IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Arin kanssa kaljoillaPerjantai 20.11.2015 22:08

Tänään heräsin kun Ari soitti puoli kolmen aikoihin päivällä minulle. Ajattelin niin notta kaipa siihen aikaa on ihan hyväkin herätä. Pyysi kaljalle lähibaariin ja kävelin sitten Kivikko Pubiin juomaan kaljoja. En ole nähnyt Aria pitkään aikaan ja ulkonäön perusteella näyttää aika rentulta, vaikkei hän sellainen olekaan. Hänellä on 48 vuotta mittarissa. Minulla on 29, mutta hän arvioi ulkonäköni perusteella 35 vuotta.
Me olimme siel,lä baarissa sitten hieman yli puoli viiteen kun hänen naisensa käski hänet kotiin. Miten tossun alla koko äijä. No jos minä olisin Mariannan kanssa, niin olisin totaalisen tossun alla. Marianna totaalisen kontrolliusi elämääni. Minulla ei olisi yhtään selkärankaa. No tiedä nyt sitten miten se olisi nykypäivänä.
Kotiin kun pääsin, niin aloin ryypätä Tasista ja katsoin Degrassia ja Goldsbergia. Ajattelin myös katsoa Aivopeliit ja katsoa huijataanko minun aivojani.Minua kyllä pystyttyyn hypnotisoimaan kuin jotain idioottia joka olen. Olen minä katsonyt YouTubestakin tuollaisia hypnotisointijuttuja. Muun muassa sitä kun laittaa kädet ristiin siten notta kädet on ristissä, mutta etusormet pystyssä ja niitä sormia katsoo ja sitten ne alkavat tulla toisiinsa kiinni. Pystyin pitämään erossa, mutta aika friikkiä silti.
Katsoin sitten SAlkkarit ja tietysti Possen. Kuuntelin myös musiikkia YouTubessa. Minä joskus kuuntelen musiikkia, biisejä joita laulan baarissa karaokessa harjoitusmielessä. Se sujuu helpommin jos osaa biisin sanat katsomatta sanoja.
Joka tapauksessa menen nyt takaisin biisejä kuuntelemaan.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 14.10.2015Keskiviikko 14.10.2015 22:42

Heräsin puoli neljän maissa ja lähdin Kontulaan kohti Alkoa. Automaatti ei suostunut ottamaan vastaan korttejani. Joko vanhentunut tai väärä tunnusluku. Minulla on ihan liikaa kortteja lompakossa. Löytyihän se oikea kortti. Kyllä minua alkoi hermostuttamaan, että mitä jos en saakaan rahaa. No nyt on taas rahaa lompakossa.
Sitten ostin Alkosta repun täyteen Tasista, eli Tasavalta Viinaa. Tasis nyt on semmoinen lempinimi sille jonka olen keksinyt. Sitten S-Marketiin ostamaan kissanhiekkaa.
Kotiin sitten viinaa juomaan ja katsomaan telkkaria. Kaksi asiaa jota teen aivan nliikaa on ryyppääminen ja television katselu. En ole kavereitakaan nähnyt pitkään aikaan, en edes niitä hulttiokavereitani.
Kävin pitkästä aikaa OkCupid -sivustolla. Kaksi ihmistä pitää minuusta, mutta tiedä sitten pitäisikö jos livenä näkisi.
Mietin sitten onko yläkerran naapurini hommannut koiran. Sieltä kuuluu sellaisia ääniä, että ssiellä voisi kävellä juuri joku koiran kokoinen eläin.
Ei kai tässä muuta, vaikka jotain varmasti jäi sanomatta taas.

Hyvää illanjatkoa!

