IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Älypään visojaPerjantai 12.08.2016 23:12

Heräsin tänään siinä noin 16:20 aikoihin suunnilleen. Olin nähnyt kamalaa painajaista. Siinä Alkon myyjät eivät suostuneet enää sen kyseisen oston jälkeen enää koskaan suostuneet myymään minulle ja he jopa pystyttivät julisteet kuvastani ja sanottiin siinä jotain, että älä myy tälle miehelle. Kamala uni.
Heräämisen jälkeen menin koneelle ja join samalla Tasista. Kävin tekemässä erilaisia tietovisoja Älypään –nettisivustolla. Katsoin aluksi miten tyhmä olen ja menin kysymyksiä, joita esitetään junioreille. Olin taitavan luokkaa, siitäkin huolimatta että älykkyysosamääräni on vaatimattomat 75 ja sillä luvulla olen luokassa ”lievästi typerät”. Julkkisvisassa olin ”eilispäivän tähti”, eli ei mennyt se kovin hyvin. Klassikkovisassa olen kuulemma sivistynyt. Minäkö muka sivistynyt? En ainakaan käyttäydy niin oikeassa elämässä, mutta nuo ovat tietokilpailukysymyksiä. Televisio kilpailussa pääsin peräti kysymykseen 14 asti. Minähän olen jo aiemminkin sanonut, että minä katson aivan liikaa televisiota. Minä katson nytkin televisiota, Panttilainaamoa, ja aiemmin tänään Seinfeldia kaksi jaksoa ja yhdet Pulmuset. Tein minä myös metsävisan ja en tiennyt yhtään mitään. Olinkin vaan joku metsänpeikko. No olen kyllä joskus sen näköinenkin. Maantietovisassa olin ihan kadoksissa. Suomivisassa sain arvosanan ”koululainen”. Koulussahan minä ne parhaimmat vuoteni vietin. Silloin minulla oli paljon kavereita, kaikki pitivät minusta. Toki minua lyötiin sählymailalla päähän, mutta se on ymmärrettävää, koska urheilussa tunteet kuumenevat aina. Ammattikoulussa minä sain täydet pisteet liikunnasta, mutta näytin varmaan helvetin hyvältä muihin verrattuna ja varmaan myös asennekin ratkaisee. Asenteella tarkoitan sitä, että eläydyin jokaiseen matsiin niin vakavasti. Urheilu on vakava asia.
Nyt on klo 20:34 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä minä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin elokuvan Roskisprinssi ja minä myös tein pari lisää testiä. Elokuvavisassa olin leffafriikki ja sarjakuvavisassa pellefantti. Mitä helvettiä se oli tarkoittavinaan? Mikä on pellefantti?
Ei tässä nyt muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Peli nimeltä LuciusKeskiviikko 10.08.2016 22:46

Heräsin tänään vasta suunnilleen klo 17:40 aikoihin. Tulipahan nukuttua. Lähdin sitten Alkoon Tasista ostamaan repullisen ja takaisin kotiin.
Aloin kotona sitten Tasista juomaann ja katsoin pelin Lucius. Minä pidin siitä pelistä. Siinä riivattu lapsi murhaa ihmisiä. Joku sanoi, että se on vähän samankaltainen kuin elokuva Omen. En tiedä, kun en kyseistä elokuvaa ole nähnyt.
Kyllä minä olen myös syönyt kolme leipää ja paistettuja kananmunia niiden päällä.
Ei minulla muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jimmy Wales 50 vuottaSunnuntai 07.08.2016 22:56

