IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tänään on minun nimipäiväniSunnuntai 26.06.2016 22:21

Heräsin tänään jotakin 12 ja risat ja yritin saada unta. Se on vittumaista kun väsyttää muttei saa silti unta.
Nousin sitten ylös ja katsoin superihmiset televisiosta ja aloin juomaan Tasista. Tulituossa myös Pulmuset telkkarista ja olin samalla täällä galleriassa. Myös katsoin kun yksi Jack pelasi jotain puistopeliä, mutta se oli niin pimeä etten mitään nähnyt, joten lopetin sen katsomisen ja katsoin sitten kun Jack pelasi jotain Virtual Morality tai jotain sinne päin. Sen jälkeen jotain eläinpeliä. Bully on se paras peli, jota hän on pelannut.Se on harmi kun minä en pysty pelaamaa. Toiseksi paras vaihtoehto on katsoa kun joku toinen pelaa.
Söin sitten lihapiirakkaa nakilla ja munalla, samalla kun katsoin Degrassia. Sen jälkeen aloin Spede Showta pitkästä aikaa katsomaan.
Minun äitini soitti myös ja onniteli nimipäivistäni. Nimipäivä on aika turha päivä, minä en nimittäin itse edes muistanut sitä.
Ei tässä kai muuta, vaikka onkin taas sellainen tunne, että jotain unohtui.

Hyvää illanjatkoa!

Juhannus 2016Lauantai 25.06.2016 20:29

Heräsin siinä yhdentoista maissa jo. Minulla ei ole aavistustakaan milloin nukkumaana olin mennyt.
Soitin isälleni sitten, koska hän oli minulle soittanut eilen. Puhuimme sellaiset 17 minuuttia kuta kuinkin. Minä kun otin puheeksi se karaoken SM-kisat ja hän sitten antoi neuvoja. Minun suurin huolenaiheenihan on se, että voiko voittaa nykypäivänä Kari Tapiolla vai pitääkö laulaa nykymusiikkia.
Puhelun jälkeen ryyppäsin Tasista ja katsoin Degrassia ja kuuntelin myös musiikkia. Myöhemmin tänne galleriaan. Voi vittu oikeasti täällä. Jostain syystä juuri tänään ihmisiä kiinnostaa minun alkoholin käyttöni. Aor, en nyt tarvitse uutta terapeuttia. Tarkoitat ehkä hyvää, mutta ei nyt. Terapia varmaan onkin juuri se mitä minä oikeasti tarvitsen. Minulla oli teininä ja koulussa varhaisellä aikuisiällä terapeutti. Ennyt sitten tiedä onko 19-vuotiaskin vielä teini vai miten se menee. Itse olen sitä mieltä, että teini-ikä loppuu kun täyttää 18, mutta monet sanovat sen loppuvan vasta 20. Silloin minut pakotettiin kouluterapeutille kun ryyppäsin kesken koulupäivän. Laitoin Salmaria Pepsipulloon ja join sitä kesken tuntia. Ihme ettei minua heitetty pois tunnilta. Ehkä kun kuitenkin osasin käyttäytyä ja oli helpompaa pitää minut siellä. Kolme kertaa jäin kiinni, mutta yksi niistä oli kyseenalainen kun se ei ollut koulussa, vaan olin semmoisessa ravintolassa juomassa siideriä kesken koulupäivän. Joka tapauksessa jouduin puhumaan sitten kouluterapeutille.

Galleriassa kun olin, samaan aikaan Team Ahmaa katsellen, vaikka se hieman ohi menikin. Degrassia jatkoin katsellen.
Minä laitan tämän nyt hieman aikaisemmin tänne, koska en varmaan tänne enää tänään tule.

Hyvää illanjatkoa!

Juhannusaatto 2016Perjantai 24.06.2016 22:29

Heräsin myöhään tänään. Vasta melkeien 16 silleeen. Sen jälkeen menin koneelle ja ja aloin ryyppäämään Tasista ja myös kuuntelemaan musiikkia YouTubesta. Tuli telkkarista myös sitten Pulmuset ja Team Ahma.
Musiikkia kuunnellessa muistin lääkärini sanaat, että pitäisi hankkia harrastus sillä voisin saada kuta kuinkin ajatukset pois viinasta. No mitähän harrastuksia? Minä voitin kolmena vuotena putkeen Amore Mion arvokisoissa parhaana suomalaisena, osaan judoa ja olen myös loistava laulaja. Laulamisesta puheen ollen, minulle sanottiin että minun pitäisi osallistua karaoken SM-kisoihin.
Laitoin galleriaan kaksi uuta kuvaa. Yhden Cleosta ja yhden minusta. Tuo minun kuva oli eilen otettu ja karvat naamasta ajettu sekä hieman laitettu sellaista voidetta etten näyttäisi ihan puliukolta. Minähän olen puliukko, sillä vedän kännit joka päivät ja olen myös juonut partavettä, kun siinä oli 80% alkoholia.
Sain myös uuden julkisen kaverin täällä galleriassa jonka kanssa olen jutellut.
Ei kai muuta tässä.

