IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

La Hae Hawai‘iMaanantai 31.07.2017 22:26

Tänään on tuo päivä, joten laitan sen otsikkoon, vaikkei se liity mitenkään tämän päiväkirjan sisältöön. Minä joka tapauksessa heräsin noin kahdelta ja lähdin Alkoon Tasiksia ostamaan. Piti hieman kassalla odottamaan kun kaksi myyjää siinä puhui jotain maustetuista kaljoista. Jostain syystä minun oli pakko ottaa osaa keskusteluun. Mikä helvetti saa minut tekemään ja sanomaan tuollaista? Sain kuitenkin ostetuksi viinat ja lähdin sitten kotiin juomaan Tasista ja katsoin elokuvan Walk the line ja olin myös täällä galleriassa ja katsoin minulle linkillä lähetetyn jakson Pasilaa, sekä pelasin farmipeliä. Katsoin myös Ketonen & Myllyrinne ja myös Modernia perhettä. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Unikeonpäivä 2017Torstai 27.07.2017 23:09

Tänään on unikeonpäivä ja minä olinkin tänään, ja suurimman osan muistakin päivistä, sellainen. Minä nimittäin heräsin siinä vartin vaille kaksi. Lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan ja ehdin myös käymään kaljalla terassilla kun odotin bussia. Sitten kotiin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Housen. Sen jälkeen katsoin James Bond –elokuvan Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa. Aliarvostettu elokuva ja aliarvostettu Bond-näyttelijä. Katsoin myös Goldbergit ja Ketonen & Myllyrinne. Söin myös kanaa ja nuudelia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!
Tänään heräsin puolenpäivän aikoihin täysin kännissä, eikä ihmekään, kun katsoo miten paljon olin juonut. Minä joka tapauksessa nousin ylös ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Tulin myös tänne galleriaan ja tällä hetkellä kellon ollessa 15:44 niin Kreuzigen oli käynyt profiilissani klo 3:11, mutta silti profiili näytti hänen olleen viimeksi täällä 20 tuntia sitten. Minun laskujen mukaan olisi 17 tuntia jos kävi aamukolmelta. Kello joko sekoo, galleria joko sekoo tai minun pääni sekoo. Mikään noista kolmesta ei olisi kyllä mitään uutta, ei viimeisin varsinkaan.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi minä olin täällä galleriassa, pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia. Musiikista puheen ollen, minusta Hiski Salomaalla on kaikkien aikojen surkein lauluääni kaikista suomalaisista artisteista. Kuunnelkaa vaikka Lännen Lokari. Ei ihme, että hän oli vain yhden tai kahden hitin ihme. Minä myöhemmin katselin valokuvia naisista joista joko pidän nyt tai olen joskus pitänyt zen-musiikin soidessa taustalla. Siinä on hyvä hetki ottaa huikkaa ja muistella menneitä. Erityisesti Pinjaa, joka näyttää huomattavasti nuoremmalta kuin minun muistoissani. Tietysti aikaa on jo 12 vuotta, joten silloin minäkin olin tietysti nuorempi. Ikäeroa meillä vain vuosi. Minä söin myös karjalanpiirakkaa ja munavoita. Nyt katson elokuvaa Waterworld.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 22.7.2017Lauantai 22.07.2017 22:06

Heräsin yhden jälkeen ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Yllättävää kyllä myyjä kysyi minulta henkilöllisyystodistuksen, vaikka hän on nähnyt minut useasti ennenkin. Hän sanoikin, että no kai mä oon sut ennenkin nähnyt. Kai? Luulisi tämmöisen naaman jäävän mieleen. Se oli yllättävää kun monen monta kertaa ei mitään henkkareita kysynyt ja sitten yhtäkkiä kysyy. No ei sillä nyt niin väliä ole, kunhan ihmettelen.
Joka tapauksessa kun tulin kotiin, niin aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Myöhemmin katsoin eiliset Batmanit ja myös Housen. Tulin sitten tänne galleriaan samalla kun katsoin How I met your mother –sarjaa.
Nyt jatkuu kellon ollessa 16:52

