IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Maaliskuun 30. päivä vuosimallia 2013Sunnuntai 31.03.2013 01:51

Tänään heräsin vasta kahdelta ja päivä alkoikin reippaasti verenvuodolla nenästä ilman mitään ennakkovaroitusta. Niin käy kokaiininvetäjille usein. Minä en itse vedä kokaiinia, mutta kyllä sitä alkoholistakin ilmeisesti saa jos ryyppää tarpeeksi usein useiden vuosien ajan. Minulla on usein verenvuotoja nenästä ja joskus suusta. Sisäelimet nyt hajonneet vuosia sitten. Ei minua haittaa verenvuodot jos olen täällä, mutta kiusallista olisi Alkon kassalla tai lavalla laulamassa. Sitten kun sain verenvuodon loppumaan, niin peiliin tuijottaessani tajusin taas miten vanha minä olenkaan. Peilissä näin nelikymppisen puliukon. Ihan spurgun näköinen olen. Sitten energiajuoman ja parin piristävän pillerin jälkeen aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin galleriaan. Minulla ei ollut muutakaan tekemistä kuin klikata satunnaista ja yhdessä vaiheessa näin jonkun joka n äytti ihan Munro Chambersilta. Olin ihan että wtf? No ei se tietenkään ollut, mutta ihan look-a-like. Minä katsoin myös torstain Salkkarit Katsomosta, sillä televisiossa ei ole signaalia ja ohjelmat eivät näy. Videoita voi kyllä katsoa. Eilen ei ilmeisesti tullut Salkkareita, sillä en niitä löytänyt sieltä. Minä söin myös piirakkaa. Vaivuin myös hetkie sitten mietteliäiseen tilaan ja mietin sitä kun vuosi vuodelta saan koko ajansm vähemmän synttärionnitteluja, niin jääköhän kukaan kaipaamaan minua kun kuolen? Ei ainakaan kovin moni. Se on aika masentavaa sinänsä, muttei voi mitään. Toki suurin osa ihmisista joiden kanssa olen yhteyeksissä ei edes tiedä syntymäpäivääni. Enhäna minäkään muistsanut Petrin 40-vuotispäivää, koska tiedän vain sen, että ne olivat elokuussa.
Minä yritin myös kohdata Delphian, muttenhan minä sitä kiinni saanut. Viskin juomisen ja netissä olemisen lisäksi olen kuunnellut myös musiikkia, sekä söin sitä piirakkaa ja katsoin jakson Pasilaa. Ei tässä pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkko 27 vuottaMaanantai 25.03.2013 00:01

Minä tosiaan täytin tänääm peräti 27 vuotta. Heräsin siinä puoli kahden vaiheessa äitini puhelinsoittoon. Annoin sydämeni tasaantua normirytmiin ennen kuin soitin takaisin. Kun menin herättyäni katsomaan itseäni peilist, niin siellä näin vanhan miehen. Näytän ihan nelikymppiseltä. Ihan kuin yhdessä yössä olisin vanhentunut jotain 10 vuotta. Ehkä se on normaali harhanäky syntymäpäivisin kun tulee tähän ikään. Tämä ikä on muuten minun todennäköisin aika kuolla, sillä moni suurjmies ja suurnainen on kuollut juuri 27-vuotiaana. Jim Morrison (alkoholismin aiheuttama sydänkohtaus), Amy Winehouse (alkoholimyrkytys), Kurt Cobain (itsemurha), Jimi Hendrix (lääkkeeseen tukehtuminen), Brian Jones (hukkuminen), Janis Joplin (heroiinin yliannostus), Dave Alexander (alkoholismi), Peter Ham (itsemurha), Kristen Pfaff (heroiinin yliannostus), Gary Thain (heroiinin ylliannostus) ja varmasti on monta muutakin suurmies/naista jotka ovat tässä iässä kuolleet. Pelottava ikä tämä on siis, sillä olen alkoholisti, olen yrittänyt itsemurhaa ja ei se heroiininkaan käyttö ole kaukana ollut (sitä piikkiä en onneksi ole suoneeni työntänyt). Niin ja kuka tahansa voi hukkua, varsinkin kun minä en osaa uida.
Minä tulin sitten galleriaan ja aloin ryyppäämään viskiä. Minä sain myös tekstiviestin jossa oanniteltiin syntymäpäivääni ja kutsuttiin syömään joko 19. tai 20. huhtikuuta. Tuon perheen enäin viikmeksi vuonna 2010, joten miksi ihmeessäs he haluavata nähdä nyt minut? Katsotaan sitten tapaanko heidät vai en. Riippuu paikasta ja saako viinaa.
Minä katsoin myös sFormulakisan ja ainakin se oli synnttäreiden pilaaja, sillä Vettel voitti kilpailun. Olisin halunnut kirjaimellisesti voittajaksi ihan kenet muun tahansa, jopa Hamiltonin. Nykyään Vettel on vielä ärsyttävämpi kuinn Hamilton.
Ei tässä muuta. Nyt on kello 18:37 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt Jtjsikkuu janlaitan tämän tannenn ja minä en oikein ollllle sillleen notta oisinjjeher8fhbjjs88lmans9illeeh vai mit? No ei ia8t sillä imitään nyt kai, vai? Kuitenkein oleen hyvin pennuyytyhy niihin ihmisiinn jotka unohtimat synttärit- ja ei ededa ole oma isäni olee minua muistanua. Ei kai tässä oikkeieen muutanntässä noöre, njoten ei tässä muuta.

