IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Heräsin siinä hieman yli kahdentoista aikoihin. Olin nähnyt viime yönä unta, että menin kahden hulttiokaverini kanssa uusiksi oppilaiksi yläasteelle. Siellä oli tuttuja oppilaita ja sitten paljon myös niitä tuntemattomia oppilaita. Herkullisen näköisiä 16-vuotiaita tyttöoppilaita oli siellä. Samalla sain muutamia hyviä kavereita niin tytöistä kuin pojista. Hienoja hetkiä, mutta neljäntenä päivänä poliisit pidättivät minut ja se oli sitten siinä. Tapahtui siinä kaikenlaista draamaa välissä, mutta tästä tulisi liian pitkä, jos alkaisin kaiken kertoa. Uni sai minut taas kerran muistelemaan niitä hienoja aikoja jolloin olin vielä nuori ja koulussa. Kunpa eläisimme taas vuotta 2002 joka oli elämäni paras vuosi. Joka tapauksessa minä sitten join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin ryyppäämään viskiä. Katsoin Degrassia ja Shark Tankia. Olen myös kuunnellut musiikkia ja ollut galleriassa. Tänään tulee muuten täyteen tasan vuosi siitä kun laitoin galleriaan uusimman kuvan minusta. Uusin kuvani muuten oli 31. päivä viime vuodelta, mutta en ollut siinä kuvassa. Eli tänään siis vuosi siitä kun minä itse esiinnyin kuvassa.
Nyt on klo 18:41 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt hjatkuu kunr on saapunut tkeölööp0 jo puoli kahteentoista asti suunnilleen,e. Minä viskin jusomisen lisäksi olen katsonut Putouksen. Misnun suureksi jsärkytyksesieksieni suosikkini Karim jolsi pudotusuhan allaa ja amietin ensimmsäistä kertaa äänestämistämistä ennen finaalia. Ensimmäisessä Putouksessa en äänestänyt kertaakaaan, toisessa Harjakaista ja kolmannessaa Luttista 91 kertaa. Keertaajkaan minun suosikkini eie ole voittanut. Ehkä nyt neljäs kerta ktoden sanoo. Vaikkaakian minun oan tuskin tarpeen törsätä taässä vaiheessa vielä tuhlataa. Kaksi suosiskkia Samllppapaa Linna tai sitteen Karim rYsd sysdskowicz ja jos molemmata finaalissa, niin sitten en äänestä kun oan vaikeaa äänestää Akua cavaastaan. Jos vain toineene, niin se oen toki vain viihdeohjelmaa, jotene minun on vaikeaa päättää oikeaa rahasummaa. Olisiskohan sinustya 200 euroa tarpaeeksi vai pitäisikö pistää enemmän? No aonhan tässä kuitenkin aikaaa miettiä noita juttuja vielä. Putoruksen lisäksi olen juonut viskiä ja katselleut myös Shark Tankia ja silleene. Ei nyt näin äkkiseltaaään tule muuta mieleen.

Hyvää illanjatikoa!

