IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

LiukastaPerjantai 15.02.2019 22:03

Heräsin tänään puoli yhdentoista aikoihin ja lähdin Alkoon ostamaan Tasiksia. En ainakaan vielä ole vaihtanut halvempaan merkkiin. Ulkona oli hirvittävän liukasta ja jouduin kävelemään todella hiljaa. En muista milloin viimeksi kävelin noin hitaasti. Pari kertaa meinasin liukastua, mutta onneksi tasopaino piti. Kännissä olisin varmaan kaatunut. Kun tulin kotiin aloin juomaan Tasista, pelaamaan farmipeliä ja tulin pitkästä aikaa tänne galleriaan. Sellainen reilu kuukauden paussia oli. Täällä oli kaksi julkista kaveria ottanut minusta eron, tinzA-kannibal ja Netta. Se minun Nettani josta olen aiemmin kirjoittanut ja josta unelmoin. En välitä paskan vertaa tinzA-kannibalin lähdöstä, mutta minä haluan Netan takaisin. Harmi etten enää muista sukunimeä ja puhelinnumeronkin on vaihtanut. Eli en siis tiedä onko hän muilla sivustoilla. Katsoin myös Panttilainaamoa, Rillit huurussa, Family Guy:ta ja Pulmuset. Söin myös pasteijan. Nyt on klo 15:54 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu a tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi katsoin mäkihypyn joukku4emäen kisan, jonka Puola voitti. Katsoin myös Modernin perheen ja Salatut elämät. Olen myös farmipeliä pelannut ja pitkästä aikaa myös käynyt Photofeelerissa. Laitoin sinne bisnesmielessä tämän kuvan romantikko86 koska sitä ei ole bisnespuolella ole vielä ollut. Söin spagettia ja pekonia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vuosi sitten vaihtuiKeskiviikko 09.01.2019 22:04

Heräsin tänään hieman ennen yhtätoista ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä musiikkia myös samalla kuunnellen. Vuosi tosiaan on vaihtunut, ja jälleen huonompaan suuntaan. Tasiksen hinta on noussut 45 senttiä per pullo. Se ei kuulosta paljolta, mutta kun minä kuitenkin päivittäin juon niin kuukaudessa siitä kertyy 20-30 euroa enemmän rahaa näin nopeasti laskettuna. Ensimmäistä kertaa tänä vuonna kun olin Alkossa, niin minulla oli niin paljon palautuspulloja ettei se haitannut ostosten hintaa. Eilen kun kävin Alkossa ja katsoin sitten muiden pullojen hintoja ja Tasis lienee ainoa jonka hinta on noussut. Suomi Viina on nykyään halvempaa kuin Tasis vaikka sama koko ja samat prosentit. En halua vaihtaa merkkiä, koska Tasis maistuu paremmalta. Ehkä jossain vaiheessa vaihdan merkkiä, sillä Kontulan Alko on niitä harvoja Alkoja joissa Tasista enää myydään. Mikäli Leijonan hinta ei ole noussut niin voin vaihtaa siihen koska se maistuu paremmalta kuin Tasis, mutta oli ainakin ennen kalliimpaa.
Joka tapauksessa tulin myös pitkästä aikaa tänne galleriaan ja plööt oli ottanut minusta eron. Hän ei ole täällä enää ja minulla on nyt 312 julkista kaveria. Olen myös tänään katsonut Pulmusia, Modernia Perhettä, Family Guy:ta ja Kummelia. Söin myös spagettia ja lihapullia sekä pasteijaa. Ei kai tässä muuta. Vaikka on jotenkin sellainen tunne, että jotain jäi silti sanomatta.

Hyvää illanjatkoa!