Hyväää illlajnjatkoa!

Päivä ennen synttäreitäSunnuntai 24.03.2013 01:49

Nukuin peräti 13:53 asti. Muistan sen ajan noin tarkasti sen takia kun lauantaina ja sunnuntaina busseja lähtee tuohonkin aikaan niin harvoin, että jos olisin myöhästynyt 14:02 yli bussista Kontulaan, niin olisin joutunut odottamaan seuraavaa 20 minuuttia. Ehdin kuin ehdinkin kuuitenkin bussiin ja sitten Kontulassa menin vakiokauoppaani Alkoon ostamaan repullisen viskiä. Niitä viskejä pakatessani huomasin seuraavan asiakkaan olevan jonkun 14-vuotiaan pikkutytön näköinen, ei ihme se, että henkkarit kysyttiin. Minä hieman katselin siinä kuin joku kyylä. On se kumma kun osa aikuisista naisista näyttää teinitytöiltä ja osa teinitytöistä näyttävät suunnilleen vanhimmilta kuin minä. Söpöjä ne kaikki kyllä ovat. Naiset ovat ihania.
Kotiin päästyäni aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin. Siinä kai se onkin. Ei oikeien ole aikaa edes miettiä kun alkaa vuorokausi jo kohta loppua. Kohta 27 vuottaa vasjha.

Hyvää illanjatkoa!

