IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Silmät väsyneetPerjantai 30.09.2016 19:37

Heräsin tuossa puoli kolmen aikaan, itse asiassa heräsin jo aiemmin, mutta tuo oli aika milloin nousin ylös. Ei mitään muistikuvaa viime yöstä. En muista milloin menin nukkumaan, mutta minulla oli, ja on vieläkin, todella väsyneet silmät. Itse en ole väsynyt niinkään, mutta silmäni ovat. Joka tapauksessa aloin sitten Tasista juomaan ja menin tänne koneelle ja kuuntelin musiikkia ja olin sähköpostissa ja galleriassa. Sain sopivasti posti, että ”Apua alkoholismiin”. Sopivasti juuri minulle tuli. No minä kyllä siihen tarvitsenkin apua, sillä olen jo aikoja sitten myöntänyt itselleni olevani alkoholisti. Viinaan minä varmaan joskus sitten kuolenkin. Tai viinan aiheuttaviin sairauksiin, seitsemän eri syöpää tai maksakirroosi ja onhan noita. Viina tai itsemurha on todennäköisin kuolinsyyni. En ole kovin onnellinen ihminen. Olen minä myös vuosien saatossa suututtanut useita ihmisiä, mutta en kuitenkaan usko heidän murhaavan minua. En ole 14 vuoden linnareissun arvoinen kenellekään varmaan. No tässä maassa ei ehkä saa edes niin pitkää tuomiota ja ensikertalainen pääsee puolella. Itse asiassa minut on yritetty tappaa puukolla, muttei onnistettu. Mustasukkainen aviomies oli. Lääkkeet eivät tappaneet minua myöskään, eivätkä itsemurhayritykseni. Nuorempana myös imppasin sytkäristä ja äitini kynsilakasta. Olen hengaillut narkkareiden ja murhaajienkin kanssa. Lääkäri aikoinaan sanoi, että jos jatkan samaa elämäntyyliä, niin en välttämättä elä kolmikymppiseksi. No uhmasin lääkäreitä ja kuolematestejä ja elän vieläkin. Ihmisille jotka haluavat minut hengiltä, niin I´m still alive, bitches. Tuoreimman kuolintestin mukaan kuolen 35-vuotiaana syöpään. 35 onkin itse asiassa sinäänsä suhteensa realistinen ikä, koska aloitin niin aikaisin juomaan kunnolla. Kun mietin nyt elättyä elämääni, niin mikä vittu minua oikeen vaivaa? Ehkä olisi pitänyt ostaa se ase kaveriltani silloin kun minulla oli mahdollisuus ja päättää päiväni.
Tulipahan kirjoiteltua. Nyt on klo 16:23 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkan nyt kun ion kello jotain kuusi ja jotain ja minä olen niin out maailmasta etten näe näppäimistämiö ja minä suoraan sanoen en illään helevetiän tavalla voisi voitttaa vastustajaani jos olisi nyt tappelun aika. Kaaduisin varmaan heti kun yrittäisin potkua päähän. Kässivoimissa ei koskaan ole ongelia, mutta tämä ei ole kädenvääntäöä. Onneksi minun ei ollut tänään pakko aostasa viinasa. Huommenna täyttyy.

Kello jotain 18 nyt

Musiikkia kuunnelle, vodkaa juonnut ja Salkkaria nyt. Paska sarja, mutta minkäs teet. Ei tänään Miittistä ja nyt päivis minulta aiemmin kuin normaalisti.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 14Torstai 29.09.2016 23:08

Heräsin siinä puoli neljän aikoihin ja kävin suihkussa pitkästä aikaa. Sieltä tultuani, aloin ryyppäämään Tasista ja katsoin Cheaters ja Pulmuset. Minä sitten aloitin taas tämänpäiväisen Miittis-maratonin. Kuukausi kerralla luen aina. Kuukausi ei välttämättä kuulosta paljolta, mutta ne ovat niin pitkiä, että minulla kestää kuukauden lukeminen noin kolme tuntia. Minä myös katsoin Salatut Elämät ja Pitäisikö olla huolissaan? –ohjelmat. Ei kai tässä muuta ihmeempiä. Tylsä blogi, mutta ainakin lyhyt sellainen.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 13Keskiviikko 28.09.2016 22:44