Rauhoittavia musiikkejaPerjantai 09.10.2015 21:48

Heräsin tänään jo kymmeneltä aamulla. Noin kuusi tuntia aiemmin in eilen suunnilleen.
Aloin kuuntelemaaan rauhoittavaa musiikkia. Minulla oli myös todella kylmä. PPiti olla takki päällä sisällä, hanskat myös. Sitten alkoi väsyttää ja aloin nukkumaan kuuntelemalla samalla rauhoittanaallaa musiikkia kuuntelemalla. En ole varma kauanko nukuin. Joka tapauksessa aloin sitten juomaan Tasista ja katsoin Degrassia ja Shark Tankin.Kuuntenin sitten Jason Stephensonin puhetta rauhallisen merimusiikin taustalla kuuluvalla äänellä. Eipä se Jason paljon puhunut, lähinnä ne meriaallot. Olisi varmaan saanut paremmin irti siitä 70 minuutin sessiosta jos en olisi jatkuvasti ottanut huikkaa Tasiksesta. Muistui myös mieleen kouluajoista sellainen samankaltainen jossa olin viikottain. Menee patjalle nukkumaan ja kuuntelee musiikkia noin tunnin.
Katsoin sitten The man show:ta kolisen jaksoa. Nuoruusvuosieni katsoma ohjelma. Jokainen mies varmaan osaa samaistua ohjelman Adam Carollan ja Jimmy Kimmelliin. Katsoin sitten Salkkarit, Possen ja sen lisäksi musiikkia kuunnellen ja viinaa juoden.
Tuskin tässä enää mitään enää ehtii enää tapahtua kummempia, notta silleen.

Hyvää illanjatkoa!

1188. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 02.09.2015 20:54

Heräsin tänään suunnilleen klo 13 ja lähdin sitten kohti Alkoa. Ostin sieltä taas repullisen Tasista. Tulin sitten kotiin ryyppäämään ja katselemaan pari tuntia Degrassia. Katsoin myös pitkästä aikaa Beavis and Buttheadia. Katsoin sitä sitä paljon lapsena, silloin 90-luvulla ja 2000-luvun alussa. Vuosikymmenistä puheenollen, minusta on outoa se, että vaikka olen alle 30-vuotias, niin olen silti elänyt neljällä eri vuosikymmenellä.
Aloin sitten kuuntelemaan menevämpää ja pirteämpää musiikkia maatessani sohvalla Tasista ryypäten. Viime päivinä olen lähinnä kuunnellut lähinnä semmoistans. "iisemurha-musiikkia". Joissakin niissä kappaleissa mielestäni suunnilleen yllytetään tappamaan itsensä, jos tarkkaan kuuntelee sanoja. Olen minäkin itsemurhaa yrittänyt, muten sentään musiikin takia.
Katsoin sitten Shark Tankia ja Salkkarit. Minä en voi sietää Salattuja Elämiä. Se on hirvittävän hirveä ohjelma, mutta minkäs teet.
Sn jälkeen kuuntelin lisää musiikkia ja ajattelin nyt laittaa tämän jo nyt tänne, sillä en usko tänään tapahtuvan mitään kummempia. Taidan katsoa Youtubesta Beavis and Butthedia. Nuoruutta muistellen, nostalgiaa katsos.
Niin ja muuten, vaikkei liity millään tavalla tähän päivään, niin eilen tuli täyteen kolme vuotta siitä kun olen ollut työtön.

Hyvää illanjatkoa!

11 vuotta galleriassaPerjantai 14.08.2015 22:27

Tänään tulee kuluneeksi tasan 11 vuotta siitä kun liittyin tänne galleriaan. Paljonnoj taapahtunut täällä sen jälkeen. Silloin piti olla VIP lähettääkseen privaattiviestejä ja siitäkin piti maksaa. Ei ollut blogeja ennen vuotta 2005 ja nekin meni ensiksi ylläpidon tarkistamiksi, että sisältö olisi hyväksyttävää. Ei ollut natsoja, eikä keskustelutoimintaoa. Kuvia sai olla vain 30 tavallisilla käyttäjillä ja VIP-käyttäjilläkin ain 50 ja myöhemmin 60. Nykyään saa olla peräti 10 000 kuvaa jokaisela. Vahvasti epäilen kyllä, että kelläkäännonnoin monta kuvaa täällä läheskää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Nii ja sydämiä ei pystytty antamaan ja myöskään jostain syystä ei tullut ilmooitusta yhteisöihin tulleista kommenteista.

