IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Koska eilinen jäi kirjoittamatta, niin luonnollisesti kitrrjoitan siitä koosteen tähän päiväkirjamerkintään.

Eli eilöen join siinä herättyäni Fishermans frend -nimistä alkoholijuomaa ja siirryin myöhemmin viskiin. Lopulta olin sohvalleni sammunut sopivasti lasi kädessä.

Tänään heräsin vasta puoli kahden aikoihin, toki sohvalta kymmenen aikoihin aluksi. Lähdin sitten työvoimatoimistoon laittamaan työpaikkahakemuksia (kun oma kone on niin hidas), lisäämässä aikaa matkakortille ja tietenkin oli pakko baarissakin käväistä sekä tietysti Alkossa.
Kotona olin viiden aikoihin ja söin pinaattikeittoa. Ruoan jälkeen sitten viinaan kimppuun ja nyt sellainen viskipullo (0,7 litraa) lähestulkoon vedetty tällä hetkellä.
No taidan laittaa tekstiviestiä kaverille kun oli viestiä minulle laittanut, ei muutta.

Hyvää illanjatkoa!

189. merkintä päiväkirjaanTiistai 22.05.2007 02:42

En keksinyt kunnollista otsikkoa, joten laitoin tuon.
Ihmeempiä en ole tänään tehnyt. Ihanaa olla ilman vittuilevaa äitiäni täällä. Heräsin tänään vasta puoli kahden aikoihin, ensin toki heräsin kahdeksan aikoihin sohvaltani.
Laitoin uuden työpaikkahakemuksen ja sen jälkeen Siwaan ostamaan kunnon satsin lonkeroa ja siideriä sekä pari kaljaa.
Niitä olen juonut ja katsellut televisiota, en paljoa muuta.
Tulipa tylsä päiväkirjamerkintä.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkko vs MakePerjantai 04.05.2007 02:20

Tänään aamulla väsyneenä lähdin työvoimatoimistoon suhteellisen aggresiivisessa olotilassa korjaamaan muutamaa väärinkäsitystä joista olen aiemmisssa päiväkirjamerkinnöissä kertonut (tosin vain niille 11 tärkeimmälle).
Kun olin tullut sieltä odotin että kello tuli yksitoista että pääsisin baariin. Kun aika tuli menin heti baariin ryyppäämään ja tietenkin pelaamaan Amore Mioa.
Koska olen hallitseva Uudenmaan mestari, ajattelin voiton olevan päivän selvää. Kuitenkin Hemmingwayn baarista oli löytynyt joku Make jolla oli kovat tulokset kyseisestä pelistä. Tietenkään en voinut kuvitellakaan, että tuntematon aloitelija voittaa hallitsevan mestarin. Lopulta onnistuin kuitenkin kukistamaan Maken ja näin ollen olen joka ikisessä paikassa nro 1.
Myös Shanghaita pelasin ja maailmanmestaruuskisat ovat toukokuun seitsemästä toukokuun 27. päivään. Amore Mion kisat kestivät vain kaksi päivää, ilmeisesti maailmanmestaruuskisat kestävät kauemmin. Kun Amore Miosta tulee maailmanmestaruustaisto niin tietenkin osallistun ja tavoitteena vain voitto!
Olin kuitenkin suhteellisen päihtynyt kun lopulta lähdin kyseisestä juottolasta. Ostin Alkosta pullon Dynamitea ja sitten kotiin.
Kun tulin kotiin join Piparminttuviinaani ja kun pullo loppui, oli Dynamiten vuoro (siinä on 60% alkoholia). Kyseistä viinaa on pitänyt ostaa pimeästä tai laillisesti jo monta vuotta mutta aina vaan jäänyt väliin.
Nyt päiväkirjaa kirjoitan ja en tunne itseäni kovinkaan päihtryneeksi. Äitinikin taas vittuillut minulle kun vedän raakaa viinaa pullon suusta alas, mutta voi voi.
No ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Vappu 2007Keskiviikko 02.05.2007 01:28

Eilen oli vappuaatto ja pääsimme Edupolista jao puoli kahdeltatoista pois. Minä jäin sinne vielä hetkeksi huonon kotona olevan nettinopeuden vuoksi. Sitten käväisin Alkossa ostamassa viinaa.
Kotona sitten katselin lähinnä elokuvia ja televisiota juoden viskiä. En sanonut galleriassa mitään kummoisempaa typerää sillä puhuin kaksi tuntia puhelimessa. En sitten kaikkea muista mitä puhuin puhelimessa. Sammuin lopulta sohvalle.
Tänään heräsin sohvalta puoli yhdentoista aikoihin. Aloin noin tunnin kuluttua siitä juomaan Piparminttuviinaani. Pieni tauko tuli eräässä vaiheessa, mutta jatkoin kun olin syönyt pizzan.
Eipä tässä kai ihmeenpiä, huomenna viimeistä päivää Edupolissa.