Kadonnut puukkoTorstai 24.01.2013 01:31

Heräsin tänään puolenpäivän aikoihin, mutta silti yritin saada unta pitkään. Olin nähnyt unta siitä, että yläkerran naapurini piti vuosisadan bileet ja yritin epätoivoisesti päästä sisälle. Unen idea oli enemmänkin kutsuns saaminen ja pääsy sinne kuin itse bileet. Mahtibailut, johon kutsuttiin nimekkäitä ihmisiä, mutta ei minua. Oikeassa elämässä en oikein näe yläkerrqan naapuriani miehenä joka pystyisi järjestämään jotain kunnon bileitä, ei ainakaan niin kovia että minä niistä nauttisin. Enkä minä muutenkaan kaveeraa hänen kaaltaisten kanssaan.
Joka tapauksessqa aloin sitten juomaan energiajuomaa ja sitten viskiä. Olen katsonut paljon Degrassia ja ties kuinka monta tuntia Dragons Den Canadaa. Musiikkia kuunnellut myös ja katsellut Salkkareita, joisa en muista yhtään mitään. Tuossa yhdessä vaiheessa silmät meinasivat emennä väkisin kiinni, mutten ekuitenkaan sammunut. Katsoin myös pitkästä aikaa käappiani. Sieltät löytyi omituisia papereita, todella suuri määrä kondomeja, mutta minun puukkoni on kadonnutd. Minulla on ollutt monta puukkoa elämäni aikana, mutta ne aina ne eemysteerisesti katoavat. Voi olla, että ne putoavata povitaskustani kadulle kune heilun kännipäissäni kaupungilla. En minä kyllä väahään aikaan ole puukko povarissa kadulla kaävellyt. Jonnekin se puukko9 on kuitenkin kadonnut. Pitää ostaaa uusi joskus. Minne se komea puukko on kADonnut. Siinä oli sellaienen kotkan tai haukan kuva. En erota niiden ulkonäköä. Ostan puukot aina ualkonäön 0perusteella. Niitä eie ole kyllä hyvä hävittää ettei pennut puukota itseään tai kaverteitaan. En nimittäoin usko, että lain mukaan pikkulapsille saa myydä puukkoja. Kännipäissäni se varmaan putosi maahan tai annoin sen jollekin tai sitten se varastettiin minulta. Ei voi muistaa. No vitut yhdesttä puukosta, niitä saa aina lisää, se tärrkein on vielä siellä. Minun kultakelloni. Minun isoisäni kuoltua minä perin sen, koska olin vanhin mies. Hänen kaikki lapsensa olivat naisia ja lapsenlapsista olin vanhin miespuolinen. Kukahan sen sitten perii kun minä ksuolen? Onhan minulla ainakin kaksi miespuolista serkkua toki. Aiakoihnaan meinasin myydä sen kellon tonnilla ja minulla oaliskin asiakas, mutta jostain syystä ei tullut kauppoja. En edes muista miksi. Yksi tarajaosi siitä nkellosta 600 euroa, mutta en voinut myydä sitä niin halvalla. Onneksi rnern myynyt sitä, sillä onhana se hieno kello ja 3ennemmän kuin 600 euroa.
Minä en nyt pahemmin muuta keksi tästä päivästä. Huominen päivä on mahdollisesti vittumainen, sillä hakuaika työhön johon valehtelin hakevani, vaikken hakenut, umpeutui. Työkkäri saattaa tarkista hakijat. Toivottavasti ei tarkista, muuten on seliteccatvää. Eii tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Free Torrent ViewerSunnuntai 13.01.2013 01:37

Nukuin tänään pitkästä aikaa pitkään. Nukuin yli yhteen päivällä. Olin nähnyt ihanan unen Biancasta. Valitettavasti uni loppui kesken ennen kuin mitään ehti tapahtua. Lähdin sitten Kontulaan bussilla Alkoon. Ostin repun täyteen viskiä ja myyjän ilme taas sellainen että ”taas toi juoppo on täällä”. Toisen kassan neiti katsoi minun tärisevää olemustani enemmän. Kotona olin siinä kahden maissa ja aloitin viskin juomisen ja latasin Free Torrent Viewerista kahdeksan kautta Degrassia. Yhdessä tiedostossa koko satsi, eli aika kauan on ladannut. Minä itse asiassa hommasin sen Free Torrent Viewerin jo pari päivää sitten, mutta se lataaminen kestää niin kauan, ettei ole onnistunut tulemaan. Taidan jättää koneen koko yöksi pä älle. Katsoin tänään myös tuntitolkulla Dragons Den Canadaa ja katsoin tietysti myös Putouksen. Ari soitti minulle tänään ja puhui puhumistaan koko ajan. 54 minuuttia kestävä puhelu. Hän kyllä keksii phuttavaa asiasta kuin asiasta. Ainakaan hänen kanssaan ei koe hiljaisia hetkiä. Mitähän muuta tässä päivässä olisi tapahtunut? Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