Joa ta tapaukssessa heräsin tänään poikkeuksellisen aikaisin, jo kymmeneltä aamulla. Neljä tuntia aiemmin kuin eilen. Aloin sitten ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista kuten minä sitä kutsun. Katsoin sitten The Latest Buzzia ja sen jälkeen Degrassia. Katsoin myös 70´s show:ta samalla klikkaillen tuota Satunnainen-nappia täällä galleriassa.. Runkkaan sitä niin kauan että saan sen puoli miljoonaa.
Sitten kävin myös OkCupidissa, josta tuli muuten eilen minun kuusivuotispäiväni siellä, parantamassa matchiani. Tein myös testin millainen talk show isäntä olisin. Ilmeisesti vastausteni perusteella Jay Leno. Haluan mielummin olla Jerry Springerinkaltainen kaltainen isältä. Haluan haastatella friikkejä. Katson nnyt elokuvaa Airheads ja ei tässä sen kummempaa varmaan ehdi tapahtua puolentoista tunnin sisällä.

Hyvää illlanjatkoa!

Juhannusta 2015Lauantai 20.06.2015 22:34

Tänään heräsin siinä neljän aikoihin päivällä. En muista mitään eilisestä, paitsi sen notta vedin kovat kännit. Minulla ei siis ole aavistustakaan kuinka kauan nukuin.
Aloin sitten noiustessani juomaan Tasavalta Viinaa. Minä olen vuosien jälkeen alkanut taas juomaan Tasis-kännejä. Minä kutsun Tasavalta Viinaa Tasikseksi, se on vähän kuin lempinimi sille. Sillä Tasiksella aikoinaan vedin kännit päivittäin siinä vuosien 2008-2009 aikoihin. Nyt vaihdoin viskin siihen pitkästä aikaa. Tulee halvemmaksi kun ei ole minulla enää niin paljon rahaa kuin ennen. Olen törsännyt niin paljon. Tasis on hieman yli viisi euroa halvempi kuin ostamani viskit ja pullot tovat saman kokoisia. Viskissä toki 40% ja Tasiksessa 32%, mutta silti. Viisi euroa eisinusta varmasti kuulosta paljolta, mutta vedän kännit joka ikinen päivä.
Katsoin sitten jakson Degrassia ja sitten Family Guyta. Luonnollisesti myös Formuloiden aika-ajot Itävallasta. Ihan kamala aika-ajo, koska Hamilton lähtee paalupaikalta. Menin sitten OkCupidiin, mutten enää löytänyt My best facea, joten vastailin uusiin kysymyksiin parantaakseni minulle sopivaa matchia. Se minun paras match asuu Dallasissa, Tara taisi olla nimi. En enää nimestä mene takuuseen kun sen matchin sain ties miten monta vuotta sitten. Minä tässä kuitenkin tässä vastailen kysymyksiin ja silleen. Ei tässä minulle kuitenkaan mitään kummempia satu varmaan puolentoistatunnin aikana tapahdu, joten laitan tämän nyt tänne.

Hyvää illanjatkoa!

Viivi 10 vuottaPerjantai 29.05.2015 22:39

Tänään Viivi täytti peräti 10 vuotta. Niin me kaikki vanhennutaan. Essi 11, Viivi 10 ja minä 29.
Tänään heräsin poikkeuksellisesti jo yhdeksältä aamulla. Eilen olin niin out maailmasta, mutta sen mitä muistan on, että siinä hieman ennen puota yötä menin nukkumaan.
Herättyäni join aluksi viimeisen teen joka täällä on, parasta ennen päivä joskus vuodelta 2011, mutta hyvää oli. Join sitten myös viskiä. Ei onneksi tarvinnut mennä Alkoon, sillä kävin keskiviikkona ostamassa repun täyteen viinaa.Olin herättyäni nimittäin todella sekavana.
Katsoin sitten Degrassia kymmenestä yhteen ja yhden aikoihin menin takaisin nukkumaan.Heräsin puoli kolmen aikoihin. Päiväunet tekivät hyvää ja takaisin juomaan viskiä. Tein myös testin, jossa pitäisi kirjoittaa 15 minuutin sisällä kaikki maailman 196 valtiota. Minä muistin vain 57 niistä.Keskivertotestaajat muistivat peräti 114 valtiota.Kyllä minäkin muistin minun 57 lisäksimuutaman, mutten osannut kirjoittaa niitä. Esimerkiksi se maa missä Borat asuu.
Olen sitten galleriassa ollut ja katsellut ohjelmia televisiosta. Muun muassa Conania,, joka nyt tulee. Arskan leffa, pakko katsoa. Ei kai tässä pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Minä 29 vuottaTiistai 24.03.2015 23:31

