IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Jarkon kävelyseikkailuTiistai 18.09.2007 00:22

Pari päuivää väliin lienee jänyt, joten koosteet niistä pistän nyt.

Perjantaina tuli ohjelmia televisiosta taas lähes viisi tuntia jka alkoholia kului jälleen reilusti.
Lauantaina lähdin muutamiensa viskiryyppyjen jälkeen Jcobin kanssa baariin, aluksi Itäkeskukseen, mutta koska Olutpankki olui lykännyt uutta avaamistaan kuun loppuun niin oli pakko lähteä pois sieltä. Paikka oli Jcobin o,malla reviirillään sijaitseva kapakka jonka nimeä en enää muista. Aluksi en pitänyt åpaikasta sen kaltaisten tanssijoiden takia (he tanssivat keskellä esiintymislavaa) mutta sopeuduin paikkaan kuitenkin nopeasti. Sain porukan huomion kappaleella Tulta päin ja oikein urakalla kappaleella Jos jotain ytrittää. Noh sitten lähdittetiin jossain vaiheessa ja sitten alkoikin minun patikkareissuni. En jaksanut välittää liikenteestä bvaan aloin kävellä raitiovaunuraiteilla ja sainkin paljon katseita, ei tarvinnut katsella liikennevaloja ja ainoa uhka olikin poliisiauto (onneksi ei vastaan tullut=) kuitenkin pari autroa meinasi ajaa päälleni (vitun hullut). Lähdin myös syömään kevbaria jan otin mukaan Coca-Cola pullon kun en sitä kokonaan jaksanut juodan. Varastin siis 15 senttia, mutta voi voi. Vaikka olenkin ollut aina sitä mieltä, että vatrastaminen on kaikkein alhaisin rikos miotä ihminen voi tehdä, niin en antaisi kuolemantuomiota noin pienes5tä varkaudesta. Kävely jatkui ties kuinka pitrkään ja oli jalat aika jhajalla kun pääsin lopulta Sörnäisiin ja oli tietenkin taksijonoakin. ERräs ulkomaalainen mies jostain syystä halusi tarjota minulle kyydin kotiin, koswka minusta se oli liian epäilyttävää niin kieltäydyin kja hän pyytin jonkun toisen miehen mukaansa. Jotenkin minusta tuntuu että kyseinen m ies saattaisi olla homo. Joka tapauksessa taksilla kotiin ja tasan 21 euron lasku.
Eilen olin katsomassa Formuloita (kuten toki eilenkin) järjestys oli täsmälleen sama kuin aika-ajoissakin eli Räikkönen - Massa - Alonso (olisin veikaunnut juuri noin ja siest miten paljon oplinsisn molemmissa voittanut. Niin mikäli joku ei tienntyt niin McLaren menetti kaikki valmistajien maailmanmestaruuspisteet ja sai peräti 100 miljoonan dollarin sakot (noin 75 miljoonaa euroa). Katselin televisiota ja join viskipullon.

Tänään sittne nukuin periaatteessa aikaisin ja lopulta kuitenkin myöhään ja lopurlöyta lähdin Alkoon ja sieltä Wenlaan Photoplayn konmeille ja kainkekin laisssiin narvokisosishjhojn. Sieltä siten kotiin ja ruoan kimppiin ja sitten rommeille ja sitä sitten ollaan juotua ja televsiota kateseltu ja silleeen. En nyt äkkiseltään muuta keksi.

Hyvää illanjatkoa!
On jälleen jäänyt monia päiviä äliin, joten lienee parasta laittaa koosteet tähän päiväkirjamerkintään jälleen kerran.