Maailman vesipäiväLauantai 23.03.2013 01:39

Maailman vesipäivää vietetään tänään. Kaikenmaailman päiviä ne keksiikin. Ties vaikka väkisin vetämällä keksivät uusia vuosipäiviä, kuten minä päiväkirjaotsikot. Vuosipäivistä puheen ollen, minulla on synttärit sunnuntaina. Täytän silloin peräti 27 vuotta. Vanha mies olen.
Heräsin tänään jotain noin puolipäivää. Väsytti vieläkin, mutta se lähti melko nopeasti pois, kiitos kofeiinitablettien ja muiden erilaisten piristyspillereiden ja juomien (ihan laillisia kuitenkin kaikki). Sitten aloin juomaan viskiä ja katselemaan netistä Putousta ja muita ohjelmia joissa esiintyi Karim Z. Yskowicz. Tulin tänne galleriaan ja olin saanut uuden julkisen kaveripyynnön. Hylkäsin pyynnön, koska hän on uskovainen ja en oikein mielellään sellaisten kanssa ole tekemisissä. Minun edellisessä päiväkirjassani se tuli melko selväksi viimeistään. Terapiaa heikäläiset kyllä tarvitsevat. Minulla ei kyllä ole paljon varaa sanoa ihmisille terapian tarpeessa. Itse tarvitsen kolmeen eri vaivaan apua. Alkoholiin, vihaan ja muuten vaan mielenterveyteen. Eilenkin pää täynnä raivoa ja teki mieli hakata eräitä tiettyjä ihmisiä teho-osastolle. Samalla myös eilen kännipäissäni suunnittelin kaikenlaisia friikkejä itsemurhatemppuja. Olen minä silti mieleltäni paremmassa tasapainossa kun pahimpina vuosina. En enää suutu niin helposti kuin silloin.
No joka tapauksessa takaisin tähän päivään taas. Minä katsoin myös muita sarjoja, kuten Hale & Pace, 70´s show, Degrassi, Kolmas kivi auringossa ja Salatut Elämät. Huomasin myös sen, että pihani on lumi on tuhonnut pihani aidat ja verkot. Pihani on niin täynnä lunta, että kinosta pitkin kävellen voisi yksinkertaisesti kävellä vapauteen. Niissä kinoksissa jos kääpiö kävelisi, niin hän vajoaisi lumiseen hautaansa. On se kumma kun lumi ei vieläkään ole sulanut, nyt on jo kevät kuitenkin.
Klo on nyt 21:50 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen tuossa välissä jatkanut ryyppäämistä. Kävin myös välissä OkCupidissa ja minä mietin miksei Delphia vastaa viesteeihini. Mikset vastaa minulle? En minä nyt niin kamalasti sanonuta. Olisi kohteliasta vastata. Soittaisin jos olisi numero. Minulla on muuten huonoja kkokemuksia puhelinsoitoista joita olen kännipäissäni soitellut. Minä olen joskus aikoinaan soitellut suunnilleen ejoskus neljältä aamulla kännipäissäni ainakin Saaralle, Netalle, Arille, Petrille ja varmasti myös Ikikselle.
Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Uskontoa pilkkaamistaMaanantai 18.03.2013 00:45

Heräsin jossain vaiheessa. Minun vaikeaa hahmottaa kyseistä aikaa, koska tuntui siltä, että olisin yhdeksästä asti valveilla, mutta sain silti unta jonkin aikaa. Lopulta njousin ylös kahdentoista aikoihin muistaakseni. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan milloin menin nukkumaan viime yönä. Ei edes suuntaan antavaa. Sitten vedin alas hieman kofeiinia, jonka jälkeen aloitin viskin juomisen. Netissä katsoin sähköpostiani ja huomasin minulle tulleen postissa huhuja joiden mukaan tietyt jalkapalloilijat ovat homoja. Olikohan se posti tarkoitettu minulle? Itse en välitä pätkääkään jalkapallosta ja ei kiinnosta ketkä heistä ovat homoja. Aloitin kuuntelemaan musiikkia ja tulemaan galleriaan. Koska olen tällä hetkellä väsynyt ja pariin otteeseen on mennyt silmätkin kiinni, niin minä mietinkin pitäisiköhän ottaa pienet päiväunet. Tuskin se oikeastaan kannattaa, nukahdan tai sammun tähän sohvalle jos niin tapahtuu. Minä tänään olen myös miettinyt yläkerran naapuriani, sunnuntai kun on. Tämä viikonpäivä taitaa olla kirkkopäivä heikäläisille. Muistan kun hän yritti paqinostaa minua kääntymään hänen sairaaseen uskoonsa. Mehän ollaan ihan bff. Vitut ollaan. En oikein näkisi itseäni hengailemassa hänen kaltaisten ihmisten kanssa. Muistan kun hän antoi minulle kortin Fueliin. Disko jossa ei myydä alkoholia ei sovi minulle. Muutenkin kaikenmaailman kutsuja kirkkoon. Jumala auttaa alkoholiongelmaani. En usko Jumalaan onneksi, en sentään niin hullu ole. Jeesuskin oli sen näköinen, että sieltä kaavun alta saattaa paljastua ties millainen pommiviritelmä. Puhuu rauhasta joo..niinhän ne kaikki mukamas. Kaikesta tästä puhumisestani uskovaiset voivat loukkaantua, mutta vähät välitän. Mikäli tätä joku hihhuli lukee, niin mitä muka teet minulle? Kukaan uskovainen ei ole uskaltanut minua lyödä. Te uskovaiset olette nynnyjä kun ette muuten ole edes hyökänneet sanallisesti. Voi miten kamalaa se olisi jos rakastuisin uskovaiseen naiseen. Rakkaus kun on sokea välillä. Vielä hirveämpää olisi se, että Jumala olisi sittenkin ol3emassa. Siinä olisi taivaan portilla selitettävää miksi olisin kaiken sanomani ja tekemäni asioiden elämäni aikana jälkeen ansainnut päästä taivaaseen. Ihminen kun on kuitenkin erehtyväinen, mutta en kuitenkaan usko Jumalaan.
Nyt on klo 16:27 ja jatkuu myöhemmin.

