IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Kissa kuumalla katollaPerjantai 27.07.2007 02:01

No siis otsikko on eräs elokuvan nimi joka tehtiin joskus aikoinaan, kissani ei oikeastaan ollut katolla., mutta kuitenkin kkun luet tämän merkinnän niin ymmärrät otsikkoa paremmin.
Elikkä siis aamuklla kun heräsin niin lähdin Seiskan lukemisisen jälkeen Kontulaan Kontupisteeseeen, apteekkiin, Alkoon. Lidliin ja lopulta baariin. Alunperin ei pit'nyt baariin mennä kummaat kun bussi meni juuri nenän edestä niin oli kahdeksan minuuttia seuraavaan. Join lonkeron sitten muutamassa minuutrissa. Kotiin tultuani katsoin Salattuja Elämiä ja join viskiätotia ja muöhemmin rommitotia. Siibnä sitten olen ryypännyt ja katsellut Simopsoneita ja televisiota. niin ja kun Simpsoneista kun puhutaan, niin ennakkoon on myyty yli 20 000 lippua, joten ei ole menemistä huomenna ensi-iltaan, tyhmä kun olen. No menköön sitten ensi viikkoon.
Myöhemmin illalla Essi teki tempauksen kiipeämmällä aidan päälle ja jäi sinne makaamaan. Sille oli vaikeaa tehdä mitään, sillä kissani olisi voinut helposti loikata naapuriin tai kylille. Lopulta kiltti kisu tuli lopulta omalle reviirilleen. Olipa siinäkin sitten. Kuva kuitenkin onnistuttiin ottamaan siitäkin hetkestä ja aikoinaan kuva tulee olemaan galleriassa.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Fun Tower ja muutaKeskiviikko 18.07.2007 02:18

ilinen jäi väliin joten koosteen siitä kirjoitan nyt tähän.

Eilen siis heräsinvain noin kuuden tunnin unten jälkeen,. Lähdin Itäkeskukseen katsomaan aluksi töitä, mutta sitten Hemmingwayhin aluksi vaan tarkastelemaan sijoitukseni Clockworkin Etelä-Suomen arvokisoissa. Ne olivat loppuneet ja lopullinen sijoitukseni oli neljäs. Niukasti minut kukistettiin kolmannelta sijalta, mutta kärkikaksikko olivat täysin omilla luvuillaan. un Toweria myös pelasin. Se on nyt siis Uudenmaan arvokisat (kuten oli Amore Mionkin kisat viime vuonna, jonka voitin) ja onnistuin lähestulkoon jumbosijalta nousemaan peräti sijalle 261 tai 264. Eli päivän aikana yli 1000 sijaa paremmin. Alkoon tietenkin ennen sen sulkemista ja ostin viskiä. Olo oli kuin olisin humalassa, johtuen vähäisistä yöunistani, sillä en juonut edes kymmentä alkoholiannosta. Kotiin päästyäni join viskiä jonkin verran ja sitten jo pyuolenyön aikaan nukkumaan suuresta väsymyksestä johtuen. Tiertenkin Sedonium piti ottaa varmuuden vuoksi.

Tänään heräsin siinä puoli yhdentoista aikoihin herätyskelloon. Olin huomattavan pirteä ja lähdin Kontulaan Kontupisteeseen töitä katselemaan sekä Alkoon tietenkin. Siwassakin tuli käytyä. Kotiin tultuani katsoin Salkkarit ja aloin ryyppäämäänm viskiä. Äitini valittu kun aloin juomaan "jo" vneljältä viskiä, mutta olen juonut aiemmin jo kymmeneltä aamulla joskus, joten mitä helvetin väliä sillä muutenkaan on väliä milloin aloittaa?
Sitten ollu galleriassa ja katsellut muutenkin televisiota ja sen sellaista.
Eipä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Clockwork ja Same ageKeskiviikko 11.07.2007 02:35

Aloitan eilisestä sillä se kirjoittamatta jäi.

