IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

KolmekymppinenPerjantai 25.03.2016 19:38

Minä täytin eielen 30 vvuotta. Voi vittu vie, että senkin epäivän näin. Lääkäreitä uhmasian ja muitakin tahoja näinkin pitkään.
Lääkärieen diagnoosiet eivät tappaneet inua, viina eie tappanut minua,pillerit eivät tappaneet eminua, mustasukkaiseet aviomiehet eievät tappaneet minua, veietset eivät tappaneet minua, itsemurhayritykset eivät tappaneet minua. Pointtinion kaikille jotka ovat halunneet minut pois päiviltä, niin Iḿ still alive bitches.

Tänään minä lähdin baarista pois joskus, mikä lie menomesta olikaan. Minusta otettiin kuvia siellä ja lauloins taas karaosea. Oli kyllä vähän vaikeuksia pysysä pystyssä matkalla takssitolpalle. Kotiin pääsin kiertotieden kautta. Minua muisti onnitella yhteensä 12 ihmistä, mikä on kaksi enemmeän kuin viime vuonna. Paras kaverini ei onnitellut minua. Itse asiassa kukaan neljästä parhaasta kaveristani ei minua onnitellut. No eipä minullakaan toki ole aavistusstakaan milloin on esim. Petrin tai Arin synttärit. Ikiksen ja Jcobin tietty muistan.

Kun minä heräsin tänään aamulla, niin vittu kun väsytti taas. Katsoin nettini sivuhistoriaani.SEmmoisete viideltä aamulla nukkumaan ja heräsin joskus, en ees enää muista. Olin katsonut Naturally Sadie -sarjaa. Varmaan vaan koska siinä on Charlotte Arnold.
Laitoin sitten kuvia galleriaan ja join hieman teetä. Sitten aloin ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista, kuten minä sitä kutsun.

Laitan tämän tänne jo nyt, kun ei minusta mihinkään kirjoitukseen olisi myöhemmin kuitenkaan.

Hyvää illanjatkoa!

Liian vähän untaSunnuntai 20.03.2016 20:55

Heräsin joskus yhdentoista ja kahdentoista välimaastossa. Minä menin nukkumaan joskus suunnilleen kuudelta aamulla, eli nukuin liian vähän.
Keitin sitten teetä tarkoituksenani saada itseni pirteeämmäksi. No eiehän siitä mitään ollut, mutta hyvältä se maistui. aloin sitten Tasista ryyppäämään samalla katsoen pari tuntia Degrassia. Pelasin myös yhtä peliä, jossa etsitään sanoja. Vitun rasittava peli. Olin liiana huono siinä, ehkä väsymyskin jotain siihen.
Ajattelin yrittää unta uudelleen, mutta eihän siitä mitään tullut. Söin sitten nakkeja ja jatkoin Tasiksen ryyppäämistä. Katsoin myös uusinnan eilisestä Uutisvuodosta, kun eilen neäein vain lopun.
Kuuntelin musiikkia YouTubesta, lähinnä Irwin Goodmania. Kuitenkin aloin kuuntelemaan Frederikin Kolmekymppistä. Minä täytän torstaina 30 vuotta ja minun on opeteltava tuo biisi siihen mennessä. Samaa biisiä siis kuuntelin jatkuvasti. Ajatella, että täytän 30 vuotta. Uhmasin nyt sitten lääkärin vuonna 2008 tai 2009 diagnoosia, jossa hän sanoi etten elä välttämättä kolmikymppiseksi jos jatkan ryyppäämistä samalla tavalla. Kyllä minä varmaan torstaina elän vielä. Olen minä kyllä vuosien varrella tässä meinannut kuolla pariin otteeseen toki.
Tuo Reetun biisi ei oikein jäänyt mieleen kun aloin liikaa ajattelemaan elettyä elämää. Ennen oli kivempaa ja tapahtui enemmän. Paras vuosi oli 2002 kyllä. Olin silloin 16, sweet sixteen.
Katsoin hiuksiani. Joo ei. Se on parturoitava ennen tai viimeistään torstaina. Niin ja muuten tuosta lauluvalinnasta, niin jos sinulla on Kolmekymppisen lisäksi mielessä joku muu biisi joka koskee ikääntymisstä, niin kerro se toki minulle.

Minä laitan poikkeuksellisesti tämän tänne jo nyt Tulevat tapahtumat ryyppäämisen, musiikin kuuntelun ja galleriass olemisen lisäksi on formulakisa, joka tulee minulle kymppiuutisten jälkeen. Itse kisahan loppui jo ajat sitten aamulla, mutta minä näen vaan koosteen. En tiedä vielä kuka voitti.
Ei kai tässä muuta, paitsi että sain keskustelutoiminnon jälleen toimimaan täällä galleriassa.

