IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

233. merkintä päiväkirjaanLauantai 29.09.2007 23:14

Tämä on ollut väsyttävä päivä. Kellon soidessa kymmentä vaille kahdeksan, väsytti melko paljon. Ylös oli kuitenkin noustava sillä Formulat alkoivat Japanin Fujista. Alku näytti hyvältä kun Hamilton oli putoamassa ja loppu näytti vittumaiselta Hamilton kun ajoi paalupaikalle. Söin aamiaista ja menin hetkeksi nukkumaan vielä.
Eipä ehtinyt kauaa nukkua ja olin taas ylhäällä. Minun piti mennä Wenlaan tai Hemmingwayhin, mutta väsymys esti sen. Päätin kuitenkin lähteä Siwaan ostamaan ruokaa ja lonkeroita.
Kun tulin kotiin, niin oli aika juoda lonkeroita ja myöhemmin rommitotia myös. Minulla on vielä paljon juotavaa j'äljellä onneksi. Eipä kai tässä muuta keksi.

Hyvää illanjatkoa!
Tänään heräsin yhdentoista aikoihjin ja lähdin sitten kahdentoista aikoihin ulos, mutta kuitenkin yhden aikoihin lopulta. Itäkeskukseen työvoimatoimistoon selventämässä työasioita, joia ei siis ole. Sitten Hemmingwayhin lonkeroille ja Photoplayn koneelle. Onnistuin nostelemaaqn arvokisoissa sijoitustani reippaasti. Roman Towerssissa taisin olla sijalla 664 ja nyt olen sijalla 138 (ainakin vielä silloin olin). Tarjoustalosta ostin 25 purkkia Sheebaa ja Alkosta neljä pulloa viinaa. Alkoon oli myös tullut viinakortteja. Kyseiset kortit olivat vuoteen 1971 asti ja se mahdollisti sen, etteivät liian moni juo itseään hengiltä. Jokaisen Alkon vierailun jälkeen kortti sai leimoja ostosten mukaan ja kun kortti oli täynnä, niin ei saanut ostaa loppukaudesta enää ollenkaan alkoholia. Siitä päivästä eteenpään ihmiset saiavat juoda itsensä hautaan laillisesti Suomesssa.
Joka tapauksessa kun tulin kotiin niin siinä tuli juotua rommia ja viskiä ja katsellut televisiota. Ei kai tässä muuta, huomenna aikainen herätys.

Hyvää illanjatkoa!

Torstai 27.9.2007Perjantai 28.09.2007 02:22

Olin kuulemma sammunut lattialle ja siitä sitten kahden aikoihin ja heräsin väsyneenä yhdentoista aikoihin. Sitten luin Seiskan ja katselin Pikku Britanian ensimmäistä tuotantokautta. Aloin juomaan rommia vasta noin neljän aikoihin ja sitten tuli myös torstain sarjaputki: 70´show, Big Brother extra, Salatut Elämät, Frendit, Simpsonit, House ja Big Brother. Kurkkukin on edelleen kipeänä jo rties kuinka monennen viikon peräkkäin tai jotain sinne päin.
Ei kai tässä muuta.

Hyvä illanjatkoa!

Vaikeaa keksiä otsikkoaKeskiviikko 19.09.2007 00:49

Tänään ei ole tapahtunut mitään sellaista mistä keksinisin otsikon tälle päiväkirjamerkinnälle. Eipä oikeen muutakaan ihmeellistä ole tapahtyunut tänään.
Heräsin yhdentoista aikoihin ja sitten jotain ei kummempia. Katsoin ylipitkän elokuvan Se (181 minuuttia). Elokuva perustui Stephen Kingin kirjaan. Söin myös kanaa elokuvan jälkeen ja join rommitotia. Katselin televisiosta taas ohjelmia ja silleen. Nyt tulee BB:stä räsypokeria, mutta koska naiset pärjäävät liian hyvin eikä Heli suostunut ottamaan rintaliivejään pois, niin ei sen katsominen liene kovin järkevää. Noh kohta katson normaalin BB:n joka tulee Subilta ja saa nähdä kun asukkaan näyttelevät kuulemman jotain lapsellista tai jotain.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Jarkon kävelyseikkailuTiistai 18.09.2007 00:22

Pari päuivää väliin lienee jänyt, joten koosteet niistä pistän nyt.

