IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

LinkExpatsSunnuntai 25.11.2012 00:15

Heräsin tänään hieman yli 12 ja nousin ylös hetken päästä. Edistystä siihen nähden, että haluan saada unirytmini paremmin tavallisen ihmisen tasolle. Minä nimittäin eilen heräsin vasta klo 16 aikoihin. Join energiajuomapullon ja otin piristäviä pillereitä (ihan laillisia kuitenkin). Sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja tilasin ruokaa netistä. Tilasin sen jo siis aikaisin päivällä välttääkseni lauantairuuhkaa. Tuota ovelaa suunnitelmaa olen käyttänyt usein aiemminkin. Olen ovela. Ajattelin käydä pitkästä aikaa käydä katsomassa mitä saksalaiseen galleriaan kuuluu, mutta olen unohtanut osoitteen. No enpä kehenkään koskaan tutustunutkaan kun en osaa saksaa. Koska halusin tutustua uusiin ihmisiin, niin ajattelin liittyä erääseen intialaiseen keskustelusivustoon. Minä en nyt välttämättä näytä kovin paljon intialaiselta, joten ei oikein olisi mennyt läpi. Lopulta päädyin sivustolle nimeltä LinkExpats ja liityin sinne sitten. Koska minä en halunnut antaa oikeaa nimeäni niin laitoin etunimekseni aluksi Lonkeroparoni ja sukunimekseni Viskikeisari. Hetken päästä kuitenkin mietin realistisempaa salanimeä, mutta joka tapauksessa päätin silti nimetä itseni alkoholijuomien mukaan jättäen kuitenkin tuollaiset arvonimet pois. Jaloviina on perinteisesti Jallu, mutta sitä kutsutaan myös Jalmariksi. Etunimeni on siis Jalmari ja sukunimeni nimesin Johnnie Walker –viskin mukaan. Nimeni on siis siellä Jalmari Walker. En usko, että kenelläkään ihmisellä maailmassa on tuollaista nimeä, mutta laitoin kuitenkin kuvan itsestäni, ettei tule niitä jälkipuheita. Nimeni kuulostaa siltä, että olisin suomalaisamerikkalainen. En ainakaan vielä ole uusiin ihmisiin tutustunut. Nyt on klo 15:33 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kirjoitus. Hieman tuon äskeisen jälkeen aloin syömään, mutta meni luut lukkoon toiselta puolelta päästä ja se hieman hankaloitti syömistä, mutta nyt on taas korvan alla oleva luu kunnossa. Minä olen viskin juomisen lisäksi myös ollut OkCupidissa, mutten ole tavannut samanlaista perverssiä kuin viimeksi tänään. Katsoin myös Spede Showta ja muita satunnaisia linkkejä Youtubesta. Nyt on klo 18:55 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen todella väsynyt ja viskiä ryypännyt urakalla. Minun kirjoitus kuitenkin näyttää sujuvan. Laitan tämän nyt tänne galleriaan, sillä hetken päästä alkaa Formuloiden aika-ajot Brasiliasta. No sehän on jo tullut, mutta joudun katsomaan jälkiläetyksenä kun tässä talossa sitä ei enää suorana näe. En tiedä pysynkö koko tunnin ajan tajuissani. Tuskin ainakaan huutelen niin paljon telkkarille kuin normaalisti ellei tapahdu jotain todella kamalaa. No toivottavasti Alonso pärjää ja Vettel mokaa. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjani seitsemän vuottaTiistai 13.11.2012 00:54

Tänään tulee kuluneeksi tasan seitsemän vuotta siitä kun kirjoitin ensimmäisen päiväkirjani. Paljon on tapahtunut seitsemässä vuodessa tosiaan. Yhteensä noita päiväkirjoja on tullut näiden seitsemän vuoden aikana kirjoitettu 1123 kappaletta tämä mukaan lukien.
Tänään heräsin vasta kolmen jälkeen ja puoli neljän aikoihin lähdin tärisevänä ihmishyytelönä Kontulaan. Alkossa minua uusi myyjä tarkkaili minn tärisevää ja huohottavaa olemustani. Myi kuitenkin kaikki viskipullot minulle ja kun sain vaihtorahat, niin kolikot melkein putosivat kädestäni. Minä en enää maksa kortilla ostoksiani, sillä viime kerralla kesti kauan ennen kuin sain kortin siihen aukkoon johon se työnnetään. En jaksanut odottaa bussia, vaan lähdin kotiin taksilla. Kotona sitten aloitin viskin juomisen ja katsoin Youtubesta Luken ja AJ:n videoita. Minunkin pitäisi tehdä uusia videoita, mutta vielä enemmän pitäisi ottaa uusi kuva. Tammikuussa tuli galleriaan edellinen kuvani.
Katsoin sitten myöhemmin Salkkarit ja Roban. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kambozan itsenäisyyspäiväLauantai 10.11.2012 01:12

