IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

EtusivupolitiikkaaKeskiviikko 23.11.2016 22:23

Heräsin tänään kahden aikoihin. Olin nähnyt unta jossa olin vielä koulussa liikuntatunnilla. Liikunnanopettajani, joka myös oikeassa elämässäni oli liikunnanopettajani, vei oppilaansa turnajaisiin. Yksi yhtä vastaan tapellaan, se voittaa kumpi jää henkiin. Minä halusin heti tappelemaan ja sain lumileopardiksi kutsutun vääpelin vastustajaksi. En valitettavasti ehtinyt nähdä voitinko vääpelin vai en, koska heräsin kesken unen. Ei oikeassa elämässä tuollaisia liikuntatunteja, eikä noin hulluja liikunnanopettajia, ole olemassa. Toisessa myös hieman väkivaltaisessa unessani minun entinen luokkalaiseni yritti pelotella minua isolla veitsellä ja näytteli muutenkin kauhean kovaa kundia. Veitsen kanssa heiluminen edessäni ei pelottanut minua oikeassa elämässä, joten miksi se pelottaisi unessa? Näin myös jonkun kolmannenkin unen, mutten muista siitä mitään.
Joka tapauksessa herättyäni lähdin sitten Alkoon ostamaan Tasiksia ja minulla oli hieman väsymystä kehossa, joten piti pysyä mahdollisimman coolina. Väsynyttä ja humalaista on joskus vaikea erottaa toisistaan. Kun tulin kotiin, niin aloitin Tasiksen juomisen samalla kun kuuntelin musiikkia ja pelasin farmipeliä. Myöhemmin tulin galleriaan ja katsoin sitten Pulmuset.
Nyt on klo 17:36 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja olen tuossa välissä Tasista juonut ja syönyt paistettuja kananmunia leipien päällä sekä katsonut Salatut Elämät ja kuunnellut tuskallisen pitkän videoblogin Brahimilta. Hirveää musiikkia, joka jatkui samana melkein kaksi ja puoli tuntia. Minä samalla siinä pelasin sitten farmipeliä ja piti vain odottaa musiikin loppumista.
No puhutaanpas nyt sitten tämän gallerian etusivusta ja miten se on muuttunut niistä vuosista kun minä liityin tänne. Minun aikoihini ei pystytty tilaamaan blogeja, yhteisöjä eikä kyselyitä etusivulle. Profiilikuvan pystyi ainoastaan tilaamaan ja se oli siis se mikä on silloin oletuskuvana, eikä siis mikä tahansa kuva kuvakansiosta. Minun aikoinani myös oli jatkuvasti jonoa siellä ja galleria sai hyvät rahat, mutta nykyään siellä on yksi ja sama tyyppi aamusta iltaan ja illasta aamuun ties miten kauan putkeen.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

KyselypolitiikkaaSunnuntai 20.11.2016 22:49

Tänään heräsin noin kolmen aikoihin ja aloin juomaan kupin teetä ja sen jälkeen Tasista samalla kun aloin pelaamaan Good Game Big Farmia. Kuuntelin samalla myös musiikkia ja tulin myös tänne galleriaan. Haluatko miljonääriksi –ohjelma tuli ja minä tiesin tällä kertaa kaksi kysymystä ja arvauksella oikein meni myös kaksi oikein. Minä katsoin myös Roban. Kun tässä nyt on sanottu viime aikoina omat mielipiteeni gallerian ominaisuuksista ja otsikkoa en muutenkaan keksisi, niin kerron sitten hieman kyselyn historiaa. Alun perin se meni niin, että kaikki lähetettiin ylläpidolle ja sitten ylläpito laittoi jotain viisi tai jotain kappaletta etusivulla. Ei voitu siis itse laittaa profiiliin tai etusivulle. Se oli kuitenkin ajat sitten ja se on hyvä se, ehkä galleria sitten lopulta tajusi saavansa rahaa kun ihmiset ostavat sitä etusivulle, jos ostavat. Minä olen ostanut jokaisen tekemäni kyselyn etusivulle. Allergiakyselyn laitoin jatkuvasti ja sanoin laittavani sen siihen asti, että olen saanut 10 000 vastaajaa ja siten ansainnut Arvuuttajan. Se oli huvittaa kun joku oli sanonut, että ”sulle”, eli siis minulle on allerginen. Se kyllä hieman hymyilyttää minua, koska se oli niin hyvin sanottu. Se ärsytti monia kun se oli etusivulla jatkuvasti, mutta vitut siitä, minä halusin kaikki kyselynatsat.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

