IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvin hätäisesti tehty päiväkirjaLauantai 31.03.2007 02:58

Elikkä koska vuorokausi uhkaa loppua, niin puhun lyhyesti.
Tänään heräsin vasta yhdeltä, katsoin Molin sivuilta työpaikkoja olin lähellä laittaa hakemuksen eläintarhaan, mutta koska en enää muista syytä miksen laittanut niin en voi kertoa (se oli jokin ominaisuus mikä minulta puuttui).
Sitten viskiäkin olen juonut, mutta kirjoituss sujuu yllättävän hyvin.
No taitaa jo vuorokausi kohta loppua.

Hyvää illanjatkoa!
Noh eipäs stässä päivässä ole pahemmin ehtinyt tapahtua. Olen vetänyt viskiä ja katsellut Simpsoneita ja silleen.
En yksinkertaisesti keksi mitään kirjoitettavaa. Sori nyt vaan.

Hyvää illanjatkoa!

Synttäreiden jälkeenMaanantai 26.03.2007 02:53

No niin elikkä ensinnäkin korjaan virheen edellisessä päiväkirjassa, nimittäin minua onnitteli 25 ihmistä kun huomasin myöhemmin teksiviestillä olevat onnittelut.
Kuitenkin olin sanonut jotakin typerää tänään siinäaamuyöllä. Sitten sammuin sohvalleni ja heräsin seitsemältä ja ja sitten minut herätitteetiin yhdeltätoista (tosin kun kelloja siirrettiin niin siis oikeastaan heräsin aluksi kahdelksalta itten kahdeltatoista) katsomaan mäkihyppyä. Adam Malysz voitti taas ja voitti maailmancapin kokonaiskilpailun neljännen kerran.
Sitten aloitin hieman myöhemmin juomaan ja ollut koneella lähinnä katsellut edellisiä kommentteja ja atsellut Simpsoneita. Eipä kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Syntymäpäivät nro 21Sunnuntai 25.03.2007 01:32

Eli tänään siis täytin 21 vuotta. Noin 20 vuotta sitten olisin ollut vasta nyt Suomessa täysi-ikäinen ja Amerikassa saisin laillisesti vasta nyt olutta.
Kun täytin niin äitini oli sammumispisteessä ja hän näin ollen onnitteli minua monta kertaa ennen nukahtamistaan sohvalleni (näin koomisesti sanottuna hän vei minun sammumispaikkani). Heräsin toki ihan omasta sängystä ja jouduin väkisin heräämään yhdeltätoista koska mäkihyppykisa alkoi ja paska kisa se olikin kun Adam Malysz voitti taas.
Mäkihypyn jälkeen söin lihapiirakkaa ja otin vastaan syntymäpäiväonnittelut. Toistaiseksi minua on onnitellut 23 ihmistä (sukulaisista 10). Saattaa tulla ehkä tulla enemmän, saa nähdä.
Kuitenkin lähdin parturiin jonkin ajan päästä ja sain uuden lookin, mutta olen todella miettinyt värjätä hiukseni mustaksi ja saatan huhtikuussa värjätäkin. Koska tässä kuussa joudun ottamaan kuvia galleriaan, minun pitää ottaa sellainen joka ei ole samanlainen kuin aiemmat kuvat niin tulee pukeutumistyylistä erilainen (hiestyyli huhtikuun kuvaa varten). Tosiaan ensi viikon lauantaina uusia kuvia mikäli äitini aikoo mennä poikaystävänsä luokse.
Parturista tultuani Alkoon ja sitten kotiin. Soitin Jcobille, mutta hän ei vastannut ja soitin myös Ikikselle, mutta hänkään ei vastannut. Tämä onkin ensimmäinen kerta kun vietän syntymäpäiväni yksin. Mutta ei se nyt niin masenna.
Koko illan olen juonut viskiä ja silleen.
Eipä tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Huomenna synttäritLauantai 24.03.2007 01:46

Heräsin tänään sohvalta yhdentoista aikoihin sohvalta ja menin sitten takaisin nukkumaan ja heräsin oikeasti sitten yhdeltä.
Puhuin kaverin kanssa yli tunnin puhelimessa ja katsoin mäkihyppyä. Sitten viskiä ja nettiä. Ei oikeen muuta.
Huomenna on tosiaan syntymäpäiväni ja saan kakun kuvan nimimerkkini jälkeen.

Hyvää illanjatkoa!

Aika ikävä päiväSunnuntai 18.03.2007 01:28

Noh elikkä heräsin tänään varttia yli kahdeksan ja katsoin sitten Formulat Australian Melbournen aika-ajot. Kimi Räikkönen pääsi paalupaikalla.
Olin aikas väsynyt ja menin niiden jälkeen nukkumaan. Heräsin sitten monta kertaa ja lopulta siinä puoli kahden aikaan.
Lähdin Itäkeskukseen Anttilaan ja Alkoon. Kävin myös Täyspotissa ja voitin lähes 30 euroa.
Olin kotona joskus ja katsoin sitten myöhemmin mäkihypyn joka oli aivan kamala kilpailu.
Sitten kumosin alkoholia kiduksiini ja olen koneella istunut. Eniten minua vituttaa se kun huomenna pitää herätä viiden aikoihin katsomaan Australian kilpailua.
No ei tässä muuta.