Perjantaina katsoin televisiota ihan helvetisti ja join alkoholiakin jälleen oikein urakalla.
Lauantaina tuli Monzan aika-ajot ja Alonso oli joka sessiossa nopein. Ei liene yllättävää että tuli paljon juotua, meuttei kuitenkaan yhtä paljon kuin useimpina päivinä.
Sunnuntaina heräsin joskus taisi olla joskus yhden aikoihin kai. Aamiaisten jälkeen Formuloita ja ennen itse kisaa kauppaan ostamaan läjä ernergiajuomaa väsymykseen. Kisa alkoi ja Alonso oli oli voittajana onneksi. Kimin mahdollisuudet toiseen sijaan menivät Hamiltonin ohitettua hänet ja minä kuulemman huusin vitutukseeni niin että molemmat kissani pelästyivät todella paljon, mutta Alonson voitto on pääasia. Alkoholia oli myös taas otettua kunnolla.
Maanantaina kävin parturissa ja äitini kävi laittamassa kuvia kamerasta cd:lle. Kävin toki myös pelaamassa Photoplaaytaä ja juomaan lonkeroita sen ohella. Sevenin arvokisoissa olin kirkaassa kärjessä (tuurilla) lähes ko0lkme kertaa enemmän pisteitä kuin toisenhn a olevalla. Arvokisoja lukuunottamatta otin toisen kerran läpipeluun Amore Miossa ja voitin näin Maken ,kakaikkien aikoijen ykköstuloksen siinä toisessa Hemmingwayn koneessa. Kun lähdin Hemmingwaystä niin kävin syömään Chico´s ravintolassa ja ostin myös Simpsonien kymmenennen tuotantokausden sekä elokuvat Fantastic4 ja Ben-Hurr joka on 11 Oscarillaan kaikkien aikojen menewstynein elokuva..
Tiistaina lähdin heträämisten ja aamiaistan jälkeen Wenlaan taass pelaamaan ja juomaan. Sevenissä oli tullut huiikeas pudotus sijalle 2 (no jaa). Viskille sitten kotiin ja silleen.

Tänään juoua tullut ja televisiota seurannut, aika uhkaa loppua. Joten heido!

Jatkan taas tästä. Typerän nettini takia merkintä tuli noin ajoissa vaikka sen piti tulla eilen, joten nyt tuli epävirallinen ennätykseni sillä aloitin periaatteessa kirjoittamisen alle pari minuuttia vuorokauden alkamisen jälkeen.
Joka tapauksessa kello on nyt kahdeksan illalla ja Frendit tulevat juuri nyt. Tänään tulee minulle muutenkin yli neljä tuntia ohjelmaa putkeen, eikä muutenkaan ole inspiraatiota tätä kirjoittaa nyt kiitos viime yön.

Hyvää illanjatkoa!

Ongelmia koneen kanssaLauantai 08.09.2007 00:53

Minun on todella vaikeata muistaa kaikkea tapahtunuta tämän viikon aikana. Minulla on ollut paljon ongelmia tietokoneeni kanssa ja vierailut ovat olleet vainhetkellisiä ja osa kirjastostakin.
Ainakin on juopoteltua tullut. Ai niin ja muuten kun minun piti torstaina mennä työvoimatoimistoon, niin juuri sinä päivänä sinne ei voinut tulla jonkin syyn takia jota en enää muista. Siis ihan turhaan tuli herättyä niin aikaisin, mutta olipahan baari sopivasti auki alakerrassa. Arvokisoja jälleen tuli pelattua. Ostin torstaina myös Pikku Britanian ensimmäisen tuotantokauden ja oli kyllä helvetin hauska sarja, naurettua tuli jatkuvasti.
Niin ja viime viikon lauantaina olin Jcobin kanssa tekemässä Olutpankin reissua, mutta se oli edelleen suljettu, joten vaihdoimme Idän Pisteeseen, mutta karaokea on vain perjantaisin, joten sitten Puotin Krouviin lonkeroille ja Jägermeistereille. VPyötään änkesi jälleen rikollisen (yllätys yllätys) joka selkeästi amfetamiineissa selitteli kaikenlaista mitä tuli nuoruudessaan tehtyä ja neuvoi meitä mitä tulee tehdä jos haluaa naista, kuten me tiedämme niin aineissa kaikki luulevat tietävän kaikesta kaiken. Taisin muuten samana päivänä aiemmin ostaa Juha Vuorisen kirjoittaman Juoppohullun päiväkirjan. Mielenkiintoinen kirja. Kyseinen kirja ei oikeastaan kerro kuin yhden alkoholistin päivistä.
Niin jaolen hävittänyt puukkoni, minulla ei ole aavistustakaan sen sijainnista. Pitää kai ostaa uusi.
Eipä oikeastaan mitään kummempia ole ollut muistaakseni. Eipä tainnut olla kovinkaan helppolukuinen päiväkirjamerkintä, mutta ei nyt voi mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Idän Pisteessä karaokeaMaanantai 27.08.2007 02:06

Jäänyt jälleen pari päivää väliin joten kirjoituskooste lienee paikalla.