On jo aikaisin tullut herättyäTiistai 08.01.2013 01:29

Heräsin jo noin kymmenen aikoihin, muattta pääsin lähtemeään Kontulaan vasta 10:52 bussilla ja siellä sitten hieman horjuvin askelin asteline viskien kanssa kassalle. Myyjä kysyi olenkoe nauttinut päihteitä, en muista sanatarkalleen mitä hän kysyi. Minä naimittäin olin todenneäköisesti vielä kännissä, mutta todennäköisesti kuitenkin ehkä enemmeän väsyneenä enemmän, sillä muistan menneenni nukkumaan viime yönä juuri sene vuorokauden vaihtummisen aikoihin. Onn istuin kuitenkin puhumaan viskit itselleeni sanomalla myyjälle, että ääni johtuu nenääni tullut ilma jonka takia kuulsotan siltä. Minä en ilmeisesti keksinyt parempaa sisheen hätään, vaikkaa osittain se olikin syy ääneen. Ostin sitten ruokaa McDinaldsista ja sitten menin kotiin. Tuoa matka kesti yllättävävn kauan ja pääsin ryyppäämään vasta hiemean ennen puoltapäivin. Ryyppäämisen lisäksi olen ktsonut Degrassia, jotaian komediaa netistä, kolme tuntia Shark Tankia ja yhdene jakson 70´s showta. Paririirn otteeseen on pukannuta väsymystäs. Kävin myös OkCupissa mutta siitä nyt ene neäeääeär mitään muista. Alicia Josipovic on olllut paljon mielessä, sillslä eräs galleriassa oleva nainen näytti aiavan häneltä. Minäm olen myös miettinyt aiheieta uudelle videolleni ja kuvalle. Se nsyt skun on pakko se uudi kuva tänne alkaa jo pikkuhiljaa kalaaiustraa kun siitäkin on jo kohta vuosi edelleisestä. Ideeoita otan aina vastaan.
Ei kai tässä ssen kummempia, vaikka ataas sellainen olo notta jäi jotain sanomattta.

Hyvää illanjatkoa!

Tulihan se urheilulehti viimeinLauantai 05.01.2013 01:08

Tänään heräsin jo noin klo 10:30 ja minulla ei ole harmaintakaan aavistusta milloin menin nukkumaan viime yönä. Ei mitään muistikuvaa. Minä kuitenkin siinä yhdentoista aikoihin nousijn ylös ja join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Aloin samalla myös kuuntelemaan musiikkia ja menin nettiin galleriaan ja OkCupidiin. Niin ja kun sanoin sen aikoinaan, että en ole galleriassa niin paljon kuin ennen ennen kuin hiiriongelma on korjattu, niin se hiiriongelma on osittain korjattu, sillä olen sujuvasti opetellut tämän kosketusominaisuuden tässä tietokoneessa. Minä muistelen Dragons Den UK:ta, jota katsoin viime yönä (sen muistan) ja siitä tuli mieleen, että suurin tarjous jonka olen naiselle tarjonnut on ostoyritykseni aikoinaan kun eräälle naiselle sanoin, että saa 500 euroa treffeistä ilman mitään seksiä tai muuta. Oikeastaan se oli 500 euron arvoiset treffit, eli törsäisin siihen deittiin sen 500 euroa. Hän kieltäytyi ja olin ihan että wtf. Tarjosin yhdestsä päivästä 500 euron treffit ja hän kieltäytyi just like that. Minun täytyy olla todella vastenmielinen tyyppi tai hänellä paljon ylpeyttä. Olisikohan toisin jos olisin sanonut, että annan treffien jälkeen sen 500 euroa puhtaana käteen tai vaihtoehtoisesti tilille? Kyseinen tapahtuma taisi olla vuonna 2006 muistaakseni. Nyt kun aiheessa ollaan niin jos saisin nyt tällä hetkellä itse valita sanotaan niin, sanotaan sokeassa rakkaudessani, että tarjoan vaikka 2000 euroa jos saan olla Emilian kanssa. Jos taas haluaisin itselleni vaimon, niin ostan vaimon Intiasta 6000 eurolla. Tai sanotaan vaikka 8000 euroa. Minun pitäisi varmaan rauhoittua ettei tämä tarjousten esittäminen riistäydy täysin käsistä. Intialaiset naiset ovat aehkä paremman näköisia kuin valkoiset yleisesti ottaen kun he ovat nuoria mielestäni, mutta en halua naimisiin ihmisen kanssa jota en tunne ollenkaan. Niin ja Emilia varmaan löisi minua jollain paistinpannulla tai muulla päähän jos menisin tuota 2000 euron tarjoustani hänelle ehdottamaan. Se olisi toki mukavaa jos olisi vaimo ja sellaisen voisinkin ehkä ostaa 8000 eurolla mikäli on tarpeeksi hyvä. Taitaa kuulostaa jo aika epätoivoiselta. Olisi se kuitenkin oparempi jos vaimo olisi sellainen jota oikeasti rakastaa.
Nyt on klo 15:10 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt hjatkuu jha tuossa välissä katsoin telkkarista Degrassia ja postissa oli vviimein tullut minun urheilulehtenie. Minähän mietin tuleeko se eollenkaan, mutta tietenkään minulle ei tullut mieleen se notta ne lähettävät tuoreemmana numeron luonnollisesti. Minähän jsoitakin päsiväkirjoja sitten puhuin tuosta aiheestaa kun olin valittu erääseen ekyselyyn ja palkaksi ssiitä saisin valita jonkun leheden heidän valikoimastaan. No nyt se keuitenkin tuli. Ei tässä sitten muuta. Viskiä juon j akippis vain.
Klo nyt 19:46 ja ajaatkuu myöhemmin.