Jatkuu nyt ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin tuntikausia Family Guy:ta ja pelasin farmipeliä sekä kuuntelin musiikkia. Menin myös Photofeeleriin pitkän tauon jälkeen. Karmani oli alhaalla, joten jouduin nostamaan sitä arvostelemalla ihmisten ulkonäköä. Bisnesulkonäköä jaksoin vain tiettyyn pisteeseen asti. En minä jaksa bisneskuvia. Näytänkö minä itse muka liikemieheltä? Jos minä olisin liikemies, niin minulla olisi jokaisessa tulevassa galleriakuvassa yli tonnin puku päällä ja konjakkilasi kädessä sekä todella suuri sikari suussa, kuubalainen tietysti. Minä olisin joka ikinen päivä herrainklubeilla ja 30 asteen helteelläkin hieno puku päällä. Rikkaus muuttaa miestä. Muistan kun minulla oli vielä jotain 12 tonnia tilillä, niin vielä silloinkin minä laitoin puvun päälle vaikka olin kotona yksin. Eihän 12 000 euroa ole mikään massiivinen summa edes, mutta se pitää aina verrata siihen mitä sitä ennen oli. Oli miten oli niin bisneksestä deittailuun. Deittailusta no mitä sanoisi? Vituiksihan tuo menee. No en jaksa enää puhua.

Hyvää illanjatkoa!
Tänään heräsin hieman ennen kahta. Olin nähnyt upean unen, jossa pääsin junamatkalle täältä Sodankylään Degrassin Ashley Kerwinin, Craig Manningin, Paige Michalchukin ja entisen luokkalaiseni Sulon kanssa. Sulo oli totaalinen tunnelman pilaaja ja päätinkin johdottaa hänet viimeiseen vaunuun ja päästin vaunun irti kesken matkan jättäen hänet keskelle ties mitä. Hehehee, heippa vaan Sulo. Minulla ja Paigella synkkasi ja minähän rakastuin heti. Niin ennalta arvattavaa, että niin kävi.

Joka tapauksessa herättyäni kävin suihkussa pitkästä aikaa ja sieltä tultuani aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Sitten katsoin ohjelmat House, Moderni perhe ja Pulmuset.
Nyt on klo 17:55 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi katsoin Goldbergit ja menin takaisin OkCupid –sivustoon pitkästä aikaa. Se oli muokannut omaa profiiliani itsestään, sillä nyt minulle kelpaa ainoastaan naiset jotka asuvat 41 kilometrin sisällä. Miksi vain 41 kilsaa? Mitä vikaa on ulkomaalla asuvissa. Minulla oli tyttöystävä Kuopiossa aikoinaan. Mitä se olisi joku 500 kilsaa täältä vai mitä? Se oli 10 ihanaa ja vähemmän ihanaa kuukautta, mutta ainakin nainen näytti miten paljon oli tavatessa minua kaivannut, jos ymmärrät mitä tarkoitan. En tajua sitä minkä takia 41 kilometriä on joku maksimiraja seurustelusuhteessa. Minun piti joka tapauksessa päivittää profiilia, sillä en ole enää ollut pitkään aikaan töissä. Silti mietin, että mitä vittua oli tuo 41 kilometrin maksimiraja. Eihän 41 kilometriä ole kuin joku puoli tuntia bussilla tai jotain. Viisi uutta ihmistä on pitänyt minusta, mutta edellinen kuvani oli vanha. Se on tämä tässä: romantikko86 ja minä en nyt jotain syystä osaa laittaa uuttaa kuvaa sinne. Viimeisin kuvani tänne galleriaanikin on yli vuoden vanha. Viisi uutta ihmistä pitää minusta, mutten tiedä ketkä. Tämä on kuin 2005 uudelleen. Kaverilleni kerrottiin, että parikin tyttöä pitäisi minusta jos en joisi niin paljon. Tietysti lupasi tytöille kaverini ettei kerro keitä ovat. Kiitos tietämättömyys vaikka ties millainen hirviö sieltäkin olisi tullut. Olisi aina silti kiva tietää, se on se ihmisen uteliaisuus. Viime aikoina, tai muutama vuosi sitten, ainoa nainen joka suostuisi oli niin helvetin ruma, että minä olisin se kauniimpi puolisko siinä suhteessa. Yleensähän sanotaan, että nainen on se kauniimpi osapuoli, mutta tuossa tapauksessa minä olisin se paremman näköinen. Oli myös toinen nainen, ei niinkään ruma, mutta sanoi olevansa lievästi kehitysvammainen joten se on siinä. Ei kai tässä muuta. Kohta menen syömään.