Perjantaina olin herättyäni ja sen jälkeenkin aika väsyneenä tai aika paljonkin. Yellow Cattin jämät join ja myöhemmin viskiä jonkin bverran. Unirytmion jo kauan ollut täysin hukassa kuten olen mainita tainnut. Jcobin kanssa lähdin hieman ennen yhdeksää aluksi PUotin Krouviin parille ja lopulta jäimme juomaan Idän Pisteesaeen siellä olevan karaoken takia. Kappalelista oli huikean pitkä joten lauluja riitti. Artistejakin taisi olla vain viisi muistaakseni, eli kolme meidän lisäksi. Aluksi en tullut aivan sinuijsdikis mikrofonin kanssa, mutta lopulta sitten alkoi sujua. Tauoilla tietenkin kaljaa, lonkeroa ja Minttuviinaa. Karaoke taisi loppua siinä puoli kahden aikoihin samalla kun valomerkkikin tuli. Lähdimme siis baarista ja menimme kebabbia syömään samalla nminun oli tietenkin avauduttava taas naismurheistani. Lopulta taksilla kotiin.
Lauantaina nukuin hieman pois univelkaa ja olinkin ollut paljon pirteämpi. Lähdin Formuloiden aika-ajojen jälkeen (Massa ajoi paalupaikalle) Itäkeskukseen Alkoon ja Hemmingwayhin pelaamaan Photoplayn peleja ja lonkeroita juomaan. Maailman kaikista Photoplayn pelaajista olen jo sijalla 8050. Summa on suuri, mutta onhan niitä pelaajia satojatuhansia. Lähdin siinä kuuden aikoihin pois ja kotiin syömään kanaa ja juiomaan viskiä. Frendi oli myös täällä siinä yhteentoista asti. Tuli myös katsottua kaksi elokuvaa (Scary Movie 1 ja 3) ennen sammumistani.

Tänään heräsin puoli yhden aikoihin (alunperin heräsin yhdeksän maissa) ja katsoin kaksi jaksoa Pulmusia ja kohtahan ne Formulatkin alkoivat (Massa voitti). Söin sitten kalapuikkoja ja perunoita jonka jälkeen oli aika juoda viskiä taas kunnolla. Nyt galleriassa ja silleen. Tuskinpa sen kummempia enää tapahtuu.

Hyvää illanajatkoa!

Verraten tylsä päiväTorstai 16.08.2007 02:20

Mitäs tästä päivästä nyt kertoisi? Nohn heräsin onta kertaa ja lopulta siinä puoli yhden aikoihin. Join muutaman lämpimän hyvän juoman ja aloin sitten juomaan rommitoteja jälleen kerran. No niitä sitten juonut ja galleriassa oltu. Ei kai tässä paljon muuta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Kolme vuotta galleriassaKeskiviikko 15.08.2007 02:14

Tänään tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä kun rekisteröidyin irc-galleriaan. Sen tähden ensimmäinen kuvani on oletuksena.Heräsin tänään monesti ennen kuin lopulta heräsin yhden aikoihin. Jonkin ajan päästä join jääkaapissa olleen yhden Smirnof Ice -juoman. Pienen hetken päästä oli rommin vuoro taas veden ja hunajan kera.
Äitini tuli kotiin jälleen aivan raivona jälleen kerrabn ja valitti taas ja uhkasi jälleen vaikka millä. Hoh hoijaa, ei kiinnosta.
Äsken Essi pyydysti todennäköisesti päästäisen ja rohkaisin häntä tappamaan sen, mutta se ehti karata.
No ei kai tässä paljoa muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Televisiota, lonkeroa ja rommiaTiistai 14.08.2007 00:22

