IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

1200. merkintä päiväkirjaanPerjantai 27.05.2016 20:40

Tämä on tosiaan jo 1200. kerta kun kirjoitan tänne. Suurin osa näkyy kaikille, mutta jotkut vain kaveriryhmässä oleville. Eniten kirjoitin vuonna 2008 (236) ja vähiten vuonna 2014 (7).

Heräsin siinä kahden aikoihin ja lähdin sitten Kontulaan Alkoon ostamaan taas repun täyteen Tasista.
Kävin sitten hieman erikoisessa kaupassa. Kai se jokin kierrätyskeskuksen tapainen on. Helvetin halpaa kaikki. Shottilaseja 30 senttiä kappale. En tarvitse shottilaseja, koska juon Tasikseni pullonsuusta suoraan aina. Minulla on myös shottilasi jonka ostin vuonna 2005 muistaakseni. Etsin myös puukkoa, vaikka on minulla kyllä yksi tallella. Myydään siellä vaatteitakin, mutten nähnyt ainakaan pukukoppeja missään. Ilmeisesti sitten paitaa pois vaan kaikkien nähden. Ei sillä niin väliä ole. En minä sieltä kyllä mitään ostanut, mutta ehkä ensi kerralla voisin vilkaista niiden DVD-valikoiman.

Kotiin tultuani aloin ryyppäämään Tasista ja menin tänne galleriaan. Kävin sitten Postin nettisivuilla. Ajattelin katsoa näkyykö sieltä tuleeko minulle postia maanantaina. Yleensä saan postia vain ikäviltä ihmisiltä. Laskuja siis lähinnä tarkoitan.
Kuuntelin musiikkia eri bändeiltä ja artisteilta. Sitten katsoin Pulmusia ja Team Ahmaa.
Söin lihapiirakkaa ja katsoin kun yksi tyyppi pelasi netissä YouTubessa Bully -peliä. KUn en voi pelata, niin toiseksi paras vaihtoehto on katsoa kun toinen pelaa.

Ajattelin laittaa tämän tänne jo nyt vaikka vuorokaudesta jäljellä onkin noin yli kolmisen tuntia jäljellä.

Hyvää illanjatkoa!

Euroviisut 2016Lauantai 14.05.2016 22:52

Heräsin tänään jotain 13:20 suunnilleen ja ehdin bussiin klo 13:31 lähtevään Kontulasta. Kävin Alkossa ostamassa taas repullisen viinaa. Väsymykseni johdosta ostin kioskista mmyös tölkin Batterya, jonka join saman tien kadulla. Päätin lähteä taksilla kotiin ja sitten kotona aloin ryyppäämään Tasistani ja kuuntelemaan musiikkia kun myös samalla mietin erilaisia asioita. En suoraan sanoen muista enää mitä. Minulle tuli jostain kumman syystä Formulat tänään suorana lähetyksenä telkkarista. No hyvä hommahan se, ettei haittaa Euroviisuja. Hamilton paalulla, mutta Rosberg sentään toinen. Minä olen Team Rosberg. Olen myös Team Alonso ja Team Räikkönen, mutta eniten Team Rosberg tänä vuonna.
Formuloiden jälkeen söin nakkeja ja katsoin Degrassia. Kuuntelin musiikkia sitten ja laitoin uuden kuvan tänne Cleosta. Cleohan ei ole minun kissa, mutta minä olen ihan hyvissä väleissä hänen omistajansa kanssa ja hän on antanut luvan laittaa hänen kissansa kuviaan tänne.
Katsoin sitten Hyvät kaupat, josta tuli mieleen myös omatkellokauppani. Minä omistan kultakellon, jonka perin aikinaan isoisältäni, koska olen miespuolisista lapsenlapsista vanhin. Pyysin siitä aikoinaan tonnin, mutta tarjottiin vaan jotain 800 euroa. En suostunut ja kello on minulla edelleen.
Tällä hetkellä katson Euroviisuja ja saa nähdä kuka voittaa.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 11.5.2016Keskiviikko 11.05.2016 22:29

Heräsin tänään noin puoli kahdelta päivällä ja sitten nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja katsomaan Degrassia. Minä myös nostalgisesti kuuntelin musiikkia Frank Adventure -peleistä. Pelasin niitä pelejä nuorempana. Niissä se Frank keräsi alastonkuvia nuorilta naisilta. Naiset antoivat kuvia itsestään kun Frank antaa huumeita esimerkiksi. Sitten Frank myy kuvat eteenpäin jollekin pervolle ja saa hyvät rahat.
Minä katsoin myös Jacksepticeye:n videon "Try Not To Cry Challenge". Se oli surullinen video.
Minä söin vielä nakkeja ennen kuin aloin katsella Pulmusia. Sen jälkeen katsoin myöhemmin Panttilainaamon, Goldbergit, Salattujen Elämien 3000. jakson ja Simpsoneita.
Sitten katsoin kun joku pelasi Carmel Games pelasin joitakin pelejä, kun en itse voinut pelata.
Minä laitan tämän tänne nyt, kun minulle eilen muistutettiin etten ole kirjoittanut pitkään aikaan.