Maanantaina siis jälleen kerran huomasin olleeni väärässä sillä Same agen Etelä-Suomen arvokisat olivat loppuneer sunnuntaina. Lähdin kuitenkin Hemmingwayhin joidenkin viskiryyppyjwen jälkeen ja tarkistin lopullisen sijoitukseni joka oli 22. Ihan hyvin minun mielestäni. Osallistuin myös Clockworkin arvokisoihin. Minulla ei ollut aluksi aavistustakaan koko pelistä, mutta opin sen lopulta nopeasti. Peli ei ollut juurikaan suosiossa, sillä osallistujia oli ollut vain 66. kappaletta. Kaiken huipuksi useaa huipputuloksen omaavaa ei juurikaan pahemmin peli innostanut. Koska arvokisoissa lasketaan aina 10:n parhaan tuloksen keskiarvo, niin sain perätin viisi kertaa enemmän pisteitä kuin toisena oleva pelaaja. Tuurivoitto saattaa tulla.
Kun tulin kotiin nii katsoin toisen Austrin Powers -elokuvan ja join lisää viskiä.

Tänään sitten lähdin Kontulaan peräti kävellen ja lainasin Guinnesin Ennätystenkirjan vuodelta 1998 ja Top 10 -kirjan kirjastosta. Sitten Alkoon ostamaan viskiä ja vahvaa rommia.
Kotona sitten katsoin aluksi nauhoitettuja Salattuja Elämiä ja sitten söin kanaa ja aloin juomaan rommiani. Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Arvokisoja ja palkintojaMaanantai 09.07.2007 02:38

Aloitan laulantaista koska se jäi kirjoittamatta.

Lauantaina siis join viskiä jonkin verran ennen Olutpankkiin lähtemistä. Siellä olikin laulettua taas oikein kunnolla. Edellisestä Olutpankin reissusta olikin jo kauan aikaa, mutta toki laulut sujuivat vanhasta tottumuksesta tietenkin hyvin. Jcob sai palkinnon huumoristisimmista lauluista (ainakin muistaakseni se oli huumoristisista lauluista). Mikäli olisin tiennyt tuosta, olisin laulanut Mikko Alatalon lauluja, vaikkakin Juha Vainion Tulta päin -kappale olikin verraten humoristinen. No kaikki kunnia hänelle. En millään meinannut saada unta kun menin kotiin. Kolme Sedoniumia otin ja nukuin vain pari tuntia ja heräsin. Sitten olin lukuisia tunteja hereillä kunnen s nukahdin.

eräsin siis lopulta puoli kahdelta ja ja katsoin Pulmuset sekä sen jälkeen tietenkin Formulat Engannin Silverstonesta. Kilpailu oli jännittävä ja Räikkönen voitti sen lopulta.
Formuloiden jälkeen söin piirakkaa ja join sen jälkeen viskiä. Myös koska lokakuussa on saman aikaan sekä Amore Mion ja Shanghain arvokisat niin sinä kuukaudessa menee rahaa ihan helvetin aljon vaikka Amore Mioon tietenkin panostan enemmän.Taitaa myös keskiviikkona olla viimeinen päivä Same agen -Etelä Suomen mestaruuskisaa. Pitää vielä asia varmistaa.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Perjantaina 6.7.2007Lauantai 07.07.2007 01:48

Heräsin tänään puoli yhdentoista aikoihin sohvaltani kun olin eilen laittanut herätyskellon soimaan jotta muistaisin nauhoittaa Salatut Elänmät. Sitten jatkoin unia ja nukuin peräti yli kahteen!
Kun heräsin niin katsoin postit ja valtio oli minua muistanut vaihteeksi hyvillä uutisilla. Vein siis Kelaan lapun ja kohta pitäisi tulla rahaa tilille. Käväisin myös Kontupisteessä ensimmäistä kertaa, mutta eihän sieltä galleriaan päässyt. Katsoin toki sähköpostit.
Kun pääsin kotiin niin söin kanaa ja sitten aloinkin juomaan viskiä.
Muutamia ohjelmia olen katsellut telkkaria ja sen sellaista.

Hyvää illanjatkoa!

199. merkintä päiväkirjaanSunnuntai 01.07.2007 01:53

Niin siis käytännösssä tämä olisis sse 200. merkintä, muttaa kun yllllä pito poistu yhden päiväkirjamerkintäni (se ilmeisestio sisälsi laitonta meteriaalia. Sellaista se on, ei mitään voi.

