IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Partiolaisten joulukalenteriTiistai 28.11.2017 21:39

Tänään heräsin jo yhdeksän aikoihin, mutten enää saanut sen jälkeen unta ja nousin ylös sitten suunnilleen kymmeneltä. Minä sitten aloin juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Pulmuset, Shark Tankin, Goldbergit, Family Guy:ta, Degrassia ja Panttilainaamon Britanian sekä Amerikan versiota ja Kansalainen Turhapuro.
Minun ovikelloani soitti partiolainen pikkutyttö joka myi joulukalenteria. Katsoin hieman tyttöä ja kysyin paljonko maksaa. Seitsemällä eurolla olisin saanut sen, mutta liian kallista. Olisin voinut euron tai pari ihan hyvää hyvyyttäni, mutta seitsemän on liikaa yhdestä kalenterista. Minä itse aikoinaan myin karkkeja ja Kevätpörriäisiä ovelta ovelle pentuna. Silloin 90-luvulla. En edes tiedä tehdäänkö Kevätpörriäisiä enää. En tiedä myöskään tehdäänkö Karvisia enää. Joka tapauksessa katsoin myös Salatut Elämät ja elokuvan The legends of boogeyman. Ihan paska leffa. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Rento myyjä AlkossaMaanantai 27.11.2017 23:01

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin ja lähdin sitten todella tärisevänä Alkoon. Myyjänä ei ollut onneksi se mulkku vaan yksi hieman rennompi myyjä. Hän katsoi minua enemmän huvittuneena kun otin vaihtorahat vastaan todella tärisevällä kädellä. Juuri sellainen ilme, että ”on tainnu olla jätkällä kovat bileet eilen”. Rento myyjä ja sellaisia tarvitaan enemmän. Kotona sitten aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Family Guy:ta, Panttilainaamo UK:n, Pelimiehen, Team Ahmaa ja Housen. Tulin myös tänne galleriaan. Minusta oli jeminaaaaa ottanut eron julkisista kavereista ja kun yritin vaatia selitystä miksi, niin en löytänyt häntä enää galleriasta. Nyt on klo 17:23 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Salatut Elämät, Modernit perheet ja jonkun elokuvan jossa oli pääosassa Chris Rock. Söin myös makaronilaatikkoa. Ei tässä muuta.

Väsymys palasiLauantai 25.11.2017 22:07

Tänään heräsin hieman ennen yhdeksältä ja yritin venyttää kymmeneen saakka. Minulla oli siis kaksi iltaa väsymystä, sitten yksi pirteä ja nyt taas väsymys. Vituttaahan se. Siinä kymmenen maissa minä sitten nousin ylös ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös viime viikon Possen, en nimittäin muista mitään siitä, ja formuloiden aika-ajot sekä Family Guy:n, mäkihypyn joukkuekisan ja Pasilaa. Söin myös kanaa ja nuudelia jonka jälkeen tuli Haluatko miljonääriksi?, josta tiesin tällä kertaa neljä kysymystä ja arvauksella kaksi. Tiesin mikä ei ole korttipakan maa, Bachin etunimet, Scarin olevan Leijonakuninkaassa ja Suomen kansallissoittimen. Arvauksella tiesin mikä oli Aki Palsanmäen ensimmäinen myyntiesine ja Jukolan viestin. Tulin sitten galleriaan ja ei kai tässä muuta.

hyvää illanjatkoa!

Ei enää väsynytPerjantai 24.11.2017 22:27

Tänään heräsin puoli kahdentoista aikoihin, joten nukuin univelkani pois. Oli täysin erilainen olo herätä hyvien ja pitkien yöunien jälkeen kuin edelliset viime päivät. Aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Katsoin myös Shark Tankia, Pulmusia, Housen, Family Guy:ta, mäkihypyn karsintakilpailun, Salatut Elämät ja Päätöntä menoa. Voi olla, että katsoin jotain muutakin, muttei nyt muistu ainakaan mieleen. Ei minulla nyt oikeen muuta. Söin minä kanaa tänään sekä myös nakkeja.

Hyvää illanjatkoa!