Hyvää illanjatkoa!

Tiistai 4.7.2017Tiistai 04.07.2017 18:42

Heräsin tänään jossain vaiheessa, ylös nousin yhden aikoihin, ja sitten aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja kuuntelin musiikkia YouTubesta. Minä en oikeastaan muista mitään viime yöstä. Muistan sanoen omia mielipiteitä chatissa yöllä flchbackina. Voi vittu. No joka tapauksessa kävin myös täällä galleriassa ja minä olen nyt täysin out maailmasta vaikka olen juonut ainoastaan puolet Tasiksesta. Tänään minulla ei taida olla kovin kummoista viinapäätä. Nyt on klo noin 17:70 tai jotain ja myöhemmin jatkuu.

Jatkuu ja Tasista juomisen lisäksin olent täällä galleriassa kävin tuolla aytsävänpäivän yhteisössä niin kommenttejä lukien niin mietin pitäisikööhän laittaa oma kommentti ja huudella ylläpidolle oma painava kommentti. Minä olen hetero ja haluan naisen. Minulle nimittäin laitettiin joku kundi viime kerran. En halua nussia ketään miestä. Minä pidän tytöistä/naisista ja varmaan tiedät millaisista jos olet lukenut päiväkirjojani useasti. Pidän pahoista tytöistä kuten Emilia ja Netta ovat. Ihanat naiset, toinen avoliitossa ja toinen äiti. Ehkä minä voisin olla cooli isäpuoli, joka ostaa pojalle tai tytölle tupakkaa tai alkoholia koska lapsi on alaikäinen. Ei se väärin ole paitsi yhteiskunnan mielestä. Vitut yhteiskunnasta. Milloin minä olen muka välittänyt yhteiskunnasta? Laitan tämän merkinnän nyt hieman aikaisemmin koskan olen aika out maailmasta.

Hyvää illanjatkoa!