Hyvää illanjatkoa!

KolmekymppinenPerjantai 25.03.2016 19:38

Minä täytin eielen 30 vvuotta. Voi vittu vie, että senkin epäivän näin. Lääkäreitä uhmasian ja muitakin tahoja näinkin pitkään.
Lääkärieen diagnoosiet eivät tappaneet inua, viina eie tappanut minua,pillerit eivät tappaneet eminua, mustasukkaiseet aviomiehet eievät tappaneet minua, veietset eivät tappaneet minua, itsemurhayritykset eivät tappaneet minua. Pointtinion kaikille jotka ovat halunneet minut pois päiviltä, niin Iḿ still alive bitches.

Tänään minä lähdin baarista pois joskus, mikä lie menomesta olikaan. Minusta otettiin kuvia siellä ja lauloins taas karaosea. Oli kyllä vähän vaikeuksia pysysä pystyssä matkalla takssitolpalle. Kotiin pääsin kiertotieden kautta. Minua muisti onnitella yhteensä 12 ihmistä, mikä on kaksi enemmeän kuin viime vuonna. Paras kaverini ei onnitellut minua. Itse asiassa kukaan neljästä parhaasta kaveristani ei minua onnitellut. No eipä minullakaan toki ole aavistusstakaan milloin on esim. Petrin tai Arin synttärit. Ikiksen ja Jcobin tietty muistan.

Kun minä heräsin tänään aamulla, niin vittu kun väsytti taas. Katsoin nettini sivuhistoriaani.SEmmoisete viideltä aamulla nukkumaan ja heräsin joskus, en ees enää muista. Olin katsonut Naturally Sadie -sarjaa. Varmaan vaan koska siinä on Charlotte Arnold.
Laitoin sitten kuvia galleriaan ja join hieman teetä. Sitten aloin ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista, kuten minä sitä kutsun.

Laitan tämän tänne jo nyt, kun ei minusta mihinkään kirjoitukseen olisi myöhemmin kuitenkaan.

Hyvää illanjatkoa!

Liian vähän untaSunnuntai 20.03.2016 20:55

Heräsin joskus yhdentoista ja kahdentoista välimaastossa. Minä menin nukkumaan joskus suunnilleen kuudelta aamulla, eli nukuin liian vähän.
Keitin sitten teetä tarkoituksenani saada itseni pirteeämmäksi. No eiehän siitä mitään ollut, mutta hyvältä se maistui. aloin sitten Tasista ryyppäämään samalla katsoen pari tuntia Degrassia. Pelasin myös yhtä peliä, jossa etsitään sanoja. Vitun rasittava peli. Olin liiana huono siinä, ehkä väsymyskin jotain siihen.
Ajattelin yrittää unta uudelleen, mutta eihän siitä mitään tullut. Söin sitten nakkeja ja jatkoin Tasiksen ryyppäämistä. Katsoin myös uusinnan eilisestä Uutisvuodosta, kun eilen neäein vain lopun.
Kuuntelin musiikkia YouTubesta, lähinnä Irwin Goodmania. Kuitenkin aloin kuuntelemaan Frederikin Kolmekymppistä. Minä täytän torstaina 30 vuotta ja minun on opeteltava tuo biisi siihen mennessä. Samaa biisiä siis kuuntelin jatkuvasti. Ajatella, että täytän 30 vuotta. Uhmasin nyt sitten lääkärin vuonna 2008 tai 2009 diagnoosia, jossa hän sanoi etten elä välttämättä kolmikymppiseksi jos jatkan ryyppäämistä samalla tavalla. Kyllä minä varmaan torstaina elän vielä. Olen minä kyllä vuosien varrella tässä meinannut kuolla pariin otteeseen toki.
Tuo Reetun biisi ei oikein jäänyt mieleen kun aloin liikaa ajattelemaan elettyä elämää. Ennen oli kivempaa ja tapahtui enemmän. Paras vuosi oli 2002 kyllä. Olin silloin 16, sweet sixteen.
Katsoin hiuksiani. Joo ei. Se on parturoitava ennen tai viimeistään torstaina. Niin ja muuten tuosta lauluvalinnasta, niin jos sinulla on Kolmekymppisen lisäksi mielessä joku muu biisi joka koskee ikääntymisstä, niin kerro se toki minulle.

