IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Hyvä ystäväPerjantai 29.07.2016 22:47

Hei vaan. Olen heräillä jo nyt kellon ollessa 12:27 ja heräsinkin ennen yhtätoista totaalisessa humalatilassa. Ei aavistustakaan kauan nukuin, kurkkukipu piti minua hereillä. Se laulaja Robin sanoi haastattelussa, että, en nyt sanatarkalleen muista, hän herää viikonloppunakin kahdeksalta sillä päivä on pilalla jos nukkuu jonnekin yhteentoista. No herra Robin, minun päiväni on tosiaan jo pilalla. Aloin sitten juoda Tasista ja menin tänne galleriaan. Voi vittu oikeesti mitä taas puhuttu ja mihin aikaan täällä. Vähintään puoli neljään aamulla, eli nukuin varmaan jotain viisi tai kuusi tuntia. Ei hyvä. Puheistani päätellen ehkä minä tosiaan olenkin vain se 39% hyvä ihminen. Ehkä yritän löytää netistä jonkin sortin hyvä ystävä –testin, sillä se minä ainakin olen. Minä olen nyt kyllä niin soosissa, että ei todellakaan myytäisi viinaa Alkossa, vaikka olisin näyttelijätaidoiltani joku uusi Al Pacino. Joskus kun pitää näytellä selvää, mutta en nyt pystyisi. Onneksi minulla on täällä viinaa, eli ei tarvitse lähteä minnekään.
Nyt on klo 12:51 ja jatkuu myöhemmin.

Minä otin sen hyvän ystävän –testin ja tulos oli näin: ” Otat ystäväsi huomioon, mutta et kuitenkaan ole epätoivoinen ripustautuja. Sinulla on terve näkemys ystävyydestä. Hyväksyt ystäväsi sellaisina kuin he ovat, ja odotat heiltä samaa itsesi suhteen. Olet valmis tekemään palveluksia, etkä toisaalta epäröi pyytää samaa muilta. Pidät kuitenkin vaakakupit tässäkin asiassa tasapainossa.” Otin tuon testin Internetin naistenlehdestä. Anna.fi oli. Kuitenkin olen ystävänä hyvä, kuten sanoin eilen. Muuta tässä välissä ei ole kuin Tasista juonut ja musiikkia kuunnellut. Galleriassa olen ja kurkku on parantunut, voin laulaa taas.
Nyt on klo 14:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu. Olin tuossa välissä nukkumassa kun väsymystä oli liikaa. Heräsin sopivasti hieman ennen Pulmusia ja katsoin myös lisäksi Seinfeldin. Olin myös täällä galleriassa sekä musiikkia kuuntelen. Minä myös söin pari leipää.
Nyt on klo 19:18 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu ja viinan juonnin lisäksi tehnyt lisää testejä todistaakseni kaikille miten hyvä ystävä olen. Yksi testi sanoi näin: ” Olet hyvä ystävä. Olet aina valmis auttamaan ystäviäsi ja kuuntelemaan kaikkia. Kun joku ystävistäsi mokaa jotakin, ymmärrät ja annat hänelle nopeasti anteeksi.” ja toinen sanoi näin: ” Kannustat kaveriasi iloisella mielellä, tuet häntä vaikeissakin paikoissa ja uhraudut joskus hänen vuokseen, sillä hän tekee saman sinulle. Annat kaverisi olla sellainen ihminen kuin hän on ja haluaa olla. Et välitä pinnallisista asioista, sillä mitä ne merkitsevät ystävyydessä? Kerrot mielipiteistäsi viisaasti ja ansaitset sillä arvostusta kaikkien keskuudessa. Myönnät omat virheesi ja osaat sekä antaa, että pyytää anteeksi. Loistavaa, jatka samaan malliin!”
Katsoin ja katson edelleen Identtiset kaksoset –elokuvaa, koska onhan siinä Iso-Arska. Muuta nyt ei heti tule mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Hyvä vai paha ihminen?Torstai 28.07.2016 22:30