Tänään Wikipedian perustaja Jimmy Wales täytti 50 vuotta. Onneksi olkoon ja kiitos Wikipediasta.
Joka tapauksessa heräsin jotain 16:20 suunnilleen. Olisin halunnut nukkua kauemmin, koska näin mielenkiintoista unta, jossa ratkoin hotellin mysteeriä. Näyttelin kerrankin hyvistä unissani. Olen useasti ollut lähinnä psykopaattinen sarjamurhaaja, raiskaaja tai pedofiili. Joskus olen nuo kaikki samassa unessa. Joka tapauksessa herättyäni nousin ylös ja aloin juomaan Tasista. Katselin televisiosta jonkun ulkomaalaisen maan Talenttia ja sitten Kingia, samalla kun olin täällä galleriassa. Koska ajattelin tämän koneen olevan jo päivitysvalmis saamaan uuden Adoben, niin latasin sen ja päätin pitkästä aikaan käydä MyBrutessa uutena hahmona. Minun alter egoni, Jalmari Walkerina. Minä en ole muualla kuin Koulukavereissa oikealla nimelläni. Olen romantikko86, Lonkeroparoni ja sitten tuo Jalmari Walker. Facebookissa en ole koskaan ollut, vaikka miten ollaan haluttu minun liittyvän. Usein minua ollaan yritetty käännyttää sinne, mutten koskaan liity sinne. Se saattaisi olla hieman tekopyhää, jos kaikkien vuosien kieltäytymisten jälkeen liittyisin sinne.
Minä olen ollut tänään jatkuvasti täällä galleriassa, koska koko ajan minulle jollain on jotain asiaa. Outoakin asiaa, sillä yksi mies on kysynyt voisinko mennä treffeille hänen äitinsä kanssa ja minne hänet veisin ja minkälaisia vaatteita haluaisin hänellä olevan päällä. Keskustelu muuttui vähän liian oudoksi. Kerran baarissa yksi nainen sanoi hänellä olevan minun oman ikäinen tytär. En muista miten vanha silloin olin.
Nyt on klo 20:27 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja juomisen lisäksi OkCupidissa kävin tuossa välissä tekemässä testin, millainen rikollinen olisin. Olen kuulemma Bestiary ” You have the instincst and power of an animal; no, you are far more powerful than an animal. You represent an animal, a tiger or maybe even a bear? You love to fight and express yourself physically. You like it a bit too much, as extreme vandalism is your prime.” Minä myönnän, että minulla on aggressiota elimistössä, muttei läheskään niin paljon kuin viime vuosikymmenellä. Se purkautuu lähinnä ulos vain urheilukilpailua katsellessa, silloin minä en ole mukava.
Nyt on klo 21:51 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen Tasiksen juomisen lisäksi vain lähinnä musiikkia kuunnellut. Ei tässä nyt sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Suomen karttaa katsellenTorstai 04.08.2016 22:06

Tänään heräsin kolmen maissa, noin klo 15 ja sitten ylös ja Tasista ryyppäämään. En muista mitään viime illasta, tai yöstä oikeastaan. Oli minulla Degrassia koneella jakson kesken jäänyt ja minä jatkoinkin sen katselemista. Minä myös musiikkia kuunnellut Shark Tankin alkamiseebn saakka, joka alkoi jotain 16:50 muistaakseni. Sitten lisää musiikkia ja myöhemmin Seinfeldin, joka nytkin telkkarista tulee. Niin ja söin minä toki kolme nakkiakin perunasalaatin kanssa. Ehkä syön myöhemmin pizzaa ruoaksi. Minua tänäänkin väsyttää, vaikka heräsinkin päivällä kolmelta.
Nyt on klo 18:17 ja myöhemmin jatkuu.