LeijonaaMaanantai 03.07.2017 22:19

Heräsin siinä kahden aikoihin. Näin unta, että olin koulussa niin huono ruotsissa, että opettaja antoi säälistä minulle oikeat vastaukset jotta hänen ei tarvitsisi nähdä minua seuraavana vuonna. Minä näen usein unta joko koulusta tai töistä. Koulussa oli kivaa olla, töissä ei koskaan. Minä joka tapauksessa sitten aloin juomaan tällä kertaa Leijonaa, jota oli minulle tuotu Virosta litran pullo. Leijona maistuu paljon paremmalta kuin Tasis. Minä myös pelasin farmipeliä ja katsoin Housen, Me Fisherit, Pulmuset, Seinfeldin, Peep Show:n, Goldbergit ja 70´s show:n. Nyt on klo 19:07 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu nyt ja tuossa välissä Leijonan juomisen lisäksi tulin tänne galleriaan samalla kun kuuntelin musiikkia. Minä en viitsinyt ottaa osaa tuohon arvontaan joka minulle tuli kun kirjauduin sisään. En minä kuitenkaan mitään hyödyllistä voita ja muutenkin nääh. Minä söin myös oopperavoileipiä ja pelasin farmipeliä. Nyt kuuntelen musiikkia ja olen galleriassa. Mietin mitenköhän viime aikoina minulla olikiaan niin pitkiä taukoja täällä galleriassa. Siinä kun olin poissa parisen viikkoa, niin huhua oli kuolemastani. Sen verran voin sanoa, että jos olen puoli vuotta poissa, niin sitten olen joko kuollut tai vankilassa. Minun elämäni on nyt mitä on. Minä kuuntelen nyt Elvis Presley – Always on my mind. Laulu on koskettava ja voisin kuvitella minun laulavan sen, jonka karaokessa olen laulanutkin, sillä omalla kohdalla tuo mieleen Mariannan. Pitää sitä laulua kuunnellessa tarkkaan kuunnella niitä sanoja. Mikäli et tiedä laulua niin se on tämä tässä https://www.youtube.com/watch?v=u9sRJ-eOHnc ja minulla on myös monta muuta naista mielessä. Näin esimerkiksi vaikka Netta ja Emilia. Ihania pahistyttöjä molemmat. Minä nimittäin tykkään pahistytöistä. No vituiksihan kaikki on mennyt minulla, niin naisrintamalla kuin muutenkin yleisesti elämässä. Olen ollut masentunut ja ahdistunut ties miten monta vuotta jo. Minä pystyisin jatkamaan tätä vaikka miten pitkään, muttei sitä kuitenkaan kukaan jaksaisi lukea ja jätän tämän nyt tähän.

Hyvää illanjatkoa!

Tämän vuoden 46. merkintä päiväkirjaanKeskiviikko 28.06.2017 23:16

Minä heräsin tänään siinä noin varttia vaille kaksi ja aloin sitten juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen. Katsoin myös Peep Show:ta, Pulmuset, Seinfeldin, Housen, Panttilainaamoa ja elokuvan Being John Malkovich. Tulin sitten myös tänne galleriaan ja söin myös hampurilaisen. Ei minulla muuta tässä oikein ole. Päätin laittaa tämän tänne vain siksi, että saisin 100 merkintää tänä vuonna yhteensä ja tämä on tämän vuoden 46. merkintä.

Hyvää illanjatkoa!

Kuvakilpailua galleriassaPerjantai 09.06.2017 21:17

Heräsin tänään kahdentoista aikoihin ja lähdin sitten Alkoon Tasiksia ostamaan. Olin väsynyt, mutta oli yksi minun suosikkimyyjistäni siellä kassalla, joka ei katso niin tarkkaan olemusta. Kun pääsin kotiin aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun musiikkia kuuntelin. Tulin myös tänne galleriaan ja pitäisi saada taas kiinnostusta tänne, kun alkaa omalla tavallaan vähän kyllästyttää tämä. Elokuun 14. päivä tulee 13 vuotta galleriassa minulla. Sain tänään uuden julkisen kaverin, repsyn, ja nyt on julkisia kavereita 334 kappaletta. Täällä on menossa kuvakilpailu ikimuistoisimmasta galleriakuvasta tai muuta vastaavaa. Minä palaan niihin minun ikimuistoisimpiini sitten 14. elokuuta. Yksityisviestillä laittoi jaffa minulle siitä viestiä. Myöhemmin katsoin tunteja South Parkia ja sitten Diilin.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Pitkästä aikaa taas galleriassaLauantai 27.05.2017 23:07