Hyvää illanjatkoa!.

Kaiken nähnyt konkariLauantai 12.03.2016 22:08

Tänään tuli vihdoin viimein se Kaiken nähnyt konkari natsa, oikeastaan se tuli jo eilen. Eipä tarvitse enää runkkailla sitä Satunnainen -nappia. Kaikkien aikojen natsatilastossa nousin nyt sijalle viisi 1305 pisteelläni.

Joka tapauksessa heräsin tänään viideltä illalla. Tulipahan taas nukuttua. Menin sitten suihkuun ja aloitin juomaan Tasistani, eli Tasavalta Viinaa.
Katsoin sitten uusimman James Bondin, SPECTRE:n. Ihan jees leffa. Sitten katsoin Haluatko miljonääriksi ja Suomen version Saturday Night Livestä. Katsoin myös lopult Uutisvuodosta. Ei kai tässä sem kummempia. Menen nyt syömään.

Hyvää illanjatkoa!

Vuosi 2016 alkoiPerjantai 01.01.2016 22:48

Yleensä minulla on tapana vuoden ensimmäisenä päivänäkerrata mitä minulle tapahtui edellisenä vuonna. Mitäs tuohon sanoisi? Vuosi oli yksi minun kaikkien aikojen tylsimmistä. Ryyppäsin joka päivä kännit ja koneella ja katsoin telkkaria vailla ihmiskontaktia. Olen suututtanut melkein kaikki kaverini jo ennen viime vuotta, enkä yhtään tiedä miksi. Ari taitaa olla ainoa kaverini jota en ole suututtanut. Vuoden yhdeksi kohokohdaksi taitaa ollakin se päivä, jolloin olin Arin kanssa kaljoilla. Toinen oli se jouluaatto- ja päivä josta viime päiväkirjassani kerroin sekä se rikossyyte jonka sain, se jokavirukseksi osoittautui. Piti olla ilman konetta kaksi päivää.

Joka tapaauksessa sitten tähän vuoteen. Heräsin melkein iltaviideltä. Aloin sitten Tasista juomaan ja katsoin aluksi listaa julkisuuden henkilöistä, jotka kuolivat viime vuonna. Oli siellä tuttuja nimiä. Muun muassa Leonard Nimoy ja Christopher Lee. Katsoin sitten DEgrassia ja Uuno Turhapuro armeijan leivissä -sarjaversiota. SEn jälkeen mäkihyppyä ja sitten ensimmäisen rockyn, joka vieläkin tulee. Söin minä oopperavoileipiäkin. Ei kai tässä muuta. Yhtä tylsästi alkoi tämäkin vuosi kuin mitä edellinen oli kuta kuinkin.

Hyvää illanjatkoa!

Joulu 2015Perjantai 25.12.2015 22:08

Jouluaattona minun äitini poikaystävä haki minut sinne Malmille kylään viettämään joulua. Otin mukaan omat juomat, koskaq siellä ei ole niin paljon alkoholia minun kaltaiselle ihmiselle tarjota. Kameran ja joululahjan myös otin. Elokuva Big Game tai jotain sinne päin. Aika tylsä leffa. Minä sain itse lahjaksi uuden vyön, elokuva Luokkakokous sekä arpapaketin, josta voitin yhteensä 14 euroa.
Otin kameralla jatkuvasti kuvia.
Sitten baariin siinä kymmenen aikoihin suurin piirtein juomaan ja laulamaan. Lauloin jälleen loistavasti, kuten tavallista, vaikka biisit olivatkin hieman vaikeita.
Sitten sinne tuli seuraan jotain ihme tyyppejä. Yksi niistä tarjosi koko ajan shotteja kaikilli. Kyllä muutkin tarjosivat. No mikä ettei, ilmaista viinaa.
Harmittavaa baarissa oli kun vessa oli niin kaukana pöydästä ja siinä oli niitä ja tuoleja edessä ja horjuttavin askelin piti siinä käärmeen lailla kierrellä. Kaaduinkin kerran siellä, ehkä portsari ei huomannut. Lopulta poistuin taksilla kotiin.

