IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

10 vuotta galleriassaPerjantai 15.08.2014 02:05

Tänään tulee täydeksi 10 vuotta siitä kuin liityin tänne galleriaan. On tapahtunut paljon sinä aikana. Olen saanut paljon kavereita ja menettänyt paljon kavereita. Moni on ottanut loparit galleriasta jostain syystä. Myöskään silloin 10 vuotta sitten ei ollut mitään natsoja, eikä yhteisöihin tulleista kommenteista saanut ilmoitusta.

Joka tapauksessa tänään heräsin joskus puoli neljältä ja sitten rupesin vetämään viskiä ja katselemaan Degrassia ja myös Yleisurheilun EM:ää. Itse asiassa siinä se taitaa olla hyvin pitkälti. Taidan mennä nyt pelaamaan Metal Gear Solid ykköstä. Se on nostalgiaa pelata pelejä joita pelasin kuin olin vielä nuori mies.

Hyvää illanjatkoa!

Kiva kaveriSunnuntai 20.07.2014 02:00

Heräsin tänään suunnilleen taas noin klo 16:30. Jostain syystä herään nykyisin aika suunnilleen samaan aikaan. Aloitin sitten viskin juomisen ja katsoin samalla Degrassia. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan ja kahden julkisen kaverin jälkeen sain täyteen 100 ja uuden natsan, Kiva kaveri. Minä olen oikeasti kiva kaveri. En välttämättä anna parasta ensivaikutelmaa, mutta kun minut oppii tuntemaan, niin huomaatte minun olevan ihan kiva kaveri. Katsoin sitgten telkkarista Asehullu perhettä, siihen asti kunnes Formuloiden aika-ajot alkoivat Saksasta. Nico Rosberg otti paalupaikan. Minähän näen vain koosteet Subilla, eli jos minulla olisi vielä MTV3 Max, niin suurin osa kisoista jäisi joka tapauksessa näkemättä suorana, viitaten siihen, että herään niin myöhään. Sain sitten myös kolmannen julkisen kaverin tänään ja sitten aloin katsomaan Killer Karaokea. Sain sitten neljännen julkisen kaverin täällä tänään. Taitaa muuten olla oma personal best. Eli eniten julkisia kavereita yhden päivän aikana.Katsoin sitten Criminal Mindsia ja sen jälkeen hieman Degrassia. Ei tässä siten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ero NetlogistaKeskiviikko 30.04.2014 02:27

Heräsin tänään melkein kolmelta päivältä. Lähdin sitten Kontulaan Alkoon ostamaan repullisen viskiä. Minulla oli lompakossa niin paljon seteleitä, että kesti hetken antaa rahaa, kun tuntui, että ne setelit olisivat liimautuneet toisiinsa kiinni. Alkosta kun lähdin kotia kohti, niin mietin miksei Alkon myyjä katsonut minua samalla halveksuvalla ilmeellä kuten ennen, eli siis ilme joka sanoo ”saastainen juoppo” tai ”taas toi juoppo tulee tänne”. No joka tapauksessa kun tulin viimein kotiin, niin aloitin viskin juomisen ja katselin komeiasarjoja televisiosta. Kuten Pulmuset ja Family Guy. Katsoin myös Pikku Britaniaa ja valitettavasti myös Salatut Elämät. Minä todennäköisesti joudun sietämään sitä paskaa sarjaa koko loppuelämäni ajan. Sitten netissä ollessani, olin täällä galleriassa, joka hitaudellaan hieman vittuili minulle. Minä otin myöskin eron Netlogista lopullisesti, sillä se oli liittoutunut yhteen Twoon kanssa. Se oli viimeinen pisara, sillä en voi sietää Twoo-sivua. Minua ei siis ole enää Netlogissa. Harmi, koska siellä oli ihan mukavia pelejä. Katsoin telkkarista myös Duudsonit tuli taloon sekä Panttilainaamon. Olen myös miettinyt pitäisikö minun vaihtaa tietokoneeni taustakuva. Cassie Steele on ollut siellä jo kauan, mutta pidän enemmän Cristine Prosperista. Degrassin Imogen Moreno, siinä nainen minun makuuni. Katsoo nyt kuka pääsee taustakuvaan jos se vaihtuu. Viskiä menee ja sydäntä Cassielle ja Cristinelle. Minulla on taas kerran, kuten niin usein, sellainen tunne, että jotain jäi taas sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

