IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Yli kuukausi poissa galleriastaPerjantai 23.11.2018 22:47

Heräsin tänään siinä hieman yli yhdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin yhden Family Guy:n ja sitten aloin pelata farmipeliä samalla kun kuuntelin musiikkia, niin suomalaista kuin englantilaista. Kun farmipeliin tuli huoltokatko niin tulin pitkästä aikaa tänne galleriaa. Yli kuukausi siitä on, koska edellinen päiväkirjani on 16. lokakuuta ja en usko tulleeni tänne sen jälkeen. Olin saanut kaksi uutta julkista kaveria ja menettänyt yhden. iitap oli ottanut minusta eron. En löytänyt häntä täältä syytä kysyäkseni. Uudet julkiset kaverini ovat ampiaistyttö ja Grazyman89, joka oli palannut tänne. Joka tapauksessa julkisia kavereitani on nyt 314 kappaletta. Nyt on klo 14:04 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen pelannut farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen ja söin pizzaa. Salkkaria, Idolsia ja Possea katsonut. Ei nyt tule muuta mieleen.

Hyvää illanjatkoa1

Tiistai 16.10.2018Tiistai 16.10.2018 22:19

Heräsin yhdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä katsoen samalla Kanadan sekä Amerikan versiota Leijonan Luolasta. Katsoin myös elokuvat Chuck´s Baby ja Halloween 2. Tulin sitten tänne galleriaan pitkästä aikaa ja JULK^^ sekä Pingu^ olivat ottaneet minusta eron. Molemmat olivat joko ottaneet eron galleriasta tai vaihtaneet nimimerkkiään sillä en löytänyt kumpaakaan täältä. Minulla on nyt 313 julkista kaveria. helen123 oli laittanut minulle tällaisen viestin: ” Haluatko pelata kanssani? Näet kaikki kuvat ja lisäksi sinulla on yksityinen videokeskus??? Rekisteröidy ja katso kaikki haluamasi!”. Viestissä oli myös linkki, jota en avannut. Nyt on klo 16:40 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin musiikkia ja kävin Photofeelerissä muiden kuvia arvostelemassa. Pelasin myös farmipeliä sekä shakkia. Shakissa minulla on nyt yhteensä pelattu 645 peliä, joista minulla on 82 voittoa ja 143 tasapeliä. Söin myös makaronilaatikkoa sekä katsoin Modernin Perheen, Salatut Elämät ja pitääkö olla huolissaan?. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kuvakkeessa pitkästä aikaaPerjantai 28.09.2018 21:24

Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin muistaakseni ja aloin juomaan Tasista samalla kun kävin pitkästä aikaa kuvakkeessa. On siitä yli 14 viikkoa aikaa kun siellä viimeksi kävin. Lisäsin sinne uuden oletuskuvan, sen saman joka on oletuksena täällä, koska edellinen on vuodelta 2004 siellä. Tännekin pitäisi laittaa uusi kuva. Oletuskuvassani minä olen 30-vuotias. Grazyman89 oli siellä ja hänen kanssaan juttelin. En muista manalanlapsen nimimerkkiä siellä enää. Mikäli on edes enää. Instagramissa on. Pitäisiköhän minunkin liittyä Instaan kun niin moni siellä on. Ainakin yksi asia on varma, Facebookin en ikinä liity. Tänne galleriaan kun tulin niin emiliaäö- oli ottanut minusta eron. Nimi kuulostaa sen verran tutulta, että ehkä hän oli ottanut jo aiemmin eron, mutta olen vain unohtanut poistaa hänet listasta. No nyt on poistettu listasta. En löytänyt häntä kysyäkseni syytä miksi hän minut poisti julkisista kavereistaan. Minulla on nyt kuitenkin 315 julkissta kaveria jäljellä. Minä pelasin myös farmipeliä ja katsoin Family Guy:ta, Shark Tankia, Seinfeldia ja nyt tulee formuloiden vapaat harjoituksen. Mika Häkkinen täytti muuten tänään 50 vuotta. Nyt on kello 18:29 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Modernin Perheen, Salatut Elämät ja nyt katson Vain Elämää. Olin tuolla Kuvakkeessa ja en tuntisi kyllä entistä luokkalaistani Junnumanista jos kadulla nyt tapaisin. Söin myös kanaa ja riisiä sekä pelasin shakkia. Olen nyt yhteensä pelannut 608 peliä ja voittanut 71 peliä ja tasapeli on tullut 132 kertaa. Ei nyt tule muuta mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 25.8.2018Lauantai 25.08.2018 21:21

