IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Virtuaalinen haliSunnuntai 29.04.2012 01:59

Heräsin jo kymmenen jälkeeb, mutta yritin sinnitellä unta lähes kahteentoista asti, muttei auttanut. Minä sitten nousin ylös ja tein kuten Tale teki Salkkareissa. Muistan itsekin aikoinaan jääneeni kiinni masturboinnista äidilleni. Se oli nöyryyttävä kokemus, mutta osaan jo nauraa sille asialle. Aloin sitten ryyppäämään valkovenäläisiä kunnolla ja kohta viskiä. Joka tapauksessa tuossa valkovenäläisiä ryypätessäni kävin irc-galleriassa katselemassa kommentteja. Niin ja olin julkisesti kertonut salaisista päiväunieni kohteista. Periaatteessa Emilia, Pinja ja Saara eivät ole salaisia koskan olen päiväkirjoissajni heidät maininnut. Minulla on toki niitä salaisia päiväunien kohteitä. Mariannan, Netan ja Svetlanan nyt kaikki tietävät minulla olevan. Jos unohdetaan tuo kolmikko niin kaveriryhmästäni erottuu omaksee kaksi naista ja he ovat inkkari-87 ja katya-christina. . Toinen näyttää Mariannalta ja toinen vaan on yksinkertaisesti kunnon hottis. Niin ja älkää kertoko katya-christinalle että sanoin häntä hottikseksi ja että salaisesti pidän hänestä. Sain viestiä tänään joltain naiselta, joka oli nähnyt videoni Netlogissa ja sanoi siitä kommenttinsa, että minä olen hyvännäköinen. Täytyy kyllä olla huono miesmaku jos pitää nminua komeana. Sain sähköpostissa virtuaalisen halauksen. Kyseisessä halauksessa ei ollut lähettäjän nimeä, mutta hän toivoi että jaksan elää tämän katkeran elämäni loppuun saakka. Jos olet se kuka sen lähetit, niin tunnusta minulle. Joka tapauksessa ei kai täsä tällän kertaa muuta. Nyt on klo 15:41 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ja joo joo. Sammuina tuposaa välissä hetkeksi uja silleen. Sain myös shteellisen vaarallisen kommentin, jossa sanottiin että parasta olidi maksaa. Olin jjoottain kuunnelllut jostaijna aYoutu besta, jotain Krista Kososesta. Minsähsän ollen ejo vuosia lähes vaatinutn sitä, etttä jos sminusta tehtäisi elokuva, aniin Krista olisi Marianna. Minä susorastaan vaadin. Tosinen eeervrtvtv vaatimukseni on se notta minu7a näyttelisi Jasper Pääkönen. Ikizstsä voisi n äytellä vaikka Jussi Vatanen. Pääääasia on on kuitenkin se, että Krista on Marianna.


Tässäsä nyt ttaas ollaana kellon ollessa naoin 22:45, muatta ei etästä oikerrrn mitään näuyrytt’ä tulevan,

Vittut jee ja aihyvää iööanjatkoa!