Perjantaina tuli ohjelmia televisiosta taas lähes viisi tuntia jka alkoholia kului jälleen reilusti.
Lauantaina lähdin muutamiensa viskiryyppyjen jälkeen Jcobin kanssa baariin, aluksi Itäkeskukseen, mutta koska Olutpankki olui lykännyt uutta avaamistaan kuun loppuun niin oli pakko lähteä pois sieltä. Paikka oli Jcobin o,malla reviirillään sijaitseva kapakka jonka nimeä en enää muista. Aluksi en pitänyt åpaikasta sen kaltaisten tanssijoiden takia (he tanssivat keskellä esiintymislavaa) mutta sopeuduin paikkaan kuitenkin nopeasti. Sain porukan huomion kappaleella Tulta päin ja oikein urakalla kappaleella Jos jotain ytrittää. Noh sitten lähdittetiin jossain vaiheessa ja sitten alkoikin minun patikkareissuni. En jaksanut välittää liikenteestä bvaan aloin kävellä raitiovaunuraiteilla ja sainkin paljon katseita, ei tarvinnut katsella liikennevaloja ja ainoa uhka olikin poliisiauto (onneksi ei vastaan tullut=) kuitenkin pari autroa meinasi ajaa päälleni (vitun hullut). Lähdin myös syömään kevbaria jan otin mukaan Coca-Cola pullon kun en sitä kokonaan jaksanut juodan. Varastin siis 15 senttia, mutta voi voi. Vaikka olenkin ollut aina sitä mieltä, että vatrastaminen on kaikkein alhaisin rikos miotä ihminen voi tehdä, niin en antaisi kuolemantuomiota noin pienes5tä varkaudesta. Kävely jatkui ties kuinka pitrkään ja oli jalat aika jhajalla kun pääsin lopulta Sörnäisiin ja oli tietenkin taksijonoakin. ERräs ulkomaalainen mies jostain syystä halusi tarjota minulle kyydin kotiin, koswka minusta se oli liian epäilyttävää niin kieltäydyin kja hän pyytin jonkun toisen miehen mukaansa. Jotenkin minusta tuntuu että kyseinen m ies saattaisi olla homo. Joka tapauksessa taksilla kotiin ja tasan 21 euron lasku.
Eilen olin katsomassa Formuloita (kuten toki eilenkin) järjestys oli täsmälleen sama kuin aika-ajoissakin eli Räikkönen - Massa - Alonso (olisin veikaunnut juuri noin ja siest miten paljon oplinsisn molemmissa voittanut. Niin mikäli joku ei tienntyt niin McLaren menetti kaikki valmistajien maailmanmestaruuspisteet ja sai peräti 100 miljoonan dollarin sakot (noin 75 miljoonaa euroa). Katselin televisiota ja join viskipullon.

Tänään sittne nukuin periaatteessa aikaisin ja lopulta kuitenkin myöhään ja lopurlöyta lähdin Alkoon ja sieltä Wenlaan Photoplayn konmeille ja kainkekin laisssiin narvokisosishjhojn. Sieltä siten kotiin ja ruoan kimppiin ja sitten rommeille ja sitä sitten ollaan juotua ja televsiota kateseltu ja silleeen. En nyt äkkiseltään muuta keksi.

Hyvää illanjatkoa!
On jälleen jäänyt monia päiviä äliin, joten lienee parasta laittaa koosteet tähän päiväkirjamerkintään jälleen kerran.