Tasiksen juonnin lisäksi katsoin Pulmuset ja siinä Bud sanoi asian, jota minulle ollaan sanottu, mutta olen silti aina eri mieltä. Bud mainitsi isälleen Alielle että serkku on sukua. Minä olen sitä mieltä, että serkku ei ole mitään sukua. Minulla on serkkuja ja en pidä heitä sukulaisina. Itse asiassa minusta kaksi heistä ovat seksikkäitä. Herkullisen näköisiä. Jos he tietäisivät mitä ajattelen heistä, he pitäisivät minua varmaan totaalisena perverssinä.
Minä myös tutkistelin Suomen karttaa, jonka löysin. Katselin hieman missä minun naiseni asuivat Helsingin lisäksi. Sitä sanottiin jossain junamainoksessa, että Ouluun menee viisi ja risat tuntia. Minä istuin viisi tuntia junassa 2003 kun menin Kuopioon useaankin kertaan. Näyttää siltä, että Kuopion on melkein puolet kauempana kuin Oulu. Porin minä kutakuinkin tiesin, sillä siellähän se minun Mariannani asuu. Minä muistan vieläkin ulkoa hänen puhelinnumeronsa ja aina silloin tällöin katson asuuko hän vielä samassa oisoitteessa. Tekeeköhän se minusta psykopaatin? No etsin sitten Mäntsälää, jota en ollenkaan löydä, missä se on? Sen pitäisi olla jossain lähellä Helsinkiä. Tampereen tiedän, mutten koskaan ihastustani sille tytölle kertonut. Hän on tai ainakin silloin oli ihana kovistyttö, kuten myös Emilia. Minä pidän kovistytöistä. Harmi ettei kumpikaan koskaan ollut minun. Samassa koulussa olinn Emilian kanssa. Oli helvetin noloa kun yritin häntä iskeä, sama juttu Pinjan kanssa. Joka tapauksessa karttaan palatakseen Ylitornio on niin saatanan korkealla Suomen kartalla. Ei ihme, että Anniina sanoi, että hän muuten huolisi minut, että asia olisi mahdoton, koska asutaan eri puolella Suomea. No olihan täällä Helsingissäkin, varsinkin silloin aikoinaan kun 2004 minulla oli melkein joka ikinen viikonloppu eri nainen. Noora oli ihana, mutta ei tullut mitään. Niin ja se Riihimäeltä oli kyllä sellainen joka ei kyllä todellakaan.
No ei kai kartasta sen enempää. Nyt on klo 19:39 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja löysiin viimein Mäntsälän kartasta ja muitakin kaupunkeja. Tadsiksen juomisen lisäksi olen ollut galleriassa täällä. Musiikkia kuunnellut myös. Sopivasti kuuluu juuri Eppujen Murheellisten laulujen maa. ”Työttömyys, viina, kirves ja perhe, lumihanki, poliisi ja viimeinen erhe”. Juuri niin se on. Olen työtön alkoholisti joka varsinkin urheilun jälkeen voisikin ottaa kirveen, mutta omaa perhettä minä silti suojelen viimeiseen veripisaraani. En tajua miten lumihanki liittyy mihinkään, mutta poliisitkib ovat minut talteen ottaneet, koska onhan sitä tehty kaikenlaista elämässä. Onhann minua hulluksiksin täällä galleriaassa haukuttu. Sitten tuo viimeinen erhe, se tapahtui ajat sitten. Terapia ehkä voisi parantaa mminut, mutta silti kavereiltta voisi ehkä saada ase, jolla voisi tappaa itseni.
Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Väsymystä ja silleenKeskiviikko 03.08.2016 21:47

Heräsin joskus 12 ja jotain väsyneenä. Menin sitten tänne galleriaan ja join Tasista ja musiikkia kuuntelin myös. Väsymys painoi liikaa ja siinä 14 maissa menin nukkumaan parin tunnin päästä takaisin. Jatkoin Tasiksen juomista ja katsoin Degrassia, Shark Tankia, Seinfeldia ja Pulmusia.
Se on kyllä kamalaa herätä liian väsyneenä. Onneksi kävin ostamassa repullisen Tasista maanantaina. Silloin ei onneksi ollut lauantai, koska heräsin iltakuudelta ja Alkot menevät silloin klo 18 kiinnii ja en ole varma saisiko edes tavallisissa ruokakaupoissa alkoholia klo 18 jälkeen. Ainakaan klo 21 jälkeen ei saa laillisesti muualta kuin baarista. Se olisi sitten ollut baarireissun paikka. Minulla on valitettavasti viime vuosina ollut ystäväpulaa, mutta olen minä ennenkin mmennyt yksin baariin. Olen minä aina jonkun laulamalla saanut seuraa.
Joka tapauksessa minä noiden ohjelmien lisäksi söin pizzaan ja katsoin lisää Life is strangea. En minä sitä putkeen katso, kun se kestää noin 10-11 tuntia. Tällä hetkellä katson James Bondia, Kuoleman katse. Roger Mooren viimeisin Bondi, jossa hän oli joko 57- tai 58-vuotias. Roger Moore täyttää lokakuussa jo 89 vuotta.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Liikaa pelejäTiistai 02.08.2016 23:18