Kokousten päiväPerjantai 27.04.2012 01:40

Tänään minun oli herättävä hieman aiemmin kuin normaalisti, sillä heti aamulla oli kokous. Tai no yhdeksältä, mutta en ehtinyt olla omassa työhuoneessani piilossa niin kauan etten enää haise siltä miltä kaikki vakiolukijani tietävät minun aamuisin haisevan. Kokouksesta meni ihan kaikki ohi mitä siellä puhuttiin. Siis ei mitään muistikuvaa, paitsi se että minua lähellä olevat olivat sen näköisiä, että ”eikö toi tyyppi osaa olla päivääkään ryyppäämättä”. Kokouksen jälkeen ei mennyt kovinkaan monta tuntia ennen seuraavaa. Klo 13 alkoi kokous joka loppui klo 15:20 suunnilleen. Se oli minulle raskas kokous, nimittäin väsymys alkoi käydä ylivoimaisesti ja sanoin vieressä istuvalleni työtoverini että potkaisee minua jalkaa jos alkaa mennä nukkumiseksi minu lla. Tuli pariin otteeseen potkuja kun alkoi mennä silmät liian pitkäksi aikaa kiinni. Kaikesta huolimatta hyvin selvisin noista kokouksista kunnialla loppuun, vaikkei oikein mitään mieleen jäänyt. Lopulta pääsin pois töistä ja lähdin kohti Kontulaa ja ostin 24 packin kaljaa. Jouduin kassalla odottamaan liian kauan kun eräs vanha mummeli kaivoi lompakostaan etsien korttiaan liian kauan ja ostos, joka maksoi vain 80 senttiä, niin löi tiskille melkein kahden euron edestä. Kaikki tuo kesti niin kauan, että olin totaalisen raivarin partaalla. Tuon vanhan harpun takia myöhästyin bussista ja odottelin pitkään bussia Pääsin lopult kotiin ja aloin juomaan kovaan tahtiin kaljojani. Katsoin myös sarjat 70´s show, Salatut elämät ja House. Niin ja galleriassa sain uuden julkisen kaverin. Niin ja tosiaan tuosta työstä vielä sen verran, että sain todennäköisesti jatkoa. Tällä kertaa toki vain kolmen päivän onneksi. Aina käy sydän kahtasataa kun pomo tulee sanomaan, että jatkoa tulee. Onneksi vain kolme päivää tällä kertaa. Se on toki varmaan vasta kun nimittämiskirja tulee, se oli jo minun 11. tuossa työpaikassa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Oletuskuvan vaihto eilen unohtuiTiistai 24.04.2012 01:51

Kuten vakioksi muödustunut ns. ”sunnuntaikuvani” jäi eilen laittamatta. Minulla on ollut usein se tapana laittaa sunnuntaisin oletukseen, sillä se on minun masentavin kuvani ja minua aina masentaa sunnuntaisin se ajatus, että taas joutuu töihin palaamaan. Se on siis tämä kuva: romantikko86 ja unohtui siis laittaa. Tänään väsyneenä lähdin taksilla töihin. Taksissa minulla oli samanlainen kuin elinkautista lähtisi syyttömänä istumaan. Työpäivä oli kiireinen, sillä tekemistä riitti. Kun pääsin, niin lähdin myös kotiin taksilla. Vihdoinkin kotona ja sain kaljaa sisälleni. Ennen sitä minä kuitenkin huomasin kimalaisen linnoittautumaan kotiini. Kimalainen on vaarallinen eläin, koska se voi pistää Essiä tai Viiviä. Otin lehden ja vedin napakan iskun kohti kimalaista, mutta löin ohi ja kimalainen suuttui. Se alkoi lähestyä minua kohti ja huitelin lehdellä kuin joku sekopää, mutta napakalla iskulla kimalainen tuli tyrmättyä. Se yritti vaivoin päästä ylös tuskissaan, mutta päästin sen tuskistaan tappavalla iskulla ja heitin ruumiin roskikseen. Se oli taisteluni kimalaista vastaan. Jarkko vs. kimalainen tappelun jälkeen aloitin useiden kaljojeni juontini ja katselin netistä monta Kolmas kivi auringosta –jaksoja. Tuli myös Salkkarit telkkarista katsottua. Täällä galleriassa myös olen ollut ja sain uuden julkisen kaverini. Minulla oli aikoinaan myös kaksi jotka eivät enää ole, koska toinen jätti gallerian ja toinen minut. Minulla on lisäksi yksi yksityinen kaveri täällä ja en oikeasti tiedä miksi pitää olla yksityinen. Aikoinaan eräs nainen kutsui minut yksityiseksi kaverikseen ja erityisen omituiseksi asian tekee se, että koskaan emme muistaakseni ole keskustelleet. No ei minulla sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Tasan 100 vuotta Titanicin uppoamisestaMaanantai 16.04.2012 02:24