Hyvää illanjatkoa!

Viikonlopun lopussa mennäänMaanantai 30.04.2007 01:21

Tänään heräsin aluksi yhdeksältä ja lopuksi kahdeltatoista. Katselin televisiota aika paljon ja samalla olen ottanut Piparminttuviinaa ja tekee koko ajan mieli ottaa enemmän ja enemmän.
Huomenna on vappuaatto ja saattaa olla, että pääsen Edupolista pois hieman aiemmin. Se on oikeastaan lähes 100% varmaa, koska kertaakaan emme ole olleet puoli neljään saakka.
No ei kai tässä muuta!

Hyvää illanjatkoa!

Viikonloppua vietellessäSunnuntai 29.04.2007 02:21

Minun pitrtäneen aloittaa eilisestä, koska se jäi väliin.

Eilen otin huikkaa taas oikeen urakalla ja avasin kirjallisesti sanaisen arkkuni galleriassa. Ei ollut ensimmäinen kerta (olette sen jo monesti saaneet huomata).

Tänään heräsin sekavana yhdeksän aikoihin ja sitten oikeasti nukkumaan sekä oikeas herääminen yhden aikoihin. Kaujkosäädin on edelleen kateissa ja nyt viimeisten etsimisten jälkeen pikaratkaisuna ostan uuden television torstaina.
Pari tuntia oikean heräämisen jälkeen aloitin juomaan lonkeroa ja myöhemmin viskiä. Pystyn toki kirjoittamaan vielä suhteellisen selvästi.
No en keksi muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Päiväkirjoja menetettyKeskiviikko 18.04.2007 00:58

Kuten otsikosta näkyy, yksi päiväkirjamerkint'ä on kadonnut. Sen ehkä ylläpito saattoi poistaa typerienien sääntöjen mukaan. Kuitenkin tiistaina ja keskiviikkona alkoholia meni taas kunnolla.
Nyt sitten OIKEASTI tämän päiväkirjan aiheisiin.
Koska minulta on pari päivää (oikeasti siis torstaista) jäänyt kirjoittamatta, teen niistä koosteen tässä.

Torstaina olin Edupolin koulutuksessa, jonka jälkeen menin kaupan kautta ostamaan lonkeroa. Sitten kotona sitä lonkeroa joinkin ja galleriassa ainakin muistaakseni olin.
Perjantaina pääsin koulutuksesta hieman aikaisemmin ja sitten muutaman kaupan kautta kotiin.
Kotona sitten viskiä juomaan ja monen vaikeuden kautta nettiin. Siellä sitten juttelin taas niitä näitä ja join viskiäkin taas aika paljon.
Lauantaina heräsin sopivasti Formuloihin ja aika-ajoissa paalulle ajoi Felippe Massa.
Formuloiden jälkeen ei ehtinyt kovin kummoisia tehdä kun sitten jo alkoikin MacGyver. Sen jälkeen galleriaan pariksi minuutiksi.
Sitten yhden lonkeron jälkeen Jcobin kanssa Olutpankkiin. Kaikki laulut menivät kuulemma hyvin, vaikkakin Pop musiikkia -kappale ei minusta kovin kummoisesti mennytkään.
Juttelimme myös parin viehättävän reilun kolmenkymmenen ylittäneen naisen kanssa ja menimm sitten koko kolmikko Bohemiaan Olutpankin sulkemisen jälkeen. Karaokeisäntä tuli myös mukaan, mutta en muista tuliko hän Bohemiaan saakka.
Sitten lopulta taksilla kotiin.
Rahaa tuon illan aikana meni minulta pelkkään alkoholiin yli 100 euroa, joten siitä jos laskee niin join lonkeroita lähes 30 kappaletta.
Sunnuntai ei ollut kovin kummoinen päivä. Formulat katsoin jotka Massa voitti. Formuloiden jälkeen lähdin Siwaan ostamaan taas reilun kasasn lonkeroa. Ne join, katsoin Simpsoneita ja luin Guinnesin ennätystenkirjaa vuodelta 2002. Pitäisi varmaan ostaa kohta puolin uusi.
Nukkumaan menin siinä yhdentoista aikoihin.
Eilen heräsin väsyneenä 20 vaille kahdeksalta ja silti onnistuin myöhästymään metrosta, onneksi ehdin seuraavaan ja ehdin ajoissa koulutukseen.
Päivä oli itse asiassa aika hyvä, koska pääsin pois jo puoli yhdeltätoista. Syy oli yksinkertainen, meidän oli alunperin tarkoitus lähteä Baronaan avoimien ovien takia (muut siis lähtivät). Minun ei tarvinnut koska olen siellä jo kirjoilla. Jäin kuitenkin Edupolin kirjastoon tietokoneelle koska siellä on kone huomattavasti nopeampi kuin minulla.
Sitten vähän ennen yhtä Itäkeskukseen ostamaan uudet farkut ja erilaisia lonkeroita.
Kotona joinkin sitten niitä lonkeroita ja katselin telkkaria ja olin netissä.

