IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

KoulukaveritMaanantai 29.04.2013 02:23

Heräsin tänään vasta siinä kahden aikoihin. Olin silloin edelleen väsynyt, mutta nousin ylös. Hain energiajuoman jääkaapista ja sitten sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Menin sitten irc-galleriaan ja myös googletin oman nimeni ja löysin Koulukaverit.com –sivuston. No rekisteröidyin sinne sitten nähdäkseni keitä entisiä loukkalaisia ja muita samoista kouluista oli. Olihan siellä joitakin. Kirjoitin itsestäni tiedot ylös jos joku haluaa ottaa minuun yhteyttä. Kaikki kun eivät ole täällä galleriasssa. Kyllä minä etsin Mariannaakin nimellä, muttei löytynyt. Kuvia en näe kenestäkään, sillä siitä pitäisi maksaa kahdeksan euroa. Pieni summahan se on, mutta tuokin sivu on sellainen jossa käyn juuri jotain ehkä pari kertaa vuodessa. Niin ja minulla on tosiaan tunnuksia ihan kaksin kappalein siis sinne. En minä ole Twitterissäkään käynyt kun pari kertaa ja en Netlogissakaan vähään aikaan. Ties minne olen liittynyt näiden kaikkien vuosien aikana, mutta Facebookiin en liity kuin ruumiini yli.
Ei kai tässä muuta. Klo on nyt 16:56 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kirjoitus ja tuossa välissä olen ryypännyt viskiä urakalla samalla kun olen pelannut Grand theft auto kolmosta. Kuten aiemminkin viimeksi kun pelasin sitä, niin myös tälläkin kertaa tein vain muutaman oikean toimeksiannon ja loput ajasta meni ihmisten teurastamiseen. Keskellä katua aloitin vaan silmittömän tulituksen ja ammuin kaikki jotka näin. Otin taas haltuuni kaupungin, kukaan ei voi pysäyttää minua, buhahaa.
Minä myös söin patongin ja katsoin yhden jakson Pasilaa. Luin myös kirjeen Mariannalta vuodelta 2004 kun se on oikea kirje ja hän puhui niin söpösti. Se saa minut aina hyvälle tuulelle ja hymyilemään.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vanhoja kirjeitä lukienSunnuntai 21.04.2013 02:09

Minä heräsin tänään noin kahdentoista aikoihin ja kieltäydyin kohteliaasti illalliskutsusta, jonka sain. Join sitten yhden Gatoraden ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä ja tulin tänne irc-galleriaan. Huomasin myös sen, että tämä huone on totaalinen sikolätti ja pakko kerätä paperit edes jonkinlaiseen pinoon. Huomasin papereiden joukosta Mariannan minulle lähettämän kirjeen, siis ihan oikean kirjeen eikä mikään sähköposti. Kyllä se hymyilytti. Söpösti kirjoitti ja onhan se paljon romanttisempaa kirjoittaa oikea kirje kuin virtuaalinen. Löysin minä onnittelukorttejakin Mariannalta, söpöä. Löysin myös sähköpostistani printattuja virtuaalisia kirjeitä. Minä aikoinaan kun minulla oli printteri, niin printtasin kaikki saamani postin, paitsi mainokset. Onneksi, sillä minulla ei ole enää sitä sähköpostiosoitetta joihin parhaat nuoruusajan postit olivat tulleet. Lajittelin ne lähettäjän mukaan ja luin ne sitten yksi lähettäjä kerrallaan vanhemmasta uudempaan. Niitä on muuten tosi iso nippu. Niiden lukeminen on vieläkin kesken. Ihan söpöjä sanoja Mariannan viesteissä <3<3<3<3<3<3<3<3<3 ja täällä rakkauden haaveissa palaan mielessäni takaisin vuoteen 2002. Harmi etten nähnyt mitä olin itse kirjoittanut. Minulla oli myös paljon postia Mirvalta ja yllättävän monta myös joltain Amalialta. Kuka on Amalia? En muista ollenkaan ketään Amaliaa. Tuli sieltä myös pari ihmistä, jotka muistuivat mieleen vasta nyt.
Katsoin myös Formuloiden aika-ajot, jossa Nico Rosberg ajoi itsensä paalupaikalle.
Ei tässä muuta. Nyt on klo 21:02 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja välissä tuossa lähinnä kirjeitä lukenut samalla kun olen viskiä ryypännyt. Ei kai tässä muuta sitten.