Tänään tulee tosiaan 100 vuotta siitä kun kyseinen laiva upposi. Joka tapauksessa minulla oli aamulla joitakin mielikuvia viime yöllisistä mesekeskustelusta. Voi näin jälkeenpäin sanoa, että kaikki ei keskustelusta ollut positiivista. Katsoin Katsomosta perjantain Paparazzit ja Teräspallit. Olen myös Netasta unelmoinut tuossa päivällä. Formulat tuli katsoa ja parit Frasierit. Youtubesta myös Kolmas kivi auringosta -jaksoja. Olen lisäksi koko päivän juonut kaljaa ja ollut masentuneessa olotilassa. Ei kai tässä kummempia. Minulla on kuitenkin sellainen tunne, että jotain jäi silti sanomatta

Hyvää illanjatkoa!

Pakko vaan laittaa päiväkirjaaSunnuntai 15.04.2012 02:13

Koska kirjoitin eilen ihan täysipitkän päiväkirjan Wordiin, niin jostain syystä en laittanut sitä galleriaan, vaikka tallennusaika oli 23:20. No olen nyt niin vittuuntuneessa olotilassa, että pistän tähän nyt eilisen kirjoituksen tähän. Tästä siis tulee siis suhteellisen pitkä päiväkirja. No näin kirjoitin eilen. Niin ja laitan siihen lainausmerkit näin jälkeen notta se erottuisi helpommin.

”Tänään väsysneenä töihin, mutten niinkään vittuneenä kuin useina päivinä. Koko päivinä olin jännittyneessä olotilassa saako pomoni puhelun työkaveriltani, joka on sairaslomalla ja jonka käsissä on minun kokon urani. Jännitys pitkittyi niin pitkälle että vedin taskuissani olevia rauhoittavia ihan pokkana kesken työpäivän ollakseni hieman rahoittuneempi. Työtoverini on sairaslomalla sunnusntaihin saakka, joten viimeistään viikonloppuna vastauksen pitäisi tulla.. Useasti pomo on hänelle soittanut, muttei koskaan vastannut puhelimeen. Olen siis snyt tilanteessa, että en edes tiedäd olenko siellä enää töissä vai en. Minulle sanottiina, että niin kauan kuin häan on sairaslomalla minä olen sielleä töissä. Vastaus saattaa atulla viikonlopun aikana, mutta minä todennäköisesti olen siellä vielä ties mitene kauan. Minun työkaverini sanoi minullwe, että minua tarvittaisiin vuoden loppuun asti. Vuoden loppuun asti? Tappakaa mielummin. Joka tapauksedssa en tiedä olenko enää töissä vai en. Maanantaina mianä joka tapauksessa joudun palauttamaan kelleokorttini ja avaimeni, mutta jos en ole siellä enää töissäs niin se saattaisi tapahtua vartijasaattuen kera, sillä kun ei olla töissäs, niin kohdellaan kun tavallista kansalaista. Ikään kuin minä oliosin viikonlopun aika tullut terroristiksi, mutta säännöt on aina säännöt. Kuitenkaan minulla ei ole aavistustakaan onko minulla tällät hetkellä töitä vai ei. Kun poistuin, niin lähdin Alkoon ostamaan viinaa ja Kimiä. Kim on valkovenäläistä juomaa, joata pidän paljon, vaikka se ehkä nimen perusteella onkin enemmän naisten juomaa. Ostin S-Marketista myös hunajaa rommiin. Hunaja tekee minut aina kiimaiseksi muuten. Tuleeko sinulle kiima hunajasta vai onko se vain minä? Kotiin tultuano aloin ryyppäämään kunnolla viskiä ja rommia. Vaikka rommissani onkin ollut hunajaa, niin ei paneta tällä hetkellä. No joka tapauksessa ryypätty on ja silleen. Ei kait sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!”