YksityiskeskustelupolitiikkaaPerjantai 18.11.2016 22:07

Heräsin tänään puoli kolmen aikoihin ja yhden teen join ja samalla myös aloitin Tasiksen juomisen. Tulin tänne galleriaan ja katsoin Pitääkö olla huolissaan? ja Seinfeldin. Minä vahingossa aloin pelaamaan jotain farmipeliä, jossa minä olen farmari. Oikeassa elämässä minä en todellakaan kotiutuisi maalaiselämään. Minä olen kaupunkimies itse, enkä heinähattu joka pitää suussaan heinää olkihattu päässä. Minä en osaa edes ratsastaa hevosella, mutta kai sitä oppisi. En minä varmaan ihan heti tulisi kylän cowboyksi, mutta eihän tässä enää villissä lännessä eletä. Eniten minua vituttaisi se, että koko kylässä olisi vain yksi tai kaksi Alkoa. Helsingissä on ihan helvetin monta Alkoa. Noista hevosista vielä myös sen verran, että kun olin maalla luokkaretkellä vuonna 2002 muistaakseni, niin hevosta harjatessani se hevonen mulkoili minua vihaisesti aina ja minun oli myös vaikea päästä sen selkään. Hevonen on jalo eläin, useimmin jalompi kuin omistajansa. Joka tapauksessa maalaiselämä ja minä emme tule juttuun. Se on parempi, että pysyn täällä Helsingissä.
Minä myös mietin tuota tämän gallerian keskustelutoimintoa, joka tänne tuli joitakin vuosia sitten. En muista mikä vuosi, mutta monta vuotta oman rekisteröitymiseni jälkeen. Minä en kovin paljon pidä siitä toiminnosta, sillä se on hieman loukkaavaa joskus. Ihmiset jotka puhuvat minulle ainoastaan tuolla, eivätkä koskaan profiilissa, on sellainen tunne heidän häveten minua. Minulle on nimittäin sanottu yksityiskeskusteluni poissa ollessa profiiliini yksityiskommentille jotain, että pitäisi nyt juuri puhua minulle, mutta kun minun keskustelu on poissa käytöstä. Niinpä niin, elikkä selvästikin häpeää puhua minua. Olen minä monen kanssa puhunut yksityiskeskustelussa, mutta silti myös tavallisessa keskustelussa. Tänäänkin Brahimin kanssa puhuin siellä. Minun kannalta olisi ehkä parempi ottaa se pois käytöstä ja puhua kuin normaalit ihmiset toistemme profiileihin.
Minä kuuntelin myös musiikkia sekä katsoin telkkarista Goldbergsereita.
Nyt on klo 18:59 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Salatut Elämät ja Uuno Turhapuro armeijan leivissä –elokuvan. Olen myös syönyt hampurilaisen ja pelannut farmipeliä. Tuo on loppujen lopuksi ihan hyvä peli, vaikka kaupunkilainen olenkin. Minä pelaan sitä nytkin samalla kun olen galleriassa ja kuuntelen musiikkia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

