IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Tämän vuoden 11. merkintäTiistai 31.01.2017 22:57

Heräsin tänään siinä hieman yli kahden aikoihin ja lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan. Ostin myös hydrocortisonia apteekista, koska minulla on ihottumaan ja raavin täällä mahaani kuin apina. Kotiin tultuani aloin sitten juomaan Tasista samalla kun kuuntelin musiikkia ja pelasin farmipeliä. Myöhemmin katsoin Degrassia, Pulmuset, Seinfeldin, Leijonan luola Kanadan, Salatut Elämät, Mertaranta ja legendat sekä nyt elokuvaa Kunnian miehiä.
Minä myös olen ollut täällä galleriassa, pelannut pelejä Escape Inc, Plantera, Texas Holdem (en oikeasta rahasta), Drunk Klunk, ja Go Go Plant. Söin myös oopperavoileipiä.
Tämä on tämän vuoden 11. merkintä ja vuodesta on huomenna jäljellä 11 kuukautta ja koska minä haluan tänäkin vuonna ainakin 100 merkintää, niin 89 merkintää vielä ja aikaa 11 kuukautta jäljellä. Eli yhdessä kuukaudessa yhdeksän ja muissa kuukausissa kahdeksan, niin 100 on kuitattu.

Hyvää illanjatkoa!

Kaikkihan me vanhennutaanPerjantai 27.01.2017 22:59

Heräsin tänään noin hieman ennen neljää päivällä ja aloin juomaan Tasista samalla kuin aloin katsomaan telkkarista Seinfeldin, kaksi jaksoa Konttoria, Bad Judgen, kaksi jaksoa Goldbergereita ja myös jakson Salattuja Elämiä. Pelasin myös farmipeliä ennen kuin tulin tänne galleriaan. Galleriassa saanut postia ylläpidolta, että olin osallistunut johonkin Jimms:n kyselyyn ja taisi olla 30. päivä kun tulee arvonta. Arvonta mihin ja mistä? Toinen asia, ja se vittumainen asia, oli se, että menetin yhden julkisen kaverini jälleen. Aluksi luulin, että se oli lumil, mutta jäljitettyäni hänet, niin oli vaan nimimerkkiä vaihtanut, ei sen kummempaa. Se joka minut hylkäsi oli MEATKNIFE. En löytänyt häntä täältä, että en voinut kysyä syytä minun jättämiseeni. Minä joka tapauksessa sitten katsoin, ja katson edelleen, klassikkoelokuvaa Yksin Kotona. Elokuvasta näkyy pääosanesittäjä nuori ja suloinen nuori Macaulay Culkin, jota vuodet eivät todellakaan ole kohdelleet hyvin. Hän näyttää nykyään tältä: https://media1.popsugar-assets.com/files/thumbor/E-kfqEGLcZIfvWn6HJ1FIIN629Y/fit-in/2048xorig/filters:format_auto-!!-:strip_icc-!!-/2015/12/17/871/n/1922283/575e8b0c_edit_img_image_39446428_1450381805/i/Macaulay-Culkin-Talks-About-Home-Alone-YouTube-Series.jpg ja hän on vain kuusi vuotta minua vanhempi. No mutta onhan se niin, että kaikkihan me vanhennutaan. Minäkin näytin 18-vuotiaana tältä: romantikko86 ja kuten useasti olen sanonutkin, niin todellakin kaipaan nuoruusvuosiani. Ammattikoulussani oli kaikki paremmin ja muutenkin kaikki kouluvuodet esimerkiksi ovat olleet ne parhaimmat kuta kuinkin. Olin koulussa vuosina 1993-2005 ja en tajuakaan miten kukaan ei voi pitää koulusta. Siellähän ne kaverit saa, sillä minulla ainakin oli paljon kavereita koulussa. Tässä iässä on vaikeampaa saada kavereita.
Ei tässä nyt tähän hätään mitään sen kummempia mieleen tule. Söin munavoileivän myös.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi Putous-kausi alkoiLauantai 21.01.2017 22:20

Heräsin joskus puoli kahden maissa suunnilleen. Aloin sitten juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä. Olin myös täällä galleriassa ja katsoin tuntikausia Family Guy:ta, vähän Degrassia ja sitten uuden Putous-kauden ensimmäisen jakson. En tiedä kuka olisi paras sketsihahmo mielestäni, mutta huonoin on mielestäni se radiomies. Minä aloin sen jälkeen katsomaan Haapasalo ja kaverit, koska siinä oli Matti Nykänen. Ei kai tässä sen kummempia. Hampurilaisen olen myös syönyt.

Hyvää illanjatkoa!