Heräsin tänään siinä klo 15 ja aloitin juomaan Tasista ja menin sitten nettiin galleriaan ja katsoin ensiksi Brahimin blogin, joka sisälsi Nicky Romeron musiikkia 56 minuuttia. Ajattelin, että kun nyt aloitettiin, niin kuunnellaan nyt sitten loppuun asti ja samalla pelasin pelasin Pelikoneen pelejä Summer Jewels, Slap The Nerd, Chromatica ja Curl Adventure. Chromatica on hyvä peli, mutta tietokone vittuili ja se meni tilttiin taso seitsemässä. Musiikkiblogin loppuessa, aloitin Miittiksen blogien lukemisen Pulmusten alkamiseen asti, joita nyt katson kellon ollessa nyt 17:33 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu kellon ollessa 20:21 ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin samalla Shark Tankin ja luin Miittiksen blogeja Salkkareihin asti. Luin minä myös Salkkareiden aikana, sillä en välitä paskan vertaa Salkkareista, mutta kun aloitin jo silloin 1999, niin pakko kai se on katsoa kun se tulee. Minä myös Salkkareiden jälkeen aloin musiikkia kuuntelemaan. Lokakuu 2015 ei vaikuta niin vittumaiselta lukea, kuin syyskuu 2015. Minä myös opin tänään, että koirat nukkuvat 95% ajasta, jolloin heidän omistajansa ei ole paikalla. Jatkuu myöhemmin.

Minä onnistuin lukemaan Miittiksen viime vuoden lokakuun loppuun samalla juoden Tasista. Katsoin myös Sukulan suojatit. Sen jälkeen söin hodarin ja katsoin Degrassia.
Ei kai siinä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 12Tiistai 27.09.2016 23:06

Tänään heräsin klo 14:42 ja lähdin kohti Kontulaa bussilla. Bussissa oli huvittaa kun joku kundi yritti iskeä yhtä nuorta naista. Joskus on hauska seurata kun iskemisyritys menee pieleen. Kontulassa kävin Alkossa Tasista ostamassa ja kävin myös apteekissakin. S-Marketissa piti myös käydä, mutta unohdin. Bussi tuli juuri sopivasti ja sitten kotiin Tasista ryyppäämään. Pelasin myös Slottista sekä Texas Holdemia. Ihan ilmaisia huvikseen pelattavia pelejä, joissa ei oikea raha liiku. Pulmuset katsoin myös ja söin pizzaa, joka minulle tänne tuotiin. Katsoin Salatut Elämät, jonka jälkeen aloin lukemaan Miittiksen blogeja. En ole ehtinyt lukemaan viime vuoden syyskuuta, koska en usko ehtiväni ennen kuin vuorokausi loppuu. Minä luen kuitenkin ennen kuin menen nukkumaan.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 11Sunnuntai 25.09.2016 22:48

Tänään heräsin hieman ennen klo 15 ja aloitin Tasiksen juomisen. Juomisen lisäksi menin koneelle katsomaan Degrassi Next Class:n toista tuotantokautta. Niiden jaksojen jälkeen galleriaan ja katsoin myös Haluatko miljonääriksi –ohjelmaa. Tiesin Uzbekistanin olevan Kazakstanin rajavaltio ja sen Super Bowl –kysymyksen. Kuutinkin tiesin myös sekä tietysti Romea ja Julian Verona kaupungin. Steve Jobsin tiesin vain kun vaihtoehdot tulivat. Sitten Miittiksen blogeja lukemaan. Kutakuinkin kuukauden kerralla luen, eilen oli välipäivä lukemisessa, mutta ne merkinnät ovat vain niin helvetin pitkiä. Kyllä sen päivän kestäisi helposti, mutta kun koko helvetin kuukausi kerralla. No siinähän tuli vuoden 2015 elokuu luettua. Minulla on myös ollut ikävä Svetlanaa, kun hän poistui täältä. Ei meillä virallisesti seurusteltu eikä mitään, mutta hän on varmaankin viimeisin naisen joka piti minua hyvännäköisenä. Myöskään ikäeromme ei ollut ongelma, jos minä vaan en joisi ja asuisimme samassa maassa. Hän on kuusi vuotta minua vanhempi. Tässä iässä ei kuusi vuotta ole yhtään mitään. Dannylla on 50 vuotta nuorempi tyttöystävä. En tiedä onko enää, mutta joskus ainakin oli. Danny on 74-vuotias.
Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 10Perjantai 23.09.2016 22:14