Hyvää illanjatkoa!

Muiden videoita katsellutMaanantai 15.04.2013 02:10

Tänään heräsin kymmeneltä, mutta ylös nousin vasta hieman ennen yhtätoista. Join energiajuomaa ja vedin kofeiinitablettia alas. Sitten sen jälkeen aloin juomaan viskiä taas urakalla. Minä tulin galleriaan ja Youtubeen katselemaan muiden ihmisten videoita. Täällä galleriassa muutaman käyttäjän videon ja Youtubessa joidenkin teinitytön tekemiä videoita itsestään joissa he puhuvat ja päivistään ja yksityiselämästään. Ei ihme, että minua pidetään epäilyttävänä kun kyttään teinejä. Youtubessa tsekannut lähinnä yhden tytön videoita, sillä hänellä oli ihanan rauhoittava ääni ja toi mieleen erään tytön nuoruudestani. Minulle tuli myös into uuteen videoon nähtyä erään videoon jossa kysyttiin eräältä henkilöltä kysymyksiä. Niin helppoa olisi. Minä vain vastaisin kysymyksiin mitä minulta kysyttäisiin. ”25 kysymystä Jarkolle”. Minulla itselläni on täällä galleriassa kuusi viderota, joista yksikään ei ole mennyt ensimmäisellä otolla. Olen aina joko nauranut tai kortille tallentunut lähinnä jotain humalaista örinää, josta ei saanut mitään selvää. Kerran olin niin sekaisin, että unohdin kesken videonteon olemassa tekemässä videota ja aloin lukemaan jotain lehteä. Kerran puhuin niin pitkään, että patterit loppuivat kesken kuvauksen.
Katsoin myös Dragons Den Canadaa ja tietysti myös Formulat. Kilpailu oli hyvin jännittävä, mutta onneksi lopputulos päättyi onnellisesti ja Fernando Alonso voitti.
Niin ja minä jouduin tänään myös kuuntelemaan melkein 20 minuuttia tuossa aamulla jonkun Soikkun jorinoita, video siis sekin. Teki mieli sanoa, että hän on idiootti, mutta ajattelin että antaa olla. En minä siitä enää mitään muista, mutta ilmeisesti ei kovinkaan järkevää.
Ei muuta nyt tule mieleen. Klo nyt 18:37 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nytten kun kwello on hieman reilu 23 ja tuossa välissäs reilusti juotua viskiä on. Katsellut myös lisää ihmisten videoita ja myös Jerry Springeriä. Ei tässäs varmaan muuta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Maailman terveyspäiväMaanantai 08.04.2013 02:16

Tänään vietetään maailman terveyspäivää. Minä en koskaan vietä sitä, sillä minä olen humalassa joka ikinen päivä ja joka ikinen vuosi. Itse asiassa taisin viettää päivän ilman alkoholia viimeksi vuonna 2009 kun olin sairaalassa ja liian väsynyt ja heikko lähteäkseni pois sieltä .Sairaalassa viimeksi taisin potilaana olla 2010 alkoholin ja kipulääkkeiden yhteisvaikutuksessa kun pyörryin yhtäkkiä keskelle katua ja joku soitti ambulanssin. Toivottavasti teidän elämäntapanne ovat terveellisempiä.
Minä joka tapauksessa heräsin tänään hieman ennen yhtä ja sitten aloin ryyppäämään viskiä. Menin koneelle ja huomasin sen, että jollain ihmeen tavalla Cassie Steelen kuva oli päätynyt tietokoneeni taustakuvaksi. Milloin tuo oikein tapahtui? No oli jo aika saada taustakuva koneeseen. Silloin kun minulla oli vielä pöytäkone, niin taustakuvat vaihtuivat usein ja sinne päätyivät ajoittain joitakin tuntemattomia randomeja irc-galleriasta. Minä myös menin galleriaan ja olen siellä tälläkin hetkellä. Kävin myös tsekkaamassa onko Delphia laittanut postia minulla, no eipä tietenkään. Tein myös nettitestejä, kuten sivistyssanatestin. Ei kyllä aavistustakaan mitä sanat tarkoittivat. Minullahan oli samanlainen ”ongelma” edellisessä työpaikassani kun en oikein tajunnut kaikkea mitä ihmiset sanoivat. Minulla on pari esimerkkiä ”Kirjoita se nominatiivissa” ja kerran piti kirjoittaa superlatiiviseen muotoon. Oli pakko aina kysyä mitä ne ovat. Tunsin usein itseni aika tyhmäksi kun en tajunnut sivistyneiden ja hyvin koulutettujen keskuudessa paljon mitään. Se on muuten vittumaista olla ammatissa jossa on epäpätevä. Niin ja se jatkuva politiikasta puhuminen. Mietin pitkään ja usein, että ne työkaverini olivat varmaan tylsimmät ihmiset jotka olen koskaan elämässäni tavannut.
Ei tässä muuta. Nyt on klo 16:15 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyttehn jan tuossa välissä tapahtunnut sellaista notta olen katsellut Steve Wilkos showta ja amyös Pasilaa ja syönyt klme nakkia sekä tieteysti juonut viskiä. Tein joitakin testejeä netistä, en oikein enää muista mitä. Ainakin ajossain itsaritestissä minun käskettiin lopputuloksen kannalata hakea apua, etten toteuta aikeitani. Yritetty on aikoinaan, onnistuttu ei. On tuossa muutakin varmaan tapahtunut, muttaen vain muista mitä.