Heräsin tänään joskus puoli viisi tai jotain sinne päin. Aloin juomaan Tasista samalla pelaten Gems of Journey –peliä puhelimella melkein akun loppumiseen asti. Minullahan on kaksi puhelinta, toisella puhun ja tekstaan ja tuolla toisella pelaan peliä. Tuo peli on kyllä hyvinkin koukuttava. Katsoin myöhemmin Seinfeldin ja Pulmuset. Sen jälkeen katsoin taas kun muut pelaavat, Pillage the Village ja Mad Father. Jälkimmäinen oli vähän nääh, ihan kuin olisi tehty 1990-luvun alussa. Mad Father –nimestä tuli mieleen Psycho Dad. ”Who´s that riding in the sun? Who´s the man with the itchy gun? Well, who´s the man who kills for fun? Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad. A little touched or so we´re told, killed his wife cause she had a cold. Might as well, she was getting old. He´s quick with a gun, and his job ain´t done. Killed his wife by 21. Shot her cause she weighed a ton”. Itsekin olen vihainen, varsinkin Formula 1 –viikonloppuisin. Mielestäni sitä ei lasketa, koska urheilussa aina tunteet kuumenee jokaisella. Se on helpompaa ihmisillä, jotka eivät seuraa urheilua. Minä olen myös musiikkia kuunnellut tänään.
Joka tapauksessa nyt on klo 20:09 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä ryyppäämisen lisäksi katsoin Simpsonit, söin munavoita leivän päällä, pelasin lisää Gems Journey –peliä ja katsoin netistä kun Jack pelasi Life Is Strange –peliä. Ei kai siinä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Hyvä ystäväPerjantai 29.07.2016 22:47

Hei vaan. Olen heräillä jo nyt kellon ollessa 12:27 ja heräsinkin ennen yhtätoista totaalisessa humalatilassa. Ei aavistustakaan kauan nukuin, kurkkukipu piti minua hereillä. Se laulaja Robin sanoi haastattelussa, että, en nyt sanatarkalleen muista, hän herää viikonloppunakin kahdeksalta sillä päivä on pilalla jos nukkuu jonnekin yhteentoista. No herra Robin, minun päiväni on tosiaan jo pilalla. Aloin sitten juoda Tasista ja menin tänne galleriaan. Voi vittu oikeesti mitä taas puhuttu ja mihin aikaan täällä. Vähintään puoli neljään aamulla, eli nukuin varmaan jotain viisi tai kuusi tuntia. Ei hyvä. Puheistani päätellen ehkä minä tosiaan olenkin vain se 39% hyvä ihminen. Ehkä yritän löytää netistä jonkin sortin hyvä ystävä –testin, sillä se minä ainakin olen. Minä olen nyt kyllä niin soosissa, että ei todellakaan myytäisi viinaa Alkossa, vaikka olisin näyttelijätaidoiltani joku uusi Al Pacino. Joskus kun pitää näytellä selvää, mutta en nyt pystyisi. Onneksi minulla on täällä viinaa, eli ei tarvitse lähteä minnekään.
Nyt on klo 12:51 ja jatkuu myöhemmin.