Joulupäivä 2018Tiistai 25.12.2018 21:40

Heräsin tänään noin puoli kahdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä. Eilen sain joululahjaksi äidiltäni uuden puhelimen, uudet korvakuulokkeet ja kirjan Tuntematon Kimi Räikkönen. Isältäni sain rahaa, mutten kehdannut kysyä miten paljon. Minun antamistani 30 euron arvoista äitini sain yhteensä seitsemän euroa. Antamani lahjani arvo oli siis seitsemän euroa. Joka tapauksessa söin pasteijan ja tulin tänne galleriaan samalla musiikkia kuunnellen. Olin saanut uuden julkisen kaverin, jonttu16, vaikka nimi kuulostaa niin tutulta. Kuulostaa eräältä toiselta joka oli aiemmin kaveriryhmässäni. Minulla on nyt joka tapauksessa 313 julkista kaveria tällä hetkellä. Minä katselin myös kuvia Netasta ja Emiliasta, kahdesta ihanimmista naisista jotka tunnen, samalla kun muistelin menneitä. Olin samaan aikaan ammattikoulussa Emilian kanssa ja muistan kun sanoin hänelle, että minua on sanottu alkoholistiksi koska juon arkisinkin. Emilia sanoi minulle, että silloin on alkoholisti kun juo yksin. Olin myös koulussa kännissä pariin otteeseen vuonna 2005 ja niistäkin riittää tarinoita, mutten kerro ettei tästä tulisi liian pitkä. Vielä enemmän tulee mieleen ne Jaloviinakännit kun niin sitä sitten yritin saada omaksi naisekseni. Arvatkaa miten vitun kivaa oli mennä seuraavana maanantaina kouluun, mutta osaan nauraa jo sille. Samankaltainen episodi tapahtui erään Pinjan kanssa, joka oli myös samassa ammattikoulussa kanssani. Varma tapa saada minut nolaamaan itseni on juottaa minulle Jaloviinaa. Minähän juon mitä tahansa alkoholia, olen jopa juonut partavettä koska etiketissä luki 80% alkoholia, mutta Jaloviina on sellainen joka saa minut tekemään noloja tilanteita. Moni ihmetteleekin miten olen edelleen hengissä kun ryyppään joka ikinen päivä. Vastaukseni on aina sama, ”mikäs pahan tappas”. En pystyisi lopettamaan juomista ilman lääkitystä ja terapiaa. Lääkärit ovat sanoneet minulle, että aina saa apua.
Joka tapauksessa takaisin tähän päivään ja söin myös hampurilaisen, koska minä en syö jouluruokia. Eilenkin söin kanaa ja nuudelia. Ei kai tässä muuta. Minun pitäisi ehkä taas alkaa käydä täällä useammin niin kuin ennen vanhaan.

Hyvää illanjatkoa!

Perjantai 14.12.2018Perjantai 14.12.2018 21:47

Heräsin tänään puoli yhdentoista aikoihin ja lähdin tärisevänä Alkoon Tasiksia ostamaan. Siellä oli kaksi myyjää, joista toinen oli se kusipäämyyjä ja toinen mukavampi myyjä. Yleensä siellä on vain yksi kassa tuohon aikaan. Kävin myös ostamassa 30 euron edestä arpoja äidilleni joululahjaksi. Kotona sitten aloin juomaan Tasiksia samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Panttilainaamoa ja Family Guy:ta. Tulin myös pitkästä aikaa tänne galleriaan. Täällä minulla on nyt kaksi julkista kaveria vähemmän, anniinaaaa- ja MachoFantastico. Ensinnä mainittu oli jättänyt koko gallerian tai vaihtanut nimimerkkiä ja jälkimmäistä kiitin siitä että poisti minut kavereista. En oikein pidä koko tyypistä. Joka tapauksessa 312 julkista kaveria on minulla nyt. Katsoin myös mäkihypyn karsinnan, Salatut Elämät ja lisää Family Guy:ta. Söin myös hampurilaisen. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Yli kuukausi poissa galleriastaPerjantai 23.11.2018 22:47

Heräsin tänään siinä hieman yli yhdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun katsoin yhden Family Guy:n ja sitten aloin pelata farmipeliä samalla kun kuuntelin musiikkia, niin suomalaista kuin englantilaista. Kun farmipeliin tuli huoltokatko niin tulin pitkästä aikaa tänne galleriaa. Yli kuukausi siitä on, koska edellinen päiväkirjani on 16. lokakuuta ja en usko tulleeni tänne sen jälkeen. Olin saanut kaksi uutta julkista kaveria ja menettänyt yhden. iitap oli ottanut minusta eron. En löytänyt häntä täältä syytä kysyäkseni. Uudet julkiset kaverini ovat ampiaistyttö ja Grazyman89, joka oli palannut tänne. Joka tapauksessa julkisia kavereitani on nyt 314 kappaletta. Nyt on klo 14:04 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi olen pelannut farmipeliä samalla musiikkia kuunnellen ja söin pizzaa. Salkkaria, Idolsia ja Possea katsonut. Ei nyt tule muuta mieleen.