Heräsin tänään kylmissäni kymmenen aikoihin ja en sen jälkeen enää saanut unta kylmyyteni takia. Minulla oli samaan aikaan kylmä ja kuuma. Puoli kahdentoista aikoihin nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Degrassia, Shark Tankia ja tietysti myös formulat. Se apina Hamilton otti paalupaikan, mutta onneksi minun kundini Vettel oli sentään toinen. Luonnollisesti huusin vitutuksesta kun se apina on paalulla, mutta pitää nyt vaan toivoa parasta huomiselle. Söin myös leipää ja katsoin myöhemmin Bully Beatdown:ia. Minuakin voisi menneisyydestä ehkä sanoa jonkin sortin kiusaajaksi, en nyt tietenkään läheskään niin pahana kuin ne tuolla, koska muistan kun lapsena vetäisin täysillä vatsaan kovaan nyrkillä erästä rääpälettä. Tyrmäsin rääpäleen yhdellä lyönnillä. Huvittavintavinta koko tilanteessa oli se kun tyrmäyksen jälkeen olin ylimielisesti poistumassa paikalta, niin kuulin hänen isänsä äänensä ikkunasta ja minunnelle tuli kiire. Juoksin aika pitkällekin pakoon. Se oli sitä nuoruusaikaa  ja ammattikoulussa aikuisiällä oli minä ja eräs Otso, mutta minä en muistaakseni koskaan lyönyt Otsoa. Hän on myös sellainen hiirulainen tai oli ainakin silloin kun olin ammattikoulussa. En myös tiedä luokitellaanko vittuilu kiusaamiseksi. Joka tapauksesssa söin hampurilaista samalla kun katsoin elokuvaa Sekaisin Marista. Tulin sitten tänne galleriaan ja kuuntelin samalla musiikkia YouTubesta. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

14 vuotta galleriassaTiistai 14.08.2018 20:03

Heräsin tänään yhdentoista jälkeen ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldin, Pulmuset, Panttilainaamon parhaat, Amerikan sekä Kanadan versiota Leijonan luolasta ja Kaverille ei jätetä jaksoja. Katsoin myös elokuvan Armomurhaaja. Tulin myös tänne galleriaan pitkästä aikaa. Minulla on tänään vuosipäiväni galleriassa. Yhteensä 14 vuotta tulee tänään täyteen siitä kun rekisteröidyin tänne galleriaan. Paljon on tapahtunut sinä aikana. Olen tutustunut moneen ihmiseen. Elämäni olisi ollut paljon tylsempi jos en olisi koskaan tullut tänne, sillä olen tämän kautta tutustunut moneen ihmiseen. Joka tapauksessa oli taas yksi julkinen kaveri vähemmän minulla täällä. Nelly_ oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. Yritin etsiä häntä löytääkseni syytä siihen, mutten löytänyt ketään kyseisellä nimellä. Minulla on nyt joka tapauksessa 316 julkista kaveria. Pelasin myös shakkia ja minulla on pelissä yhteensä 501 ottelua pelattuna ja olen voittanut niistä 41 kertaa. Tasapelejä on tullut 97 kertaa. Pisin tappioputkeni on ollut 18 peliä. Pisin voitto- ja tasapeliputki on kolme peliä. Kävin myös Photofeelerissa arvostelemassa naisten kuvia deittimielessä. Minä söin myös spagettia ja lihapullia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Maanantai 6.8.2018Maanantai 06.08.2018 21:16

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Family Guy:n, Kanadan sekä Amerikan versiota Leijonan luolasta, Seinfeldia ja elokuvan Amerikan Psyko. Voi olla, että katsoin muutakin, mutten vaan muista. Tulin pitkästä aikaa tänne galleriaan ja huomasin, että milatzus oli ottanut minusta eron. En löytänyt sillä nimellä täältä ketään. Ehkä minun pitäisi päivittää listaani jos nimimerkkiä joku vaihtaa. Minulla on joka tapauksessa nyt 317 julkista kaveria. Söin myös pasteijan. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