Perjantai 20.1.2017Perjantai 20.01.2017 22:16

En keksinyt parempaakaan otsikkoa. Minä joka tapauksessa heräsin tänään siinä vartin yli kahden maissa ja aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä. Niin ja minä en koskaan vastannut sen farmipelin nimeä, sille joka sanoi jostain muusta farmipelistä. Minun pelaama farmipeli on siis Goodgame Big Farm, mutta minä kutsun sitä farmipeliksi, ihan kuin kuten kutsun Tasavalta Viinaa Tasikseksi. Tasis on sellainen sanomani lempinimi sille ja joku aikoinaan myös sanoi minulle, että hänkin kutsuu sitä Tasikseksi. Minä joka tapauksessa myös katsoin telkkarista ohjelmia; kaksi jaksoa Seinfeldia ja Konttoria. Olin pitkästä aikaa myös OkCupid –sivustolla. Filipina03 pitää minusta siellä, mutta poistanut jo oman profiilinsa. Nimi kuulostaa tutulta, tosi tutulta itse asiassa. Ulkomaalaiset ihmiset pitävät minusta enemmän kuin suomalaiset yleisesti ottaen. Toki minä kävin treffeillä melkein joka viikonloppu vuosien 2003-2004 vaihteessa. Aina eri tyttö/nainen. Vanhin taisi olla Noora 84-syntynyt silloin 2004 ja nuorin taisi olla 14-vuotias 2003 tai 2004. Nykypäivänä ihmiset voisivat pitää minua epäilyttävänä jos deittailisin 14-vuotiasta, mutta ei se silloin niinkään. Silloin minä näytin naamasta paljon paremmalta kuin nyt. Vuosien mittaan jatkuva päivittäinen ryyppääminen on tehnyt minusta rappiollisen niin henkisesti kuin fyysisesti. Ei enää deittejä minulle.
Nyt on klo 17:16 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin kaksi jaksoa Goldbergireita ja myös jakson Salkkareita. Minä myös täällä galleriassa olen ollut ja musiikkia myös kuunnellut. OkCupidissa testin tehnyt, eli että voinko hengailla elämäntapojeni mukaan hänen kanssaan. Tuttavia korkeintaan, eli moikataan kun tavataan. Minä olen oikeassa elämässä tosi hyvä jätkä. Jos tulet tänne niin tarjoan aina viinaa ja tarjoan myös taksirahaa jos poistut täältä myöhään yöllä. Jos olet kaverini ja haluat lainata 100 euroa, niin saat sen ilman korkoa. Minä olen loistava niin ystävänä kuin myös poikaystävänä. Minä en kyllä välttämättä aina anna parasta ensivaikutelmaa, mutta kun minut oppii tuntemaan, niin huomaa minun olevan hieno mies.
Ei kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

1300. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 18.01.2017 23:09

Tänään heräsin siinä kahden aikoihin ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia repullisen ostamaan sekä myös kävin S-Marketissa. Kotiin tullessani aloin sitten juomaan Tasista ja katsoin Housen samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös Pulmuset, Seinfeldin, Huonosti käyttäytyvät miehet, Salatut Elämät, Simpsonit ja Rillit huurussa. Söin myös oopperavoileipiä. Pelasin myös 4 Elements –peliä, jonka jälkeen tulin tänne galleriaan. Musiikkia myös samalla kuunnellut. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Wikipedia 16 vuottaSunnuntai 15.01.2017 22:58

Tänään Wikipedia –nettisivu täyttää 16 vuotta ja sainpahan otsikon tähän. Minä joka tapauksessa tänään heräsin siinä puolen kolmen aikoihin ja aloin sitten Tasista juomaan. Menin sitten koneelle farmipeliä pelaamaan samalla myös musiikkia kuunnellen. Hieman myöhemmin tulin tänne galleriaan ja olin saanut uuden julkisen kaverin, Irpp4:n, ja nyt minulla on 340 julkista kaveria. Katsoin tabletilla, joka on edelleen lainassa, mäkihyppykisan myös. Minä en oikeastaan tarkalleen tiedä kuinka kauan se on minulla lainassa, mutta toivottavasti ainakin silloin kun tulee mäkihyppyä. Minä myös katsoin Degrassia ja söin oopperavoileipiä. Niin ja katsoin myös Yhdet häät ja kolme anoppia –elokuvan. Nyt alan katsomaan elokuvaa The Believer. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Valittuna rahapelikyselyynPerjantai 13.01.2017 22:08

Heräsin tänään puoli kolmen aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin YouTubesta videon kuuluisista ihmisistä, jotka kuolivat viime vuonna. Viime vuonna kuoli todella monta minulle tuttua julkisuuden ihmistä, kun vuonna 2015 vain muutama. Video kesti 21 minuuttia. Videon jälkeen katsoin Seinfeldit, Bad Judgen ja Goldbergit samalla kun pelasin farmipeliä. Minä myös tein minulle tulleen Rahapelikysely 2016 –kyselyn, johon olin Valittu 20 000 muun ihmisen lisäksi. Minä en todellakaan kuulu kohdeyleisöön, mutta tein silti ja voin voittaa 100 euron arvoisen lahjakortin S- tai K-ryhmän kauppoihin. 15 ihmistä saa sen voiton.
Nyt on klo 18:44 ja myöhemmin jatkuu.