Kun heräsin, niin kone ei päästänyt minua sisään. No Malmille sitten hakemaan toinen kone.Katsoibn täällä sitten LOukkakokouksen samalla Tasista juoden. Katsoin sitten kuvat kamerasta. Jooh, ei kyllä muistikuvia tuollazista. No minä niissä ole. Laitan joitain tänne galleriaan, mutten kuitenkaan tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Arin kanssa kaljoillaPerjantai 20.11.2015 22:08

Tänään heräsin kun Ari soitti puoli kolmen aikoihin päivällä minulle. Ajattelin niin notta kaipa siihen aikaa on ihan hyväkin herätä. Pyysi kaljalle lähibaariin ja kävelin sitten Kivikko Pubiin juomaan kaljoja. En ole nähnyt Aria pitkään aikaan ja ulkonäön perusteella näyttää aika rentulta, vaikkei hän sellainen olekaan. Hänellä on 48 vuotta mittarissa. Minulla on 29, mutta hän arvioi ulkonäköni perusteella 35 vuotta.
Me olimme siel,lä baarissa sitten hieman yli puoli viiteen kun hänen naisensa käski hänet kotiin. Miten tossun alla koko äijä. No jos minä olisin Mariannan kanssa, niin olisin totaalisen tossun alla. Marianna totaalisen kontrolliusi elämääni. Minulla ei olisi yhtään selkärankaa. No tiedä nyt sitten miten se olisi nykypäivänä.
Kotiin kun pääsin, niin aloin ryypätä Tasista ja katsoin Degrassia ja Goldsbergia. Ajattelin myös katsoa Aivopeliit ja katsoa huijataanko minun aivojani.Minua kyllä pystyttyyn hypnotisoimaan kuin jotain idioottia joka olen. Olen minä katsonyt YouTubestakin tuollaisia hypnotisointijuttuja. Muun muassa sitä kun laittaa kädet ristiin siten notta kädet on ristissä, mutta etusormet pystyssä ja niitä sormia katsoo ja sitten ne alkavat tulla toisiinsa kiinni. Pystyin pitämään erossa, mutta aika friikkiä silti.
Katsoin sitten SAlkkarit ja tietysti Possen. Kuuntelin myös musiikkia YouTubessa. Minä joskus kuuntelen musiikkia, biisejä joita laulan baarissa karaokessa harjoitusmielessä. Se sujuu helpommin jos osaa biisin sanat katsomatta sanoja.
Joka tapauksessa menen nyt takaisin biisejä kuuntelemaan.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 14.10.2015Keskiviikko 14.10.2015 22:42

Heräsin puoli neljän maissa ja lähdin Kontulaan kohti Alkoa. Automaatti ei suostunut ottamaan vastaan korttejani. Joko vanhentunut tai väärä tunnusluku. Minulla on ihan liikaa kortteja lompakossa. Löytyihän se oikea kortti. Kyllä minua alkoi hermostuttamaan, että mitä jos en saakaan rahaa. No nyt on taas rahaa lompakossa.
Sitten ostin Alkosta repun täyteen Tasista, eli Tasavalta Viinaa. Tasis nyt on semmoinen lempinimi sille jonka olen keksinyt. Sitten S-Marketiin ostamaan kissanhiekkaa.
Kotiin sitten viinaa juomaan ja katsomaan telkkaria. Kaksi asiaa jota teen aivan nliikaa on ryyppääminen ja television katselu. En ole kavereitakaan nähnyt pitkään aikaan, en edes niitä hulttiokavereitani.
Kävin pitkästä aikaa OkCupid -sivustolla. Kaksi ihmistä pitää minuusta, mutta tiedä sitten pitäisikö jos livenä näkisi.
Mietin sitten onko yläkerran naapurini hommannut koiran. Sieltä kuuluu sellaisia ääniä, että ssiellä voisi kävellä juuri joku koiran kokoinen eläin.
Ei kai tässä muuta, vaikka jotain varmasti jäi sanomatta taas.

Hyvää illanjatkoa!

Rauhoittavia musiikkejaPerjantai 09.10.2015 21:48

Heräsin tänään jo kymmeneltä aamulla. Noin kuusi tuntia aiemmin in eilen suunnilleen.
Aloin kuuntelemaaan rauhoittavaa musiikkia. Minulla oli myös todella kylmä. PPiti olla takki päällä sisällä, hanskat myös. Sitten alkoi väsyttää ja aloin nukkumaan kuuntelemalla samalla rauhoittanaallaa musiikkia kuuntelemalla. En ole varma kauanko nukuin. Joka tapauksessa aloin sitten juomaan Tasista ja katsoin Degrassia ja Shark Tankin.Kuuntenin sitten Jason Stephensonin puhetta rauhallisen merimusiikin taustalla kuuluvalla äänellä. Eipä se Jason paljon puhunut, lähinnä ne meriaallot. Olisi varmaan saanut paremmin irti siitä 70 minuutin sessiosta jos en olisi jatkuvasti ottanut huikkaa Tasiksesta. Muistui myös mieleen kouluajoista sellainen samankaltainen jossa olin viikottain. Menee patjalle nukkumaan ja kuuntelee musiikkia noin tunnin.
Katsoin sitten The man show:ta kolisen jaksoa. Nuoruusvuosieni katsoma ohjelma. Jokainen mies varmaan osaa samaistua ohjelman Adam Carollan ja Jimmy Kimmelliin. Katsoin sitten Salkkarit, Possen ja sen lisäksi musiikkia kuunnellen ja viinaa juoden.
Tuskin tässä enää mitään enää ehtii enää tapahtua kummempia, notta silleen.