TuuletinLauantai 28.07.2018 21:41

Heräsin tänään hieman ennen kymmentä ja lähdin Alkoon ostamaan Tasiksia repun täyteen paahtavassa kuumuudessa. Hiki valui oikein kunnolla, mutta onneksi kotiin oli sentään ostettu tuuletin juuri ennen sitä ajankohtaa jolloin kaikki tuulettimet olivat myyty loppuun. Minä laitoinkin tuulettimen päälle ja aloin Tasista juomaan samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Shark Tankia, Seinfeldia, Housen, Modernia perhettä, Doc Martinin ja Unkarin aika-ajot formuloista. Minä sain totaalisen raivarin kun Hamilton otti paalupaikan kaiken tuon jälkeen kun Vettel aiemmassa kilpailussa keskeytti kärjestä ja siellä sama apina vei voiton. En menettänyt täysin malttiani, eli pistänyt kämppää remonttiin, vaan huutelin niin kovaa että voi olla, että koko rappu kuuli ja heitin tyhjiä muovipulloja seinille huudellen samalla kuin joku mielipuoli. Seinillä on paljon tauluja, joita on sanottu tuhansien arvoisiksi (markoissa). Paljonkohan niiden kaikkien yhteisarvo olisi nykypäivänä euroissa? Minä aloin joka tapauksessa kuuntelemaan rauhoittavaa musiikkia vihanhallintaani. Tulin myös tänne galleriaan ja huomasin jälleen yhden julkisen kaverini ottaneen minusta eron ihan pokkana. OfficialRaddah oli käyttäjä ja kun yritin etsiä häntä vaatiakseni syytä, niin en löytänyt häntä täältä. Joka tapauksessa minulla on nyt 318 julkista kaveria. Aika paljon tullut takapakkia siitä 346 julkisesta kaverista, joita minulla parhaimmillaan täällä on ollut. Nyt on klo 17:51 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi söin hampurilaisen, mutten kuitenkaan pelannut niin paljon farmipeliä, ja katsoin Modernia perhettä. Olin myös täällä galleriassa ja kuuntelin YouTubessa musiikkia. Lähinnä Tapio Rautavaaraa, josta tuli mieleen omat baarireissuni joilla aina lauloin itselleni karaokessa pöytääni naisen. Minulla ei ole ulkonäköä, joten se on hyvä, että osaan laulaa itselleni naisen baarista. Minun vinkkini ujoille tai rumille miehille naisen saamiseen onkin on se, että jos et uskalla lähestyä naista niin mene laulamaan niin ne naiset tulevat luoksesi. Niin tapahtuu aina minullekin. Menneitä on aina välillä hyvä muistella, koska niitä hyviä aikoja ei saa koskaan takaisin, ja minulla on kapakoissa ollut naisia paljon. Nuoleskellut joka kerta kaikkien nähden naisten kanssa. Kerran tuli erään naisen aviomies minua kohti puukon kanssa, mutta ei hän minua puukottanut, mutta se mies ja hänen vaimonsa häädettiin pois baarista ja minut jätettiin taas yksin. Kerran laulun jälkeen eräs nainen tuli istumaan syliini ja hän kysyi minulta ihan suoraan: ”haluut sä panna mua, koska mä haluun panna sua?” . No kyllä minä halusin, mutta voi sentään ei vaan vittu ole kondomia mukana. En ajatellut paljaana vetämään jossain baarin vessassa. Mielummin vedän käteen myöhemmin kodissa kuin pistän jonkun naisen paksuksi. Muistan myös kun treffejen jälkeen eräs nainen kysyi haluanko tulla kahville ja minä sanoin, etten juo kahvia iltaisin. Myöhemmin kun kerroin tuosta kaverilleni, niin hän sanoi että olisin saanut pillua. Joka tapauksessa pointtini on se, että laula hyvä mies laula niin ne kyllä ne naiset sieltä tulevat. Älä jännitä sillä laulaminen on muutenkin ihanaa. Saat myös mukavasti baarissa juttuseuraa puolet vanhemmista ihmisistä, jotka haluavat avautua sinulle elämästään. Nuo kaikki aiemmat joista puhuin tapahtuivat paikoissa joita voisi sanoa ns. ”räkälöiksi” eikä herrainbaareihin joihin mennään puku päällä viskiä juomaan ja vessaan kokaiinia vetämään. Minullahan oli yhdessä vaiheessa se vaihe jossa oli pukeutunut pukuun vaikken minnekään mennytkään. Joka tapauksessa tämä päiväkirja alkaa venyä ja lopetan ennen kuin tästä tulee liian pitkä.