Hyvää illanjatkoa!

Vuoden 2016 yhdeksäs päiväkirjaKeskiviikko 08.06.2016 20:22

Heräsin tänään siinä klo 13 aikoihin. Aloin sitten juomaan Tasista ja YouTubesta kuuntelin samalla musiikkia.
Musiikkia kuunnellessa mietin tätä elämääni. Ihan kamala elämä ollut jo ties miten monta vuotta.
Katsoin sitten Degrassia ja Pulmusia sen jälkeen, samalla ollen täällä galleriassa. Kävin myös pitkästä aikaa OkCupidissa. Yksi uusi tyyppi pitää minusta siellä. Yhteensä kolme ihmistä pitää minusta siellä ja minulla ei ole aavistustakaan keitä he ovat.
Katsoin myös testituloksia, joita olen vuosien saatossa tehnyt.
Kuolema tulee 35-vuotiaana, homotutkani ollut 65% oikein (ilmeisesti ne tyypit olleet ihan homppelin näköisiä. Siellä kun on kaksi ja toinen on. Eli vähän niinkuin 50-50 asetelma, toinen on ja toinen ei), talk-show isäntänä olisin eniten Jay Leno, minä olisin ihan ns. "Decent Daddy", parasta minussa on kurinalaisuus kasvattajana, taistelijana olisin eniten Jean-Claude Van Damme, aggression tulos on Nasty, maana olen Turkki, olen kohtalaisen viehättävä (yeah right), action-tähtenä olen John Rambo, julkkiksena olisin ns. "The Tabloit Trash", syy sinkkuuteeni on että olen stalkkeri, Star Wars hahmoista olen eniten Darth Maul, psykopaattitestissä olen "Just a Little Off", lemmikeistä olen kissa, jos minusta tehtäisiin elokuva niin ohjaajana olisi Roger Corman, henkinen ikäni on 34 vuotta ja yhden testin mukaan minun pitäisi tappaa itseni.
Olin tehnyt muitakin, mutta niitä nyt oliniin monta. Niin ja jotkut testit tein joskus 2010 ja jotain, eli päivitystä pitäisi tehdä. Ehkä teen joku päivä päivitystä.

Laitan tämän tänne jo nyt hieman aiemmin, kun ei tässä nyt kuitenkaan mitään tapahdu. Taidan mennä syömään kohta.

Hyvää illanjatkoa!

1200. merkintä päiväkirjaanPerjantai 27.05.2016 20:40

Tämä on tosiaan jo 1200. kerta kun kirjoitan tänne. Suurin osa näkyy kaikille, mutta jotkut vain kaveriryhmässä oleville. Eniten kirjoitin vuonna 2008 (236) ja vähiten vuonna 2014 (7).

Heräsin siinä kahden aikoihin ja lähdin sitten Kontulaan Alkoon ostamaan taas repun täyteen Tasista.
Kävin sitten hieman erikoisessa kaupassa. Kai se jokin kierrätyskeskuksen tapainen on. Helvetin halpaa kaikki. Shottilaseja 30 senttiä kappale. En tarvitse shottilaseja, koska juon Tasikseni pullonsuusta suoraan aina. Minulla on myös shottilasi jonka ostin vuonna 2005 muistaakseni. Etsin myös puukkoa, vaikka on minulla kyllä yksi tallella. Myydään siellä vaatteitakin, mutten nähnyt ainakaan pukukoppeja missään. Ilmeisesti sitten paitaa pois vaan kaikkien nähden. Ei sillä niin väliä ole. En minä sieltä kyllä mitään ostanut, mutta ehkä ensi kerralla voisin vilkaista niiden DVD-valikoiman.

Kotiin tultuani aloin ryyppäämään Tasista ja menin tänne galleriaan. Kävin sitten Postin nettisivuilla. Ajattelin katsoa näkyykö sieltä tuleeko minulle postia maanantaina. Yleensä saan postia vain ikäviltä ihmisiltä. Laskuja siis lähinnä tarkoitan.
Kuuntelin musiikkia eri bändeiltä ja artisteilta. Sitten katsoin Pulmusia ja Team Ahmaa.
Söin lihapiirakkaa ja katsoin kun yksi tyyppi pelasi netissä YouTubessa Bully -peliä. KUn en voi pelata, niin toiseksi paras vaihtoehto on katsoa kun toinen pelaa.