ÄlykkyystestiMaanantai 31.03.2014 01:49

Heräsin tänään jotain varttia vaille viisi päivällä. Tuskallisen pitkään taas nukuin. Vaikka kelloja yöllä siirrettiinkin tunnilla eteenpäin, niin olisihan se kivaa taas herätä pitkästä aikaa ajoissa, vaikka kahdeltatoista esimerkiksi. Ehkä heräisinkin jos en popsisi noita Ketipinoreja jatkuvasti. Tuossa aiemmin yritin uniterapiaa, mutta eihän siitä mitään tullut. Kuten iästä profiilissani huomaa, niin uhmasin taas kuolemaa ja elän vieläkin. Nyt olen kuitenkin siinä iässä, että loppu on lähellä kuolematestin mukaan. ”Death at 28” sanoi testi kun sen otin muistaakseni 2011. Katsotaan uhmaanko kuolemaa ja testiä myös tälläkin kertaa.
Joka tapauksessa tähän päivään takaisin. Aloitin päivän juomalla energiajuoman, poretabletti sellaisen, sillä olin kaikesta huolimatta edelleen väsynyt ja myös D-vitamiinijuoman, sillä lääkärini mukaan alkoholi voi aiheuttaa aivohalvauksen ja D-vitamiini on kuulemma aivoille hyväksi. Sitten aloitin viskin juomisen ja tein älykkyystestin. Päivityksen älyyni. Jos olisin tiennyt sen maksavan, niin en varmaan olisi, vaikka se olikin vain viiden euron hintainen. No minun tämän hetken älykkyysosamääräni on 70 ja minulle sanottiin näin: ” Maailmanlaajuisen keskiarvon mukaan, kuulut älykkyydeltäsi ryhmään lievästi typerät, mikä on yleinen tulos 10%:lla väestöstä.” Maksoin viisi euroa siitä, että minua käytännössä sanottiin idiootiksi. Eli maailman seitsemästä miljardista ihmisestä 90% on minua älykkäämpiä. Minä aina kuitenkin olen tietänyt olevani tyhmä. Tyhmenen vuosi vuodelta ja joskus kun vaihdan huonetta, niin unohdan mitä minun piti hakea tai tehdä. Minua ei koskaan Jumala, mikäli hän on edes olemassa, antanut minulle älykkyyttä syntymälahjaksi. No mieluimmin olen tyhmä kuin joku 50-kiloinen kukkakeppinen nörtti. Minä olen 184-senttinen ja painan 85.4 kiloa. Tuosta älykkyystestistä muuten vielä sen verran, että sain oikein virallisen todistuksen, jonka voin printata. Luki oikein minun nimeni ja kaikki. Minä en omista enää printteriä, joten en saa sitä ulos tietokoneeltani. On muuten aika ironista, että olen pienestä älykkyysosamäärästäni huolimatta tietohallinnon merkonomi ja ollut työpaikoissa joissa työskentelee melko viisaita ihmisiä. Se on vika tässä maassa, että minun kaltainen idiootti pääsee hyviin työpaikkoihin.
Klo on nyt 18:33 ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu nyt ja tuossa välissä olen jatkanut viskin juomista, katsonut Formulat ja syönyt kanahampurilaisen. Minä myös sattuman ansiosta päädyin Facebook-profiiliin. En muista enää kenen profiiliin, mutta huomasin ettei tarvitse olla jäsen nähdäkseen viestejä ja kuvia muista. Minä olen itse nimittäin aina ollut Facebookia vastaan. Useita vuosia on yritetty käännyttää minua liittymään sinne, mutta lupaukseni pidän, enkä liity. Kun huomasin, että ei tarvitse olla jäsen katsoakseen kommentteja, niin siitähän minun kyyläys alkoi. Tsekkasin aluksi äitini, sitten tätini ja huomasin myös, että hänen kissallaan on oma profiili. Isälläni ei profiilia ole, ellei hän ole salanimellä, jota epäilen. Minähän olen eräällä intialaisella sivustolla salanimellä Jalmari Walker. Sukulaisten jälkeen aloin etsimään julkisuiden henkilöitä. Kävin sellaisten henkilöiden profiileissa kuin Annie Clark, Daniel Kelly, Dylan Everett ja yritin etsiä vielä Mike Lobellia, Cristine Prosperia ja Jake Epsteinia. Todennäköisesti sinulla ei ole harmainta aavistustakaan keitä he ovat. Minä joka tapauksessa lopetan nyt tähän, vaikka ties kuinka monen kerran on sellainen tunne, että jotain jäi sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