Hyvää illanjatkoa1

Tiistai 16.10.2018Tiistai 16.10.2018 22:19

Heräsin yhdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä katsoen samalla Kanadan sekä Amerikan versiota Leijonan Luolasta. Katsoin myös elokuvat Chuck´s Baby ja Halloween 2. Tulin sitten tänne galleriaan pitkästä aikaa ja JULK^^ sekä Pingu^ olivat ottaneet minusta eron. Molemmat olivat joko ottaneet eron galleriasta tai vaihtaneet nimimerkkiään sillä en löytänyt kumpaakaan täältä. Minulla on nyt 313 julkista kaveria. helen123 oli laittanut minulle tällaisen viestin: ” Haluatko pelata kanssani? Näet kaikki kuvat ja lisäksi sinulla on yksityinen videokeskus??? Rekisteröidy ja katso kaikki haluamasi!”. Viestissä oli myös linkki, jota en avannut. Nyt on klo 16:40 ja jatkuu myöhemmin.

Tuossa välissä Tasiksen juomisen lisäksi kuuntelin musiikkia ja kävin Photofeelerissä muiden kuvia arvostelemassa. Pelasin myös farmipeliä sekä shakkia. Shakissa minulla on nyt yhteensä pelattu 645 peliä, joista minulla on 82 voittoa ja 143 tasapeliä. Söin myös makaronilaatikkoa sekä katsoin Modernin Perheen, Salatut Elämät ja pitääkö olla huolissaan?. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Kuvakkeessa pitkästä aikaaPerjantai 28.09.2018 21:24

Heräsin tänään siinä yhdentoista aikoihin muistaakseni ja aloin juomaan Tasista samalla kun kävin pitkästä aikaa kuvakkeessa. On siitä yli 14 viikkoa aikaa kun siellä viimeksi kävin. Lisäsin sinne uuden oletuskuvan, sen saman joka on oletuksena täällä, koska edellinen on vuodelta 2004 siellä. Tännekin pitäisi laittaa uusi kuva. Oletuskuvassani minä olen 30-vuotias. Grazyman89 oli siellä ja hänen kanssaan juttelin. En muista manalanlapsen nimimerkkiä siellä enää. Mikäli on edes enää. Instagramissa on. Pitäisiköhän minunkin liittyä Instaan kun niin moni siellä on. Ainakin yksi asia on varma, Facebookin en ikinä liity. Tänne galleriaan kun tulin niin emiliaäö- oli ottanut minusta eron. Nimi kuulostaa sen verran tutulta, että ehkä hän oli ottanut jo aiemmin eron, mutta olen vain unohtanut poistaa hänet listasta. No nyt on poistettu listasta. En löytänyt häntä kysyäkseni syytä miksi hän minut poisti julkisista kavereistaan. Minulla on nyt kuitenkin 315 julkissta kaveria jäljellä. Minä pelasin myös farmipeliä ja katsoin Family Guy:ta, Shark Tankia, Seinfeldia ja nyt tulee formuloiden vapaat harjoituksen. Mika Häkkinen täytti muuten tänään 50 vuotta. Nyt on kello 18:29 ja jatkuu myöhemmin.

Nyt jatkuu ja Tasiksen juomisen lisäksi pelasin farmipeliä ja katsoin Modernin Perheen, Salatut Elämät ja nyt katson Vain Elämää. Olin tuolla Kuvakkeessa ja en tuntisi kyllä entistä luokkalaistani Junnumanista jos kadulla nyt tapaisin. Söin myös kanaa ja riisiä sekä pelasin shakkia. Olen nyt yhteensä pelannut 608 peliä ja voittanut 71 peliä ja tasapeli on tullut 132 kertaa. Ei nyt tule muuta mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Lauantai 25.8.2018Lauantai 25.08.2018 21:21