Siopivfastii nukahdin tuossa välisssä ja myös televisio valehteli mienurllle kun formulakisa alkoi ennen kuin TV kertoi. No Kimi voitti ja minun Alonso oli toinen. Minä myös join viskiä jaq a lin tuolla galleriassa ja kuuntelin musiikkia. Niin ja kun pitäisi varnmaan lisää haulkkua uskovaisia, minä kun laitan uskovaisvastaisvastaikseksi tä män otsikon. Niin no mitähän tuohon lisäisondn. Ei sentäätn peelätöä minua. En minä seentään sinua mihi nkään roskikseen heitä. Omalla tavallaaana te hihhulit kyllä ansaitsisisittee sen. Uzkovaisisida vastaan olen ja aivana amielelläni menisisn hakkaamaan heitä. Ebn minä vihaa ylökerran naapuriani, mutta en uskso ollevani paha ihminen jos menisin antamaan hänelle kujnnon selkäsaunan. Kuitenkin lelioeieoeirorle sitä mieltä notta jokaiseen pitää kuulla maielipiteenuj siitä, että olen ueskonta vastaan. Ulkomaalla en vielllä ole etuota mielipidettäni sanojnut. Joka tapauksessa kuinka moni kjakaa mielipiteeni? You go bro or sis? Jumalaa ja uskontoa vastaan ollaan.
Ei kaiat tässä muuta.

Hyvää illan jatkoa!

TestipäiväSunnuntai 10.03.2013 23:28

Heräsin tänään hiemn yli kymmeneltä, mutta nousin ylös sängystä vasta yhdentoista aikoihin kun ei sitä unta enää tullut. Join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja kuuntelemaan musiikkia. Aloin tekemään erilaisia testejä netissä ja voisinkin tehdä tästä päivästä eräänlaisen testipäivän. Ensiksi tein testin minkä maalainen minä olen. Minä olen ilmeisesti turkkilainen. Täytyy tokii muistaa se, että vaihtoehtoina olivat ainoastaan Haiti, Pohjois-Korea, Albania, Venäjä, Vietnam, Turkki, Puola, Intia, Singapore, Kiina, Hollanti, Englanti, Tansania, Libya, Itä-Timor, Indonesia, Liettua, Iran, Kanada, Israel, Australia, Amerikka, Ruotsi ja Saksa. Minä toki olen itse sitä mieltä, että olen enemmän amerikkalainen. Ulkomaalaisista tulen parhaiten toimeen amerikkalaisten kanssa tai ainakin puhun ulkomaalaisista ylivoimaisesti eniten heidän kanssaan. Kanada ja Englanti myös ovat myös sellaisia maita joidenka kanssa juttelen, sekä Venäjä ja myös pari intialaista. On niitä muitakin maata, mutten ainakaan muista koskaan puhunut kenenkään turkkilaisen kanssa, jollei mukaan oteta pikaruokapaikkoja. Minä itse voisin valkoihoisena herättää aika paljon huomiota jos asuisin Turkissa. Minä kun en näytä ollenkaan turkkilaiselta.
Seuraavaksi vihatestin, eli miten vihainen olen. Sain tulokseksi, että minulla on 56% aggressio, mikä on 86% suurempi kuin keskiverto testiin osallistujalla. Testin tekijä sanoi minulle: ” Have you considered anger management? Does the thought of anger management enrage you? Yes, it probably does. In fact you are probably frothing at the mouth right now in anger at not scoring the 100% you clearly deserve. You will probably go and destroy something now. Or hurt someone at the very least”. Vielä vuosina 2008-2010 olin sellainen väkivaltainen urpo, joka todellakin olisi tarvinnutt vihanhallintaterapiaa, mutta nyt olen opetellut itse omat metodit hallitsemaan vihaani. En ole tarvinnut terapiaa siihen.
Tuossa välissä myös Katharine sanoi “I would not date you, you and me just wouldn’t work. sorry.. Olen hänen mielestään myös avian liian vanha. No ei se haittaa, bitch.
Tein sitten myös bipolaaritestin jostain lääketieteen sivulta. Minä olen testin mukaan 76% bipolaarinen. Diagnoosinen selitykseni oli: “You're more than moody - you're a bit unstable.
If your mood swings are effecting your life, you may need to seek help.”
Nyt on klo 16:08 ja jatkuu myöhemmin.