Väsynyt, aivan liian väsynytKeskiviikko 22.11.2017 22:10

Heräsin tänään jo hieman ennen yhdeksää ja vaikka yritin nukkua lisää, niin ei sitä unta vaan tullut enempää ja nousin ylös todella väsyneenä kymmenen aikoihin. Katsoin sitten Pulmuset ja Family Guy:n samalla kun yritin saada itseäni pirteämmäksi juomalla vettä ja räpyttämällä silmiä nopeasti jonkun kymmenen sekunnin ajan. Minulle oltiin nimittäin neuvottu tekemään niin. Eihän siitä mitään tullut ja lähdin 10:57 bussilla Alkoon. Toivoin koko ajan ettei se yksi mulkku ole siellä kassalla eikä onneksi ollut. Oli joku uusi nainen eikä hän katsonut minua mitenkään sellaisella ilmeellä olenko kunnossa. Väsymys ja humala näyttää joskus samalta. Tai voihan se olla, että minä itse vaan tunnen sen ja näytän muiden silmissä ihan normikuntoiselta. Sain ostettua Tasikset ja ostin myös pahanmakuisia energiajuomia kaksi, koska olivat niin halpoja. Join toisen bussipysäkillä ja hyi vittu minkä makuinen. Kotiin päästyäni aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä samalla katsoen Family Guy:ta, sekä Amerikan että Britanian version Panttilainaamosta ja kanavaa josta kuuluu pelkkää musiikkia. Sinne voi lähettää oman kappaletoivomuksensa, joka maksaa 5,09 euroa! Sikahinta yhdestä biisistä.
Nyt on klo 14:29 ja jatkuu myöhemmin.

Jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin piirakkaa, pelasin farmipeliä sekä katsoin Salkkarit ja elokuvan Slummien miljonääri. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Eilen päiväkirjani täytti 12 vuottaMaanantai 13.11.2017 21:53

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin. Minä en muista kovinkaan paljon eilisestä. Eilen tämä minun päiväkirjani täytti 12 vuotta, mutta olin niin soosissa, etten tullut tänne ainakaan muistaakseni. Muistan sen, että eläydyin ainakin formulakisaan totaalisesti kunnon huutamisella. Mutta ainahan minä eläydyn ja siksi minun pitäisi olla selostajan roolissa, vaikka selostajat eivät kylläkään saa kiroilla kuten minä. Minä joka tapauksessa sitten heräämiseni jälkeen aloin juomaan Tasista ja pelaamaan farmipeliä samalla kun katsoin Leijonan luola Kanadaa, suomalaista veriota Konttorista, Amerikan- sekä Britanian version Panttilainaamoa, Lapseni on apina, Muumilaakson tarinoita, Emmerdale, Salatut Elämät ja Heikoin lenkki. Tuli mieleen Muumien loppulaulusta sanoissa ”ei Muumitaloa lukita yöksi”, että mitäköhän vakuutusyhtiö ajattelee siitä kun ovea ei laiteta lukkoon. Itse en ainakaan myöntäisi vakuutusta heille. No ehkä lastenohjelmissa ei ajatella tuollaisia asioita. Nyt katson elokuvaa Funny People.

Hyvää illanjatkoa!

Marraskuun 11. päivä vuodelta 2017Lauantai 11.11.2017 22:31

Heräsin tänään noin puoli yhdeltätoista ja lähdin sitten Alkoon ostamaan Tasiksia. Täällä sitten aloin pelaamaan farmipeliä samalla kun aloin juomaan Tasista. Katsoin myös Seinfeldia, eiliset Batmanit ja tietysti myös aika-ajot Brasiliasta. Katsoin myös Harkimot, koska siellä oli Matti Nykänen haastattelussa. Sen jälkeen katsoin tietysti Haluatko miljonääriksi? ja tällä kertaa tiesin vain kaksi kysymystä. Tiesin Jenna Mourey:n taiteilijanimen ja Turun ruotsinkielisen nimen. Arvauksella tiesin milloin kieltolaki loppui.