HYvää illanjatkoa!

Formulakausi alkoiLauantai 17.03.2007 00:00

Näin aluksi kerron maksa-arvoni jotka sain keskiviikkona puhelinsoitolla päivitettyä. Se on 624. Ihan sen tähden se tähän kirjoitan, koska muutama ihminen on siitä ollut kiinnostunut. Kuitenkin jäi eilinen päivä kirjoittamatta joten kirjoitan siitä nyt koosteen.

Elkkä jouduin aamulla aikaisin jouduin heräämään kun työhaastatteluun menin. Se oli Keskolla Vantaalla. Olisin voinut hyvin saada työpaikan, mutta kieltäydyin kahdesta syystä.
Toinen oli se kun olisi ollut aamuvuorot kuudelta ja olisin joutunut mennä taksilla töihin. Toinen joka oli huomattavasti parempi syy oli se että palkka olisi ollut vain reilu 1200 kuussa.
No menin sitten kotiin ja viinan kittaus alkoi sitten jossain vaiheessa. Katsoin myös televisiota sinä päivänä. Galleriassakin toki olin. Sammuin sitten sohvalle.

Tänään sitten heräsin joskus aamuvarhain siitä sohvalta ja menin sitten oikeasti nukkumaan. Heräsin vasta puoli yhdeltä kun Essi herätti minut leikkimällä kauko-ohjaimella.
Olin pitkään väsynyt ja tuntui kuin päivä menisi todella nopeasti. Sitten siinä kuuden aikoihin katsoin mäkihyppyä, jotka sitten siirrettiin huomiseen. Formulakausikin sopivasti alkoi tänään ja katsoin koosteen harjoituksista, unohdin katsoa ne silloin yhdeltä yöllä. Huomenna olisi aika-ajot neljältä yöllä, mutta kuitenkin katson ne sitten uusintana Maxilta kahdeksan aikoihin koska olisin silloin neljältä niin jurrissa etten tajuaisin siitä yhtään mitään. Se on vain järkevämpää niin.
Joka tapauksessa join viskiä siinä seitsemän aikoihin ja nyt ollut netissä täällä galleriassa.
Ei tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

157. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 11.03.2007 01:45

Kirjoitan koosteen ensin eilisestä.

Eipä liene koosteesta paljoakaan sanottavaa. Join viskiä taas kaksin käsin ja sammuin sohvalle.

Tänään taas aloitin ryyppäämään vasta kahdeksan maissa. Nyt tietenkin viinaa on mennyt jopaljon.
Ei tässä oikeen muuta kerrottavaa. Tulipa tylsä päiväkirja merkintä.

Hyvää illanjatkoa!

Naistenpäivä 2007Perjantai 09.03.2007 00:52

Ensinnäkin hyvää naistenpäivää niille naisille jotka tämän lukevat ja toki tietenkin niille jotka eivät lue.
Heräsin tänään siinä kahdentoista aikoihin suhteellisen sekavissa merkeissä. En tietenkään antanuit sen haitata vaan otin 1000 mg C-vitamiinia. Sittenkun joten kuten piristyin niin katselin Internetistä työpaikkoja ja pistin yhden hakemuksenkin erääseen firmaan.
Tuon kaiken jälkeen katsoin Klik -elokuvan. Samalla söin mararonilaatikkoa.
Sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja hädin tuskin pystyn kirjoittamaan ilman kirjoitusvirheitä.
Idolssinkin katsoin ja siitä ryhmästä putosi Mia Permanto ikävä kyllä.
Noi eipä paljon muuta.

Hyvää iollanjatkoa!

Vihdoinkin digiboksiSunnuntai 25.02.2007 00:38

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin (tai kymmeneltä, en tarkalleen muista) katsomaan mäkihypyn maailmanmestaruuskisoja Sapporosta. Minun suosikkini Simon Amman voitti maailmanmestaruuden ennen Suomen yllätystä Harri Ollia.
Mäkihypyn jälkeen lähdin Itäkeskukseen ostamaan digiboksin Expertistä ja en jälkeen Alkoon ostamaan kaksi viskipulloa.
Kun pääsin kotiin niin söin spagettia ja jauhelihaa. Odottelin Jcobia kahdeksaan asti Olutpankin menon toivossa, mutta koska hän ei tullut niin aloin juomaan viskiä.
Myöhemmin katsoin Uutisvuodon ja kohta alkaa Frasier.
Ei nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!