Delphialle tuli tgaas juteltua ja myös tehtyä mqw3nnustesti jionka mukaan olwen erittätin masentunut. Jos saa sydli 12 pistetteäe, niin on masentunut. Minä san 23 pistettä. Masksini oli 30 pistettä.
Nyt ei jakssa enäeää ei.
A
Hyvää illanjatkoa!
Heräsin tänään joskus kahdentoista aikoihin suunnilleen. Tulin sitten galleriaan katselemaan mitä olin kännipäissäni eilen kirjoitellut. Muistan sen, että minulla oli aikamoiset himot viime yönä. Niin tosiaan viime yönä olin keskustelussa kännipäissäni sanonut eräälle naiselle sitä, että ” sanotaan nyt näin notta jos oltaisiin alusta asti puhuttu siitä mitä sä voisit sängyssä tehdä mulle, niin olisin ajat sitten saanut orgasmin sun puheistasi jos oisin kosketellut itteeni samalla”. Sen lisäksi mainitsin pariinkin otteeseen minulla olevan kyrpä kovana. En siis viime yönä vaikuttanut miltään herrasmieheltä. No en ainakaan sanonut noita kellekään herkälle tytölle. Sellaista keskustelua viime yönä kävin. Minä yhden energiajuoman jälkeen aloitin sitten viskin juomisen ja oleillut myös OkCupidissa. Ei tässä nyt muuta.
Klo on 16:50 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyetten ja tauossa välissä katselien dDegrassia tuntitolkulla ja join urakalla viskisä ja kuuntelien meusiikkia ja sellaista eri hommaa. Jotaian minä myös jutterlin joidenekin tyyppien kanssa tai ajotaiasn vai olisiko se eollut vain päässäni? Katssoin sminä Salkkaritkin ja join viskisä
ja ajattelein Nettaa, tuota salaistaas päiväunieni kohdetta. Älsäs vasikoi minusta haänelle kun olen aina asja ikuisesti kaappi-ihastunut hänelle. Kaaapissa elän ja en suostu tulemaaaan hänelle ulos kaapista. Pitätisis varmaan tsekata kaikki naiset tjoita ole kaveriryhrmästäni joskuss sillä silmäll’ katsellut. Jessicastakin näin seksiunta tänään, muttaa hän ei kaveriryhmässäsnsi ole. Minullahana aon kavereita muuallakaian kuin julkisissa kaveriryhrmissä. Sekä muuallaa kuin täällä galleriassa. Haluaan tutustua maahdollisismmana moneen ihmiseeen ihana ayampäri maailmaan, kyllsäs minä sitä englantia iahans s dsuvutasti puhun. Ei kaiat t’ssä muuta, vaikka ajäslleen tuli mierleen sellainen juttu notta jotain sanomatta jäi.

Hyvää dillanjatkoa!