Hyvää illanjatkoa!

Lahjoitus josta en tiennytTorstai 05.07.2018 22:50

Heräsin tänään hieman ennen kymmentä ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldia, Family Guy:n, Pulmuset, Panttilainaamon, Modernin perheen, Doc Martinin ja Degrassia. Söin myös pasteijan ja tulin tänne galleriaan. Minä sain oudon puhelinsoiton lasten- ja nuortensäätiöltä, ainakin muistaakseni se oli se, joka kiitti minua lahjoituksestani jonka olin tehnyt vuonna 2016. Sanoin, etten minä mitään lahjoitusta ollut antanut, mutta heidän tietojärjestelmän mukaan olin. Onko joku tehnyt lahjoituksen minun nimissäni vai olenko vain unohtanut? Joka tapauksessa kysyi haluanko lahjoittaa uudestaan ja luonnollisesti sanoin, että en. Vähän aikaa sitten se puhelu loppui ja nyt jatkan pelaamista kellon ollessa 18:06 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Degrassia ja Shark Tankin sekä söin kanaa ja nuudelia. Kävin myös pitkästä aikaa Photofeelerissa arvostelemassa naisten kuvia deittimielessä. Nyt tulin tänne galleriaan ja kuuntelen samalla musiikkia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Tiistai 12.6.2018Tiistai 12.06.2018 22:39

Tänään sain yhtä huonot yöunet kuin eilen ja heräsin kuutisen tunnin unien jälkeen kymmenen aikoihin. Minulla oli samaan aikaan kylmä ja kuuma. Koko kroppa oli ihan kuuma kun koski siihen, mutta muuten oli tosi kylmä. Minulla oli Finrexia, jota join. Aloin myös juomaan Tasista sen jälkeen ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Family Guy:ta, Housen, Seinfeldeja, Samun ja Pulmuset. Tulin tänne galleriaan sitten samalla kun kun musiikkia kuuntelen. Täältä oli katjakristiina ottanut minusta eron julkisista kavereista. Törkeää ja kysyinkin miksi. En ole vielä saanut vastausta. Minulla on nyt siis 319 julkista kaveria. Nyt on klo 17:09 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen pelannut farmipeliä ja shakkia. Katsoin myös Salatut Elämät ja elokuvan Slummien miljonääri. Minä söin myös lihapullia ja spagettia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Grazyman89 poistuiMaanantai 11.06.2018 23:09

Heräsin tänään ennen kymmentä ja nukuin siis suunnilleen kuutisen tuntia, koska muistan yskineenä sängyssä vielä noin neljän aikoihin yöllä. En saanut oikein unta. Aloin sitten tuttuun tyyliin juomaan Tasista samalla kun farmipeliä katsoen samalla Seinfeldia, Housen, Doc Martinin ja Pulmusia. Söin myös karjalanpiirakkaa munavoilla. Myöhemmin menin nukkumaan koska olin väsynyt. Heräsin sitten huomattavasti pirteämpänä kuin olin. Kannattaa ottaa pienet päiväunet jos voi kun väsyttää. Sen jälkeen jatkoin Tasiksen juomista ja farmipelin pelaamista samalla kun kuuntelin musiikkia. Nyt olen täällä galleriassa ja Grazyman89 oli joko itse poistunut täältä tai saanut jäähyn. Muistan kun itse sain viikon jäähyn tänne galleriaan. Julkisia kavereita minulla nyt 320 siis. Nyt on klo 16:32 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin myös Salatut Elämät ja elokuvan Pikkusiskon painajainen. Katsoin YouTubesta myös kun jacksepticeye pelasi peliä Detroit: Become Human. Ihan hyvältä peliltä vaikuttaa. Photofeelerissa kävin arvostelemassa naisten kuvia deittimielessä. Minulla itsellänihän oli hurja deittivaihe vuosina 2003-2004. Se oli sitä nuoruusaikaa. Söin myös paninin. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!