VieraslistapolitiikkaaKeskiviikko 16.11.2016 21:55

Heräsin tänään vasta siinä noin 16 aikoihin ja lähdin sitten Kontulan Alkoon ostamaan Tasiksia. Kävin myös kioskilla ostamassa yhden pienen Fantan janooni. Siinä tietysti jonossa mummeli kukkarostaan maksoi mahdollisimman pienillä kolikoilla ja sehän minua hermostutti. Melkein bussistakin myöhästyin ja yhden huikan sain Fantastani ennen kuin heitin sen pois maahan. Kotiin tulin sopivasti Pulmusiin samalla kun join Tasista. Katsoin myös yhden 70´s show:n ja Shark Tankin.
Nyt on klo 19:12 ja myöhemmin jatkuu.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Salatut Elämät ja kaksi jaksoa Simpsoneita. Olen myös syönyt paistettuja kananmunia leipien päällä sekä ollut täällä galleriassa musiikkia samalla kuunnellen. Minä eilen puhuin kävijälaskurista, joten miksei nyt siis vieraslistasta. Tosiaan vieraslistassa näkyy ne ihmiset jotka ovat käyneet kuvissa, blogissa tai kyselyssä. Siitähän se nimi vieraslista tulee. On kuitenkin ihmisiä, jotka eivät näy muiden vieraslistassa. Asetuksista saa pois päältä, mutta sitten ei myöskään näe kuka on käynyt omalla sivulla. Muistaakseni se oli kokonaan maksullinen aikoinaan ja nykyään maksaa ainoastaan laajennettu vieraslista. Minun vieraslistassani näkyy aina samat tyypit, mutta on toki muutamia ihmisiä joita en todellakaan halua sinne. En mielelläni sellaisia naisia blogivieraslistaan, joista olen kirjoittanut. Se olisi niin noloa ja nöyryyttävää minun kannaltani. En myöskään välttämättä ylläpidon tyyppejä, sillä olen tehnyt elämäni aikana sellaisia asioita, jotka olisi ollut hyvä jättää tekemättä tai ainakin pitää omana tietonaan. Ainakin minä olen aikuinen, joten he eivät voi alkoholin takia merkintää poistaa. Minähän sain aikoinaan viikon jäähyn täältä, mutta se onkin ihan eri juttu se.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

KävijälaskuripolitiikkaaTiistai 15.11.2016 23:02

Heräsin tänään siinä suunnilleen 14 ja olin väsynyt ehkä hieman osittain vielä humalassa. Olin Alkoon päin menossa, mutta ajattelin kuitenkin tänään täällä olevat viinat riittävän täksi päiväksi. Huomenna menen sitten sinne. Minä join teetä ja kuuntelin musiikkia sekä tulin tänne galleriaan samalla kun Tasista join. Minä puhuin Grazyman89:n kanssa täällä ja siitä tuli mieleen tuo kävijälaskurini, joka on nousussa ollut pitkän aikaa. Minä ihmettelin aikoinaan kun vierailuja on tullut viime viikkoinatullut paljon enemmän kuin ennen, sen ollen minulla joku sata viikossa suunnilleen ja nykyään yli sata päivässä. Se voi johtua siitä, että kun Grazyman89 on paljon suositumpi kuin minä ja sitten muut katsovat keskustelujamme. Kävijälaskuri ja vieraslistahan ovat täysin eri asia, koska kävijälaskuri lisääntyy vaikka olisi yksi ja sama ihminen, joka katsoo eri kuvia tai merkintöjä tai muuta vastaavaa. En sitten tiedä olisiko se parempi kuin ennen vanhaan, jolloin sama tyyppi vain yhden päivän aikana. Tuossa joku päivä kun katsoin päiväkirjoissani olevaa kävijälaskuria, niin jotain 300 tai jotain kertaa katsottu. Lukijoita minulla silti vain jotain kuusi tai seitsemän. No, mutta kävinhän minäkin lukemassa yhdessä päivässä lukemassa kuukauden sen Miittiksenkin blogista. Pitää myös muistaa, että suosittu on eri asia kuin pidetty. Vaikka minulla onkin 340 julkista kaveria, niin en puhu suurimman osan kanssa. Siitä minulle on muuten mieleen, että ketkähän ovat ne 22 seuraajaa niiden 340 lisäksi. Minulle on sanottu, että seuraajat ovat sellaisia jotka eivät kuulu julkisiin kavereihin. On minulla ainakin aavistus joistakin. Tosiaan siis se mitä aiemmin tuossa sanoin, eli pitäminen ja suosio on eri asia. Minultakin häviävät oudosti kaverit oikeassa live-elämässäni vuosien varrella enemmän ja enemmän. Koulussa melkein kaikki pitivät minusta ja nyt minut halutaan hengiltä suunnilleen. Yritetty minua on puukottaa, mutta I´m still alive bitch. Onhan tässä koettu vaikka mitä seikkailuja kun ulos lähtee baariin, jonkun bileisiin, muuten vaan ulkona hengailemassa jonkun/joidenkin kanssa tai muuta sellaista vastaavaa.
Joka tapauksessa minä katsoin myös Salatut Elämät, Simpsoneita sekän Akun ja 7 ihmettä. Söin myös paistettuja kananmunia leipien päällä.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjani 11 vuottaLauantai 12.11.2016 22:44