Tänään täytin peräti 29 vuotta. Huhhuh, vieläkin elossa. Kukapa olisi uskonut minun elämäntavoillani? Joka tapauksessa nukuin suunnilleen kellon ympäri ja heräsin siinä noin klo 16 ja risat. Lähdin sitten Alkoon ostamaan viskiä ja kotiin ryyppäämään. Katsoin netistä Degrassia ja telkkarista Salkkarit. Käväisin myös OkCupid -sivustolla tekemässä päivityksen kuolematestiin, sillä edellinen tulos oli 28 vuotta ja olen nyt 29-vuotias. Uuden tuloksen perusteella kuolen 35-vuotiaana. Ryyppään itselleni syövän ja kuolen siihen kysymysten perusteella. Alkoholista saa ainakin seitsemän syöpää.Itse asiassa jokaisessa kuolematestissä jonka olen tehnyt, niin tavalla tai toisella kuolen alkoholiin. Niin no yhdessä todennäköisin syy oli itsemurha. Siellä OkCupidissa myös TrinityRose79:n kanssa match-kysymyksiä. Siinä se päivä kait kuta kuinkin on. Syntymäpäiväonnitteluja olen tänään saanut yhdeksän kappaletta. Muistaakseni enemmän kuin mitä viime vuonna kuitenkin, vaikka neljä heistä onkin sukulaisia, viisi jos serkku lasketaan sukulaiseksi. Itse en pidä serkkua sukulaisena, jotku pitää, jotkut ei.
Eipä tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Pitkästä aikaa OkCupidissaLauantai 21.03.2015 22:09

Heräsin tänään siinä vähän ennen neljää. Join sitten kupin teetä. Pitää juoda teet pois, joiden parasta ennen päiväys oli vuonna 2011. Ihan normaalilta se silti maistui. Sitten katsoin Degrassia ja aloin juomaan viskiä. Kävin myös pitkästä aikaa OkCupidissa. Ajattelin sitten siellä vastailla muutamaan mach-kysymyksiin. Tein myös testin, että mikä minussa on parasta. Ilmeisesti se on kuri vastausteni perusteella. Olen kuulemma 88% kurinalainen tai jotain.Vähintä minussa on älykkyyttä, 11% on älykkyyttä. Minä myönnänkin olevani tyhmä kuin saapas. Kuolematesti pitää uusia parin päivän päästä vaikka, sillä edellinen tulos jonka aikoinaan tein oli tulos "Dead at 28" ja täytän tiistaina 29 vuotta. Tuskin kuolen kolmen päivän sisällä.Kuolemasta puheen ollen, katsoin aikoinaan tekemääni testiä Should I kill myself ja tulokseni tuli "You should kill yourself you worthless peace of junk". Se tuli suoraan. On sitä yritettykin vuosien saatossa, mutta mikäs pahan tappas. Sivustolla sitten vastailin match-kysymyksiin paljon lisää ja yhteensä niihin olen vastannut 630 kysymykseen. Täällä galleriassa vähän aikaa myös olen ollut. Nyt alan katsoa Ladattua asetta samalla viskiä juoden.
Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

IhkubestisTiistai 27.01.2015 22:24

Uusi natsa tuli minulle, Ihkubestis. Se tuli minulle itse asiassa eilen, mutta kuitenkin.Ihkubestis kuulostaa lähinnä sanalta jota pienet teinitytöt käyttävät.

En saanut tänään ollenkaan unta tuntikausiin. Ajattelin juoda kaksi kupillista teetä, jos se vaikka hieman auttaisi ja menin taas yrittämään unta. Ilmeisesti tee ei auta unen saamiseen. Unen saamista ei myöskään helpottanut niskakipuni ja jatkuva kutina toisessa kädessäni. Ei minua se niskakipu sinäänsä haittaa, mutta kutina kyllä. Se on helvetin ärsyttävää. Sain minä lopulta unta ja heräsin siinä klo 19 maissa. Minulla ei ole aavistustakaan kauan nukuin. Nousin sitten ylös ja aloin juomaan viskiä ja katsoin telkkaria samalla sekä ollut netissä. Ei kai tässä muuta sitten varmaan. Tuskin tänään enää ihmeempiä tulee tapahtumaan.

Hyvää illanjatkoa!