Heräsin tänään melkein tasan klo 15 ja aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin Bully –peliä, jota jacksepticeye pelasi. Jos ei voi itse pelata, niin toiseksi paras vaihtoehto on katsoa kun joku toinen pelaa. Minä myös tein hyvä ihminen –testin. Olen vain 39% hyvä ihminen. Come on, ainakin ystävänä olen hyvä. Aina tarjosin ja tarjoan jatkossakin juotavaa kun saan vieraita. Jos haluat lainata 100 euroa, en edes kysy mihin. Kerran annoin 100 euroa ilmaiseksi ihan hyvää hyvyyttäni kun kaverilla oli vähän rahahuolia. Kerran kuittasin 150 euron lainan, sillä, että kaveri antaisi Batman Begins –elokuvan minulle. Maksoin 150 euroa elokuvasta periaatteessa. Niin ja kapakassa tarjoan juotavaa, jos kaverilla ei ole tarpeeksi rahaa. Eli kyllä minä itseäni ainakin hyvänä kaverina pidän.
Musiikkia olen myös kuunnellut. Nyt on klo 17:25 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kellon ollessa 20:14 ja tuossa välissä olen Tasiksen juomisen lisäksi katsonut Pulmuset, Seinfeldin, jälleen Pulmuset, Degrassia ja kuunnellut musiikkia. Niin ja myös olen galleriassa ja söin minä lihapiirakkaakin. Myöhemmin jatkuu.

Jooh ja tässä välissä vain Tasista ja musiikkia, mutta silti taas silti sellainen tunne, että jotakin jäi mainitsematta. No jokatapauksessa tässä tämä.

Hyvää illanjatkoa!

Testimaan testejä tuli tehtyäKeskiviikko 27.07.2016 22:51

Heräsin tänään vasta suunnilleen puoli viideltä päivällä/illalla. Lähdin sitten Alkoon ostamaan Tasista repun täyteen ja vielä R-kioskille ostamaan yhden energiajuoman kuivuneelle suulleni. Olin hieman sekavana reissun aikana, vaikka nukuinkin ties miten monta tuntia. Kotiin tultuani katsoin How I met your mother ja Seinfeldin sekä Pulmuset. Olin sitten netissä galleriassa ja tein Testimaan testejä. Henkinen ikäni on 24, joka on suuri ero OkCupidin tulokseeni joka oli aikoinaan 34 vuotta. Vaihtoehdot olivatkin ihan tyhmiä, OkCupidissa oli sentään todella monta eri kysymystä. En minä edes tiedä mikä on Tinder. Sitten kyylätestissä olen 9% kyylä. Meillä jokaisessa naapuristossa asuu oma kyylä. Minäkin aikoinaan lapsena kiikareillani tarkkailin ihmisiä. Minulla on ne kiikarit vieläkin. Ne on hienot kiikarit, paljonkohan saisin niistä rahaa? Satanen riittäisi minulle. Friikkitesti näytti, että olen 35% friikki ja lopuksi psykopaattitesti näytti 48% psykopaatti.
Nyt on klo 20:09 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olin täällä ja katsoin elokuvan Zookeeper. No siinä se kuta kuinkin oli.

Hyvää illanjatkoa!

Vain viinaa ja musiikkiaTiistai 26.07.2016 22:57

Heräsin puoli neljän aikoihin ja join yhden lonkeron, jonka olin saanut tuliaiseksi eilen. Itse tuliainen olisi parempi vaikka pullo viinaa, mutta ilmainen alkoholi kelpaa aina. Sen lonkeron jälkeen aloin juomaan Tasista ja tulin koneelle YouTubeen musiikkia kuuntelemaan. Kuuntelin siis musiikkia koko ajan samalla maaten sohvalla ja juoden viinaa sekä laulaen tuttuja kappaleita silloin Mkun niitä tuli, minulla kun oli jonkun tyypin soittoluettolo ja sieltä tuli ties miten monen eri laulajan biisejä. Minä siis siinä ryyppäsin Tasista ja kuuntelin musiikkia. Masentavat biisit saivat minut miettivän omaa masentavaa elämääni. Onko elämäni elämisen arvoista? Minulla on kasapäin Mirtazapinia täällä. Askissa on 98 ja itse vedin aikoinaan muistaakseni vain yhden, mutta minulla on vain 23 jäljellä. Olenkohan antanut niitä muille sitten. Se lääke määrätteen minulle joko unilääkkeeksi tai mielialalääkkeeksi. Siinä lukee uni/mielialalääke. Ehkäpä jos vetäisin loput 23, niin mielialani kohenisi. Minähän vedin teininä masennuslääkkeitä. Ei se ole varmaan sama asia, mutta hulluhan se on, joka itsensä haluaa tappaa. Olen yrittänyt ja epäonnistunut. Muistan kun yritin hypätä kaverini parvekkeelta alas, mutta minut revittiin pois. Minulla oli aikoinaan kaveripiirissani mies joka omisti oikean aseen, olisi pitänyt ostaa tai vaikka lainata yhden luodin verran. Liian myöhäistä se nyt on kun kyseinen mies on kuollut. Huumeet vei 22-vuotiaana.
Tästä tuli nyt hieman masentava merkintä, mutta siis tosiaan tekemiseni on ryyppääminen ja musiikin kuuntelu ja masentuminen. Söin minä myös leipiä.