Tänään on tuon maan itsenäisyyspäivä ja siitä tuo otsikko. Joka tapauksessa heräsin tänään siinä yhden aikoihin ja aloitin yhden energiajuoman jälkeen ryyppäämään taas viskiä urakalla.Huomasin antaneeni sydämiä eräälle tutulle Mirvalle viime yönä. Vähän kuin vanhojen aikojen kunniaksi. Se oli se palindromivuosi 2002 kun oltiin kavereita ja 2003 ja hieman vielä 2004. Kuitenkin kun ajattelenvuoatta 2002, niin pakko sanoa se, että se oli elämäni paras vuosi. Ihanaa nuoruuden aikaa. Kaikkein kamalin vuosi oli 2008 ylivoimaisesti. Tämä vuosi on toiseksi pahin ja kolmanneksi pahin viime vuosi.
Sitten aloin kuuntelemaan korvakuulokkeilla musiikkia niin kovaa kuin mahdollista. En nimittäin halua kuulla mahdollista puhelinsoittoa. Ajattelin vaan toivoa parasta kovassa melussa. Irwin Goodman, Tuomari Nurmio ja Popeda saivat olla pelastajinani tänään. Halsin sitä paitsi saada ajatukset muualle siitä mahdollisesta puhelinsoitosta. Pahin mahdollinen kappale olisi tähän tilanteeseen ehkä Carly Rae Jepsenin ”Call me maybe” tai Mona Caritan ”Soita mulle”. Jälkimmäinen olisi itse asiassa vielä pahempi.
Kun ns. ”vaara” oli ohi, niin katsoin Degrassi –maratonin ja ei tässä sen ekummempia.
Klo on nyt 19:04 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ajast täytyy sanoa se,, ettei oikeastaan olr tapahtunut muuta kuin viskin juontia, telkkarin katsomista. Salkkareieta ei voinut katsoa kun sieltä tuli jotain jääkiekkoa. Simpaonit katsoins ja myös sitten, no itse asiassa Simpsonit ainoat mitkä katsoin. Täällä galletriassa ole klikannut edelleen satunnaisia, vaikka sainkin sen Maailmanmatkaajan jo tiistaina. Ehkä se tulee jotenkin tottumuksestaz ze klikkailu. Tuijotin mylös aivottomasti erään tytön kuvaa täällä galleriassa vaikka kuinka akauan. Taas aika friikkiä monen mieleestä varmasti. Ei tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

MaailmanmatkaajaKeskiviikko 07.11.2012 00:49

Tänään heräsin myöhään ja kärsin herättyäni pahista sydäntoimintahäiriöstä, josta olen viime aikoina paljon kärsinyt. Rintakipujahan minllla on ollut jo useita vuosia, mutta sydämen rytmihäiriöt tuntuvat voimistuvan vuosi vuodelta. Johtuu varmaan joko pelosta tai viinasta, tai molemmista. Minä en pelkää kuolemaa, vaan sitä notta minut pakotetaan takaisin sinne työpaikkaan. En saa öisin unta pelkoni takia ja sitten kun se uni sieltä tulee, niin se menee se nukkuminen myöhään. Kun ylös vasta hieman ennen kolmea nousin, niin mietin itseni tappamista sillä ei tässä ole mitään järkeä jatkaa elämää näin. Ilmedisesti kuitenkin on kohtalo päättänyt minun olevani niin paha ihminen, että vapaudessanikiin minun on oltava onneton. Kn nousin sängystä ylös, aloin juomaan viskiä ja Degrassin katsomisen jälkeen tänne galleriaan. Sain sen natsan jonka aina olen halunnut, eli Maailmanmatkaajan. 100 000 kertaa pitää katsoa jonkun toisen profiilia jos sen haluaa saada. Voisin nyt oikeastaan jäädä eläkkeelle natsahommista kun se on saatu. Viskin juonnin lisäksi olen miettineyt paljon asioita. Itsemurhaa lähinnä. Voi helvetti että vihaan elämääni. En minä nyt oikein pahemmin muuta keksi.

Hyvää illanjatkoa!