Tuon siis eilen kirjoitin ja tänään aamulla sain pomolta viestin, että olen siis edelleen töissä, mutta ei tiedetä kuinka kauan. Se on hyvä, että viesti tuli nyt eikä illalla kun olen todennäköisesti suhteellisen out tästä maailmasta. Heräsin klo 11:20 suunnilleen ja heti noustessani ylös aloin juomaan Kimiä, eli valkovenäläistä. Nyt klo on 11:56 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja mesessä minua on yllytetty taas Amore Mion arvokisoihin taisteluun U Nikusen kanssa. Kyseisessä Amore Mion mestaruuskilpailuissa olen kolme kertaa ollut se kaikkein paras suomalainen ja joka ikinen kerta noista kolmesta kakkosena on ollut U Nikunen. Minut yllytettiin taas syksyn kisoihin ja voittamaan se neljäs. Olen ollutg poissa kaksi vuotta kokonaan koko pelistä ja koko ajan U Nikunen on hallinnut suomalaisista ylivoimaisesti koko peliä. Jos nyt yhtäkkiä menisin ja yrittäisin sitä neljättä, niin tämän hetken mestari U Nikunen olisi kovempi pala kuin koskaan ennen. Erinomaisestihän se sujuu, mutta ei niin hyvin kuin ennen. Jos menen nyt, niin helpostihan ne muut suomalaiset menee, mutta entä U Nikunen? Sen minkä itse tein hänelle kolmena eri vuonna, niin hän tuossa kunnossa ja minä tässä kunnossa. U Nikunen nöyryyttäisi minut kunnolla. Tällä hetkellä minusta ei todellakaan ole vastusta U Nikuselle. Pakko myöntää. Klo on nyt 16:05 ja myöhemmin jatkuu.

Wsammuin tuossa välissä xjoksxikin ajaksi jja siis koska minullla ei ole aavistuskanaah mitä tuosssaa cvälixxä tapahtui, niin ei majkairt viinaa kunnmmenpaa. No se susuiitä.

Hyvää illnj<aanja5koa!
Työpäivä oli jälleen mitä oli, vaiakka toisaalta jos ajatellaan muihin tavallisiin työpäiviin, snuiin se oli toki keskivertoa parempi. Tekemistä riitti, mutta silti edelleen kamalat vieroitusoireet alkoholiin, kuten aian muinakin päivinä. Töistä lähdin viiden aikoihin. Kun bussi menie sopivasti nenän edestä niin kustustisi niin oli pakko hieman kävellä. Kävelin juuri totun ”liikkeen” vierstä, josta saa naisilta pientä helpotusta miehisiin tarpeisiin, jos ymmärrät mitä tarkoitat. Ei kuitenkaan juuri sillä hetkellä panettanut, vaan enemmän janotti. Menin lähimmälle taksitolpalle ja heti kun astuin taksiin, niin rentomainen taksikuski kysyi onko eväät matkassa. Hän viittasi minun repussa olleeseen pullojen kilinään. Sanoin eväiden olleen loppu ja hakevani uusia. Hän kysyi mitä ja minä sanoin siihen että viskiä. Kun päädyin Kontulaan, niin Alkosta ostin viskejä ja muita hieman miedompia ns. ”aamiaisjuomia” itselleni, eli siis Kim ja se vihreä pullo jonka nimeä en enää muista. Koska olen Lonkeroparoni, niin minun velvollisuuteni on maistaa joka ikistä lonkeroa, jota markkinoilla myydään. Ostin ne toki S-Marketista, mutta kuitenkin. Reppuni oli suhteellisen täynn’, mutta onnistuin saamaan sinne viellä kaksi kerroshampurilaista McDonaldsista. Nuoret tytöt Kontulassa ollessa toivat mieleen ne ns. ”pissikset”. Huomasin erään tytön piilottelevan lonkerotölkkiään aina kun näki jonkun. Kun minä kävelin ohi, niin hsän laittoi sen piiloon nopeasti. Näytänkö minä muka igmiseltä joka vasikoisi poliiseille? Kotiin tultuani aloin ryyppäämään viskiä ja join Kimin ja kaljan olen myös juonut. Kuitenekin siis viskikänniä päällä. Katsoin netistä yhden jakson Love Hinaa, koska minua akiinnosti onko se samanlainen sarja kauin se peli jota aikoinaan pelaisn silloin kuin olin vielä nuori. En nyst saanut paljon irti siitä, mutta sanotaan nyt vaikka naäin, että ainakin pääpiirtreittäin kaikki näyttivät suhteellisen samoilta. Näsin ollen minulle tuli myös oma nuoruus mieleen, sekä myös ne rakkausasiat jotka olisivat voineet mennä paljon paremmein kuin lopulta sitten menivät. Ihmsislleä pitäisi olla joku jolle peurkaa sydäntään tämän tyylisissä asuioissa, mutta ei se niin vain mene. No pahemmin en muuta tehnyt ole kuin ryypännyt ja netissä ollut sitten tännne tultuani. Minun televisiostanio on signaali kadonnut ja en jaksansut tsekata sitä tarkemmin. Tärkeimmät sarjat näen netistä. Ei kiat tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kellojen siirtoaMaanantai 26.03.2012 02:28