Hyvää illanjatkoa!

Pitkästä aikaa videopeliäLauantai 06.04.2013 02:43

Tänään herättyäni, lähdin melkein heti Alkoon ostamaan taas viinaa tärisevällä olemuksellani. Kun aluksi automaatille mennennässäni nostamaan rahaa, niin näin jonkun vanhan mummelin yrittäessä kiirehtiä ennen minua. Se ei minulle käy, sillä siihen menisi ikuisuus odottaessa. Kiirehdin siopivasti juuri eteen. Minä sentään tottumuksesta hoidan hommat nopeastsi, muuten olisin joutunut odottamaan ties kuinka kauan ssiinä takana. Joka tapauksessa kun olin nostanut semmoiset 240 euroa käteistä, niin menin törsäämään viskeihin. Minähän en olee pitkään aikaan käyttänyt korttia, sillä viimeksi käteni tärisivät niin paljon, että minun kreesti saada se sinne reikään melko kauan. Menin sitten kotiin taksilla, sillä kyllä siitä 240 eurosta sentään hiemans käteistä jäi.
Kotiin tullessani aloitin juomaan viskiä ja sitten katsoin jakson Degrassia ja tuntikausia Dragons den Canadaa. Minulta pääsi myös tyylikäs oksennusputki ja tyylikkääksi srenr tekee se, että minä simmppelisti pystyin kylmän rauhallisesti kävelemään vessaan ja puklaamaan.
Minä myös Youtuvben videoiden ja viskin jomisen lisäksi aloin pelaamaan yli kahden vuoden tauon jälkeen Grand theft auto kolmosta. Yksi minun kaikkien aikojen parhaista videopeleistä. Huistakoodien avulla valloitin aseilla koko kaupungin. Yli 500 ihmistå ehdin listiä. Kukaan ei pystynyt pysäyttämään minua..buhahaa :D. Kyllä minä sen ensimmäisellä kerralla ilman koodeja pelasin loppuun asti, mutta välillä voi pitää hauskaa koodeillakin.
Aika alkaaa loppua kesken jo. Kiddiis vaan kaikille.

Hyvää illanjatkoa!