Minä otin sen hyvän ystävän –testin ja tulos oli näin: ” Otat ystäväsi huomioon, mutta et kuitenkaan ole epätoivoinen ripustautuja. Sinulla on terve näkemys ystävyydestä. Hyväksyt ystäväsi sellaisina kuin he ovat, ja odotat heiltä samaa itsesi suhteen. Olet valmis tekemään palveluksia, etkä toisaalta epäröi pyytää samaa muilta. Pidät kuitenkin vaakakupit tässäkin asiassa tasapainossa.” Otin tuon testin Internetin naistenlehdestä. Anna.fi oli. Kuitenkin olen ystävänä hyvä, kuten sanoin eilen. Muuta tässä välissä ei ole kuin Tasista juonut ja musiikkia kuunnellut. Galleriassa olen ja kurkku on parantunut, voin laulaa taas.
Nyt on klo 14:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu. Olin tuossa välissä nukkumassa kun väsymystä oli liikaa. Heräsin sopivasti hieman ennen Pulmusia ja katsoin myös lisäksi Seinfeldin. Olin myös täällä galleriassa sekä musiikkia kuuntelen. Minä myös söin pari leipää.
Nyt on klo 19:18 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu ja viinan juonnin lisäksi tehnyt lisää testejä todistaakseni kaikille miten hyvä ystävä olen. Yksi testi sanoi näin: ” Olet hyvä ystävä. Olet aina valmis auttamaan ystäviäsi ja kuuntelemaan kaikkia. Kun joku ystävistäsi mokaa jotakin, ymmärrät ja annat hänelle nopeasti anteeksi.” ja toinen sanoi näin: ” Kannustat kaveriasi iloisella mielellä, tuet häntä vaikeissakin paikoissa ja uhraudut joskus hänen vuokseen, sillä hän tekee saman sinulle. Annat kaverisi olla sellainen ihminen kuin hän on ja haluaa olla. Et välitä pinnallisista asioista, sillä mitä ne merkitsevät ystävyydessä? Kerrot mielipiteistäsi viisaasti ja ansaitset sillä arvostusta kaikkien keskuudessa. Myönnät omat virheesi ja osaat sekä antaa, että pyytää anteeksi. Loistavaa, jatka samaan malliin!”
Katsoin ja katson edelleen Identtiset kaksoset –elokuvaa, koska onhan siinä Iso-Arska. Muuta nyt ei heti tule mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Hyvä vai paha ihminen?Torstai 28.07.2016 22:30

Heräsin tänään melkein tasan klo 15 ja aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin Bully –peliä, jota jacksepticeye pelasi. Jos ei voi itse pelata, niin toiseksi paras vaihtoehto on katsoa kun joku toinen pelaa. Minä myös tein hyvä ihminen –testin. Olen vain 39% hyvä ihminen. Come on, ainakin ystävänä olen hyvä. Aina tarjosin ja tarjoan jatkossakin juotavaa kun saan vieraita. Jos haluat lainata 100 euroa, en edes kysy mihin. Kerran annoin 100 euroa ilmaiseksi ihan hyvää hyvyyttäni kun kaverilla oli vähän rahahuolia. Kerran kuittasin 150 euron lainan, sillä, että kaveri antaisi Batman Begins –elokuvan minulle. Maksoin 150 euroa elokuvasta periaatteessa. Niin ja kapakassa tarjoan juotavaa, jos kaverilla ei ole tarpeeksi rahaa. Eli kyllä minä itseäni ainakin hyvänä kaverina pidän.
Musiikkia olen myös kuunnellut. Nyt on klo 17:25 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu kellon ollessa 20:14 ja tuossa välissä olen Tasiksen juomisen lisäksi katsonut Pulmuset, Seinfeldin, jälleen Pulmuset, Degrassia ja kuunnellut musiikkia. Niin ja myös olen galleriassa ja söin minä lihapiirakkaakin. Myöhemmin jatkuu.