SähköpostiongelmiaLauantai 01.03.2014 01:39

Heräsin tänään vasta noin klo 16 ja taas olin aika wtf kun nukkuu noin myöhään. No ehkä jossain vaiheessa saan taas normirytmin. Ihmeellisiä unia taas olin nähnyt yöllä. Minua syytettiin avainten vaihdoista, eli siis minä olisin napannut toisen entisen luokkalaiseni avaimet. Asia ratkaistaisiin skeittiturnajaisissa. Koska en osaa yhtään skeitata, niin ehdotin, että asia ratkaistaisiin nyrkkitappelulla, sillä ex-luokkalaiseni ei todellakaan ole mikään kova karpaasi, ei lähelläkään. Oikeassa elämässä olisi varmaan kaikkein helpointa vain kokeilla toimiiko avain kumpaan oveen. En minä ole mikään criminal mastermind, joka saa saman avaimen sopimaan kahteen eri oveen.
Toisessa unessa menin vapaaehtoisesti johonkin leirille jostain ihmeen syystä kuukaudeksi. Melkein kaikki kanssakävijäni olivat joko ex-luokkalaisia, fiktiivisia hahmoja eri sarjoista tai galleriaihmisiä. Ihan friikkileiri, mutta heräsin ennen kuin ehti tapahtua mitään mielenkiintoista.
Joka tapauksessa herättyäni silloin neljän aikoihin aloitin viskin juomisen ja aloin katsomaan telkkaria. Kolmas kivi auringosta kaksi jaksoa jonka jälkeen oli pakko katsoa eilisen Salatut Elämät –jakson. Se nimittäin jäi eilen näkemättä. Ihan paska sarja, mutta koska olen katsonut sarjaa alusta saakka, niin eihän sitä voi keskenkään jättää. Katsoin myös mäkihyppyä Lahdesta ja kilpailun voitti Severin Freund. Minä olen tänään myös kärsinyt sähköpostiongelmista, kuten jo pitkään. Minulla ei ole siis toimivaa sähköpostiosoitetta. Luukku vanheni, enkä saa luotua uutta tunnusta, Hotmailia pidän liian epäluotettavana ja nyt tuo Suomi24 ei toimi. Taitaa olla sähköpostiosoitteet siis loppu. No minkäs teet. Ei kai tässä kai muuta, vaikka onkin sellainen tunne notta jäi jotain mainitsematta.

Hyvää illanjatkoa!

