IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kansainvälinen retiniitikon päiväMaanantai 30.09.2013 01:16

Tänään on kansainvälinen retiniitikon päivä ja siitä sain otsikon päiväkirjaani. Minä joka tapauksessa siinä yhdentoista aikoihin nousin ylös sängystä ja aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin. Minun oli pakko katsoa torstain ja perjantain Salatut Elämät. Itse sarja ei jaksa innostaa ja eihän minun siis mitenkään pakko oikeasti ole katsoa, mutta kun nyt on alusta saakka katsottu, niin ei kai sitä voi keskenkään jättää.
Tuijotin omaa rumaa ja piestyä naamaa peilistä ja mietin milloin silmäni paranee. Kaikki joilta olen kysellyt kuinka kauan kestää, niin kaikkien veikkaus neljä viikkoa. No yhden kolme viikkoa. Tilanne tapahtui viime viikon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. En kyllä tajua sitä kun saan jatkuvasti iskuja, mutta harvoin tämmöistä damagea. Viimeksi taisi olla 2008 tai 2009. Kipuja ei missään vaiheessa, mutta damn. Ilmeisesti en ole voittamaton. No kuten neljännessä Rocky –elokuvassa sanottiin Rockylle ”he’s not a machine, he's a man”´.
Nyt on klo 15:47 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kun aika on 20:35 ja tuossa välissä olen viskin juomisen lisäksi katsellut Mustaa Kyytä ja samalla myös Isänmaan Toivoja kun söin hampurilaista. Minä myös tein testin mikä on kysymysten perusteella minun paras luonteenpiirteeni. Se on kuulemma kuri, eli niin notta minä pidän kuria.. Heikoin luonteenpiirteeni on älykkyys. Minä olenkin tyhmä kuin saapas, myönnän sen. Vuosi vuodelta tyhmenen. Mikä on sinun mielestäsi paras luonteenpiirteeni? Ihan siis oikeasti mikä on? Vastaa privaatisti vaikka. Kohta alkaa X-Factor ja menen katsomaan sitä. Palaan myöhemmin.

Nyt jatkuu ja ei tuossa alle kahdessa tunnissa mitään kuitenkaan tapahtui, kippis.

Hyvää illanjatkoa!

Liitännäinen vittuileeSunnuntai 15.09.2013 02:33

Nukuin tänään taas pitkään, siihen yli kahteen. Lähdin sitten bussilla Kontulaan. Bussissa kuulin olemattomasti oman nimeni huutelemaan teknomaisella äänellä ”Jark-koo…Jark-koo” Ilmeisesti kuulen taas olemattomia. Minä nimittäin kuulen usein ääniä päässäni. Minä ku8tenkin sitten kävelin Alkoon ostamaan repun täyteen taas viskiä. Kello oli jotain kolme kun pääsin takaisin kotiini. Aloitin viskin juomisen ja katsoin vähän aikaa Degrassia ja menin galleriaan. Katsoin myös klippejä Youtubesta. Ohjelmaa jossa tutkijat miettivät onko merenneitoja olemassa, sillä paljon on todisteita siihen suuntaan, notta olisi. Itse olen hieman skeptinen, mutta vain Luoja tietää. Katsoin minä myös Isänmaan Toivot –sarjaa samalla kun söin patongin. Menin myös Netlogiin pelamaan pitkään aikaan Craquaa. Laatuluokan peli. Pelasin myös vanhaa kunnon nostalgiapeliä, legendaarista Pacmania. Toinen nuoruudenpeli, jota pelasin oli Mahjong, mutta olin liian humalassa siihen. SSe tarvitsee kunnon keskittymisen ja ajattelukyvyn. Minulla on ollut jatkuvasti ongelmia liitännäiseni kanssa tässä. Se vituttaa kunnolla, koska se tulee jatkuvasti ilmoitus ettei liitännäinen vastaa kutsuun. Onhan tämä kone toki jo kolme vuotta vanha romu. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Yhdeksän vuotta galleriassaTorstai 15.08.2013 00:47