Eilen oli viimeisimmät tuplabonuspäivät, joten tietenkin ostin taas kunnon satsin lonkeroita, toki ensin baarissa. Knifferin arvokisoissa oli sija 46 ja tuskin se siitä ehti laskea, kai. Lonkeroiden jälkeebn Siwaan ostamaan 26 lonkeroa ja niistä kunnon ruoan jälkeen vedin "vain" 23 kappaletta. Lonkero täyttää todella paljon ja sitä pitäisi juoda vain kun on syönyt vähän. Katsoihn myös sinä päuivänä monta tunt8a televsiota putkee ha en tähden en paljoakaan ehtinyt käväistä galleriassaa.

Tänään heräsin toki aluksi klo 10:30 ja laitoin Salatut Elämät nauhalle. Piinava kuumuus vaivasi ja ei meinannut uni tulla, kuitenkikn se tuli ja heräsin siinä yhden jälkeen. Sitten Alkoon ja takaisin kotiin. Kun tulin kotiin join loput kolme lonkeroa ja sitten aloin ruoan jälkeen juomaan rommia jälleen.

Hyvää illanjatkoa!

Uusi puhelinSunnuntai 12.08.2007 02:47

Jälleen muutama päivä jäänyt kirjoittamatta ja nyt koosteet niistä toki ja toki tästäkin päivästä tietenkin.

Torstaina ei tapahtu lähes tulkoon mitää. Kotona join rommia ja olin ajoittain netissä. Mitään muuta ei, olisin voinut kirjoittaa silloin merkinnän, mutta päivä oli yksinkertaisesti niin tylsä, että se olisi todennäköisesti ollut yksi kaikkien tylsimmistä minun päiväkirjamerkinnöistä.
Perjantaina oli sekava olo ja olo oli kuin olisin megajurrissa jopa selvänä. Toki9 tyli taas otettua jälleen alkoholia Porvoon mitalla ja muisti lähtikin eikä ole paljoa palannut. Ainakin tuli televisiota katsellut.

Tänään oli todellakin tekemistä. Ensin baariin juomaan lonkeroa ja pelaamaan Photolayn pelejä. Sitten Tarjoustaloon ostamaan 25 Sheebaa (kissanruokaa), sitten Markantaloon ostamaan uusi puhelin. Matka oli suhteellisen pitkä piinaavassa helteessä. Puhelin jonka ostin, olNokian 3110 ja rahaa meni lisälaitteitten kanssa noin 218 euroa. Sitten Siwaan ostamaan paljon elintarvikkeita ja kotiin. Kotona sittn söin makkaraa ja join lonkeroasekä toki rommia taas jälleen. Kännylkkääni tietenkin katsastin ja huomasin kauhukseni kaikkien viestieni kadonneen. Sinne meni muutama todella ihana viesti, mutta ei voi mitään. Muuten ihan kiva kännykkä.
Ei kai muuta, netissä olen ja rommitotia juon.

Hyvää illanjatkoa!
Taas on niin monta päivää jäänyt väliin ja joudun jälleen kertomaan koosteeen niistä päivistä. Alkaa..