Minä laitan poikkeuksellisesti tämän tänne jo nyt Tulevat tapahtumat ryyppäämisen, musiikin kuuntelun ja galleriass olemisen lisäksi on formulakisa, joka tulee minulle kymppiuutisten jälkeen. Itse kisahan loppui jo ajat sitten aamulla, mutta minä näen vaan koosteen. En tiedä vielä kuka voitti.
Ei kai tässä muuta, paitsi että sain keskustelutoiminnon jälleen toimimaan täällä galleriassa.

Hyvää illanjatkoa!.

Kaiken nähnyt konkariLauantai 12.03.2016 22:08

Tänään tuli vihdoin viimein se Kaiken nähnyt konkari natsa, oikeastaan se tuli jo eilen. Eipä tarvitse enää runkkailla sitä Satunnainen -nappia. Kaikkien aikojen natsatilastossa nousin nyt sijalle viisi 1305 pisteelläni.

Joka tapauksessa heräsin tänään viideltä illalla. Tulipahan taas nukuttua. Menin sitten suihkuun ja aloitin juomaan Tasistani, eli Tasavalta Viinaa.
Katsoin sitten uusimman James Bondin, SPECTRE:n. Ihan jees leffa. Sitten katsoin Haluatko miljonääriksi ja Suomen version Saturday Night Livestä. Katsoin myös lopult Uutisvuodosta. Ei kai tässä sem kummempia. Menen nyt syömään.

Hyvää illanjatkoa!

Vuosi 2016 alkoiPerjantai 01.01.2016 22:48

Yleensä minulla on tapana vuoden ensimmäisenä päivänäkerrata mitä minulle tapahtui edellisenä vuonna. Mitäs tuohon sanoisi? Vuosi oli yksi minun kaikkien aikojen tylsimmistä. Ryyppäsin joka päivä kännit ja koneella ja katsoin telkkaria vailla ihmiskontaktia. Olen suututtanut melkein kaikki kaverini jo ennen viime vuotta, enkä yhtään tiedä miksi. Ari taitaa olla ainoa kaverini jota en ole suututtanut. Vuoden yhdeksi kohokohdaksi taitaa ollakin se päivä, jolloin olin Arin kanssa kaljoilla. Toinen oli se jouluaatto- ja päivä josta viime päiväkirjassani kerroin sekä se rikossyyte jonka sain, se jokavirukseksi osoittautui. Piti olla ilman konetta kaksi päivää.

Joka tapaauksessa sitten tähän vuoteen. Heräsin melkein iltaviideltä. Aloin sitten Tasista juomaan ja katsoin aluksi listaa julkisuuden henkilöistä, jotka kuolivat viime vuonna. Oli siellä tuttuja nimiä. Muun muassa Leonard Nimoy ja Christopher Lee. Katsoin sitten DEgrassia ja Uuno Turhapuro armeijan leivissä -sarjaversiota. SEn jälkeen mäkihyppyä ja sitten ensimmäisen rockyn, joka vieläkin tulee. Söin minä oopperavoileipiäkin. Ei kai tässä muuta. Yhtä tylsästi alkoi tämäkin vuosi kuin mitä edellinen oli kuta kuinkin.

Hyvää illanjatkoa!

Joulu 2015Perjantai 25.12.2015 22:08

Jouluaattona minun äitini poikaystävä haki minut sinne Malmille kylään viettämään joulua. Otin mukaan omat juomat, koskaq siellä ei ole niin paljon alkoholia minun kaltaiselle ihmiselle tarjota. Kameran ja joululahjan myös otin. Elokuva Big Game tai jotain sinne päin. Aika tylsä leffa. Minä sain itse lahjaksi uuden vyön, elokuva Luokkakokous sekä arpapaketin, josta voitin yhteensä 14 euroa.
Otin kameralla jatkuvasti kuvia.
Sitten baariin siinä kymmenen aikoihin suurin piirtein juomaan ja laulamaan. Lauloin jälleen loistavasti, kuten tavallista, vaikka biisit olivatkin hieman vaikeita.
Sitten sinne tuli seuraan jotain ihme tyyppejä. Yksi niistä tarjosi koko ajan shotteja kaikilli. Kyllä muutkin tarjosivat. No mikä ettei, ilmaista viinaa.
Harmittavaa baarissa oli kun vessa oli niin kaukana pöydästä ja siinä oli niitä ja tuoleja edessä ja horjuttavin askelin piti siinä käärmeen lailla kierrellä. Kaaduinkin kerran siellä, ehkä portsari ei huomannut. Lopulta poistuin taksilla kotiin.