Tänään tulee kuluneeksi tasan yhdeksän vuotta siitä kun liityin tänne irc-galleriaan. Paljon on asiat muuttuneet yhdeksässä vuodessa. Ennen piti maksaa vipistä. Ei pystynyt siis lähettämään yksityiskommentteja ihmisille ilman vippiä. Sitten pystyi mainostamaan ainoastaan omaa kuvaa, ei yhteisöä, ei blogia, ei kyselyä. Blogitoiminto tuli vasta syksyllä/talvella 2005 ja ei myöskään ennen tullut ilmoitusta uusista yhteisökommenteista. Paljon on siis tapahtunut yhdeksässä vuodessa. On varmaan muutakin jos rupeaisi oikeen miettimään.

Minä joka tapauksessa heräsin noin puoli kahdelta vasta. Sitten aloin juomaan viskiä ja tulin galleriaan. Siinä on oikeastaan. Nyt on klo 14:54 ja jatkuu myöhemmin.

Kuan on nyt re8ou7 yli 21:00 j< ole oleb tuossa välissä katselleut parriu jaksoa Kolmas skivi auringosta –sarjaa ja Puklmiusia sekä Panttilainaaoonoa ja Shark Tankia ja sitte n henghaillut täällä galleriassa ja dokaillut kkunnolla viskiä. Minä myös kävin OkCpidissa ja yritisisn saada iriti jotain sirti. Joka tapauksessa minä ryypättyt viskiä ja myös se tosiasiasiasi on se nottaa olen ollut täällä jo 9 vuotta ja silleen. On taas sellainen tunne notta jää jotain sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Depressio, masennus jneTorstai 25.07.2013 01:44

Heräsin kymmenen aikoihin ja join yhden piristävän juomsn js otin kofeiinitableteja sen lisäksi. Aloin sen jälkeen juomaan viskiä ja katselin muutaman jakson DEgrassuia ja sitten tänne irc-galleriaan muutaman päivän tauon jälkeen. Katsoin jlähinnä kommentteja joita olin sanonut silloin muutama päivä sitten. Mitä siitä non, kaksi vai kolme päivää sitten? Kuuntelin myös musiikkia ja olin katsomassa päivitystä Koulukavereihin. Se on siis se koulukaverit.com ja olin saanut sähköpostiin päivitystä. Vaikka sanoinkin edellisessä päiväkirjassani, että itsemurha-ajatukset ja masentuneisuus ovat poistuneet minusta, niin minulla on ollut voimakas halu tappaa itseni tänään. Minä purkaan tuota masentuneista, depressioitunutta olotilaani sanomalla gallerian etusivun Flowissa sanomalla erilaisilla masentuvilla lauseilla. Minä kirjoitan itsemurhaviestini englannin kielellä, koska minusta se kuulostaa englannin kielellä paremmallta. Minä muutenkin puhun niin paljojn ulkomaalaisten kanssa, että englanti voisi olla toinen äidinkieleni. En minä sitä ole vielä kirjoittanut, mutta voi vittu miten paljon vihaan elämääni.
Nyt on klo 16:08 ja jatkuu myöhemmin.

Nyttsnd jatkuu ja tuossa välissä katselin telkkaria, ryyppäsin viskiä ja näin ja kuulin olemattomia. Verhot liikkuivat olemattomasti ympäri ja päässä oli jatktuvasti ääni kuin joku olisi potkutellut palloa ja puhunut minulle jotain epämääräistä. Söin sitten e piirakkaa ja sittem tein jotain, jota en enää muitsa. Palasins galleriaan ja luin myös sähköpostiin tulleita viestejä. Yksi oli äidiltäni. Hän ikävöi minua kun emme ole tavanneet vähään aikaan. No jos kaipaa minua elävänä, niin pahasti kaipaa kun olen kuollut? Mutta miksis sähköposti kun on puhelin? Ehkei hän halua kuulla humalaista ääntäni. Isääni en muuten ole tavannut peräti neljään vuoteen. Ainakin hän rahoittaa minua joka kuukausi. Hän on aika rikas. Minun kannalta siinä ei ole kohta välillä kun en kauan taida enää elää. Tuskin tulee edes hautajaisiini kiirenediiseisiinsä keskellä.
Klo nyt 21:48 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatrkuu ja keskustelua galleriassa samalla kun laitan tätä. Viskiä menee ha ha khjja ja katsotaan miten kauan on elinaikani. Ei muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Terapeuttista apua RaveniltaMaanantai 15.07.2013 01:20