Tänään heräsin väsyneenävähän ennen kahdeksaa (en ole vieläkään päässyt rytmiin kiinni). Lähdin Edupoliin ja jouduin olemaan ilman konetta. Pääsin onneksi pois jo kahdelta.
Sen jälkeen Itäkeskukseen ostamaan Häjy -nimistä lonkeroa, joka on tehty 1900-luvun alkupuolella eläneille Isontalon Antille ja Rannanjärville. Lonkeroja ostin yhdeksän kappaletta ja niitä olen juonut tänään.
En ole paljoa muuta tänään oikeastaan kotiin tulon jälkeen kun juonut lonkeroa, ollut galleriassa ja katsellut televisiota.
Tulipas muuten pitkä päiväkirjamerkintä.

Hyvää illanjatkoa!

Laulua ja viinaaSunnuntai 08.04.2007 02:53

Eilen olin taas kunnon kännissä ja sammuin koneelle. En oikeen mutaa muista.

Tänään heräsin jo yhdeksän aikoihin katsomaan Formuloita. Felippe Massa ajoi paalupaikalle ja huomenna sitten kymmenen aikoihin herätys.
Nukuin noin nelisen tuntia suunnilleen ja olin suhteellisen väsynyt koko päiänm. Join kaksi kuppia kahvia, vedin 1000 milligrmmaa C-vitamiinia ja lisäksi kolme tölkkiä energiajuomaa. Se ei kuitenkaan pahemmin väsymykseeen auttanut.
Kuitenkin vaikka Olutpankkiin pitikin lähteä, niin en lähtenyt. Ilöta tuli laulettua kotikaraokea ja vedetty viskiä. Ei pahemmin muuta.

Hyvää illanjatkoa!

KiirastorstainaPerjantai 06.04.2007 02:26

Noh ensin eilinen, eli no join siideriä ja pelasin pasianssia ja herttaa. Tietenkin olin myös koulutuksessa.

Tänään on tosiaan kiirastorstai (minulla ei ole aavistustakaan mitä se merkitsee) ja myös kaikkien aikojen paras kauppa Alko täytti 75 vuotta.
Joka tapauksessa heräsin vähän ennen yhdeksää ja lähdin koulutukseen. Päivä oli lyhyt ja tein yhden työhakemuksenkin.Pääsin yhdeltä jo pois ja menin tietenkin Alkoon.
Kotiin sitten ja juomaan.
Eipä paljoa muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Hyvin hätäisesti tehty päiväkirjaLauantai 31.03.2007 02:58

Elikkä koska vuorokausi uhkaa loppua, niin puhun lyhyesti.
Tänään heräsin vasta yhdeltä, katsoin Molin sivuilta työpaikkoja olin lähellä laittaa hakemuksen eläintarhaan, mutta koska en enää muista syytä miksen laittanut niin en voi kertoa (se oli jokin ominaisuus mikä minulta puuttui).
Sitten viskiäkin olen juonut, mutta kirjoituss sujuu yllättävän hyvin.
No taitaa jo vuorokausi kohta loppua.

Hyvää illanjatkoa!