Tänään siirrettiin kelloja eteenpäin tunnilla, eli kokonainen tunti meni hukkaan täysin turhaan. Minähän alun perin suunnittelin lomani juuri sen takia täksi ajankohdaksi, jotta ehtisin totutella ajatukseen. Siksi otin lomaksi maanantain. Tiistain lomapäivän otin siksi, että aamulla yhdeksältä on silloin kokous ja sitten tuo perjantai joka minulla oli pari päivää sitten, niin piti vain ottaa joku päivä jostain. Minulla on näiden kolmen viikon aikana vielä yksi päivä jäljellä. Toivottavasti pääsen vapaaksi sen jälkeen. Tässähän on siis kaikki minulle tynkäviikkoja kun loma maanantai ja tiistai. Pääsiäinenkin lähestyy ja minulla on vielä käytettävissä se yksi lomapäivä. No joka tapauksessa tänään katselin Youtubesta sketsejä Putouksesta ja MadTV:stä ja jakson Huonosti käyttäytyvät miehet –sarjasta ja katson kohta toisenkin. Olen juonut viskiä täällä samalla ja edellisen kauppareissulla ostamani Crock tailin. Pullo joka niin kiehtova, sillä se on energiajuomaa johon oli sekoitettu viiniä. No hei, energiajuomaa viinissä, pakkohan sitä on kokeiltava. Nyt menen Formuloita katselemaan. Kohta jatkuu.

Formulat loppuivat äsken ja hyvin jännittävä kilpailu oli. Oikea mies voitti, nimittäin Fernando Alonso. Totaalinen megayllätys oli kuitenkin Perezin kakkostila. Hyvä kilpailu. Katson nyt toisen jakson Huonosti käyttäytyviä miehiä. Klo on nyt 19:03 ja jatkuu kohta.

No eip’ lait niin kai kohta, koska kohta vuorokausi loppuu. Vain ryytpännyt ja tehenyt lähinnä sitä mitä jo aiemmin olein kirjoitellut aiemmin tänään.

Hyvää illanjatktkoa½

Jarkko 26 vuottaSunnuntai 25.03.2012 01:24

Tänään tutli tosiaan täyteteteyä peräti 26 vuotta, miamkå on todella merkittävän suuri luku ottaen ehuomioon minun elä’mäntavat. Tä ä aamu alkoi sillä, että galleriaan mennessäs olin saanut kolme synttäerio onnittelua, kiitos heilole. Olin myös saanut jatkuvalla stöllä puhelimeeni synttärionnitteluja erilaisilta sivustsoilt. Lähinnä OkCupid, Twool, Badoo, Imvuvvdns sdjh asiotten kaikilta noilta saain synttärilahjaksi ns.s vio-passit. Sain siis huomatan sdnr jota oikeasti poitävät mimnusta. Twoossa non tietystsi ulkomaalaiset naiset kuumana meikeåläiseeen. Jostaian syystä ulkonäöllisesti minusta pitävävt aina kaikkein eniten ulkomaalaiset naiset. Varsisnkin amerikkalaiset. Olene ilmeisesti suomalaisten naisten mielestä ruma kuin synti. Badoosssaa oli noussut miehistä sijalle 1320 niisstä kaikkein suosituimmista niwelmistä. Isäni soistti minulle onneksi su7hteellisen aikaisin tänään. Sillä tavalla onneksi aikaisein, etten ollut täysin soosiössa vielä silloin. Joisn tänään aamiaiseksis siideriä jotana oli jääkaapissa. Sen jälkeene alaoin ryyppäämään viskiä ja katselein netisttä Putouksen sketsejä kaikilta kolmeleta kaudelta. Katssiisn myös Formuloiden aika-ajot..ikävä kyllä. Hamilton paalupaikalla. Alsuksis meinä ajattelein mennä ryyppäämään ja pelaamaana kasinolle Putouksen Korttitaloan innoittamana, muatta ehkä parempi etten mennyyt. Täällä kotona old n ryypännyt ja silleene- ja eei kai tässä muuta.