Hyvää illanjatkoa!

1188. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 02.09.2015 20:54

Heräsin tänään suunnilleen klo 13 ja lähdin sitten kohti Alkoa. Ostin sieltä taas repullisen Tasista. Tulin sitten kotiin ryyppäämään ja katselemaan pari tuntia Degrassia. Katsoin myös pitkästä aikaa Beavis and Buttheadia. Katsoin sitä sitä paljon lapsena, silloin 90-luvulla ja 2000-luvun alussa. Vuosikymmenistä puheenollen, minusta on outoa se, että vaikka olen alle 30-vuotias, niin olen silti elänyt neljällä eri vuosikymmenellä.
Aloin sitten kuuntelemaan menevämpää ja pirteämpää musiikkia maatessani sohvalla Tasista ryypäten. Viime päivinä olen lähinnä kuunnellut lähinnä semmoistans. "iisemurha-musiikkia". Joissakin niissä kappaleissa mielestäni suunnilleen yllytetään tappamaan itsensä, jos tarkkaan kuuntelee sanoja. Olen minäkin itsemurhaa yrittänyt, muten sentään musiikin takia.
Katsoin sitten Shark Tankia ja Salkkarit. Minä en voi sietää Salattuja Elämiä. Se on hirvittävän hirveä ohjelma, mutta minkäs teet.
Sn jälkeen kuuntelin lisää musiikkia ja ajattelin nyt laittaa tämän jo nyt tänne, sillä en usko tänään tapahtuvan mitään kummempia. Taidan katsoa Youtubesta Beavis and Butthedia. Nuoruutta muistellen, nostalgiaa katsos.
Niin ja muuten, vaikkei liity millään tavalla tähän päivään, niin eilen tuli täyteen kolme vuotta siitä kun olen ollut työtön.

Hyvää illanjatkoa!

11 vuotta galleriassaPerjantai 14.08.2015 22:27

Tänään tulee kuluneeksi tasan 11 vuotta siitä kun liittyin tänne galleriaan. Paljonnoj taapahtunut täällä sen jälkeen. Silloin piti olla VIP lähettääkseen privaattiviestejä ja siitäkin piti maksaa. Ei ollut blogeja ennen vuotta 2005 ja nekin meni ensiksi ylläpidon tarkistamiksi, että sisältö olisi hyväksyttävää. Ei ollut natsoja, eikä keskustelutoimintaoa. Kuvia sai olla vain 30 tavallisilla käyttäjillä ja VIP-käyttäjilläkin ain 50 ja myöhemmin 60. Nykyään saa olla peräti 10 000 kuvaa jokaisela. Vahvasti epäilen kyllä, että kelläkäännonnoin monta kuvaa täällä läheskää, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Nii ja sydämiä ei pystytty antamaan ja myöskään jostain syystä ei tullut ilmooitusta yhteisöihin tulleista kommenteista.

Joa ta tapaukssessa heräsin tänään poikkeuksellisen aikaisin, jo kymmeneltä aamulla. Neljä tuntia aiemmin kuin eilen. Aloin sitten ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista kuten minä sitä kutsun. Katsoin sitten The Latest Buzzia ja sen jälkeen Degrassia. Katsoin myös 70´s show:ta samalla klikkaillen tuota Satunnainen-nappia täällä galleriassa.. Runkkaan sitä niin kauan että saan sen puoli miljoonaa.
Sitten kävin myös OkCupidissa, josta tuli muuten eilen minun kuusivuotispäiväni siellä, parantamassa matchiani. Tein myös testin millainen talk show isäntä olisin. Ilmeisesti vastausteni perusteella Jay Leno. Haluan mielummin olla Jerry Springerinkaltainen kaltainen isältä. Haluan haastatella friikkejä. Katson nnyt elokuvaa Airheads ja ei tässä sen kummempaa varmaan ehdi tapahtua puolentoista tunnin sisällä.

Hyvää illlanjatkoa!