Kun heräsin, niin kone ei päästänyt minua sisään. No Malmille sitten hakemaan toinen kone.Katsoibn täällä sitten LOukkakokouksen samalla Tasista juoden. Katsoin sitten kuvat kamerasta. Jooh, ei kyllä muistikuvia tuollazista. No minä niissä ole. Laitan joitain tänne galleriaan, mutten kuitenkaan tänään.

Hyvää illanjatkoa!

Arin kanssa kaljoillaPerjantai 20.11.2015 22:08

Tänään heräsin kun Ari soitti puoli kolmen aikoihin päivällä minulle. Ajattelin niin notta kaipa siihen aikaa on ihan hyväkin herätä. Pyysi kaljalle lähibaariin ja kävelin sitten Kivikko Pubiin juomaan kaljoja. En ole nähnyt Aria pitkään aikaan ja ulkonäön perusteella näyttää aika rentulta, vaikkei hän sellainen olekaan. Hänellä on 48 vuotta mittarissa. Minulla on 29, mutta hän arvioi ulkonäköni perusteella 35 vuotta.
Me olimme siel,lä baarissa sitten hieman yli puoli viiteen kun hänen naisensa käski hänet kotiin. Miten tossun alla koko äijä. No jos minä olisin Mariannan kanssa, niin olisin totaalisen tossun alla. Marianna totaalisen kontrolliusi elämääni. Minulla ei olisi yhtään selkärankaa. No tiedä nyt sitten miten se olisi nykypäivänä.
Kotiin kun pääsin, niin aloin ryypätä Tasista ja katsoin Degrassia ja Goldsbergia. Ajattelin myös katsoa Aivopeliit ja katsoa huijataanko minun aivojani.Minua kyllä pystyttyyn hypnotisoimaan kuin jotain idioottia joka olen. Olen minä katsonyt YouTubestakin tuollaisia hypnotisointijuttuja. Muun muassa sitä kun laittaa kädet ristiin siten notta kädet on ristissä, mutta etusormet pystyssä ja niitä sormia katsoo ja sitten ne alkavat tulla toisiinsa kiinni. Pystyin pitämään erossa, mutta aika friikkiä silti.
Katsoin sitten SAlkkarit ja tietysti Possen. Kuuntelin myös musiikkia YouTubessa. Minä joskus kuuntelen musiikkia, biisejä joita laulan baarissa karaokessa harjoitusmielessä. Se sujuu helpommin jos osaa biisin sanat katsomatta sanoja.
Joka tapauksessa menen nyt takaisin biisejä kuuntelemaan.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 14.10.2015Keskiviikko 14.10.2015 22:42

Heräsin puoli neljän maissa ja lähdin Kontulaan kohti Alkoa. Automaatti ei suostunut ottamaan vastaan korttejani. Joko vanhentunut tai väärä tunnusluku. Minulla on ihan liikaa kortteja lompakossa. Löytyihän se oikea kortti. Kyllä minua alkoi hermostuttamaan, että mitä jos en saakaan rahaa. No nyt on taas rahaa lompakossa.
Sitten ostin Alkosta repun täyteen Tasista, eli Tasavalta Viinaa. Tasis nyt on semmoinen lempinimi sille jonka olen keksinyt. Sitten S-Marketiin ostamaan kissanhiekkaa.
Kotiin sitten viinaa juomaan ja katsomaan telkkaria. Kaksi asiaa jota teen aivan nliikaa on ryyppääminen ja television katselu. En ole kavereitakaan nähnyt pitkään aikaan, en edes niitä hulttiokavereitani.
Kävin pitkästä aikaa OkCupid -sivustolla. Kaksi ihmistä pitää minuusta, mutta tiedä sitten pitäisikö jos livenä näkisi.
Mietin sitten onko yläkerran naapurini hommannut koiran. Sieltä kuuluu sellaisia ääniä, että ssiellä voisi kävellä juuri joku koiran kokoinen eläin.
Ei kai tässä muuta, vaikka jotain varmasti jäi sanomatta taas.

Hyvää illanjatkoa!