Maaliskuun 30. päivä vuosimallia 2013Sunnuntai 31.03.2013 01:51

Tänään heräsin vasta kahdelta ja päivä alkoikin reippaasti verenvuodolla nenästä ilman mitään ennakkovaroitusta. Niin käy kokaiininvetäjille usein. Minä en itse vedä kokaiinia, mutta kyllä sitä alkoholistakin ilmeisesti saa jos ryyppää tarpeeksi usein useiden vuosien ajan. Minulla on usein verenvuotoja nenästä ja joskus suusta. Sisäelimet nyt hajonneet vuosia sitten. Ei minua haittaa verenvuodot jos olen täällä, mutta kiusallista olisi Alkon kassalla tai lavalla laulamassa. Sitten kun sain verenvuodon loppumaan, niin peiliin tuijottaessani tajusin taas miten vanha minä olenkaan. Peilissä näin nelikymppisen puliukon. Ihan spurgun näköinen olen. Sitten energiajuoman ja parin piristävän pillerin jälkeen aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin galleriaan. Minulla ei ollut muutakaan tekemistä kuin klikata satunnaista ja yhdessä vaiheessa näin jonkun joka n äytti ihan Munro Chambersilta. Olin ihan että wtf? No ei se tietenkään ollut, mutta ihan look-a-like. Minä katsoin myös torstain Salkkarit Katsomosta, sillä televisiossa ei ole signaalia ja ohjelmat eivät näy. Videoita voi kyllä katsoa. Eilen ei ilmeisesti tullut Salkkareita, sillä en niitä löytänyt sieltä. Minä söin myös piirakkaa. Vaivuin myös hetkie sitten mietteliäiseen tilaan ja mietin sitä kun vuosi vuodelta saan koko ajansm vähemmän synttärionnitteluja, niin jääköhän kukaan kaipaamaan minua kun kuolen? Ei ainakaan kovin moni. Se on aika masentavaa sinänsä, muttei voi mitään. Toki suurin osa ihmisista joiden kanssa olen yhteyeksissä ei edes tiedä syntymäpäivääni. Enhäna minäkään muistsanut Petrin 40-vuotispäivää, koska tiedän vain sen, että ne olivat elokuussa.
Minä yritin myös kohdata Delphian, muttenhan minä sitä kiinni saanut. Viskin juomisen ja netissä olemisen lisäksi olen kuunnellut myös musiikkia, sekä söin sitä piirakkaa ja katsoin jakson Pasilaa. Ei tässä pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkko 27 vuottaMaanantai 25.03.2013 00:01

Minä tosiaan täytin tänääm peräti 27 vuotta. Heräsin siinä puoli kahden vaiheessa äitini puhelinsoittoon. Annoin sydämeni tasaantua normirytmiin ennen kuin soitin takaisin. Kun menin herättyäni katsomaan itseäni peilist, niin siellä näin vanhan miehen. Näytän ihan nelikymppiseltä. Ihan kuin yhdessä yössä olisin vanhentunut jotain 10 vuotta. Ehkä se on normaali harhanäky syntymäpäivisin kun tulee tähän ikään. Tämä ikä on muuten minun todennäköisin aika kuolla, sillä moni suurjmies ja suurnainen on kuollut juuri 27-vuotiaana. Jim Morrison (alkoholismin aiheuttama sydänkohtaus), Amy Winehouse (alkoholimyrkytys), Kurt Cobain (itsemurha), Jimi Hendrix (lääkkeeseen tukehtuminen), Brian Jones (hukkuminen), Janis Joplin (heroiinin yliannostus), Dave Alexander (alkoholismi), Peter Ham (itsemurha), Kristen Pfaff (heroiinin yliannostus), Gary Thain (heroiinin ylliannostus) ja varmasti on monta muutakin suurmies/naista jotka ovat tässä iässä kuolleet. Pelottava ikä tämä on siis, sillä olen alkoholisti, olen yrittänyt itsemurhaa ja ei se heroiininkaan käyttö ole kaukana ollut (sitä piikkiä en onneksi ole suoneeni työntänyt). Niin ja kuka tahansa voi hukkua, varsinkin kun minä en osaa uida.
Minä tulin sitten galleriaan ja aloin ryyppäämään viskiä. Minä sain myös tekstiviestin jossa oanniteltiin syntymäpäivääni ja kutsuttiin syömään joko 19. tai 20. huhtikuuta. Tuon perheen enäin viikmeksi vuonna 2010, joten miksi ihmeessäs he haluavata nähdä nyt minut? Katsotaan sitten tapaanko heidät vai en. Riippuu paikasta ja saako viinaa.
Minä katsoin myös sFormulakisan ja ainakin se oli synnttäreiden pilaaja, sillä Vettel voitti kilpailun. Olisin halunnut kirjaimellisesti voittajaksi ihan kenet muun tahansa, jopa Hamiltonin. Nykyään Vettel on vielä ärsyttävämpi kuinn Hamilton.
Ei tässä muuta. Nyt on kello 18:37 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt Jtjsikkuu janlaitan tämän tannenn ja minä en oikein ollllle sillleen notta oisinjjeher8fhbjjs88lmans9illeeh vai mit? No ei ia8t sillä imitään nyt kai, vai? Kuitenkein oleen hyvin pennuyytyhy niihin ihmisiinn jotka unohtimat synttärit- ja ei ededa ole oma isäni olee minua muistanua. Ei kai tässä oikkeieen muutanntässä noöre, njoten ei tässä muuta.

Hyväää illlajnjatkoa!