Hyvää illanjatkoa!

Red Dead Redemption vihdoin loppuTorstai 21.07.2016 22:35

Heräsin tänään todella väsyneenä jo jotain puoli ykwsitoista, mutta yritin saada unta siihen 13 asti. Ei tullut mitään ja nousin sitten ylös koneelle juoden samalla Tasista ja katsoin loput Red Dead Redemptionista. Minulle ei ollut tullut missään vaiheess mieleen, että joku toinenkin käyttäjä olisi voinut lisätä sen YouTubeen. Ollut siellä jo semmoiset neljä vuotta. Sain sen sopivasti loppuun kun Pulmuset alkoi, sitten Seinfeld ja uudestaan Pulmuset, joka nytkin tulee telkkarista. Olin tuossa galleriassakin hetken. Minua on väsyttänyt koko päivän todella paljon. Väsyttää vaan niin paljon. Ei onneksi tarvinnut lähteä minnekään tänään.
Klo on nyt 18:40 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä olen Tasiksen juomisen lisäksi katsonut paljon Degrassia ja söin myös lihapiirakkaa. Nyt tulee Leijonan luola Kanada.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Frankin seikkailutKeskiviikko 20.07.2016 23:08

Heräsin tänään siinä hieman ennen klo 14 ja aloitin juomaan Tasista ja katsomaan netistä WatchMojon videoita ja sen jälkeen pari jaksoa Degrassia. Minä myös tuota Frank adventure 4:n katselen. Minä olen kaikki neljä pelannut, silloin nuorempana. Nostalginen peli. Frank on kyllä aika törkeä äijä. Nainen antaa alastonkuvan itsestään ja pyytää ettei sitä kellekään muulle näytetä, mutta kuva on pian julkisessa levityksessä. Frank on itse asiassa täydellinen esimerkki nuoresta miehestä. Jotkut nuoret miehet, miksei naisetkin, näyttävät alastonkuvia entisistä kumppaneistaan muille julkisesti kostoksi vaikka jättämisestä. Minullakin oli alastonkuvia entisestä tyttöystävästäni, joita aikoinaan otin, mutta minulla oli sentään sen verran inhimillisyyttä, että revin ne kun ero tuli.
Nyt on klo 17:29 ja Pulmuset on alkamassa. Jatkuu myöhemmin.

Klo on nyt 20:30 ja tuossa välissä katsoin Tasiksen juomisen yhteydessä Pulmuset, Seinfeldin, toiset Pulmuset sekä Frank´s adventure 1, 2 ja 3. Söin myös munakasta, jonka tein. Munakas on ainoa ruoka jonka osaa tehdä, joka myös maistuu hyvältä. En sitten tiedä voiko munakasta sanoa ruoaksi, mutta kuitenkin. Katsoin sitten Degrassia myös ja sitten muuten se otsikko tähän Frankin seikkailut. Minä katsoin ne neljä vain sen takia, että saisin jonkun otsikon tähän. Jokainen merkintä tarvitsee otsikon, enkä viitsi laittaa vain tätä päivämäärää nimeksi.
Jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja välissä olen ryyppäämisen ohella katsonut paljon Degrassia ja olen myös kuunnellut musiikkia, ja kuuntelen yhä musiikkia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Let´s Meow Meow!Tiistai 19.07.2016 22:37