Tänään tuli täyteen tasan 11 vuotta siitä kun kirjoitin ensimmäisen päiväkirjani. Siihen aikaan se oli nimellä päiväkirja, nykyään tämä on nimellä blogi. Sama asiahan se on, mutta kunhan mainitsin. Siihen aikaan piti kirjoittaa tekstiviestillä ja gallerian ylläpito tarkisti onko sisältö tarpeeksi asiallista. Tekstiviestin takia ensimmäiseni taitaa olla myös lyhyin: romantikko86 ja silleen. Yhteensä olen kirjoittanut näitä 1270 kappaletta tämä mukaan lukien. Seitsemänä vuotena vähintään 100 merkintää. Vuodesta on jäljellä vielä 49 päivää, joten tänä vuonna voin päästä sataan asti myös. Eniten kirjoitin 2008 (236) ja vähiten 2014 (7). Niitä kaikkiahan ei kaikille näy, koska osa vain julkisille kavereille.
Joka tapauksessa minä heräsin tänään melkein minuutilleen klo 13 ja aloin juomaan Tasista ja menin arvostelemaan ihmisten ulkonäköä PhotoFeeleriin, jonka jälkeen tänne galleriaan. En muista kaikkea kirjoittamaani eilisestä ja kommentteja lukiessani, no ne oli nyt vähän mitä oli. Yhden illan ihastus taisi olla, mutta minä ihastunkin helposti ja usein. Minä olen tässä samalla myös musiikkia kuunnellut. En muista milloin menin viime yönä nukkumaan, mutta en ainakaan ole nyt niin väsynyt kuin eilen.
Nyt on klo 14:45 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin pari tuntia Family Guy:ta ja söin tonnikalapastaa. PhotoFeeler vittuilee minulle ja ei anna minun arvostella muita ihmisiä. Musiikkia olen myös kuunnellut ja ollut täällä galleriassa. Täällä galleriassa on tylsää kun kukaan ei puhu minulle ja sen jälkeen kun lopetin ne Miittiksen blogien lukemiset, niin se on ollut jotenkin outoa minulle, mutta en kuun loputtua aio lukea marraskuuta. En ainakaan toistaiseksi. Minun pitäisi ehkä ottaa joku seuraava, jonka elämää alan seurata. Joku hieman mielenkiintoisempi ja sellainen jonka elämänarvot ovat ainakin suurin piirtein samankaltaisempia kuin minun.
Nyt on klo 18:28 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Possen, Pelimiehen ja Degrassia sekä myös söin paistettuja kananmunia leipien päällä. Täällä galleriassa myös ollut musiikkia samalla kuunnellen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Tunnustusten luolaPerjantai 11.11.2016 20:17