Tuossa välissä minä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Panttilainaamon, Salatut Elämät ja Kultaisen Venlan. Minä olen täällä galleriassa myös ollut ja ei kai siinä sen kummempia. Söin minä tonnikalapastaakin.

Hyvää illanjatkoa!

Farmipeliä pelaillenSunnuntai 08.01.2017 23:18

Heräsin tänään siinä hieman yli kahdelta ja nousin ylös ja aloin Tasista juomaan samalla kun menin nettiin pelaamaan farmipeliä, musiikkia samalla kuunnellen. Poistuin ajoittain myös sieltä tänne galleriaan. Sain uuden julkisen kaverin, annilauraa, ja minulla on nyt taas ne 339 julkista kaveria. Se oli tullut perjantai-iltana, mutten ollut täällä eilen. Katsoin myös elokuvan Ansa vanhemmille, vaikken taida iän puolesta kuulua kohdeyleisöön. Nuori Lindsay Lohan, mutta me olemme oikeassa elämässä syntyneet samana vuonna joten ei sillä niin väliä. Tiedän, että minulla on seksuaalisesti hieman efebofilisia taipumuksia, mutta ei tässä sentään mitään pedofiilejä olla. Katsoin myös Robocop 3:n.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

SydänpolitiikkaaPerjantai 06.01.2017 22:27

Tänään heräsin siinä olisiko ollut puoli kolmen maissa ja sitten aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä, musiikkia myös samalla kuunnellen. Katsoin myös telkkarista Seinfeldia ja Konttoria. Niiden jälkeen katsoin mäkihyppykilpailun Bischofshofenista, jonka voitti Kamil Stoch.

Tämän gallerian sydäntoiminto on se, josta voisi tosiaankin käyttää sanaa politiikka. On ollut niiden tullessa sellainen ns. ”anna sydän, annan takas”. Minä olen yllättävää kyllä saanut jokaiseen kuvaani ainakin yhden sydämen joltakin. Kuvaan saamani sydämet ei niin väliä enää, koska olen saanut kuvasydännatsat. Blogisydämet sitten taas menee huonommin. Ei voi mitään. Kuviin saa sydämiä eniten nuori tyttö/nainen joka on mahdollisimman seksikkäänä kuvassa. Minä itse annan helposti sydämiä, mutta en miehillä niinkään. Miehille annan sydämiä lähinnä jos kuvassa on lisäksi nainen, kissa tai koira, hieno tausta/maisema, hieno auto, ase tai veitsi, kuva jollain tavalla hauska, joku kallis tai hieno tavara, alkoholituotteita tai muita joilla saa pään sekaisin, jos itse tyyppi on minun tuttu ja joskus annan ihan vaan säälistä. Säälillä tarkoitan esim. sitä, että kuvatekstissä pyydetään antamaan sydän. Itse en ikinä ole viitsinyt alentumaan siihen, että kerjäisin sydäntä.

Minä tulin tänne galleriaan sen mäkikisan jälkeen ja samalla kuuntelin musiikkia. Profiilissani oli puhuttu, mutta kaksi toisilleen joka ei liittynyt minuun mitenkään. Puhukoot mieluummin toistensa profiileihinsa. Brahim myös ihan pokkana tuli tervehtimään minua. Jos minusta ottaa eron joku kavereistani, niin sitä ei noin vaan tulla tervehtimään myöhemmin kuin mitään ei olisi tapahtunut. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

SeuraajapolitiikkaaTiistai 03.01.2017 23:23

Minä heräsin tänään siinä hieman ennen puoli kolmea ja lähdin Alkoon ostamaan Tasiksia ja tulin kotiin ja aloin juomaan sitä sitten samalla kun katsoin mäkikarsintaa. Sen jälkeen katsoin sitten Pulmuset, Seinfeldin, Shark Tankin, Housen, Dynamon ja elokuvan Hard Target. Minä olin samalla myös pelannut farmipeliäni.

Minun olisi pitänyt laittaa tämä viimeiseksi galleriatoiminnoksi, mutta olin kokonaan unohtanut seuraajatoiminnon jostain syystä ja tämä on siis toiseksi viimeinen. Muistui vain mieleen kun siitä tavallaan muistutettiin. Minulle on sanottu, että siihen toimintoon ei kuulu julkiset kaverit. Toisin sanoen minun 338 julkisen kaverini lisäksi minulla on myös 21 seuraajaa. Minulle sen aikoinaan katjakristiina kertoi, joten siis mukaan ei lasketa julkisia kavereita. Mietin vaan niitä omia 21 seuraajaani. Minulle tulee lähinnä mieleen ne jotka ovat vieraslistoissani usein. Se olisi minusta hyvä jos voisi näkyä myös miten paljon muilla on. Vielä enemmän tietysti haluaisin nähdä ketkä minun ovat.

Ei minulla oikeastaan ole paljon muuta sanottavaa. Söin minä oopperavoileipiä tuossa Hard Targetia katsellessa.

Hyvää illanjatkoa!