Possea nyt katson ja ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Pyhäinpäivä 2017Lauantai 04.11.2017 22:27

Heräsin tänään siinä noin puoli 11 ja sitten aloin juomaan tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Pelasin myös Bongo Ballsia ja Mahjong Connectia sekä Chromaticaa. Katsoin talletuksista family Guy:ta, Pulmuset, Pitääkö olla huolissaan? ja jotain jonka olin jo unohtanut. Katsoin netistä myös kun eräs Jack pelasi Life is strange –nimistä peliä sekä myös kun pari tyyppiä pelasivat sellaisia psykologisia pelejä. Niiden videoiden jälkeen katsoin YouTubesta myös sellaisia videoita joissa on kuva joissa näkyy kaksi kuvaa ja kysytään kumman kuvassa näkee. Näin minä monessa molemmat kuvat. Katsoin myös miljonääriohjelman tietysti ja tiesin tällä kertaa kahdeksan kysymystä ja arvauksella tiesin kaksi. Tiesin karsintakysymyksen syötävistä kevyimmästä painavimpaan, Rockyn urheilulajin, Napakympin pitkäaikaisimman juontajan, Lidl:n maan, sen mikä oli Hindenburg, sen kuka rakastui itseensä, yhtyeen joka lauloi Rappiolla ja Levottomat jalat sekä Joe DiMaggion urheilulajin. Arvauksella tiesin peltojäniksen nimen ja kuka näytteli Schindlerin listassa. Tällä hetkellä katson elokuvaa Hollow Man. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

NäkötestiTorstai 02.11.2017 22:07

Tänään heräsin jo yhdeksältä ja aloin sitten juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin samalla myös Leijonan luola Kanadaa. Tein myös itselleni näkötestin jossa selviää olenko värisokea vai en. Maailman värisokeista on nimittäin 5% värisokeita ja he eivät edes tiedä sitä. Niin ainakin tuo väittää. Erotin nopeasti värin eroavaisuudet usein, eli en ole värisokea. Helppo homma oli myös hahmottaa sanat ja numerot joukosta. Se on helppoa silloin kun ei ole vielä ehtinyt juoda itseään humalaan. Kännissä se olisi varmaan mennyt ihan vituiksi kaikki testit. Näkötesteistä tein myös illuusiotestin, jossa tuijotetaan keskellä olevaa pistettä ja sitten parin minuutin jälkeen poispäin. No vau, esineet paisuivat ja lasin takana olevat puut näyttivät liikkuvan parisen sekuntia. Yksi tyyppi puhui kyllä paskaa kun väitti, että hänen illuusiovideon katsomisesta unohtaisi hetkeksi oman nimensä. En minä omaa nimeäni unohtanut enkä mitään muutakaan. Ainoa asia minkä olen unohtanut viime aikoina on se, että mitä tapahtui viime iltana ja sekin muistinmenetys johtui alkoholista. Joka tapauksessa minä annan nyt silmieni hieman levätä, ne nimittäin kävivät hieman silmille, ja lopetan hetkeksi. Nyt on klo 12:36 ja jatkuu kirjoitus myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä join Tasista ja katsoin tuntitolkulla Degrassia sekä olin myös täällä galleriassa samalla kun kuuntelin musiikkia. Pelasin myös farmipeliä ja söin siskonmakkarakeittoa. Katsoin myös kun jotkut tyypit pelasivat sellaista koulupeliä. Koulussa minäkin hienot vuodet vietin. Katsoin myös Napakympin ja minä olisin ottanut neiti B:n ja olisi tullut napakymppi ulkonäön perusteella. Nyt katson Game Night –ohjelmaa. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Sunnuntai 29.10.2017Sunnuntai 29.10.2017 21:59

Tänään heräsin kymmenen aikoihin. Tunti käännettiin viime yöllä tunti taaksepäin ja minä nukuin tunnin kauemmin siis. Aloin sitten juomaan Tasista ja aloin pelaamaan farmipeliä. Katsoin myös Seinfeldin, Family Guy:ta, suomalaisen Konttorin, elokuvat Halloween ja Addams Family Valius sekä Haluatko miljonääriksi? Miljonääriohjelmasta tiesin tällä kertaa kolme kysymystä. Tiesin kuka ohjasi Tappajahain ja Jurassic Parkin, Ruuskasen urheilulajin sekä minkä eläimen pää löytyi sängystä Kummisetä –elokuvasta. Arvauksella tiesin Punkkien levittämän taudin, keiden nimipäivä on jouluaattona ja missä on Oktoberbest. Tiesin Oktoberfestin maan, mutten kaupunkia. Nyt katson formulaa Meksikosta. Toivottavasti Verstappen voittaa. Ei tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!