Valittu pitkään kyselyynLauantai 03.11.2012 00:55

Heräsin vasta kahden aikoihin päivällä ja olin taas, että voi jumalauta kun menee näin myöhään nukkumiset. Olin kuitenkin edelleen väsynyt ja join energiajuomaa ennen kuin aloitin viskikännini. Siinä juodessani menin sitten katselemaan videoita Youtubeen ja tänne meidän galleriaamme. Aloin sitten puoli viidestä jonnekin reiluun kuuten katsomaan Degrassia ja katsoin sen jälkeen postia. Minulle oli tullut postissa todella pitkä kysely, minä olin nimittäin valittu harvoista suomalaisista vastaamaan erilaisiin kysymyksiin. Minä olin Valittu, the chosen one. Koska oli kuitenkin muitakin suomalaisia valittu mukaan, niin en ole se ainoa toivo sentään. Kysely oli pitkä ja vastaamiseen meni melkein puolitoista tuntia. On hienoa, että juuri minä olin niiden harvojen valittujen joukossa. Lapsia koskevassa kysymyksissä tuli mieleen ajat jolloin olin lapsenvahtina lutkamaisimmalle naiselle, jonka olen ikinä tavannut. Erään Eevan lapsenvahtina olin aikoinaan siinä 2000-lvun puolivälin aikoina. Tapasi minut kerran tai kahdesti ennen kuin palkkasi lapsenvahdikseen ja minun on vieläkin ymmärtää miten vastuutonta on jättää ihminen josta ei oikeastaan tiedä yhtään pienten lasten luokse ilman aikuisen valvontaa. Ties mikä lastenmurhaaja minäkin olisin voinut olla, mutten onneksi ole. Keikkoja oli monia ja vaikka sainkin aina palkan, niin nainen tuli ainoastaan kerran takaisin sovittuna ajankohtana kotiinsa. Kerran sain melkein turpaan hänen aviomieheltään kun jäin hänen luokseen yöksi. Olisin kyllä ansainnutkin saada turpaan siinä tilanteessa. Eevalle sopisikin intiaaninimeksi ”hän joka jalkansa levittää”, koska aika tavalla tuttavallisuutta tuli harrastettua, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Rehellisesti siis kysyn, kuka mies joka on asunut joskus 2000-luvulla Kurkimäessä voi väittää ettei ole koskaan ollut intiimisti Eevan kanssa?
Joka tapauksessa katsoin sitten Salatut Elämät ja kaksi jaksoa Simpsoneita ja ei sen kummempia. Nyt on klo 21:37 ja myöhemmin jatkuu.

En nyt oikein keksi muuta tähän väliin ja pistän tämän nyt tänne galleriaan. Kippis vaan kaikille.

Hyvää illanjatkoa!

Oxi-päiväMaanantai 29.10.2012 01:32

Tänään svietetääen Kreikassa Oxi-päivää ja asain sen avulla otsikon päiväkirjaani. Minä näin yöll’ää hirveää painajaista. Minaut nimittäin pakotettiin takaisin töihin ja peräti yli kahdeksi vuodeksi. Pahintajan tuossa on se, että tuo voi asia voi oikeassa elämässäkin tapahtua.Näin mylös muitakin unia, mutten oikein muista niistä. Minä nukuin kuitenkin melkein puoli kolmeen, muetta koska kelloja oli siitrretyty tuntia allee, niin nukuin puoli kahteen. Aloin sitten ryyppäämään viskiä ja katselleut nostalgisiasioistafiiliksistansi vanhempia kuviani galleriassa. Voi ksun stulee muisytoja mieleen kun katsoo mitä Netta ja Emilia ovat minulle kirjoitelleet. Nueio naiset ovat juuri sellaisia kuin minä ja siksi pidänkin dheistä. Putkassa molemmat väkivaltaisestaa käytöksestä ja oanhan se poliisi misnutkin autoonsa a8ikoinaan pistänyt. Kyseisteen kovismimmrejen lisäksi miuistan myös errän Anniinan, joks oli kolmas samanlainen ja mianuklla oli aikoinaan myös suuri ihastus häneen. Hieneoja naisia to kolmikko. MMuiden norten kommenteissa olen saanut useita pedofiilisyytteitä sen takia niotta annan sydämiä pikkutytöikklle. Jos galleriasydämet olisivat oikeita sydämiä, niin koko gqalleria olisi yhtä orgiaa.
Katsoin myös Formulat Intiasta ja vaikka tiesi8nkin Vettelin voittavan, niin aina se vituttaa ja saa mianust vihaiseksi, mutta onneksi Alonso oli sentäänt toinen.
Minä solen viskins juomisen takia varsmaan unohtanut mitä muuta oilisi pitänyt sanoa, sillä mihnullan onnsellainen tunne nottsa jäi jotain oleellista sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Pitkästä aikaa OkCupidissaTorstai 25.10.2012 01:51