Putouksen finaali 2013Sunnuntai 24.02.2013 01:11

Herätessäni lähdin kohti Alkoa. Paita piti vaihtaa ensin, koska se oli aivan veren tahrima. Eilen minä vuosin nimittäin paljon verta.
Alkosta ostin sitten repun taas täyteen viskipulloja ja kotiin sitten juomaan viskiä. Katsoin myös kaksi jaksoa Degrassia ja Shark Tankia. Olin myös OkCupidissa ja myös Netlogissa. Olin Netlogissa ilmeisesti kännipäissäni aikoinaan muuttanut vahingossa asumispaikkakunnakseni Venäjän ja luonnollisesti vaihdoin sen takaisin Suomeksi ja Helsingiksi.
Hieman myöhemmin alkoi tämän vuoden Putouksen finaalilähetys ja annoin jatkuvasti ääniä Karim Z. Yskowiczille. Laitoin aina viivan paperille jokaisen soiton jälkeen ja niitä tuli tasan 100. Viime vuonna annoin finaalissa 91 ääntä Usko Eevertti Luttiselle, mutta turhaan. Karim voitti Putouksen sketsihahmokilpailun ja näin ollen ensimmäistä kertaa näiden neljän vuoden aikana on suosikkini voittanut. Olisi ollut toki kiva tietää mikä oli ero, eli siis, että oliko minun satasesta mitään hyötyä. No 100 euroa meni, mutta voittipahan oikea hahmo, tai oikeastaan meni 99 euroa kun ääni maksoi 99 senttiä. Se 100 ääntäni oli pelkkä sattuma, sillä olisin jatkanut pidempään ellei äänestysaika olisi päättynyt. No kippis Karimille.
Minua on muuten koko tämän päivän netissä olon aikana vaivannut sellainen vittumainen mainoslinkki aina jossain tekstin kohdalla joka ikisellä sivustolla. En minä halua iPad2 –laitetta, kun en tee sellaisella mitään.
Ei kai tässä muuta, vaikka jälleen sellainen tunne notta jäi jotain oleellista sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