Vuoden 2014 ensimmäinen merkintäLauantai 01.02.2014 00:29

Tänään heräsin sekavana, sillävedin väärän pillerin. Ei kannata ottaa toisten antamia pillereita. Minä tarkoitan tässä kohtaa unilääkettä, mikä ei suinkaan ollut unilääkettä. Pitää vaan luottaa Ketipironiin jos unta haluan. Nukuin silti aamukahdeksaan, mikä on aivan liian vähän. Siinä lähes klo 11 päätin luovuttaa ja nousin ylös. Soitin äidilleni yhdentekemästä syystä. Olin niin sekaisin, että olisin voinut soittaa vaikka johonkin täysin randomille. Vituttaa muutenkin olla täällöä ilman mitään ihmiskontaktia monta päivää. Onneksi on sentään Essi ja Viivi täällä. Minä herättyäni aloitin juomaan viskiä ja katselin tuntitoltulla Degrassia ja paria muuta ohjelmaa, joiden nimet ei oikeen mieleene muistu. Ainakin Shark Tank ja Pulmuset. Tämä päivä onkin uyyksi vuoden tylsimmistä päivistäni. Minä kirjroitan tämän vain kun vähintään yksi jkuukaudessa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Hyvästit vuodelle 2013Tiistai 31.12.2013 23:36

Tänään heräsin yli kolmelta ja olin silti vielä hieman väsynyt, tai oikeastaan ennemmin minun silmäni olivat väsyneet ja kirvelevät aluksi. Minun ei onneksi tarvinnut mennä Alkoon, sillä olin koko edellisviikon, paitsi sunnuntaita, ja eilisen ostamassa Alkossa repullisen viskiä, sillä viinan hinta nousee jälleen kerran. Se ei kuitenkaan nouse niin paljon kuin luulin ennen eilistä. Minä en luonnollisesti voinut joka päivä käydä samassa, vaan vaihdoin Alkoja. Olen ovela, sillä olisihan se liian epäilyttävää käydä samassa Alkossa joka päivä ostamassa repullisen viskipulloja. Suurin osa uusista myyjistä ei ota tuota ns. K-30 lakia vakavasti, sillä uusia myyjiä kun tapasin, niin kukaan ei kysynyt henkilöllisyystodistusta. Itse näytän omasta mielestäni ehkä joltain 22 tai 23-vuotiaalta. Oikeasti minä olen 27 vuotta vanha. Ikäasioista vielä sen verran, että kerran yksi ihminen sanoi minulle, että näytän suunnilleen nelikymppiseltä ja olin kyllä aika wtf. Näin jälkeen päin ajateltua mietin, että olikohan se vaan vittuilua? Joka tapauksessa minulla on nyt kunnon viskiarmeija täällä. En keksinyt Viskikeisaria omaksi nimekseni turhaan. Minun alkoholinimiksinihan olen keksinyt Lonkeroparonin, Viskikeisarin ja Rommikuninkaan.
Joka tapauksessa kun heräsin ja nousin ylös, niin vedin parit piristävät poretabletit ja sitten aloin juomaan viskiä sekä ollut täällä galleriassa. Niin ja kuunnellut rakettien pauketta. Kissat pelkäävät. Minä en itse tajua miten jotkut ostavat satojen eurojen edestä raketteja. Minä nimittäin olen tuolla ulkona ollessani nähnyt rakettikojuja ja siellä oli joku paketti joka maksaa jotain 200 euroa. Jos minä ostaisin 200 euron edestä raketteja, niin se olisi yksi elämäni huonommista ostoksista. No onhan niitä ihmisiä jotka maksavat jonkun julkkiksen nimikirjoituksesta tuhansia.
Nyt on klo 18:24 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä viskin juonnin lisäksi Ari soitti minuklle ja puhuttiin niitä näitä. Muistan kutsuneeni hänet tänne huomenna, mutta tuskin tulee. Minä kelpaisin ihmisseuraa tänne ja Ari on minun neljänneksi paras kaverini Ikiksen, Jcobin ja Petrin jälkeen. Itse asiassa kminulla on noiden neljän lisäksi yllättävän pzaljon muitakin kavereita. Te ette vaan teidä heitä. Minulla on esim,. kavereita Kanadasta, Venäjästä ja Amerikasta. On myös Intiasta, mutta vaan yksi.