Ennen kuin aloitan kertomaan varsinaista päivän tapahtumaa, niin sanon sen mikä on tullut varmaankin monelle vuosien vakiolukijalleni mieleen. Eli siis se todellakin on niin, että olen hieman kyllästynyt kirjoittamaan näitä päiväkirjojani. En minä toki edes ole joka päivä galleriassa.
No joka tapauksessa herättyäni yhden jälkeen join yhden piristävän kofeiiniporetabletin ja sen jälkeen aloin juomaan viskiä. Sitten menin galleriaan hetkeksi, noin tunniksi. Gallerian jälkeen sain terapeuttista apua Ravenilta. Hänen rauhoittava äänensä ja terapeuttiset neuvonsa saivat minut nukahtamaan ehkä vähäksi aikaa. No olinpahan kuivilla suunnilleen puolitoista tuntia hänen ansiostaan. Hänen puheiden ansiostaan itsemurha-ajatukseni ovat lähteneet päästäni ja muutenkin kaikki stressi poistuivat vartalostani. Jokaisella pitäisi olla oma Raven. Naiset ovatkin parempia terapeutteja kuin miehet. En muista koskaan minulla olleen miesterapeuttia. Niin no, jos ei koskaan ole ollut, niin enhän sitä tiedä ja minulla ei oikeastaan sitten olla minkäänlaista mielipidettä asiasta. Ravenin rauhoittavan puheiden jälkeen jatkoin viskin juontia. Pysyisinköhän kuivilla jos koko valveillaolo aikana kuuntelisin Ravenia? No en usko. Ei yksi ihminen voi saada minua raittiiksi tosta noin vaan. Raittiudesta puheen ollen, ihan pakko kertoa, niin minun postiluukustani oli tullut kirje jossa oli A-klinikan yhteystiedot. Se kyllä tapahtui jo ajat sitten, mutten muista olenko kertonut sitä. Se tapahtui hieman sen jälkeen kun olin joutunut sairaalaan. No en mene. Ei tässä sen kummempia ole tapahtunut. Klo on nyt 17:06 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kun klo on 20:35 ja tuossa välissä viskin juomisen lisäksi olen syönyt paistettua munaa leivän päällä ja katsellut parit komediasarjat. Lisäksi friikkitila tuli minulle. Minä näin Jeesuksen parin sekunnin ajan. Sairas hallusinaatio, näen kuolleita. Vittu se Jessepoika tuli ihan eteeni. No eipä siinä mitään.
Myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nytten jkun kuuntelin ihanaa Ravenia taas. Rauhoittavan äänen ansiosta nukukahdin jöälleen todennäköisesti hetikeksi, tai sitten olen liiaj humalassa. Anyway ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi naapuri tulossaLauantai 29.06.2013 02:02