Heräsin siinä hieman ennen kahta ja heti muistui osa eilisestä mieleen. Suurin osa toki täysin hämärän peitossa. Äitini kävi täällä ja koska olin niin helvetin humalassa, niin jostain vitun syystä minä kerroin hänelle omista puhelinseksikokemuksistani. Puhuin myös jotain Netasta. Semmoinen ilta minulla eilen. Veikkaan, että seuraavasta tapaamisestamme tulee minun kannalta aika kiusallista.
Sitten kun nousin ylös sängystä, niin join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Menin pitkästä aikaa OkCupidiin ja tein erään testin ja lopputulos oli tällainen: ” You are the real power behind the throne. No one dares dispute or refuse you. Which is good because that's how you get things done. You are also, however, completely corrupt and highly immoral. This doesn't bother you in the least as you lounge around your rich comfortable surroundings, reveling in wealth and authority”. Erään söpön jenkkitytön, Norman, profiilia katsellessani ajattelin, että kun kerran on sivullani käynyt niin katsotaan millaiset prosentit meillä on. Vastausten perusteella vaikuttaa aika pervolta, mutta olenhan minäkin. Antaa pillua heti ensitreffeille. Olin siihen, että really? Sitä nyt tässä parisen tntia olen katsellut ja 215 kysymystä käyn läpi viskiä samalla juoden. Nyt on klo 16:53 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä viskin juomisen lisäksi olen katsellut televisiota tuntitokulla putkeen. Siinä se oikeastaan onkin.

Hyvää illanjatkoa!

Ärsyttävää puhelinsoittoaTiistai 23.10.2012 02:34

Heräsin tasan 9:30 kun puhelimeni soi. Luonnollisesti ajattelin heti pahinta. Pahin mahdollinen tilanne olisi, että entinen työnantaja soittaisi ja takaisin lusimaan. Joku outo numero. Ahajattelin vain olla vastaamatta ja toivoa parasta. En saanut unta ennen kuin katsoin netistä puhelinnumeron. Se oli suureksi helpotuksekseni joku firma joka myy Omega3-tuotteita. Siis puhelinmyyjä. Se on ärsyttävää kun joku soittaa. Tässä kun nyt puheeksi tuli, niin toivoisinkin, että jos minulle on asiaa niin lähetetään tekstiviesti ja soitan sitten sen saatuani. Sain helpotuksen koettuani jälleen unta kun menin uudestaan nukkumaan. Vituttaa tuollaiset puhelinsoitot, varsinkin kun elän joka arkipäivä pelossa klo 16:15 asti. En nyt varsinaisesti pelossa, mutta sanotaan jännityksessä. Noin suunnilleen kahden tunnin p0äästä tein reissun Alkoon, joka kesti kauan, sillä bussi oli myöhässä semmoiset reilu 20 minuuttia. Alkossa minä sitten ostin sitten taas repun täyteen viskiä ja bussia olisi taas pitänyte odotella. Ajattelin, että vitut tästä ja menin kotiin taksilla. Huomasin kotiovelleni tullessa kaksi miesti yrittäen avata oveani. Olin aluksi, että vioi jumalauta mitä te teette, mutta muistin kuitenkin sitten, että taloyhtiön määräyksestä vaihdettiin uudet lukot. Lukkojen vaihto sujui yllättävän nopeasti. Sitten aloitin viskin juomisen ja katselin Degrassia ja oleilin netissä. Katsoin myös Salkkarit ja Roban. Ruokani tänään oli paistettuja kanamunia leipien päällä. Ei kai tässä sitten sen kummempia, vaikka jälleen tunne notta jotain jäi sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