Heräsin tänään melkeinpä puoli neljältä päivällä. Unilääkkeet on kivoja. Noustessani ylös, ehdin sopivasti bussiin ja sillä Kontulan Alkoon ostamaan Tasista taas repullisen. Bussi sopivasti pysäkille, heti kun sinne tulin. Eli hyvin meni kulkuyhteydet tänään.
Kotiin saapuessani, aloin juomaan Tasista ja katsoin YouTubesta Red Dead Redemptionia ja telkkarista Shark Tank, Pulmuset ja Seinfeld. Vintiöt tulee nyt telkkarista, mutta se nyt on vaan päällä se telkkari, kun uutiset katson aina tekstitv:ltä. Uutiset minä nimittäin aina tarkistan, jos vaikka meidän paska pääministerimme olisi taas keksinyt jotain uusia typeriä lakeja.
Klo on nyt 19:18 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä minä Tasiksen juomisen lisäksi söin lihapiirakkaa sekä katsoin Let´s Meow Meow! –peliä. On se aika omituinen peli. Nimestään huolimatta, se ei ole lapsille sopivaa materiaalia. Vähän pornoa. Sellaisiahan ne japanilaiset pelit taitaa olla.
Sen jälkeen katsoin James Bond –elokuvan Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa, joka edelleen tulee televisiosta.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

SivistyssanatestiSunnuntai 17.07.2016 23:18

Heräsin tänään väsyneenä melkein minuutilleen klo 14 ja aloin juomaan Tasista ja menin nettiin galleriaan. En kuitenkaqan pystynyt katsomaan kaikkea mitä olin viime yönä jutellut, sillä Brahimin kanssa juttelin tuossa yksityiskeskustelussa ja nyt se ei toiminut. Se mitä muistan oli, että minä valittelin omasta naishuolistani ja syytin vanhaa ikääni, koska 21-vuotias piti liian vanhana. Sanoi muistaakseni jotain, että parempi omaa ikäluokkaa eikä mitään teinityttöjä. Puhuin minä Laurankin kanssa, mutten muista yhtään mitään siitä. Galleriassa sitten juttelin ja klikkailin satunnaista. Katsoin myös televisiosta Shark Tankkia ja Eläinkunnan hurjimmat sekä sen jälkeen tulevan elokuvan Tripla-Alice. Elokuvan jälkeen loput Kingistä syöden samalla tonnikalapastaa. No se Kingi tulee vielä nyt kun klo on 18:38 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä minä katsoin Red Dead Redemptionia sen verran kuin pystyin, sillä vieläkään koko peliä ei ole nähtävillä. Katsoin YouTubesta myös sellaisia erilaisia Top10 –juttuja. Muun muassa 10 oudointa työpaikkaa, josta maksetaan hyvin. Seksilelujen testaaja esimerkiksi, siitä saa 39 000 dollaria vuodessa. Toisin sanoen minulle siis maksettaisiin 39 tonnia, jos vaikka harrastaisin seksiä kuminuken kanssa. Luokitellaankohan kuminuken kanssa rakastelu masturboinniksi vai onko se jotain muuta? Se on kuitenkin vain esine. Siitä tulikin mieleen se kysymys jota vuosia ihmetellyt. Miksi se on ok, että nainen käyttää vibraattoria, mutta jos mies käyttää nukkea, niin häntä pidetään säälittävänä? No minulla ei ole mitään puhallettavia nukkeja ainakaan täällä.
Klo 20:42 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu ja laitan tämän nyt tänne. Poissa ollessani lähinnä join Tasista ja katsoin Ghostbusters 2 samalla tehden sivistyssanatestiä. Suomi on niin vaikea kieli, vaikka omistankin sivistyssanakirjan. Helposta tuli 9/10, helpohkosta tuli 4/10, keskivaikeasta tuli 6/10, vaikeahkosta tuli 3/10 ja vaikeasta tuli 2/10. Minun oli pakko tehdä jotain, että saisin edes jonkin sortin otsikon tähän merkintään. Ei oikein viitsi laittaa vaan vuoden päivämäärää.
Ei tässä muuta kai.

Hyvää illanjatkoa!