Ajattelin laittaa tämän tänne jo nyt vaikka vuorokaudesta jäljellä onkin noin yli kolmisen tuntia jäljellä.

Hyvää illanjatkoa!

Euroviisut 2016Lauantai 14.05.2016 22:52

Heräsin tänään jotain 13:20 suunnilleen ja ehdin bussiin klo 13:31 lähtevään Kontulasta. Kävin Alkossa ostamassa taas repullisen viinaa. Väsymykseni johdosta ostin kioskista mmyös tölkin Batterya, jonka join saman tien kadulla. Päätin lähteä taksilla kotiin ja sitten kotona aloin ryyppäämään Tasistani ja kuuntelemaan musiikkia kun myös samalla mietin erilaisia asioita. En suoraan sanoen muista enää mitä. Minulle tuli jostain kumman syystä Formulat tänään suorana lähetyksenä telkkarista. No hyvä hommahan se, ettei haittaa Euroviisuja. Hamilton paalulla, mutta Rosberg sentään toinen. Minä olen Team Rosberg. Olen myös Team Alonso ja Team Räikkönen, mutta eniten Team Rosberg tänä vuonna.
Formuloiden jälkeen söin nakkeja ja katsoin Degrassia. Kuuntelin musiikkia sitten ja laitoin uuden kuvan tänne Cleosta. Cleohan ei ole minun kissa, mutta minä olen ihan hyvissä väleissä hänen omistajansa kanssa ja hän on antanut luvan laittaa hänen kissansa kuviaan tänne.
Katsoin sitten Hyvät kaupat, josta tuli mieleen myös omatkellokauppani. Minä omistan kultakellon, jonka perin aikinaan isoisältäni, koska olen miespuolisista lapsenlapsista vanhin. Pyysin siitä aikoinaan tonnin, mutta tarjottiin vaan jotain 800 euroa. En suostunut ja kello on minulla edelleen.
Tällä hetkellä katson Euroviisuja ja saa nähdä kuka voittaa.

Hyvää illanjatkoa!

Keskiviikko 11.5.2016Keskiviikko 11.05.2016 22:29

Heräsin tänään noin puoli kahdelta päivällä ja sitten nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja katsomaan Degrassia. Minä myös nostalgisesti kuuntelin musiikkia Frank Adventure -peleistä. Pelasin niitä pelejä nuorempana. Niissä se Frank keräsi alastonkuvia nuorilta naisilta. Naiset antoivat kuvia itsestään kun Frank antaa huumeita esimerkiksi. Sitten Frank myy kuvat eteenpäin jollekin pervolle ja saa hyvät rahat.
Minä katsoin myös Jacksepticeye:n videon "Try Not To Cry Challenge". Se oli surullinen video.
Minä söin vielä nakkeja ennen kuin aloin katsella Pulmusia. Sen jälkeen katsoin myöhemmin Panttilainaamon, Goldbergit, Salattujen Elämien 3000. jakson ja Simpsoneita.
Sitten katsoin kun joku pelasi Carmel Games pelasin joitakin pelejä, kun en itse voinut pelata.
Minä laitan tämän tänne nyt, kun minulle eilen muistutettiin etten ole kirjoittanut pitkään aikaan.

Hyvää illanjatkoa!

KolmekymppinenPerjantai 25.03.2016 19:38

Minä täytin eielen 30 vvuotta. Voi vittu vie, että senkin epäivän näin. Lääkäreitä uhmasian ja muitakin tahoja näinkin pitkään.
Lääkärieen diagnoosiet eivät tappaneet inua, viina eie tappanut minua,pillerit eivät tappaneet eminua, mustasukkaiseet aviomiehet eievät tappaneet minua, veietset eivät tappaneet minua, itsemurhayritykset eivät tappaneet minua. Pointtinion kaikille jotka ovat halunneet minut pois päiviltä, niin Iḿ still alive bitches.

Tänään minä lähdin baarista pois joskus, mikä lie menomesta olikaan. Minusta otettiin kuvia siellä ja lauloins taas karaosea. Oli kyllä vähän vaikeuksia pysysä pystyssä matkalla takssitolpalle. Kotiin pääsin kiertotieden kautta. Minua muisti onnitella yhteensä 12 ihmistä, mikä on kaksi enemmeän kuin viime vuonna. Paras kaverini ei onnitellut minua. Itse asiassa kukaan neljästä parhaasta kaveristani ei minua onnitellut. No eipä minullakaan toki ole aavistusstakaan milloin on esim. Petrin tai Arin synttärit. Ikiksen ja Jcobin tietty muistan.