Heräsin tänään kylmissäni kymmenen aikoihin ja en sen jälkeen enää saanut unta kylmyyteni takia. Minulla oli samaan aikaan kylmä ja kuuma. Puoli kahdentoista aikoihin nousin ylös ja aloin juomaan Tasista ja pelasin farmipeliä samalla kun katsoin Seinfeldia, Degrassia, Shark Tankia ja tietysti myös formulat. Se apina Hamilton otti paalupaikan, mutta onneksi minun kundini Vettel oli sentään toinen. Luonnollisesti huusin vitutuksesta kun se apina on paalulla, mutta pitää nyt vaan toivoa parasta huomiselle. Söin myös leipää ja katsoin myöhemmin Bully Beatdown:ia. Minuakin voisi menneisyydestä ehkä sanoa jonkin sortin kiusaajaksi, en nyt tietenkään läheskään niin pahana kuin ne tuolla, koska muistan kun lapsena vetäisin täysillä vatsaan kovaan nyrkillä erästä rääpälettä. Tyrmäsin rääpäleen yhdellä lyönnillä. Huvittavintavinta koko tilanteessa oli se kun tyrmäyksen jälkeen olin ylimielisesti poistumassa paikalta, niin kuulin hänen isänsä äänensä ikkunasta ja minunnelle tuli kiire. Juoksin aika pitkällekin pakoon. Se oli sitä nuoruusaikaa  ja ammattikoulussa aikuisiällä oli minä ja eräs Otso, mutta minä en muistaakseni koskaan lyönyt Otsoa. Hän on myös sellainen hiirulainen tai oli ainakin silloin kun olin ammattikoulussa. En myös tiedä luokitellaanko vittuilu kiusaamiseksi. Joka tapauksesssa söin hampurilaista samalla kun katsoin elokuvaa Sekaisin Marista. Tulin sitten tänne galleriaan ja kuuntelin samalla musiikkia YouTubesta. Ei kai tässä sitten muuta.

Hyvää illanjatkoa!

14 vuotta galleriassaTiistai 14.08.2018 20:03

Heräsin tänään yhdentoista jälkeen ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Seinfeldin, Pulmuset, Panttilainaamon parhaat, Amerikan sekä Kanadan versiota Leijonan luolasta ja Kaverille ei jätetä jaksoja. Katsoin myös elokuvan Armomurhaaja. Tulin myös tänne galleriaan pitkästä aikaa. Minulla on tänään vuosipäiväni galleriassa. Yhteensä 14 vuotta tulee tänään täyteen siitä kun rekisteröidyin tänne galleriaan. Paljon on tapahtunut sinä aikana. Olen tutustunut moneen ihmiseen. Elämäni olisi ollut paljon tylsempi jos en olisi koskaan tullut tänne, sillä olen tämän kautta tutustunut moneen ihmiseen. Joka tapauksessa oli taas yksi julkinen kaveri vähemmän minulla täällä. Nelly_ oli ottanut minusta eron julkisista kavereista. Yritin etsiä häntä löytääkseni syytä siihen, mutten löytänyt ketään kyseisellä nimellä. Minulla on nyt joka tapauksessa 316 julkista kaveria. Pelasin myös shakkia ja minulla on pelissä yhteensä 501 ottelua pelattuna ja olen voittanut niistä 41 kertaa. Tasapelejä on tullut 97 kertaa. Pisin tappioputkeni on ollut 18 peliä. Pisin voitto- ja tasapeliputki on kolme peliä. Kävin myös Photofeelerissa arvostelemassa naisten kuvia deittimielessä. Minä söin myös spagettia ja lihapullia. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Maanantai 6.8.2018Maanantai 06.08.2018 21:16

Heräsin tänään yhdentoista aikoihin ja aloin juomaan Tasista samalla kun pelasin farmipeliä ja katsoin Family Guy:n, Kanadan sekä Amerikan versiota Leijonan luolasta, Seinfeldia ja elokuvan Amerikan Psyko. Voi olla, että katsoin muutakin, mutten vaan muista. Tulin pitkästä aikaa tänne galleriaan ja huomasin, että milatzus oli ottanut minusta eron. En löytänyt sillä nimellä täältä ketään. Ehkä minun pitäisi päivittää listaani jos nimimerkkiä joku vaihtaa. Minulla on joka tapauksessa nyt 317 julkista kaveria. Söin myös pasteijan. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!