vieraaseen porukkaa. Pääsin tällä kertaa uutisiin, siellä puhuttiin saksaa, mutta jos katsot saksankielisiä uutisia ja näet siellä minun näköisen miehen kameran edessä, niin se todennäköisesti olin minä. Mielenkiintoinen tapahtuma tapahtui Vanhassa Kauppahallissa, kun istuin pöydässä ja söin, niin ihan pokkana eräs nainen otti minusta kuvia, siis ihan suoraan päin minua, ei minun takanani ollut edes mitään mistä ottaa kuvaa. En tajua miksi minulle täysin tuntematon ihminen haluaa ottaa minusta valokuvan. Lähdin lopulta töistä pois ja S-Marketiin kaljaostoksille. Kotona olen vaan juonut kaljaa ja siihen se oikeastaan jäänytkin, vaikkakin on taas sellainen tunne, että jäi jotain sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!