Minä heräsin tänään siinä yhden aikoihin suunnilleen ja aloin juomaan sitten Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös Family Guy:ta ja luonnollisesti Monacon aika-ajot, joissa suuri urheilumiehemme, herra Kimi Räikkönen otti paalupaikan pitkästä aikaa. Luonnollisesti minä hurrasin täällä tosi paljon. Pitkästä aikaa hyvä päivä minulla. Formuloiden jälkeen pelasin lisää farmipeliä ja tuli myös pizzaa syötyä sekä palasin pitkästä aikaa tänne galleriaan. Olisikohan siitä ollut noin kolmisen viikkoa kun viimeksi kävin täällä? Minun pitkän poissaoloni syy ei ole niin mielenkiintoinen. Minä olin mieleltäni hieman pimeässä paikassa, mutten silti saanut mitään breakdownia. Luulikohan AndyMartin oikeasti, että olen kuollut? Kun ottaa huomioon elämäntapani ja muutenkin masentuneeni mielenterveyteni ja sen, että olen täällä ollut lähes päivittäin aiemmin, niin eihän se nyt mikään yllätys olisi. Niin ja tosiaan minähän olen ryypännyt melkein puolet elämästäni. En minä nyt sentään minään 15- tai 16-vuotiaana elänyt näin rankkaa elämää. Sain kokea kännisen elämäntavan vasta 17-vuotiaana. Olin minä ennen sitäkin tietysti juonut, mutta siis jos puhutaan siis niin kuin jatkuvasti juomisesta. Minä olin 19-vuotias kun lääkäri diagnisoi minut alkoholistiksi. Minun kouluterapeuttini sanoi, että minun pitäisi aloittaa jokin harrastus kun jouduin sinne. Minut nimittäin määrättiin käymään siellä kun olin koulussa kännissä pariinkin otteeseen. Laitoin aina Salmaria Pepsipulloon. Sillä tavalla se näytti, että joisin vain limua. Eniten minä ihmettelen miksi sain olla tunnilla. Ehkä helpompaa pitää asiallisesti käyttäytyvä minä luokassa kuin vihainen minä luokan ulkopuolella. Tietysti suuttuisin jos minut heitettäisiin ulos luokasta. Olisikohan ollut kolme tai neljä päivää kun heiluin siellä humalassa ennen kun jäin kiinni. Voi että millaiseen kuulusteluun jouduinkin koulun johdon kanssa. Minä olin silti onnekas, etten saanut potkuja koulusta. Oli minulla myös nuorempana semmoinen imppauskausi, mutta se kesti vain jotain parisen viikkoa, joten niin lyhyt aika ei varmaan ehdi vaikuttaa terveyteen. Mitä sitten tulee mielenterveyteen niin, no hulluhan se on joka itsensä yrittää tappaa. Olisi pitänyt ostaa se ase kun minulla oli mahdollisuus siltä tyypiltä, sillä olisin ampunut päähäni ja päässyt pois. Olenhan minä ollut psykiatrisessa sairaalassa ja kun katsoin muita potilaita, niin tuntui kuin minä olisin se kaikkein tervejärkisin potilas siellä.
Joka tapauksessa minä katsoin miljonääriohjelman ja tiesin kaksi kysymystä. Tiesin Sugar Ray Robinsonin urheilulajin ja sen, että Wayne Gretkzyn (kirjoitinkohan nimen oikein) numero oli 99. Minä tiesin arvauksella kolme. Titicaca-järven, Åren talviurheilukeskuksen sijainnin ja sen kuka Turtleseista käyttää nunchakuja.
Myöhemmin täällä galleriassa poni1994 oli parittamassa minua hänen serkulleen. Viime vuonna kysyi minulta haluanko hänen äitiään. Nyt 20-vuotias serkku. Niinhän sitä sanotaan, että mitä serkumpi sen herkumpi. Myös minulla on seksikäs serkku, jonka kanssa voisin ilman muuta rakastella. Minä en pidä serkkua sukulaisena. Tosiaan poni1994 siis yritti parittaa minua hänen 20-vuotiaan kauniin serkkunsa kanssa. Minä muuten myöhemmin syystä tai toisesta jouduin poni1994:n mustalle listalle.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!