Heräsin tänään siinä puoli neljän aikoihin päivällä ja aloin sitten Tasista juomaan sekä tulin koneella. Maksoin törkeän suuren puhelinlaskun 28,16 euroa. En minä edes soita melkein koskaan kenellekään, vaikka ilmeisesti palvelunumeroihin menikin rahaa. En minä minnekään seksilinjoille soittele. Se on seksilinjoissa se tietty vähimmäismäärä mikä menee automaattisesti, muistaakseni aikoinaan seitsemän minuuttia. Voin muistaa väärin, en mene takuuseen tuosta ajasta. Minä joka tapauksessa tulisin aivan hyvin toimeen ilman puhelinta. Olisi helpompaa jos maksaisin vaan minkä verran käyttää. Joka tapauksessa kävin myös huuto.netissä katselemassa tuotteita. Kyllähän minä mieluummin ostan elokuvan tuolta parilla eurolla kuin pitkä matka Itikseen ja sieltä kaupasta 15 eurolla. Pitää joululahjaksi keksiä joku tuote joka mahtuu tuosta postiluukusta. No onhan tässä vielä noin kolme kuukautta aikaa. Tänne galleriaan sitten tulin, samalla kun nyt katselen South Parkia. Nyt on klo 16:48 ja jatkuu myöhemmin.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi luin Miittiksen blogeja paljon, katsoin myös Shark Tankin, Panttilainaamon, Salatut Elämät, Bugging outin sekä Enbuske, Veitola & Salmisen. Viimeisimmän lähinnä vain koska siellä oli vieraana Jari Aarnio. Söin minä myös leipiä.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 9Keskiviikko 21.09.2016 22:39

En enää muista milloin heräsin. Se oli jotain 15 ja risat. Nousin sitten ylös ja aloin juomaan Tasista. Katsoin sitten Degrassia siihen saakka kun Pulmuset alkoi. Niiden jälkeen Shark Tankin ja katselin sitten huuto.netistä myynnissä olevia tuotteita. En minä mitään ostoja tai huutoja tehnyt siellä, mutta jos sieltä vaikka joskus jotain tulisi vastaan. Aloin sitten lukemaan Miittiksen blogeja ja samalla oli Seitsemän Uutiset televisiosta päällä, koska halusin tietää jos vaikka olisi tapahtunut jotain mikä vaikuttaisi minun talouteeni. Tässä tulee samalla Salatut Elämät nytten kellon ollessa 19:40 ja myöhemmin jatkuu.

Minä olen Tasista tuossa välissä juonut ja myös Brahimin blogiin menin, jonne hän hän oli laittanut puolitoistatuntia kestävän ranskalaisen elokuvan. En osaa yhtään Ranskaa. Minun kieleni joita puhun ja ymmärrän sujuvasti, ovat Suomi ja Englanti. Muihin kieliin tarvitsen tekstityksen. Mainitsinkin siitä Brahimille. Minä myös jatkoin Miittiksen blogien lukemista. Niin ja jos joku miettii, niin minä en ole todellakaan ole kiinnostunut hänestä sillä tavalla. Minä pidän ns. ”pahoista tytöistä”. Muun muassa Netta ja Emilia ovat sellaisia. Söpöt nimet ja söpöt naiset sekä sopivan aggressiivisia (ainakin aikoinaan). Mitä teet jos sinua lyödään? Lyöt tietysti heti takaisin ilman mitään harkintaa. Ainoastaan nössö menee vinkumaan poliisille. Ihmisen pitää osata pitää itse puolensa. Mies, nainen, lapsi tai vanhus. Ei poikkeusta minun maailmassani. Kaikesta sanomisistani huolimatta uskon silti reiluun matsiin, mies miestä vastaan tai vaihtoehtoisesti nainen naista vastaan.
Ei kai tässä muuta. Voisi tässä mennä syömään.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 8Tiistai 20.09.2016 22:46