Jos nyt kuitenkin puhutaan vuodesta 2013 kun se kuitenkin vähän alle kolmen tunnin päästä loppuu. Sen voin sanoa tästä vuodesta, että olin kännissä joka ikisenä päivänä, paitsi yhdessä. Sen yhden päivän minkä vietin tänä vuonna oli sairaalassa. Minä muuten karkasin sieltä sairaalasta. Se oli ensimmäinen kerta kun karkasin sairaalasta. Lääkärit kielsivät minua lähtevään, muttz sanoin että revin vaikka nämä letkut pois minusta vaikka väkisin. Sinä päivänä minut pumpattiin tääyteen kaiken maailman lääkkeitä. Olen 184-senttinen ja treenannut, joten mitä he voivat muka tehdä? Olin toki vajaakuntoinen sinä päivänä, mutta soil5ti.
Jos ote3taan muita tästä vuodesta, niin vituiksihan se on mennyt. Joissakin maissa on itsemurhatarkkailu ja voin sanoa sen, että minä kuulouisin jos se olisi Suomessa. En edes tiedä miten monta kerrtaa olen halunnut tappaa itseni tännä vuonna. Galloeriassa olen saanut ystäviä, siis ihan oikeita sellaisia, ja myös entisiä ystäviä sellaisia. Natsatilastoissa sain vaan yhden natsan sain. Arvuuttaja se oli. Kaipa se oli siinä.

Hyvää illanjatkoa ja uuttavujotta!

Tasan kuukausi edellisestä merkinnästäSunnuntai 01.12.2013 00:21

Heräsin tänään kymmeneltä ja aloin juomaan viskiä. Kävin sitten galleriassa ja pitkästä aikaa OkCupidissa ja Netlogissa. Netlogissa minulle tultiin kyselemässä bisneksistä ja työmahdollisuuksista. Näytänkö minä joltain liikemieheltä muka? En tarvitse työntekijöitä, koska minulla ei ole edes omaa firmaa. Minulle myös laitettiin sivuja erilaisiin sivuihon joissa mmydään kaikenlaisia pillereitä joilla saa erektion kestämään kauemmin ja miten saada penis isommaksi käyttämällä ainoastaan omaa kättä. Uskoo ken tahtoo. Kun nyt oli tuon kaltaisista asioista puhe, niin muistan sen kun aikoinaan oli työtarjous seksikauppaan. Olisihan siinä ollut omat hupinsa työskennellä sellaisessa liikkeessä kun saa katsoa joitakin jotka hävettävällä ilmeellä ostavat esim. jonkun pumpattavan nuken sun muuta vastaavaa. Olen minäkin pornoliikkeessä käynyt, mutta ihan vaan lehtiä ostamassa, sillä siellä on aina tarjous jolla saa paljon lehtiä tiettyyn hintaan. Eli tulee paljon halvemmaksi kuin normaalissa kaupassa. En ole kyllä pitkään aikaan käynyt.
Joka tapauksessa kävin myös pelaamassa Pelikoneessa Cody´s Nightmare Vacationi ja sen jälkeen katsoin uusintana keskiviikon Salkkarit. Minulla ei ole edes suuntaa antavaa muistikuvaa viime keskiviikosta. Ainakin alkoholia kului, mutta muuten ihan out koko päivästä. Tänään ei nyt ole vielä tapahtunut oikein muuta.
Klo on nyt 14:13 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ja tuossa välissä viskin juomisen lissäksi minä peleasin pelejä Pelikoneessa ja katsoin täysisn turhaan mäkihyppyä. Ties miteen kauan piti katsoa, mtta Kuusamolle tyypillisesti tuulet aiaheuttivat kilpailun kreskeuttämisen. Sitten mitäs tässä muuta? Ei nyt rmmu8istu mieleen minulle. Vaikka tässä aoinkin vielä aikaa melkein pari tuntia, niin laitana tämän tänne jo nyt. Vittuakos tässä enää mittää tapahtuu kuitenkaan.

Hyvää illanjatkoa!