Jooh ja tässä välissä vain Tasista ja musiikkia, mutta silti taas silti sellainen tunne, että jotakin jäi mainitsematta. No jokatapauksessa tässä tämä.

Hyvää illanjatkoa!

Testimaan testejä tuli tehtyäKeskiviikko 27.07.2016 22:51

Heräsin tänään vasta suunnilleen puoli viideltä päivällä/illalla. Lähdin sitten Alkoon ostamaan Tasista repun täyteen ja vielä R-kioskille ostamaan yhden energiajuoman kuivuneelle suulleni. Olin hieman sekavana reissun aikana, vaikka nukuinkin ties miten monta tuntia. Kotiin tultuani katsoin How I met your mother ja Seinfeldin sekä Pulmuset. Olin sitten netissä galleriassa ja tein Testimaan testejä. Henkinen ikäni on 24, joka on suuri ero OkCupidin tulokseeni joka oli aikoinaan 34 vuotta. Vaihtoehdot olivatkin ihan tyhmiä, OkCupidissa oli sentään todella monta eri kysymystä. En minä edes tiedä mikä on Tinder. Sitten kyylätestissä olen 9% kyylä. Meillä jokaisessa naapuristossa asuu oma kyylä. Minäkin aikoinaan lapsena kiikareillani tarkkailin ihmisiä. Minulla on ne kiikarit vieläkin. Ne on hienot kiikarit, paljonkohan saisin niistä rahaa? Satanen riittäisi minulle. Friikkitesti näytti, että olen 35% friikki ja lopuksi psykopaattitesti näytti 48% psykopaatti.
Nyt on klo 20:09 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olin täällä ja katsoin elokuvan Zookeeper. No siinä se kuta kuinkin oli.

Hyvää illanjatkoa!

Vain viinaa ja musiikkiaTiistai 26.07.2016 22:57

Heräsin puoli neljän aikoihin ja join yhden lonkeron, jonka olin saanut tuliaiseksi eilen. Itse tuliainen olisi parempi vaikka pullo viinaa, mutta ilmainen alkoholi kelpaa aina. Sen lonkeron jälkeen aloin juomaan Tasista ja tulin koneelle YouTubeen musiikkia kuuntelemaan. Kuuntelin siis musiikkia koko ajan samalla maaten sohvalla ja juoden viinaa sekä laulaen tuttuja kappaleita silloin Mkun niitä tuli, minulla kun oli jonkun tyypin soittoluettolo ja sieltä tuli ties miten monen eri laulajan biisejä. Minä siis siinä ryyppäsin Tasista ja kuuntelin musiikkia. Masentavat biisit saivat minut miettivän omaa masentavaa elämääni. Onko elämäni elämisen arvoista? Minulla on kasapäin Mirtazapinia täällä. Askissa on 98 ja itse vedin aikoinaan muistaakseni vain yhden, mutta minulla on vain 23 jäljellä. Olenkohan antanut niitä muille sitten. Se lääke määrätteen minulle joko unilääkkeeksi tai mielialalääkkeeksi. Siinä lukee uni/mielialalääke. Ehkäpä jos vetäisin loput 23, niin mielialani kohenisi. Minähän vedin teininä masennuslääkkeitä. Ei se ole varmaan sama asia, mutta hulluhan se on, joka itsensä haluaa tappaa. Olen yrittänyt ja epäonnistunut. Muistan kun yritin hypätä kaverini parvekkeelta alas, mutta minut revittiin pois. Minulla oli aikoinaan kaveripiirissani mies joka omisti oikean aseen, olisi pitänyt ostaa tai vaikka lainata yhden luodin verran. Liian myöhäistä se nyt on kun kyseinen mies on kuollut. Huumeet vei 22-vuotiaana.
Tästä tuli nyt hieman masentava merkintä, mutta siis tosiaan tekemiseni on ryyppääminen ja musiikin kuuntelu ja masentuminen. Söin minä myös leipiä.

Hyvää illanjatkoa!