Heräsin jotain puoli neljän aikoihin päivällä ja lähdin Alkoon ostamaan Tasista. Minä sitten kotiin tullessani aloin juomaan Tasista ja netissä menin katsomaan huuto.netin sivuilla myymisiä. Joku yrittää myydä kahden euron kolikon 100 eurolla, vain koska kolikon kääntöpuolella on jotain erikoista. Minä katsoin myös Pulmusia, jonka jälkeen galleriaan ja huomasin yhden julkisista kavereistani ottaneen minusta eron, Sweetmoon lähti koko galleriasta. Harmi, minä pidin hänestä. Minä aloin sitten lukemaan Miittiksen blogeja ja samalla musiikkia kuunnellen.
Klo on nyt 18:19 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Family Guy:n ja Salkkarit sekä luin Miittiksen blogeja. Minä myös kävin suihkussa, sillä pääni kutisi niin paljon. Omituista sillä kävin suihkussa edellisen kerran lauantaina. Niin ja, Aor, minulla ei tule koskaan tule otsikoksi Miittiksen blogeja lukien osa 1000, sillä luen yhden kuukauden kerralla yleensä, vähintään. Olen nyt viime vuoden kesäkuuteen päässyt.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Miittiksen blogeja lukien osa 7Perjantai 16.09.2016 21:02

Heräsin tänään puolin neljän aikoihin päivällä. Aloin juomaan Tasista ja menin nettiin kuuntelemaan musiikkia ja tulin myös tänne galleriaan. Aloin lukemaan Miittiksen blogeja siitä mihin viimeksi jäin. Yhdessä vaiheessa kun puhui painostaan, niin minäkin ajattelin mennä punnitsemaan itseni. Minä olen nyt 80,5 kiloa painava. Vaatteetkin painavat, että sanotaan nyt vaikka tasan 80 kiloa. Olen minä painavampikin ollut aikoinaan. Katsokaa vaikka tämä kuva: romantikko86 :D Katsokaa miten Viivi käyttää mahaani kuin tyynyä. Tuo on kyllä pakko olla hieman vääristävä kuva, koska en minä ainakaan muista koskaan olleeni yli 86 kiloa painava ja tuo näyttää joltain sataselta. No joka tapauksessa minä olen niitä blogeja lukenut ja jatkan niiden lukemista nyt kellon ollessa nyt 17:51 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen ja Miittiksen blogien lukemisen lisäksi olen katsonut Panttilainaamon ja Salatut Elämät sekä syönyt kanaa ja nuudelia, sekä kuunnellut musiikkia. Laitan tämän tänne nyt hieman aikaisemmin, koska alan katsomaan puolen tunnin päästä alkavaa elokuvaa Nuija ja tosinuija kaks.

Hyvää illanjatkoa!

4:50 from PaddingtonKeskiviikko 14.09.2016 22:47

Heräsin tänään hieman yli neljä ja aloitin Tasiksen juomisen ja tulin galleriaan hetkkoneellani olevaa 4:50 from Paddinton.Peli oli uskomattoman tylsä, sillä jokainen taso oli aivan samanlainen. Piti etsiä kaikenlaisia tavaroita monen tavaran joukosta. Tuntikausia samaa koko peli. Kaikki pelin tasot tuollaisia. Sitten minä myös katsoin Btman v Superman. Tylsä kun mikä. Batmanina Ben Affleck. Surkea Batman, mutta silti parempi kuin George Clooney, joka näytteli Batmania Batman & Robinissä. Söin minä myös valmispizzaa, joka oli liian kuivaa.

Hyvää illanjatkoa!