Tänään herätessäni useiden, ties kuinka monen, tunnin jälkeen klo 15 minuutilleen, huomasin kainalokarvojeni kadonneen. Muistin ajaneeni ne joko eilen tai aamuyöllä. No kerta se on ensimmäinenkin. Olin nähnyt unta, että olin vieroitusoireissani kävelemässä koulussa ilman minkäänlaista päämäärää. Omituista oli se, että minua esitti Sam Earl ja välillä Jamie Johnston. Myöhästyin tunnilta ja ilman erittäin pätevää syytä rangaistuksena on kuolemantuomio. Aika raaka koulu. Oikeassa elämässä ottaisin mielelläni vastaan luodin jossa on minun nimeni. Minä tunsin aikoinaan miehen jolta olisin voinut ostaa aseen, mutta valitettavasti hän on kuollut.
Joka tapauksessa kun nousin ylös silloin kolmelta, niin aloitin juomaan viskiä ja tulin tänne galleriaan. Ehdin olla vain noin tunnin täällä ja sen jälkeen aloin katsemaan tunnin Kolmas kivi auringosta –sarjaa ja sen jälkeen tunnin Pulmusia. Täydellinen perhe sekin on. Sovinisti isä, seksihullu äiti, bimbo tytär ja muuten vaan säälittävä poika. No Kelly on bimbouden lisäksi aika lutka. Harmi, että minä en keksi yhtä hyviä loukkauksia kuin Al.Al omisti myös hienon paidan jossa luki ”I´m married. Shoot me”. Minä itsekin haluaisin paidan, johon voisin teettää oman tekstin. Tiedän toki, että on paikkoja joissa niitä saisi. Minulla olisi esimerkiksi ”I´m tired. I wish could go to sleep and never wake up”, “All my days are bad. Can someone just please kill me” ja juuri tuon kaltaisia lauseita. Minusta lauseet kuulostavat paremmilta englanniksi. Minä puhun muutenkin niin paljon ulkomaalaisten kanssa, että joskus puhun vahingossa suomalaisille vahingossa englantia. Aionkin tehdä seuraavan itsemurhaviestini englanniksi, mikäli teen viestin tai yritän sitä enää.
Niin ja minä myös saan uuden naapurin maanantaina, kun entinen saa häädön. Häädön saaja on toinen seinänaapureistani. Toivottavasti mukava eikä mikään Jeesuksen sanansaattaja, joka lainaa Raamatun viisauksia. Minulla on jo yksi uskovainen naapuri yläkerrasta ja tämä talo ei tarvitse toista.
Ei kai tässä muuta. Nyt klo näyttää aikaa 18:32 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä jatkuu ja olen vetänyt kunnolla taas viskiä ja katselin tunnin sarjaa, jonka nimi ei nyt muistu mieleen. Sitten hieman Seinfeldia. Palasaasin takaisin tänne galleriaan ja juttelin erään miehen kanssa, joka on kaveriryhmässänikin ja siitä kaveriryhmästä tulikin mieleen, että sain tänään uuden julkisen kaverin. Minulla son siis niitä nyt niitä 39 julkiatasa kaveria ja 18 tuntematonta, jotka vain seuraavat minua. Minulla on tällä hetkellä mieli ottaa Kepitinoria. Tuntuu kuin se tuijottaisi minua. ”Jarkko, mä tiiän et haluut mua…Jarkko…Jarkko…Jarkko” Lopeta saatanan lääkepurkki sanomasta nimeäni!Pitää pysyä vahvana. Minä en oikeen keksi muuta mitä olisin tehnyt tänään. Minulla on kylläs taas kerran, ja ties kuinka monennin, kerran sellainen juttu mielessä notta jotain oleellista jäi mainitsematta. No ei kai tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

ArvuuttajaLauantai 22.06.2013 01:59

Tänään msikäläinenen nukuin toas8iin pitkään. Jotain 13 suunniilleeen. Olin niin viiinnoiss JA MUISS KAMmamoiissa ettei voi muistaa. Kuitenkinn kun tänäään heräsin nniin heräsin jossAASSIIN 13 ja sisat. Ties miten kauan nukuin ja mitä nä nädinn. Mitäs lie kun herätweteassäni aloin dokata viskiä kunnolla. Kuun5elin myös smusiikkia ja tulin ttänne meidän hgalleriaan. Oleen myös luonnollisesssest8n ottanut lssäääketttäjni myyös. Taia seesseeedisxsxzjs oikeaSTA<<H vielä, mutta s8iitten lk7un nukkunmaaan menen Mi ä myöös kaikki3n yrityssteb jälikeeen onnistuiin saavan Arvuuttaajan. Piene3t s8i8s s88sn siis sille jne ja silleeen. nkippisjz xilldddn.