Perjantaina katsoin televisiota ihan helvetisti ja join alkoholiakin jälleen oikein urakalla.
Lauantaina tuli Monzan aika-ajot ja Alonso oli joka sessiossa nopein. Ei liene yllättävää että tuli paljon juotua, meuttei kuitenkaan yhtä paljon kuin useimpina päivinä.
Sunnuntaina heräsin joskus taisi olla joskus yhden aikoihin kai. Aamiaisten jälkeen Formuloita ja ennen itse kisaa kauppaan ostamaan läjä ernergiajuomaa väsymykseen. Kisa alkoi ja Alonso oli oli voittajana onneksi. Kimin mahdollisuudet toiseen sijaan menivät Hamiltonin ohitettua hänet ja minä kuulemman huusin vitutukseeni niin että molemmat kissani pelästyivät todella paljon, mutta Alonson voitto on pääasia. Alkoholia oli myös taas otettua kunnolla.
Maanantaina kävin parturissa ja äitini kävi laittamassa kuvia kamerasta cd:lle. Kävin toki myös pelaamassa Photoplaaytaä ja juomaan lonkeroita sen ohella. Sevenin arvokisoissa olin kirkaassa kärjessä (tuurilla) lähes ko0lkme kertaa enemmän pisteitä kuin toisenhn a olevalla. Arvokisoja lukuunottamatta otin toisen kerran läpipeluun Amore Miossa ja voitin näin Maken ,kakaikkien aikoijen ykköstuloksen siinä toisessa Hemmingwayn koneessa. Kun lähdin Hemmingwaystä niin kävin syömään Chico´s ravintolassa ja ostin myös Simpsonien kymmenennen tuotantokausden sekä elokuvat Fantastic4 ja Ben-Hurr joka on 11 Oscarillaan kaikkien aikojen menewstynein elokuva..
Tiistaina lähdin heträämisten ja aamiaistan jälkeen Wenlaan taass pelaamaan ja juomaan. Sevenissä oli tullut huiikeas pudotus sijalle 2 (no jaa). Viskille sitten kotiin ja silleen.

Tänään juoua tullut ja televisiota seurannut, aika uhkaa loppua. Joten heido!

Jatkan taas tästä. Typerän nettini takia merkintä tuli noin ajoissa vaikka sen piti tulla eilen, joten nyt tuli epävirallinen ennätykseni sillä aloitin periaatteessa kirjoittamisen alle pari minuuttia vuorokauden alkamisen jälkeen.
Joka tapauksessa kello on nyt kahdeksan illalla ja Frendit tulevat juuri nyt. Tänään tulee minulle muutenkin yli neljä tuntia ohjelmaa putkeen, eikä muutenkaan ole inspiraatiota tätä kirjoittaa nyt kiitos viime yön.

Hyvää illanjatkoa!

Ongelmia koneen kanssaLauantai 08.09.2007 00:53

Minun on todella vaikeata muistaa kaikkea tapahtunuta tämän viikon aikana. Minulla on ollut paljon ongelmia tietokoneeni kanssa ja vierailut ovat olleet vainhetkellisiä ja osa kirjastostakin.
Ainakin on juopoteltua tullut. Ai niin ja muuten kun minun piti torstaina mennä työvoimatoimistoon, niin juuri sinä päivänä sinne ei voinut tulla jonkin syyn takia jota en enää muista. Siis ihan turhaan tuli herättyä niin aikaisin, mutta olipahan baari sopivasti auki alakerrassa. Arvokisoja jälleen tuli pelattua. Ostin torstaina myös Pikku Britanian ensimmäisen tuotantokauden ja oli kyllä helvetin hauska sarja, naurettua tuli jatkuvasti.
Niin ja viime viikon lauantaina olin Jcobin kanssa tekemässä Olutpankin reissua, mutta se oli edelleen suljettu, joten vaihdoimme Idän Pisteeseen, mutta karaokea on vain perjantaisin, joten sitten Puotin Krouviin lonkeroille ja Jägermeistereille. VPyötään änkesi jälleen rikollisen (yllätys yllätys) joka selkeästi amfetamiineissa selitteli kaikenlaista mitä tuli nuoruudessaan tehtyä ja neuvoi meitä mitä tulee tehdä jos haluaa naista, kuten me tiedämme niin aineissa kaikki luulevat tietävän kaikesta kaiken. Taisin muuten samana päivänä aiemmin ostaa Juha Vuorisen kirjoittaman Juoppohullun päiväkirjan. Mielenkiintoinen kirja. Kyseinen kirja ei oikeastaan kerro kuin yhden alkoholistin päivistä.
Niin jaolen hävittänyt puukkoni, minulla ei ole aavistustakaan sen sijainnista. Pitää kai ostaa uusi.
Eipä oikeastaan mitään kummempia ole ollut muistaakseni. Eipä tainnut olla kovinkaan helppolukuinen päiväkirjamerkintä, mutta ei nyt voi mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Idän Pisteessä karaokeaMaanantai 27.08.2007 02:06

Jäänyt jälleen pari päivää väliin joten kirjoituskooste lienee paikalla.