Perjantaista en muista mitään ennen Oltpankkiin lähtöä, eli ei liene ollut mitään sen kummempia. Olutpankkiin Jcobin kanssa laulamaan ja juomaan, minäen toki aloittanut laulamista heti, sillä minun piti kurkkuani ja yskimistäni yrittää hillitä. Lopulta kuitebnkin laulamaan ja hyvinhän ne meni. Syömään siinä karaoken loputtua ja sitten kotiin juomaan rommia pullosta ja nukkumaan.
Lauantaina yksin kotona sillä äitini lähdin erään hänen kaverinsa syntymäpäiville Mäntsälään. Katsoin Truman Show:n ja juopottelin taas helvetinmoisen määrän alkoholia. Muisti meni taas jälleen.
Sunnuntaina lähdin Hemmingwayn baariin kun Texas Holdemissa oli arvokisojen viimeinen päivä. Se oli ikävää sillä olin oppinut pelaamaan sitä vasta jonkin aikaa sitten. Loppusijoitus oli sijojen 126-137 väliltä, ei jaksa tarkkaan muistaa. Kotiin lähdössä oli ongelmia sillä ensin tuli bussi ajoissa ja seuraavaa piti odottaa puolisen tuntia ja sekin ihan täynnä, kuten kaikki ohi ajaneet bussit. Mietin vain, että oliko keskustassa sinä yönä jotain kummalliista? Jos joku tietää niin voiosi sen minulle kertoa.
Maanantaina menin katsomaan arvokisojen sijoitukseni ja laitoin ne ylös kännykkääni. Pelasin myös paikallista Amore Mioa ja ensimmäistä kertaa pääsin sen pelin läpi! Se kyllä nostaa lisää itseluottamusta. No lukuisien halpojen siidereiden jälkeen lähdin kotiin ja katsoin toisen Vareksen jonka olin sinä päivänä ostanut.Vitutti myös kyseisenä iltana ja onnistuinkin hajoittamaan tavaroita, lähinnä niitä jotka olivat jo rikki.
Tiistaina kun heräsin niin oli kännykkäni toimintakyvytön, oli hajonnut. Piti siis vaihtaa kännykkää. Kaikki kännykät olivat hajalla ja piti ottaa Siemensin kännykkä lainaksi, kunnes ostan luantaina uuden. Kännykän menetys ei sinäänsä vituta muuta kuin ne viestit ja numerot jotka menetin. Minulla oli suhteellisen väsynytolo koko päivän ja join ensin lämpimiä hyviä juomia kolme kappaletta putkeen, eli periaatteessa enemmän kuin saisi. Sitten rommia jälleen ja sitten katselin televisiota ja nettikin alkoi minulle vittuilla ja sen tähden jäikin merkintä väliin. No ei kai sillä niin väliä ole enää.

Tänään heräsin siinä puoli yhdeltä, eli ehdin kuitenkin nukkua sellaiset 11 tuntia. Lähdin Kontulaan aluksi Kontupisteeseen ja sitten baariin juomaan ja pelaamaan. Toisen tähden olen muuten jo saanut joitakinaikoja sitten, mikäli en sitä ole aiemmin maininnut. Kotona rommieille ja nettiin ja Salkkareita. Eui kai tässä sen kummempia.

Hyvää illanjatkoa!

214. merkintä päiväkirjaanPerjantai 03.08.2007 02:03

Tänään heräsin vasta kahden aikoihin (jos ei oteta huomioon tuttua arkiheräämistä puoli yhdeltätoista) ja en millään jaksanut nousta ylös ennen puoli kolmea.
Luin Seiskan ja lähdin baariin lähinnä pelaamaan Photoplayn pelejä, toki join myös lonkeroa. Arvokisoissa nousin Knifflerissä peräti sijalle kolme! Montezumassa olin pudonnut kärkisijalta sijalle kolme (nytkin vain 40 osanottajaa) ja kärkikaksikko on kaukana, vaikka tuloksiani onnistuinkin monta kertaa parantamaan. Texas Holdemia en pelannut ja se sijoitus onkin pudonnut. Amore Mioakin toki pelasin kerran ja teinkin toiseksi parhaan tuloksen ja Make jäi taas lisää taakse. Lokakuussa tulee niiden arvokisat, joten on syytä ehkä hieman myös treenata jos aion olla voitosta varma. Pelasin paljon muitakin pelejä ja jotta pääsisin lähemmäksi toista tähteä.
Kun lähdin pois baaristya, kävin Alkossa rommiostoksilla ja Siwassa ihan vaan ruokaostoksilla (ja myös vähän limua ja mehua) sitten kotiin syömään kanakeittoa ja katsomaan elokuvaa Romeon on kuoltava (samalla juoden rommia). Sitten olen ollut lähinnä netissä, täällä galleriassa. Ei kai tässä muuta. Niin ja muuten, mietin kauan otsikkoa, mutten keksinyt millään joten piti laittaa näinkin tylsä.

Hyvää illanjatkoa!