Hyvää iöllaaanjatkoa!

Väsynyttä olotilaaKeskiviikko 12.06.2013 01:24

Kirjoitan nyt pitkän tauon jälkeen taas tätä päiväkirjaani. Tässä on kaikenlaista välissä tapahtunut. Minulla on esim. vasen korvani melkein kuuroutunut. Kuulen sillä heikosti ja sitä on jatkunut jotain viikon.
Tänään heräsin jo klo 6:48 ja en muista saaneeni sen jälkeen enää unta. Minulla ei ole edes suuntaa antavaa muistikuvaa siitä milloin menin nukkumaan enkä muista myöskään mitään eilisillasta. Huomasin peilistä, että ainakin minun hiukseni oli leikattu ja huomasin, että pukuni oli lattialla. Olinko ollut puku päällä keskellä kesää? Ei siis mitään muistikuvia viime illasta. Haluaisin ainakin tietää sen milloin menin nukkumaan, että tietäisi montako tuntia olen nukkunut. Minä olen joka tapauksessa tänään noustessani ylös, en enää edes muista milloin, juonut kaikenlaisia energiajuomia ja muuta piristävää. Niiden jälkeen aloin juomaan viskiä ja katsoin muutaman jakson Degrassia ja tulin sitten galleriaan. Tilasin kyselyni jälleen etusivulle ja kymppitonnin rajaa edelleen odottelen. Olen niin kyllästynyt omaan kyselyyni. Ei mikään ihme, ettei siihen tule enää vastauksia samalla tavalla kuin ennen. Olen erittäin väsynyt tällä hetkellä ja se onkin erittäin hyvä asia ettei minun tänään tarvitse mennä Alkoon kun on repussa vielä viskipulloja jäljellä. Onneksi ostan aina koko repun täyteen viskiä, ettei joka päivä tarvitse siellä käydä. Nyt on klo vasta 11:18 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen tuossa välissä OkCupidissa käynyt ja lukenut minun ja Delphian välisiä keskusteluja. En koskaan saanut vastausta viimeisimpään viestiini. Vanhempia kommentteja lukiessa tuli hyvä mieli. Hienoja kommentteja. Minä myös mietin kun pitkästä aikaa olin OkCupidissa, niin pitäisi varmaan laittaa taas pitkästä aikaa My Best Faceen kuvani. Onhan minulla vielä jäljellä kuvia joita en ole laittanut. Kun poistuin OkCupidista, niin puhuin Pythian kanssa kaikenlaista ja hänen mukaansa maailmanloppu tulee viimeistään vuonna 2305. Uskoo ken tahtoo. Ei kai tässä muuta. Nyt on klo 15:53 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt. Tuosssa välissä katselin Shark Tankia, join kunnoll viskiä ja ennen kaikkea minä nukuin pois väsymystä. ni. Laaitan tämän nyt tänne galleriaaan hieman aueiemmin vaikken olekaan ainakaans tahallaan lähtemässä pois nyt täältä galleriasta, mutta en usko että minulle tapahtuu mitään niin mielenkiirntoista reiluun puoleentoista tuntiin.

Hyvää illanjatkoa!