Kansainvälinen retiniitikon päiväMaanantai 30.09.2013 01:16

Tänään on kansainvälinen retiniitikon päivä ja siitä sain otsikon päiväkirjaani. Minä joka tapauksessa siinä yhdentoista aikoihin nousin ylös sängystä ja aloin juomaan viskiä ja tulin nettiin. Minun oli pakko katsoa torstain ja perjantain Salatut Elämät. Itse sarja ei jaksa innostaa ja eihän minun siis mitenkään pakko oikeasti ole katsoa, mutta kun nyt on alusta saakka katsottu, niin ei kai sitä voi keskenkään jättää.
Tuijotin omaa rumaa ja piestyä naamaa peilistä ja mietin milloin silmäni paranee. Kaikki joilta olen kysellyt kuinka kauan kestää, niin kaikkien veikkaus neljä viikkoa. No yhden kolme viikkoa. Tilanne tapahtui viime viikon sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. En kyllä tajua sitä kun saan jatkuvasti iskuja, mutta harvoin tämmöistä damagea. Viimeksi taisi olla 2008 tai 2009. Kipuja ei missään vaiheessa, mutta damn. Ilmeisesti en ole voittamaton. No kuten neljännessä Rocky –elokuvassa sanottiin Rockylle ”he’s not a machine, he's a man”´.
Nyt on klo 15:47 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kun aika on 20:35 ja tuossa välissä olen viskin juomisen lisäksi katsellut Mustaa Kyytä ja samalla myös Isänmaan Toivoja kun söin hampurilaista. Minä myös tein testin mikä on kysymysten perusteella minun paras luonteenpiirteeni. Se on kuulemma kuri, eli niin notta minä pidän kuria.. Heikoin luonteenpiirteeni on älykkyys. Minä olenkin tyhmä kuin saapas, myönnän sen. Vuosi vuodelta tyhmenen. Mikä on sinun mielestäsi paras luonteenpiirteeni? Ihan siis oikeasti mikä on? Vastaa privaatisti vaikka. Kohta alkaa X-Factor ja menen katsomaan sitä. Palaan myöhemmin.

Nyt jatkuu ja ei tuossa alle kahdessa tunnissa mitään kuitenkaan tapahtui, kippis.

Hyvää illanjatkoa!

Liitännäinen vittuileeSunnuntai 15.09.2013 02:33

Nukuin tänään taas pitkään, siihen yli kahteen. Lähdin sitten bussilla Kontulaan. Bussissa kuulin olemattomasti oman nimeni huutelemaan teknomaisella äänellä ”Jark-koo…Jark-koo” Ilmeisesti kuulen taas olemattomia. Minä nimittäin kuulen usein ääniä päässäni. Minä ku8tenkin sitten kävelin Alkoon ostamaan repun täyteen taas viskiä. Kello oli jotain kolme kun pääsin takaisin kotiini. Aloitin viskin juomisen ja katsoin vähän aikaa Degrassia ja menin galleriaan. Katsoin myös klippejä Youtubesta. Ohjelmaa jossa tutkijat miettivät onko merenneitoja olemassa, sillä paljon on todisteita siihen suuntaan, notta olisi. Itse olen hieman skeptinen, mutta vain Luoja tietää. Katsoin minä myös Isänmaan Toivot –sarjaa samalla kun söin patongin. Menin myös Netlogiin pelamaan pitkään aikaan Craquaa. Laatuluokan peli. Pelasin myös vanhaa kunnon nostalgiapeliä, legendaarista Pacmania. Toinen nuoruudenpeli, jota pelasin oli Mahjong, mutta olin liian humalassa siihen. SSe tarvitsee kunnon keskittymisen ja ajattelukyvyn. Minulla on ollut jatkuvasti ongelmia liitännäiseni kanssa tässä. Se vituttaa kunnolla, koska se tulee jatkuvasti ilmoitus ettei liitännäinen vastaa kutsuun. Onhan tämä kone toki jo kolme vuotta vanha romu. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!