Heräsin tänään jo kahdentoista aikoihin väsyneenä. Se on todella vittumaista kun väsyttää, muttei saa unta. No ainakaan minun ei tarvitse lähteä minnekään tänään. Join yhden teen ja sitten aloin juomaan Tasista samalla kun kävin PhotoFeelerissa arvostelemassa muiden ihmisten kuvia ja minä voisin jossain vaiheessa laittaa taas uuden kuvan muiden arvosteltavaksi. Minä voisin myös laittaa uuden kuvan galleriaankin, koska siitä edellisestä on jo aikaa. Minä galleriaan tulin hetkeksi samalla kun kuuntelin musiikkia. Yritin saada kahden aikoihin uudelleen unta, mutta eihän siitä mitään tullut. Minä ajattelin koko ajan soiko puhelin kohta ja nousin takaisin ylös syömään kanamunavoileivän ja sen jälkeen takaisin koneelle ja Tasista juomaan, samalla musiikkia kuunnellen mahdollisimman kovaa. Vaihdoin gallerian oletuskuvakseni mahdollisimman masentavaksi. Silloin kun olen väsynyt, olen yleensä masentuneempi. Minä ajattelin käydä pitkästä aikaa Tunnustusten luolassa lukemassa mitä tunnustettavaa ihmisillä on. Yksi mies tunnusti menettäneensä poikuutensa tädilleen 16-vuotiaana ja seksisuhteen jatkuneen siitä lähtien 17 vuotta, vaikka molemmat elävät parisuhteessa. Se on insestiä, mutta minä muistan aikoinaan kun Suomi24 –keskustelupalstalla joku teini myönsi runkkaavansa oman äitinsä käytettyihin alushousuihin tai vaihtoehtoisesti haistelevansa niitä samalla runkaten. Se on vielä pervompaa kuin tädin nussiminen mielestäni. Minä en pystynyt lukemaan kommentteja kirjautumatta sisään, mutten tiennyt miten rekisteröityä tunnustusten luolaan, joten laitoin oman tunnustuksen. Mietin pitkään mitä tunnustaisin. Sanoin, että olen salannut alkoholismini joiltakin ihmisiltä tai jotain muuta vastaavaa, en tarkalleen muista. Olen minä isältäni salannut, helppoa kun en ole nähnyt vuoden 2009 kesän jälkeen ja sitä ennen vain jotain kerran vuodessa, salannut myös Työkkäriltä ja kaikilta työnantajiltani vuosien varrella. Työkaverini kyllä hieman aavistelivat vanhan viinan hajusta ja käsien tärinästä sekä siitä, että olen ohimennen kuullut kun minusta on puhuttu selkäni takana. Niin kyllä varmaan vähän kattoi kun samana päivänä ravaa kymmenettä kertaa vettä juomaan. Vaikka mitä väliä sillä on mitä vapaa-ajalla tekee niin kauan kuin pystyy työt hoitamaan.
No joka tapauksessa klo nyt 15:08 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen galleriassa ollut musiikkia samalla kuunnellen ja kuvia katsellen. Minä tuossa kun katsoin mirpsu:n kuvaa ja hänen kuvakkeen kuvia, niin mietin sitä vaan, että miten tuollainen söpö nainen voi olla tuollainen badass. Juuri sopiva minulle siis, koska minä pidän kovista tytöistä. Ulkonäkö ei aina kerro kaikkea ja kaunis nainenhan hän on, mutta en minä mitenkään ihastunut ole häneen..kai? Syy siihen minkä takia naisen on hyvä olla badass on varmaan se, että minä olen badass ja meillä on yhteistä enemmän siksi. En minä tahallani paha ole, mutta no minkäs sille mahtaa. On olemassa sanonta, että naiset rakastuvat renttuihin, mutta minä itse taidan olla aivan liian suuri renttu. Minulla on silti monta hyvää syytä miksi minä olisin hyvä poikaystävä. Ensinnäkin minä lyön kovaa ja nopeasti vastustajan, eli mahdollisen ahdistelijan, nenän hajalle nyrkille. Toiseksi minä minä potkaisen kylkiluut hajalle, kolmanneksi kampatessani minä potkin vastustajaa jatkuvasti tämän ollessa maassa ja neljänneksi ei koskaan tarvitse olla täällä ilman alkoholia. Minähän olen loistava poikaystävä.
Nyt on klo 18:07 ja myöhemmin jatkuu.


Minä tuossa välissä Tasiksen juonnin lisäksi katselin sen mirpsun kuvia rakastuneella ilmeellä kuvakkeessa, jossa hän oli toki eri niimimerkillä, mutta vain ainoastaan katsoin. Minä olen tosiaan ihastunut häneen, mutta se on vaan ihan pieni ihastus vain. Älä silti kerro siitä hänelle, koska se olisi minun kannaltani hieman noloa. Ihastuksia nyt tulee ja menee ja minä ihastun usein ja helposti.
Minä söin myös tonnikaslapastaa ja laitan tämän nyt hieman aiemmin kuin yleensä, koska minulla on sellainen tunne notta unohtuisi tai välissä sammuisin tai muuta vastaavaa.

Hyvää illanjatkoa!