Perjantaina olin herättyäni ja sen jälkeenkin aika väsyneenä tai aika paljonkin. Yellow Cattin jämät join ja myöhemmin viskiä jonkin bverran. Unirytmion jo kauan ollut täysin hukassa kuten olen mainita tainnut. Jcobin kanssa lähdin hieman ennen yhdeksää aluksi PUotin Krouviin parille ja lopulta jäimme juomaan Idän Pisteesaeen siellä olevan karaoken takia. Kappalelista oli huikean pitkä joten lauluja riitti. Artistejakin taisi olla vain viisi muistaakseni, eli kolme meidän lisäksi. Aluksi en tullut aivan sinuijsdikis mikrofonin kanssa, mutta lopulta sitten alkoi sujua. Tauoilla tietenkin kaljaa, lonkeroa ja Minttuviinaa. Karaoke taisi loppua siinä puoli kahden aikoihin samalla kun valomerkkikin tuli. Lähdimme siis baarista ja menimme kebabbia syömään samalla nminun oli tietenkin avauduttava taas naismurheistani. Lopulta taksilla kotiin.
Lauantaina nukuin hieman pois univelkaa ja olinkin ollut paljon pirteämpi. Lähdin Formuloiden aika-ajojen jälkeen (Massa ajoi paalupaikalle) Itäkeskukseen Alkoon ja Hemmingwayhin pelaamaan Photoplayn peleja ja lonkeroita juomaan. Maailman kaikista Photoplayn pelaajista olen jo sijalla 8050. Summa on suuri, mutta onhan niitä pelaajia satojatuhansia. Lähdin siinä kuuden aikoihin pois ja kotiin syömään kanaa ja juiomaan viskiä. Frendi oli myös täällä siinä yhteentoista asti. Tuli myös katsottua kaksi elokuvaa (Scary Movie 1 ja 3) ennen sammumistani.

Tänään heräsin puoli yhden aikoihin (alunperin heräsin yhdeksän maissa) ja katsoin kaksi jaksoa Pulmusia ja kohtahan ne Formulatkin alkoivat (Massa voitti). Söin sitten kalapuikkoja ja perunoita jonka jälkeen oli aika juoda viskiä taas kunnolla. Nyt galleriassa ja silleen. Tuskinpa sen kummempia enää tapahtuu.

Hyvää illanajatkoa!

Verraten tylsä päiväTorstai 16.08.2007 02:20

Mitäs tästä päivästä nyt kertoisi? Nohn heräsin onta kertaa ja lopulta siinä puoli yhden aikoihin. Join muutaman lämpimän hyvän juoman ja aloin sitten juomaan rommitoteja jälleen kerran. No niitä sitten juonut ja galleriassa oltu. Ei kai tässä paljon muuta ole.

Hyvää illanjatkoa!

Kolme vuotta galleriassaKeskiviikko 15.08.2007 02:14

Tänään tulee kuluneeksi kolme vuotta siitä kun rekisteröidyin irc-galleriaan. Sen tähden ensimmäinen kuvani on oletuksena.Heräsin tänään monesti ennen kuin lopulta heräsin yhden aikoihin. Jonkin ajan päästä join jääkaapissa olleen yhden Smirnof Ice -juoman. Pienen hetken päästä oli rommin vuoro taas veden ja hunajan kera.
Äitini tuli kotiin jälleen aivan raivona jälleen kerrabn ja valitti taas ja uhkasi jälleen vaikka millä. Hoh hoijaa, ei kiinnosta.
Äsken Essi pyydysti todennäköisesti päästäisen ja rohkaisin häntä tappamaan sen, mutta se ehti karata.
No ei kai tässä paljoa muuta.

Hyvää illanjatkoa!