Kun minä heräsin tänään aamulla, niin vittu kun väsytti taas. Katsoin nettini sivuhistoriaani.SEmmoisete viideltä aamulla nukkumaan ja heräsin joskus, en ees enää muista. Olin katsonut Naturally Sadie -sarjaa. Varmaan vaan koska siinä on Charlotte Arnold.
Laitoin sitten kuvia galleriaan ja join hieman teetä. Sitten aloin ryyppäämään Tasavalta Viinaa, eli Tasista, kuten minä sitä kutsun.

Laitan tämän tänne jo nyt, kun ei minusta mihinkään kirjoitukseen olisi myöhemmin kuitenkaan.

Hyvää illanjatkoa!

Liian vähän untaSunnuntai 20.03.2016 20:55

Heräsin joskus yhdentoista ja kahdentoista välimaastossa. Minä menin nukkumaan joskus suunnilleen kuudelta aamulla, eli nukuin liian vähän.
Keitin sitten teetä tarkoituksenani saada itseni pirteeämmäksi. No eiehän siitä mitään ollut, mutta hyvältä se maistui. aloin sitten Tasista ryyppäämään samalla katsoen pari tuntia Degrassia. Pelasin myös yhtä peliä, jossa etsitään sanoja. Vitun rasittava peli. Olin liiana huono siinä, ehkä väsymyskin jotain siihen.
Ajattelin yrittää unta uudelleen, mutta eihän siitä mitään tullut. Söin sitten nakkeja ja jatkoin Tasiksen ryyppäämistä. Katsoin myös uusinnan eilisestä Uutisvuodosta, kun eilen neäein vain lopun.
Kuuntelin musiikkia YouTubesta, lähinnä Irwin Goodmania. Kuitenkin aloin kuuntelemaan Frederikin Kolmekymppistä. Minä täytän torstaina 30 vuotta ja minun on opeteltava tuo biisi siihen mennessä. Samaa biisiä siis kuuntelin jatkuvasti. Ajatella, että täytän 30 vuotta. Uhmasin nyt sitten lääkärin vuonna 2008 tai 2009 diagnoosia, jossa hän sanoi etten elä välttämättä kolmikymppiseksi jos jatkan ryyppäämistä samalla tavalla. Kyllä minä varmaan torstaina elän vielä. Olen minä kyllä vuosien varrella tässä meinannut kuolla pariin otteeseen toki.
Tuo Reetun biisi ei oikein jäänyt mieleen kun aloin liikaa ajattelemaan elettyä elämää. Ennen oli kivempaa ja tapahtui enemmän. Paras vuosi oli 2002 kyllä. Olin silloin 16, sweet sixteen.
Katsoin hiuksiani. Joo ei. Se on parturoitava ennen tai viimeistään torstaina. Niin ja muuten tuosta lauluvalinnasta, niin jos sinulla on Kolmekymppisen lisäksi mielessä joku muu biisi joka koskee ikääntymisstä, niin kerro se toki minulle.

Minä laitan poikkeuksellisesti tämän tänne jo nyt Tulevat tapahtumat ryyppäämisen, musiikin kuuntelun ja galleriass olemisen lisäksi on formulakisa, joka tulee minulle kymppiuutisten jälkeen. Itse kisahan loppui jo ajat sitten aamulla, mutta minä näen vaan koosteen. En tiedä vielä kuka voitti.
Ei kai tässä muuta, paitsi että sain keskustelutoiminnon jälleen toimimaan täällä galleriassa.

Hyvää illanjatkoa!.

Kaiken nähnyt konkariLauantai 12.03.2016 22:08

Tänään tuli vihdoin viimein se Kaiken nähnyt konkari natsa, oikeastaan se tuli jo eilen. Eipä tarvitse enää runkkailla sitä Satunnainen -nappia. Kaikkien aikojen natsatilastossa nousin nyt sijalle viisi 1305 pisteelläni.

Joka tapauksessa heräsin tänään viideltä illalla. Tulipahan taas nukuttua. Menin sitten suihkuun ja aloitin juomaan Tasistani, eli Tasavalta Viinaa.
Katsoin sitten uusimman James Bondin, SPECTRE:n. Ihan jees leffa. Sitten katsoin Haluatko miljonääriksi ja Suomen version Saturday Night Livestä. Katsoin myös lopult Uutisvuodosta. Ei kai tässä sem kummempia. Menen nyt syömään.

Hyvää illanjatkoa!