VarjonyrkkeilyäMaanantai 11.02.2013 01:01

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin suunnilleen. Join yhden Poweraden ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Samalla tulin koneelle ja galleriaan sekä kuuntelemaan samalla musiikkia. Kävin myös katsomassa millainen tilanne on OkCupidissa tällä hetkellä. Uusi videomatch tullut sinne. Onko sillä nyt väliä millaisia elokuvia katsoo? Kyllä taitaa olla aika huono parisuhde jos se perustuu pelkkään elokuvamakuun. Itse voisin katsoa vaikka miten huonoa elokuvaa tai sarjaa jos minun naiseni sitä haluaisi. Ei minulla tällä hetkellä kyllä ole, mutta on ollut. Paras tapa, ainakin minun mielestäni, on ajatella jotain muuta ja sokeasti siten vaan tuijottaa kuvaruutua. Minulta itseltäni on usein mennyt kaikki ohi ajatuksissani. Juon vaan viinaa ja mietin omiani. Oliko minulla paljon kavereita ennen syntymääni kun elin isäni palleissa? Oliko O.J. sittenkin syytön? Kuinka monta ihmistä tulee minun hautajaisiini? Mikä on tarkka kuolinpäiväni? Jos voisin lukea tuntemieni ihmisten ajatuksia niin kuinka monesta paljastuisi aivan uusi puoli? Kuinka moni on ihastunut minuun kertomatta siitä minulle elämäni aikana? Joudunkohan koskaan vankilaan? Juuri tuon kaltaisia ajatuksia on mielessäni. Joka tapauksessa olin OkCupidin lisäksi myös Netlogissa. Siellä hieman pelasin pari peliä. Pelasin erästä taksipeliä ja finanssipeliä. Se finanssipeli ei ollut yhtään sellainen kuin ajattelin. Harjoittelin tänään taas varjonyrkkeilyä. Olen harrastanut sitä ennenkin, mutta vasta tällä viikolla olen alkanut harrastamaan sitä aktiivisesti. Vahvistaa minun lihaskuntoa, iskuvoimaa ja saan jotain johon purkaa vihaani ilman toisen ihmisen vahingoittamista. Teen sitä aina parin minuutin sarjoja 4-6 kertaa päivässä. Nostaa myös itseluottamustani kun tulee olo, että voi hakata jokaisen jonka kanssa tulen tulevaisuudessa tappelemaan. Olen toki tapellut ainoastaan kadulla ja baarissa, joten älä ilmoita minua mihinkään turnajaisiin tappelemaan. Saisin nimittäin siellä kunnolla turpaan.
Ei tässä sitten muuta. Nyt on aika 15:10 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kun kello on 18:19 ja olen tuossa välissä juonut viskiä ja harjoitellut varjonyrkkeilyä. Olen myös tsekkaillut OkCupidista Sacchieta Filippiineiltä. Meillää ei ole näytä olevanan paljon mitään yhteistä, mutta hänen ulkonäköään kun katsoon niin ou jeah. Kun kysymykseen miten usein hän masturboi tuli pari kertaa vuodessa, niin minun oli aivan pakko sanoa ” You masturbate only few times a year. Yeah right...hard to belive”. Viimeiseen sanaan tuli kirjoitusvirhe, mutta eiköhän viesti mennyt perille.
Myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja olen tutossa välissä juonut jatkuvasti viskiä ja kuunnellunt musiikkia. Katsoins myös jakson Dragons den canadaa ja hartjoitellut varjonyrekkeilyä lisää. Söisn mijnä myös kaksi leipää. En minä muuta keksi, vaikakk on taas ertkekertrweaan sellainen olo notta jäi jokin oleellinen asia sabinmatta.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin siinä hieman yli kahdentoista aikoihin. Olin nähnyt viime yönä unta, että menin kahden hulttiokaverini kanssa uusiksi oppilaiksi yläasteelle. Siellä oli tuttuja oppilaita ja sitten paljon myös niitä tuntemattomia oppilaita. Herkullisen näköisiä 16-vuotiaita tyttöoppilaita oli siellä. Samalla sain muutamia hyviä kavereita niin tytöistä kuin pojista. Hienoja hetkiä, mutta neljäntenä päivänä poliisit pidättivät minut ja se oli sitten siinä. Tapahtui siinä kaikenlaista draamaa välissä, mutta tästä tulisi liian pitkä, jos alkaisin kaiken kertoa. Uni sai minut taas kerran muistelemaan niitä hienoja aikoja jolloin olin vielä nuori ja koulussa. Kunpa eläisimme taas vuotta 2002 joka oli elämäni paras vuosi. Joka tapauksessa minä sitten join yhden energiajuoman ja sen jälkeen aloin ryyppäämään viskiä. Katsoin Degrassia ja Shark Tankia. Olen myös kuunnellut musiikkia ja ollut galleriassa. Tänään tulee muuten täyteen tasan vuosi siitä kun laitoin galleriaan uusimman kuvan minusta. Uusin kuvani muuten oli 31. päivä viime vuodelta, mutta en ollut siinä kuvassa. Eli tänään siis vuosi siitä kun minä itse esiinnyin kuvassa.
Nyt on klo 18:41 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt hjatkuu kunr on saapunut tkeölööp0 jo puoli kahteentoista asti suunnilleen,e. Minä viskin jusomisen lisäksi olen katsonut Putouksen. Misnun suureksi jsärkytyksesieksieni suosikkini Karim jolsi pudotusuhan allaa ja amietin ensimmsäistä kertaa äänestämistämistä ennen finaalia. Ensimmäisessä Putouksessa en äänestänyt kertaakaaan, toisessa Harjakaista ja kolmannessaa Luttista 91 kertaa. Keertaajkaan minun suosikkini eie ole voittanut. Ehkä nyt neljäs kerta ktoden sanoo. Vaikkaakian minun oan tuskin tarpeen törsätä taässä vaiheessa vielä tuhlataa. Kaksi suosiskkia Samllppapaa Linna tai sitteen Karim rYsd sysdskowicz ja jos molemmata finaalissa, niin sitten en äänestä kun oan vaikeaa äänestää Akua cavaastaan. Jos vain toineene, niin se oen toki vain viihdeohjelmaa, jotene minun on vaikeaa päättää oikeaa rahasummaa. Olisiskohan sinustya 200 euroa tarpaeeksi vai pitäisikö pistää enemmän? No aonhan tässä kuitenkin aikaaa miettiä noita juttuja vielä. Putoruksen lisäksi olen juonut viskiä ja katselleut myös Shark Tankia ja silleene. Ei nyt näin äkkiseltaaään tule muuta mieleen.

Hyvää illanjatikoa!