Kansainvälinen museopäiväSunnuntai 19.05.2013 02:13

Tänään vietetään kansainvälistä museopäivää. Minä itse en ole käynyt museossa vuoden 2008 jälkeen, joten siitä on jo aikaa. Aikoinaan koulussa kävin Ateneumin taidemuseossa Taide- ja kulttuuri kurssillani.
Minä heräsin joka tapauksessa suunnilleen puoli yhden aikaan ääneen, joka kuulosti aivan siltä kuin joku olisi soittavan ovikelloa. Olin nähnyt painajaista, että minut oli pakotettu takaisin edelliseen työpaikkaani. Menin sinne sitten sekona aseen kanssa.
Noustessani sängystä, huomasin häntäluuni olevan edelleen huonossa kunnossa, mutta kestän kivut kuin mies. Aloin sitten juomaan viskiä ja menin nettiin. Katsoin yhden jakson Degrassia ja tulin sitten tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Vaikka minun alleriakyselyni onkin ollut jatkuvasti etusivulla, niin en silti ole saavuttunut tarvittavaa 10 000 vastaajan rajaa. Sillä määrällä saisin sen Arvuuttaja –natsan. Tällä hetkellä minulla on hieman yli 7700 vastaajaa. Katsoin myöhemmin Dragons Den Canadaa muutaman tunnin ja muutamia lyhyitä Youtube –klippejä. Esimerkiksi maailman vaarallisin eläin on jonkun ihmisen mielestä suistokrokotiili sillä perusteella, että ne elivät ennen dinosauruksia ja syövät jokaissen eläimen. Mietin kuinka monta vaarallista eläintä Suomessa on. Ainoat mieleen tulivat karhu ja susi, sillä kyyn myrkky ei riitä tappamaan minua. Se tappaa harvoin aikuisen ihmisen.
Ei tässä nyt muuta. Klo on nyt 19:42 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä olen juonut viskiä ja pelasin GTA 3 –peliäni ja kyllä se ihmetyttää vähän kuin kävelen keskellä katua haulikko kädessä, niin poliisi ei noteeraa mitenkään kun kävelen ohi, mutta sitten jos lyön jotain randomia poliisin huomatessa niin kiinnostus herää kummasti. Kyllä minä vähän luulen, että minua käskettäisiin laskemaan se ase jos kulkisin sen kanssa kadulla. Minä katsoin myös Shark Tankia ja Matthew Pritchardin ja Michael ”Pancho” Locken Pain Meniä. Ei kai tässä muuta, vaikka onkin taas sellainen, tunne että jäi jotain mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 11.5.2013Sunnuntai 12.05.2013 02:48

Heräsin tänään puoli kahden aikoihin, eli oli taas pitkään nukuttua. Pääsin kuitenkin lähtemään Kontulaan vasta puolisen tunnin päästä, sillä niitä busseja lähtee viikonloppuisin niin harvoin. Alkossa myyjä katsoi olemustani kuin olisin vieläkin humalassa, mutta myi viskipullot minulle kuitenkin. Minulla oli myös todella kuuma, sillä olin ulkona farkkutakissa kun muut hengailivat ulkona t-paidoissa. Kotiin päästyäni aloin juomaan viskiä ja, menin nettiin irc-galleriaan ja juttelin sitten jonkin aikaa, tunti tai pari ehkä, yksityiskeskustelussa kahden eri ihmisen kanssa. Sen toisen kanssa vain muutama lause. Luonnollisesti ostin alleriakyselyni taas etusivulle kun haluan sen 10 000 vastaajaa, jotta saan Arvuuttaja –natsan. Ostan niin kauan kunnes se tulee. Minä myös olen kuunnellut musiikkia ja pelannut GTA 3 –peliäni. Katsoin myös Poliisit –sarjaa televisiosta. Elokuvissa ne poliisit aina laitetaan niin väkivaltaisiksi, mutta oikeassa elämässä ne loppujen lopuksi käyttävät väkivaltaa harvoin. Kyllä minutkin on ihan rauhallisesti laitettu poliisiautoon, eikä heitetty sinne aikoinaan.. Olen nyt kuitenkin paljon parempi mieleltäni kuin vihaisimpina vuosinani. En minä nyt kuitenkaan edelleenkään kovin mielelläni hengailisi poliisien kanssa. Suomessa kun on nyt niin monta tyhmää lakia. Minä nyt joka tapauksessa menen katsomaan Shark Tankia ja jatkuu myöhemmin.
Nyt on klo 20:59 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä jatkanut rankkaa viskinjuomista, katsonut Shark Tankia ja myös Formula 1 aika-ajot Espanjasta. Nico Rosberg paaluopaikalla. No kunhan ei Vettel. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!