Word takaisinLauantai 16.07.2016 22:04

Sain takaisin Wordin, koska minä vaihdoin konetta. Sain takaisin vanhan koneen, jonka näyttö on ihan helvetin iso. Oikein tuntui silmissä, mutta ehkä kun yhtäkkiä sellaisesta pienestä koneesta tällaiseen jättiläiseen.
Tänään heräsin kahden aikoihin. Väsytti edelleen. Nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja menin nettiin, niin ja vaihdoin konetta.
Katsoin ja katson edelleen Shark Tankia, eli amerikan versiota Leijonan luolasta.
Koska voin nyt Wordin ansiosta kirjoittaa ja tallentaa välillä, sitten vaan kopioida koko homma tänne, niin teen nyt sitten niin. Klo on nyt 15:41 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt on se myöhemmin. Tässä välissä oli hieman pelottava tilanne. Netti totaalisesti lopetti toiminnan ja minulle tuli jotenkin semmoinen hirvittävä tunne, että en saisi laitettua tätä merkintää tänne. No ei siinä muuta kuin uudelleen käynnistys.
Sen lisäksi olen Tasiksen juomisen lisäksi kuunnellut musiikkia satunnaisilla artisteilla tai bändeillä. Minulla on satunnainen soittoluettelo, eli tulee mitä tulee. Lisäksi ollut samalla täällä galleriassa. Nyt on klo 16:50 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu. Tuossa välissä olin Tasiksen juomisen lisäksi myös syönyt tonnikalapastaa ja katsonut noin pari tuntia Degrassia. Kävin myös katsomassa mitä OkCupidiin kuuluu. Yksi uusi ihminen pitää minusta, nyt siis neljä yhteensä. Joo olen todella ihana mies, yeah right. Olen minä oikeasti ihan mukava kun minut oppii tuntemaan. Urheilua katsellessa minä en ole mukava välttämättä. Minulle on sanottu, että otan Formulat liian vakavasti. No eihän Formula 1:n lopputulokset vaikuta elämääni millään tapaa sinäänsä, koska en lyö vetoa, mutta urheilu on vakava asia.
Joka tapauksessa OkCupidissa uusi tyttö profiilissani, joka ei koskaan juo alkoholia, polta tupakkaa, käytä huumeita ja on vegetaristi. Mitäs luulet olenko kiinnostunut tuollaisesta tai hän minusta? Enpä usko. Minulla oli se ns. unelmanaiseni siellä Dallasissa, joku Tara taisi olla. Miksi kaikki parhaat naiset asuvat muualla. Marianna asuu Porissa ja ne muutkin ties missä jatkaneet elämäänsä, kun join ne pois elämästäni. Sitten täällä pääkaupunkiseudulla minua pidetään ihan ikäloppuna kun olen jo 30-vuotias. No baareissa laulan itselleni usein jonkun naisen ja saan kohta vihaisen aviomiehen kimppuun veitsen kanssa tai vaihtoehtoisesti se Eeva-lutka, jonka kanssa olin tekemisissä kun olin 18 tai 19. Oli minulla tyttöystävä 10 kuukautta, mutta se oli vähän mitä oli. Okei minä nyt tässä höpötän kun tässä Wordissa olen.
Klo on nyt 20:22 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt on klo sellaiset tasan 22 ja laitan tämän tänne jo nyt, vaikka noin pari tuntia onkin vuorokaudesta jäljellä. Ensinnäkin tietotekniikka on ihan perseestä aina välillä ja toiseksi en usko, että näinä kahtena tuntina mitään erityistä tulee tapahtumaan. Jos kuitenkin tulee tapahtumaan, niin kerron siitä mahdollisesti seuraavassa.

Hyvää illanjatkoa!

Tiistai 12.7.2016Tiistai 12.07.2016 23:24

Tänään nukuin erittäin pitkään. Siihen puoli viiteen illalla. Nousin ylös ja aloitin Tasista juomaan. Katsoin Pulmusia, Panttilainaamoa, Degrassia ja Red Dead Redemptionia. Söin myös lihapiirakkaa ja silleen.
En oikein tiedä miksi kirjoitan tätä tänne edes. Jotenkin oli sellainen tunne, että pitää kirjoittaa.

Hyvää illanjatkoa!