Joka tapauksessa tänään heräasin siinä puolen päivän aikoihin, luonnollisesti treki heti mieli alkoholia ja lähdinki9n pian Alkoon ja ostin Anisviinaa reilusti ja niitä olen ryypännyt. Toki katsoin myös aika-ajot Ranskasta. Minun mielestä ne olivat kauheat Fernando Alonson epäonnennen takia sillä pahin joka voi tapahtua on se, että mioes voi lähteä uudusta 20. ja mikä pahinta Lewis Hamilton on 2. ja siolleen. Toivon mukaanm britti keskeyttää huomenna.
No kisan jälkeen söin kiinalaista ja yritin olla yhteyksissä Jcobinmn kanssa jos niinkuin Olutpankkiinn pääsisi, mutta ei auttanut. Kuitenkin on viinaa riittävästi täksi päiväksija mhuomiseksi sitten taas Lonkeroparoniksi. No eika muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Ice age sitten loppuiKeskiviikko 27.06.2007 02:17

Tänään heräsin taas yliväsyneenä kahdentoista aikoihin ja katsoin Salatut Elämät jotka oli nauhoitettu.
Luin sen jälkeen hieman Guinnesin ennätystenkirjaa vuodelta 2004. Mietin pitkään lähdenkö Hemmingwayn baariin pelaamaan Ice agea kun se oli arvokisojen viimeinen päivä. Katsoin Internetistä koneella ni ja se oli sittenkin loppunut 24.6. jälkeen. Sijoitukseni oli 77., mutta olisin voinut päästä jopa viidenkymmenen kärkeensillä siinä on 10 oparasta yhteistulosta ja ainakin seitsemää olisin voinut parantaa. No ei oi mitään.
Viskiä olen juonut ja galleriassa, eipä tule muuta oikein mieleen.

Hyvää illanjatkoa!

Paluu lonkeroparoniksiPerjantai 15.06.2007 02:46

On jäänyt paeri päivää jälleen väliin. Sen tähden aloitan kirjoittamaan koosteet tiistaista aklanen.

Tiistaina vedin viinaa jälleen kunnolla. Katsoin myös lukuisia welokuvia ja sen sellaista.
Keskiviikkona tuli taas vedettyä viinaa urakalla, en oikeen pahemmin muista.

Tänään heräsin vasta hieman kahden jälkeen! Myöhästyin joka tapauksessa työvoimatoimistosta koska swe paska paikka mwenee kiinni ennen kuin sen pitäisi. Piti tietenkin mennä Itäkeskukseen ostamaan kunnon bviinasatsin, mutta jokin meni vikaan. Nimittäin matkalla sinne tuli olo jossa meinasin jälleen pyörtyä. Oikeastaanm oloa voisi verrata nyrkkeilijään joka on otellut monta erää (yksi erä kestää kolme minuuttia). Sen t'ähden tyydyin lähikauppaa ja ostin taas kerran lonkeroita reilun määrän.
Galleriassa olen loppupäivän/illan ollut. Ei kai tässä ihmeempiä.

Hyvää illanjatkoa!
Koska eilinen jäi kirjoittamatta, niin luonnollisesti kitrrjoitan siitä koosteen tähän päiväkirjamerkintään.

Eli eilöen join siinä herättyäni Fishermans frend -nimistä alkoholijuomaa ja siirryin myöhemmin viskiin. Lopulta olin sohvalleni sammunut sopivasti lasi kädessä.

Tänään heräsin vasta puoli kahden aikoihin, toki sohvalta kymmenen aikoihin aluksi. Lähdin sitten työvoimatoimistoon laittamaan työpaikkahakemuksia (kun oma kone on niin hidas), lisäämässä aikaa matkakortille ja tietenkin oli pakko baarissakin käväistä sekä tietysti Alkossa.
Kotona olin viiden aikoihin ja söin pinaattikeittoa. Ruoan jälkeen sitten viinaan kimppuun ja nyt sellainen viskipullo (0,7 litraa) lähestulkoon vedetty tällä hetkellä.
No taidan laittaa tekstiviestiä kaverille kun oli viestiä minulle laittanut, ei muutta.

Hyvää illanjatkoa!

189. merkintä päiväkirjaanTiistai 22.05.2007 02:42

En keksinyt kunnollista otsikkoa, joten laitoin tuon.
Ihmeempiä en ole tänään tehnyt. Ihanaa olla ilman vittuilevaa äitiäni täällä. Heräsin tänään vasta puoli kahden aikoihin, ensin toki heräsin kahdeksan aikoihin sohvaltani.
Laitoin uuden työpaikkahakemuksen ja sen jälkeen Siwaan ostamaan kunnon satsin lonkeroa ja siideriä sekä pari kaljaa.
Niitä olen juonut ja katsellut televisiota, en paljoa muuta.
Tulipa tylsä päiväkirjamerkintä.

Hyvää illanjatkoa!