Päivä ennen synttäreitäSunnuntai 24.03.2013 01:49

Nukuin peräti 13:53 asti. Muistan sen ajan noin tarkasti sen takia kun lauantaina ja sunnuntaina busseja lähtee tuohonkin aikaan niin harvoin, että jos olisin myöhästynyt 14:02 yli bussista Kontulaan, niin olisin joutunut odottamaan seuraavaa 20 minuuttia. Ehdin kuin ehdinkin kuuitenkin bussiin ja sitten Kontulassa menin vakiokauoppaani Alkoon ostamaan repullisen viskiä. Niitä viskejä pakatessani huomasin seuraavan asiakkaan olevan jonkun 14-vuotiaan pikkutytön näköinen, ei ihme se, että henkkarit kysyttiin. Minä hieman katselin siinä kuin joku kyylä. On se kumma kun osa aikuisista naisista näyttää teinitytöiltä ja osa teinitytöistä näyttävät suunnilleen vanhimmilta kuin minä. Söpöjä ne kaikki kyllä ovat. Naiset ovat ihania.
Kotiin päästyäni aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin. Siinä kai se onkin. Ei oikeien ole aikaa edes miettiä kun alkaa vuorokausi jo kohta loppua. Kohta 27 vuottaa vasjha.

Hyvää illanjatkoa!

Maailman vesipäiväLauantai 23.03.2013 01:39

Maailman vesipäivää vietetään tänään. Kaikenmaailman päiviä ne keksiikin. Ties vaikka väkisin vetämällä keksivät uusia vuosipäiviä, kuten minä päiväkirjaotsikot. Vuosipäivistä puheen ollen, minulla on synttärit sunnuntaina. Täytän silloin peräti 27 vuotta. Vanha mies olen.
Heräsin tänään jotain noin puolipäivää. Väsytti vieläkin, mutta se lähti melko nopeasti pois, kiitos kofeiinitablettien ja muiden erilaisten piristyspillereiden ja juomien (ihan laillisia kuitenkin kaikki). Sitten aloin juomaan viskiä ja katselemaan netistä Putousta ja muita ohjelmia joissa esiintyi Karim Z. Yskowicz. Tulin tänne galleriaan ja olin saanut uuden julkisen kaveripyynnön. Hylkäsin pyynnön, koska hän on uskovainen ja en oikein mielellään sellaisten kanssa ole tekemisissä. Minun edellisessä päiväkirjassani se tuli melko selväksi viimeistään. Terapiaa heikäläiset kyllä tarvitsevat. Minulla ei kyllä ole paljon varaa sanoa ihmisille terapian tarpeessa. Itse tarvitsen kolmeen eri vaivaan apua. Alkoholiin, vihaan ja muuten vaan mielenterveyteen. Eilenkin pää täynnä raivoa ja teki mieli hakata eräitä tiettyjä ihmisiä teho-osastolle. Samalla myös eilen kännipäissäni suunnittelin kaikenlaisia friikkejä itsemurhatemppuja. Olen minä silti mieleltäni paremmassa tasapainossa kun pahimpina vuosina. En enää suutu niin helposti kuin silloin.
No joka tapauksessa takaisin tähän päivään taas. Minä katsoin myös muita sarjoja, kuten Hale & Pace, 70´s show, Degrassi, Kolmas kivi auringossa ja Salatut Elämät. Huomasin myös sen, että pihani on lumi on tuhonnut pihani aidat ja verkot. Pihani on niin täynnä lunta, että kinosta pitkin kävellen voisi yksinkertaisesti kävellä vapauteen. Niissä kinoksissa jos kääpiö kävelisi, niin hän vajoaisi lumiseen hautaansa. On se kumma kun lumi ei vieläkään ole sulanut, nyt on jo kevät kuitenkin.
Klo on nyt 21:50 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen tuossa välissä jatkanut ryyppäämistä. Kävin myös välissä OkCupidissa ja minä mietin miksei Delphia vastaa viesteeihini. Mikset vastaa minulle? En minä nyt niin kamalasti sanonuta. Olisi kohteliasta vastata. Soittaisin jos olisi numero. Minulla on muuten huonoja kkokemuksia puhelinsoitoista joita olen kännipäissäni soitellut. Minä olen joskus aikoinaan soitellut suunnilleen ejoskus neljältä aamulla kännipäissäni ainakin Saaralle, Netalle, Arille, Petrille ja varmasti myös Ikikselle.
Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Uskontoa pilkkaamistaMaanantai 18.03.2013 00:45