Oolisn tu7ossa välissäs suhfteeellisen väsysneessäs olotilassa, mutta niousin ylös istualteen ja mietitn asioita joaiyta en enöää muista. En oiskeastaaah pahemmin viskinjusnni hja telkkarinr kaytselun ja netin lole oleskelusteeköeun lisäksi tehnyt.

Hyväää cicllanjatkoa!

Vuoden 2012 viimeinen päiväTiistai 01.01.2013 01:44

Tänään heräsin taas myöhään ja lähdin sitten tärisevänä ihmishyytelönä Alkoon. Siellä oli kamalat jonot jokaisessa vapaana olevassa neljässä kassassa. Ostin sitten repun täyteen viskiä ja lähdin apteekkiin ostamaan Dormiplantia ja Gerimaxia. Sitten kotiin bussilla. Kotona sitten aloitin viskin ryyppäämisen samalla kun aloin katsomaan videoklippejä Youtubesta ja pari sarjaa telkkarista.
Vuoden viimeinen päivä tosiaan on tänään ja se loppuu noin vartin pääsytä. Vuosi oli aivan kamala ja tuntui, ettei se loppuisi koskaan. Ainoastaan vuosi 2008 oli huonompi minun kannalta. No toivottavasti vuosi 2013 tulisi olemaan parempi vuosi.

Hyvää illanjatkoa!

HiiriongelmaMaanantai 31.12.2012 01:51

Minulla on nykyään hiiriongelma ja en tässä kohtaa tarkoita oikeita hiiriä, vaan tietokonehiirtä. Minä en voi käyttää sitä samaan aikaan kun olen netissä. Käytän tietokoneessa olevaa tuollaista kosketusominaisuutta joka korvaa hiiren.
Tänään olen lähes koko hereilläoloaikani katsellut televisiota. Heräsin siinä yhden aikoihin ja aloin juomaan viskiä ja sitten katsomaan televisiota. Siinä on päiväni mennyt viskiä juoden ja telkkaria katsellen. Tulin myös tänne ilmioittamaan sellaisen asian, etten tule tänne enää niin usein ennen kuin hiiriongelmani olen keksinyt tarpeeksi hyvän rattkaisun. Päivittäin toki, mutta se visiitti täällä tuskin kauan kestää. Ei tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Adventus sanctificationisMaanantai 24.12.2012 01:52

Sain viime yönä uuden natsan, Adventus sanctificationisin, joka on viimeisin adventtinatsa täällä galleriassa. Nukkumaan mennessäni en saanut millään unta ja vedin neljä Dormiplantia alas, mutta on se vaan kumma kun ei uni tule. Mietin liikaa naisia. Eihän se uni tule jos ajattelee liikaa. Kun se uni sitten lopulta tuli, niin meni johonkin neljään saakka. Neljään illalla siis. Aloin sitten yhden energiajuoman jälkeen juomaan viskiä ja olin netissä. Niin ja muistui viime yöstä se nainen, joka haluaisi syödä ihmislihaa jos tulisi mahdollisuus. Kun kysyin onko hän kannibaali, niin hän kielsi sen asian. Kokki kun hän on niin minusta voisi saada maittavan aterian. Täytyy kyllä aika hullu olla jos vapaaehtoisesti haluaa syödä toisen ihmisen.
Joka tapauksessa katsoin sitten hieman South Parkia, jota tuli telkkarista ja pelasin paria nettipeliä. Katsoin myös elokuvan Ocean´s Thirteen ja vuorokausi näyttää loppuvan kesken, joten ei nyt ehdi muuta miettiä. 10 minuuttia jouluaattoon.

Hyvää illanjatkoa!