Hyvää illanjarkoa

Laturia hommaamassaLauantai 17.03.2012 01:07

Heräsin tänään erittäin väsyneenä, sillä pitkin yötä etsin laturia uuteen puhelimeeni. Ilmeisti en saanut laturia puhelimeni mukana. Kun sen puhelimeni muuten sain, niin minulta katosivat ihan jokainen numero, joten se oli hyvä, että laitoin paperille ylös ne tärkeimmät ylös. No PIN-kortin kanssa on ongelmia ja kysyy jotain PUK-koodia kun en saanut SIM-lukua oikein. Toisin sanoen en voi soittaa enkä vastaanottaa puheluita. Kaikenlisäksi akkukin loppui. Työpäivä oli väsyttävä, mutta onneksi oli paljon tekemistä, koska silloin aika menee nopeammin. Olin siellä pitkään ja jäi vielä tekemistä, mutta lähdin silti pois. Teen sitten maanantaina. Töiden jälkeen lähdin hommaamaan uutta laturia. En löytänyt keskustasta laturia maaliini, sitten kokeilin Itäkeskusta. Anttilasta ei löytänyt, vaan piti mennä puhelinliikkeisiin. Elisassa odotin vaikka kuinka kauan. Numerot menivät tuskallisen hitaasta, vaikka oli viisi virkailijaa. Elisassa on todella hidas asiakaspalvelu. Minä kyllästyin odottamaan, koska en halunnut myöhästyä Alkosta. Menin DNA-liikkeeseen, jossa minulla oli huomattavasti vähemmän odoteltavaa, mutta siellä oli juuri sen mallin laturi loppu. Sillä lailla. Minun oli pakko lopettaa etsiminen ja lähteä Alkoon. Alkosta ostin taas useita viskipulloja ja huomiseksi aamiaisekseni Say Mojiton. Alkosta kun poistuin, niin kävelymatkan varrella oli Musta Pörssi. Yritin vielä sieltä ja sain heti minun mallini laturin. Toisin sanoen jos olisin heti mennyt Alkoon, niin olisin säästänyt aikaa noin puolisentoista tuntia. No sainpahan sen laturin. Sellainen seikkailu oli minulla työpäivän jälkeen. Kotona sitten aloin ryyppäämään viskiä. Koska olin kotona vasta noin kymmentä vaille kahdeksan, niin jäi Salkkarit väliin. Tulevatkohan ne vielä uusintoina viikonloppuisin? Se olisi sitten sunnuntaina katsottava, mikäli ne tulevat. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Essi kahdeksan vuottaKeskiviikko 14.03.2012 00:36

Tosiaan Essin syntymäpäivä oli tänään. Hän täytti kahdeksan vuotta. Sen kuunniaksi laitoin oletukseen kuvan jossa pid’n Essiä sylissä. Tämä päivä alkoi tavalliseen vittumaiseen tapaan taas. Oli sellainen vittumainen päivä taas t;issä. Teki koko ajan mieli lähteä ryyppäämään. Lopulta kun loppui sekin päivä, niin menin kaupan kautta ostamaan 24 packin kaljaa ja kotona aloin niit’ ryypäämään. Katsonut olen ne tavalliset ohjelmani ja sen sellaista. Ei kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!