Heräsin jossain vaiheessa. Minun vaikeaa hahmottaa kyseistä aikaa, koska tuntui siltä, että olisin yhdeksästä asti valveilla, mutta sain silti unta jonkin aikaa. Lopulta njousin ylös kahdentoista aikoihin muistaakseni. Minulla ei ole harmainta aavistustakaan milloin menin nukkumaan viime yönä. Ei edes suuntaan antavaa. Sitten vedin alas hieman kofeiinia, jonka jälkeen aloitin viskin juomisen. Netissä katsoin sähköpostiani ja huomasin minulle tulleen postissa huhuja joiden mukaan tietyt jalkapalloilijat ovat homoja. Olikohan se posti tarkoitettu minulle? Itse en välitä pätkääkään jalkapallosta ja ei kiinnosta ketkä heistä ovat homoja. Aloitin kuuntelemaan musiikkia ja tulemaan galleriaan. Koska olen tällä hetkellä väsynyt ja pariin otteeseen on mennyt silmätkin kiinni, niin minä mietinkin pitäisiköhän ottaa pienet päiväunet. Tuskin se oikeastaan kannattaa, nukahdan tai sammun tähän sohvalle jos niin tapahtuu. Minä tänään olen myös miettinyt yläkerran naapuriani, sunnuntai kun on. Tämä viikonpäivä taitaa olla kirkkopäivä heikäläisille. Muistan kun hän yritti paqinostaa minua kääntymään hänen sairaaseen uskoonsa. Mehän ollaan ihan bff. Vitut ollaan. En oikein näkisi itseäni hengailemassa hänen kaltaisten ihmisten kanssa. Muistan kun hän antoi minulle kortin Fueliin. Disko jossa ei myydä alkoholia ei sovi minulle. Muutenkin kaikenmaailman kutsuja kirkkoon. Jumala auttaa alkoholiongelmaani. En usko Jumalaan onneksi, en sentään niin hullu ole. Jeesuskin oli sen näköinen, että sieltä kaavun alta saattaa paljastua ties millainen pommiviritelmä. Puhuu rauhasta joo..niinhän ne kaikki mukamas. Kaikesta tästä puhumisestani uskovaiset voivat loukkaantua, mutta vähät välitän. Mikäli tätä joku hihhuli lukee, niin mitä muka teet minulle? Kukaan uskovainen ei ole uskaltanut minua lyödä. Te uskovaiset olette nynnyjä kun ette muuten ole edes hyökänneet sanallisesti. Voi miten kamalaa se olisi jos rakastuisin uskovaiseen naiseen. Rakkaus kun on sokea välillä. Vielä hirveämpää olisi se, että Jumala olisi sittenkin ol3emassa. Siinä olisi taivaan portilla selitettävää miksi olisin kaiken sanomani ja tekemäni asioiden elämäni aikana jälkeen ansainnut päästä taivaaseen. Ihminen kun on kuitenkin erehtyväinen, mutta en kuitenkaan usko Jumalaan.
Nyt on klo 16:27 ja jatkuu myöhemmin.

Siopivfastii nukahdin tuossa välisssä ja myös televisio valehteli mienurllle kun formulakisa alkoi ennen kuin TV kertoi. No Kimi voitti ja minun Alonso oli toinen. Minä myös join viskiä jaq a lin tuolla galleriassa ja kuuntelin musiikkia. Niin ja kun pitäisi varnmaan lisää haulkkua uskovaisia, minä kun laitan uskovaisvastaisvastaikseksi tä män otsikon. Niin no mitähän tuohon lisäisondn. Ei sentäätn peelätöä minua. En minä seentään sinua mihi nkään roskikseen heitä. Omalla tavallaaana te hihhulit kyllä ansaitsisisittee sen. Uzkovaisisida vastaan olen ja aivana amielelläni menisisn hakkaamaan heitä. Ebn minä vihaa ylökerran naapuriani, mutta en uskso ollevani paha ihminen jos menisin antamaan hänelle kujnnon selkäsaunan. Kuitenkin lelioeieoeirorle sitä mieltä notta jokaiseen pitää kuulla maielipiteenuj siitä, että olen ueskonta vastaan. Ulkomaalla en vielllä ole etuota mielipidettäni sanojnut. Joka tapauksessa kuinka moni kjakaa mielipiteeni? You go bro or sis? Jumalaa ja uskontoa vastaan ollaan.
Ei kaiat tässä muuta.

Hyvää illan jatkoa!