Sally Field 70 vuottaSunnuntai 06.11.2016 22:05

Minä heräsin tänään siinä kolmen aikoihin ja aloin Tasista juomaan samalla kun katsoin elokuvan Superkoira (Underdog). Join minä myös teetä, jota minä olin ilmaiseksi saanut. Täällä galleriassakin olen ollut ja minä myös mietin milloin ovat ne USA:n presidentinvaalit, koska tänään tuli täyteen tasan 20 vuotta siitä kun Bill Clinton valittiin toiselle presidenttikaudelleen. Hänen vaimonsa varmaan voittaa, mutta jotkut äänestävät Donald Trumpia. Minulle se on ihan sama kumpi voittaa.
Nyt on klo 17:16 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin musiikkia ja keskustelin täällä galleriassa Brahimin kanssa politiikasta. Ei mikään minun lempipuheenaiheeni, mutta sodasta muun muassa ja niihin johtavista syistä. Puhuin ikään kuin tietäisinkin siitä jotain, vaikka en tiedä. Kaikki alkoi siitä kun kysyin milloin on Yhdysvaltojen presidentinvaalit. Hän tiesi, muttei jostain syystä kertonut minulle. Joka tapauksessa miljonääriohjelma alkaa kohta ja myöhemmin jatkan kirjoittamista nyt kellon ollessa 18:49.

Minä tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Haluatko Miljonääriksi? –ohjelman, josta tiesin tällä kertaa kaksi kysymystä ja niiden lisäksi neljä arvauksella. Katsoin myös Degrassia ja Roban. Söin myös oopperavoileipiä. Minä en oikein keksinyt mitään otsikkoa tähän, joten laitoin tänään 70 vuotta täyttävän Sally Fieldin. Minä lähden nyt Bullya pelaamaan.

Hyvää illanjatkoa!

Pyhäinpäivä 2016Lauantai 05.11.2016 22:13

Heräsin tänään siinä puoli kolmen maissa. Olin nähnyt outoa unta, jossa olin matkustanut junalla neljään eri kaupunkiin, sillä olin saanut liput ilmaiseksi. Menin Poriin, Kuopioon, Nokialle ja Turun Lievestuoreelle. Unessani Turku ja Lievestuore olivat sama asia. Poriin menin Mariannaa stalkkaamaan ja Kuopioon ex-tyttöystäväni luo. Minkä helvetin takia menisin exäni luo? Nokialle menin hellhound666:ta moikkaamaan ja Turkuun muuten vaan maisemia katsomaan.
Heräämisen jälkeen aloin juomaan Tasista ja menin tänne galleriaan samalla kun katsoin pari tuntia Family Guy:ta.
Klo on nyt 17:21 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Degrassia, Possen, Pelimiehen ja nyt sieltä tulee joku elokuva, jossa on Steve McQueen. Minä olin myös leipiä syönyt ja galleriassa ollut musiikkia samalla kuunnellen.

Hyvää illanjatkoa!
Heräsin siinä kolmen aikoihin. Näin kamalaa painajaista, jossa minä olin joutunut töihin Siwaan. Minä olen itse asiassa ollut töissä Siwassa vuonna 2001 kahden viikon ajan. Koulussa oli työharjoittelujakso ja en saanut penniäkään rahaa. Ruokapalkalla olin siellä silloin.
Joka tapauksessa minä sitten nousin ylös ja aloin juomaan Tasista katsoen samalla elokuvan Kukkia & Sidontaa. Sen jälkeen tulin tänne galleriaan ja PhotoFeeleriin laitoin mahdollisimman masentavan kuvan itsestäni. Eli siis tämän kuvan romantikko86 viiden vuoden takaa. Laitoin sen aikoinaan galleriaan web-kameran kautta, koska oli niin masentavaa ja olenkin käyttänyt tuota oletuskuvana usein masentavana aikana. Minä katsoin, ja katson nytkin, Goldbergereitä. Söin minä myös leipää ja munavoita.
Klo on nyt 18:42 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen katsonut Panttilainaamon, Salatut Elämät, Simpsoneita ja Enbuske, Veitola & Salmisen. Minulle oli tuosta masentavasta kuvasta tulleesta kuvasta kommentteja tullut, että näytän surulliselta ja minun pitäisi hymyillä enemmän. Se oli pointti, mutta eiväthän he sitä välttämättä tiedä. Minä en kyllä todellakaan kuvassa näytä kuvassa miltään juhlien ilopilleriltä, vaan ennemminkin tunnelman masentajalta. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!