SatupäiväPerjantai 19.10.2012 02:00

Tänään vietetään satupäivää jossa satuja luetaan, esitetään ja käsitellään kaiken ikäisten kanssa teattereissa, kirjastoissa, kirjakaupoissa, kouluissa, päiväkodeissa, vanhainkodeissa ja museoissa ympäri maan. Satupäivää on järjestetty vuodesta 2008 lähtien, ensin osana Suomen Teatterit ry:n lastenteatterikampanjaa ja sittemmin omana tapahtumanaan. Satupäivän tavoitteena on luoda lapsille, nuorille ja aikuisille yhteinen elämys keskellä arjen kiireitä. Luonnollisesti tänään on myös Sadun nimipäivä. Minäkin tiedän erään Sadun, en tule toimeen hänen kanssaan, vaikka sain paljon rahaa hänen ansiostaan.
Heräsin sitten noin yhdeltätoista ja join väsymykseen yhden energiajuoman ja aloin sitten juomaan viskiä. Sitten netissä luin Wikipediasta ihan mielenkiintoisesti päiviä joina maailmanlopun olisi pitänyt tulla. Niitä oli niin paljon, että lukemiseen meni todella pitkä aika. Esimerkiksi minun elinaikanani (24.3.1986-tämä päivä) on meinanut tulla jo 35 maailmanloppua. Seuraava onkin sitten joulukuussa ja sen jälkeen maailmanlopun pitäisi tulla vuosien 2020-2037 välisenä aikana, mikäli on Jeane Dixoniin uskomista. Dixon on väittänyt Harmageddonin sijoittuvan vuoteen 2020 ja Jeesuksen palaavan tuhoamaan epäpyhän kolminaisuuden vuosien 2020 ja 2037 välillä. Dixon ennusti aikaisemmin maailman loppuvan 4. helmikuuta 1962. Lukiessani kaikkien ihmisten syitä maailmanloppumiseen kyseisinä vuosina, niin minusta esimerkiksi pelkän unen näkeminen ei ole tarpeeksi hyvä syy. Voisinhan minäkin vetää ihan hatusta vaan jonkun päivän. Sanotaan vaikka 23.11.2016 ja syynä se, että minulla olisi sellainen vaisto vaan yksinkertaisesti. Tuon vuoden 2020-2037 vuoden jälkeen seuraava tulisi vuonna 2060, sen jälkeen 3797, sitten 8077, sitten voin viiden miljoonan vuoden päästä.
Tulipahan paljon tekstiä minulta jo nyt. Klo on nyt 14:44 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu kun on jo ellom jo jotkain lähes yksitoista illalla ja minä Jarkkor olen jo suht out mailmasra, mutra kuitenkin olen s999nä kunnossa notta osaan laittaa tämän tänne. Minä olsen n syystä tai toissesta nähnyt Saatanan ja helebvetin tätä kirjoitettaessa välillä, ehkä johtuen aiheisata mitä sanoina ennen. Saatana aja Jumala nuolkoon pallejani, sisllä minäs en koskaan liity heidän sairaisiin kultteihinsa. Minsä sitten ene myöaskään pahemmin muuta tänään tehnyt. Ryyppäsin vain viskiäs kunnolla. Sinä se taiataa ollakin. Kippis vaiann ja siölleen.

Hyvää illanjatkoaQ
Heräsin jossain vaiheessa. Taisi olla jotain kymmenen aikoihin. Lähdin sitten kohti Alkoa ja ostin repullisen viskiä. Ostin myös hampurilaisia sen naapurista, eli McDonaldsista. Ne aina vaan menevät ihan litteäksi kun tungen ne aina väkisin sinne reppuun. Matkaan meni yellättävän pitkä aika koska busseja ei elähde niin usein kun voisi kuvitella siihen aikaan. Mietin pitäisikö ottaa taksi ja emnennä sillä kotiin, mutta ei nyte sentään. Kotona otin sitten viskiä ja katsoin eiolisen Roban Katsomosta. Minä kun en muista mitään siitä. Katsoin myös Spede Showta ja Putousta viskiä ryypäten samalla. Katsoin minä myös telkkaria samalla kuin söin hampurilaisiani. uOtienren parempaa ohjelmaa kun söin ensimmäinsen niistä. Piti katsella esim. jotain hulluja uskovaisia. Yrittävä keskusteeluohjelmassa käännyttää muyös meitä katsojia. Minä en koskaan käänny sille polulle. Ei uskontoa minulle. En toivottavastsi koskaan tule niin hulluksi. Voisitko kuvitella minut jossain kirkossa rukoilemassa armahdusta Jumalalta? Yläkerran naapurini aikoinaan yritti käännyttääa minut sille tielle.
Ei tässä varmaana viskin juomisen lisäksi muuta tehty olla. Piti ktyllä jotain sanoa, muttei olee aikaa miettiä mitä se oli kun vuorokausi lsoppuu kohta.

Hyvää illanjatkoa!