Alle viikko jouluunKeskiviikko 19.12.2012 01:24

Heräsin tänään jo puolelta päivin. En tosin tiedä voiko kahdestatoista käyttää sanaa ”jo”. Minulla kuitenkin oli väsymys ja lääkitsin itseni kahdella energiajuomalla ja neljällä piristävällä pillerillä. Aloitin sitten viskin juomisen ja laitoin myös takin päälle, koska minulla oli hyvin kylmä. Minulla on siis tällä hetkellä sisällä ollessani normaaleiden vaatteiden lisäksi myös takki päällä. Tuli kyllä hieman kuuma ja avasin vetoketjua hieman. Minun tämän hetkisen asennon takia sen takin vetoketju tarttuu partaani koko ajan. Pitäisi varmaan ajaa karvat pois naamasta. Minä kieltämättä näytän ihan spurgulta. Näytän siltä mikä olen siis. Pakko ottaa tämä takki pois kun tulee liian kuuma jo. Jo parani heti. Minä joka tapauksessa menin herättyäni tänne galleriaan ja viskiä join samalla etsien kommentteja joita olisin mahdollisesti viime yönä sanonut. En ainakaan ole mitään löytänyt. Katsoin myös Degrassia ja kuuntelin musiikkia niin kovaa, etten varmasti kuule puhelimen mahdollista soittoa. Kova musiikki korvakuulokkeilla aiheuttaa sen, etten kuule sitä mitä ympärillä tapahtuu. Pitkässä käytössä tämä aiheuttaa sen, että minulle pitää puhua melkein huutaen, notta jotain kuulisin. Olen saanut postissa paljon joulukortteja eri ihmisiltä. Yhden nimestä en edes saa selvää. Minä en itse usko joulukortteihin, sillä hitaat jakelurekat kuuluvat mielestäni kivikaudelle. Minä kuitenkin lähetin isälleni kortin, sillä onhan hän minun rahoittajani vielä. Äitini luokse lupauduin mennä jouluksi. Minä toki sanoin, että jos alkoholi loppuu kesken siellä, niin lähden saman tien pois.
Klo on nyt 16:27 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatrkuu ja minä olen vetänyt kunnon viskinjuommisen lisäksi ohjelemaputken koko tuon ajan oikeastaan, koska tuossa puoli viideletä katsoin eilisene Roban Katsomosta ja sitten telkkearista Degrassin ja Putousta, Salkkarit ja X-Factor USA:n. Minuslla ei ole pahemmein ole muistikuvia yhdestäkään edellä mainituista ohjelmista. Minä myös ajattelein paljon nuoruuttani ja sen miten keivaa elämä ennen oli. Ainakain verrattuna nykyiseen. Mariannaa paljon ajateltu ja miten emeidän olisi ikuiseksi jääty yhteen. Nuoruus ja lapsuus niisn paljon parempia kuin nykyisyys. Jos opettaja olisin ala-asteella, niin sanoisin oppiillaille sen, että iloitkaa nuoruudestanne sillä aikuisikään päästyänne koko elämä menee päin vittua ja kuolema on vaianas pelkkä helpotus. Etttä minä vihaan elämääni. Kunpa olisisn taass nuori. No ei evoi mitään kun nuoruus on jo eletty js sille eie voi mitään. Maanantaijna on jouluaatto ja siis alle viikko jouluun. Kirjoituksesta voisi muustene päätelä, että pillittäisin täälllä kuin pikkutyttö, mutten ole surullinen vaan olen katkera. Vihainen ja katkera. Eai kai tässäs muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Adventus spiritualisMaanantai 17.12.2012 01:16

Tänä yönä sain kolmannen adventtinatsani, Adventus spiritualisin. Minä nukuin Dormiplantin voimalla puoli kolmeen asti päivällä. Ajattalin taas, että voi jumalauta näitä unirytmejä. Noustessani ylös aloin juomaan viskiä ja katsoin telkkarista miten taikatemput paljastuvat. No nyt tiedän miten panssarivaunun saa häviämään. Minä sitten tulin tänne galleriaan ja samalla musiikkia kuuntelemaan Youtubesta. Erilaisia klippeja myös sieltä Youtubesta. Katsoin myös elokuvan The Expendables 2, jonka olin lainannut. Se on loistava elokuva, joka kannattaa katsoa.
Klo on nyt 19:35 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt kellon ollessa 23:12 ja tuossa välissä minä viskin juomisen lisäksi katselin komediaa ja sitten sellaista friikkitouhua Youtubesta. Ei tässä kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!