IRC-Galleria

romantikko86

romantikko86

Lonkeroparoni, viskikeisari, rommikuningas ja Tasavallan presidentti

Selaa blogimerkintöjä

Viivin etsintäKeskiviikko 31.10.2007 23:14

Heräsin hieman ennen kuutta sohvaltani. Olin edellisinä iltana/yöllä ollut totaalisen humalassa. Olin äitini mukaan sammunut istualteni viinapullo kädessäni. En herättyäni ollut varma olinko juuri mennyt sohvalle nukkumaan, vai olinko ollut siinä koko ajan. Joka tapauksessa menin sitten oikeasti nukkumaan ja heräsin siinä kymmenen aikoihin. Olin totaalisen väsynyt ja olo oli kuin olin ollut vieläkin kännissä, ehkä olinkin. Minun oli pakko lähteä Kontulaan ostamaan matkakortilleni aikaa, vaikka ei millään olisis jaksanut. Otin sen jälkeen rommitoteja ja auttanut asentamaan äitini uuden tietokoneen. Viivi myös teki katoamistempun ja sitä juoduttiin etsimjään vaikka kuinka kauan. Lopulta Viivi löytyi sänkyni alta. Katsoin sitten netistä, uudelta kkoneelta, olenko avannut jälleen sanaisen, tai kirjallisen, arkkuni. En ainakaan ole mitään löytänyt. Nyt ei kai muuta ihmeempiä. Juon rommitoteja ja olen galleriassa uudella hyvällä ja nopealla tietokoneella. Saa nähdä tapahtuukohan tänään enää mitään.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion viimeinen päiväKeskiviikko 31.10.2007 00:29

Woooh otsikon kirjoittamiaseen meni yli vartti kun poti olla äidinkiielellieeti oikein. Viimeissenä arvoikisapäivänä, sunnuntaina, ein oikein putzsskeen meennyt. Ensinnäki lintotaalisen loppu tästä kolmen viikojn kamppailusta ja en onnistunut nostamaan itseäni ylemmäksi vaikka keskiarvoanini onnistuinkin parantamaan. Sunnuntain apäättyi myös viikon raittiuteni. Yhtä helvettiä oli tuo, mutta ainakin Räikkönen voittui maailmanmestaruuden. Muitstakaa että ilman minua hän ei välttämättä olisi voittanut. Joka tapuksedsa oli oikee kunon startti laboratorioon ja lappu tuli oteettua kunnon käloppujen ohella. En kuitenkaan olluit ainoam normaali ihminensillä ikäloppujen tulevien horsmankasvattajien joukossa. Ai niin ja kun otsikkoki oli tämän kaltainen, unoohdin kojko jutun, niiin minu sijoiotukseni maailmanmestaruude jahdisani oli vsta 12. mutta kuitenkinn olin paras suopmalainen. Olen kuitenkin hiemann pettyynyt kosjka minä halua voittaa ja minut voitti 11 ihmistä. Noh ainakin äitini oli sitä mieltä että jos ihminen pääsee taisteleman maailmanmestaruudesta niin sekin on saavutus. Minä en periaatteessa le samaa mieltä koska halua olla maailman paras. Olin kisissa loppituloksissa 12.
Maanantai aku pakkoraittius loppui,minä k'äävin verikokeissa (majksa.arviot eivät kerro nyt kok9o totuutta) ja sen jäljkkeen Alkoo ostamaan alkoholia. Olin koko maananmtyaioinm 6totaaliosen kännissä. Muitikukaa eio ole noin illasta tai päivä kohden. Pah, en muista melkein mitään kun he5ti aamust a oli alkoholia elimistössä. Kuitnekin tuklio otettua oikein mionen miehen miehen edestä. Heräsin jossain vaheisssa. Ei aavistustakaan mitä kaua nukuin.

Heräsin täjnäänjiossainnvaiheeessb taas ja kun j akun raitytiuden loppu oli oliinm niin että se kun n ooli silleeen että kuiotyenkiojb ja jo. OOli vieroitrusoioreita ihan ahelvetinnmoisesti. No en toikeastaan edes tiedä miiä päivää olen puhumassa. Jotren ka se on pakko puhumassa hyviä illanjatkoaja.

hyvää illanjatkoa!

Amore Mion kisat 17-20Sunnuntai 28.10.2007 02:05

PÄIVÄ 17

Tänään heräsin taas samoihin aikoihin kuin yleensäkin. Yritin saada konettani auki, mutta ei siitä mitääån tullut. Lähdin kirjastoon kahdeksi ja puoleksi tunniksi koneelle ja sieltä kotiin syömään spagettia ja lihapullia sekä puoli pussillista perunalastuja. Lähdin sen jälkeen Wenlaan Photoplaylle. Amore Mion legendaksi tullut U Nikunen oli parantanut yhteistulostaan ja päässyt minun ohitseni, mutta paransin yös omaani ja ohitin Ikkuna-Pubin ylpeyden. Lähdin pois sieltä kun kolikot loppuivat, vaikka ne eivät loppuneetkaan. Olin unohtanut parinkymmenen euron edestä kolikoita taskuun jonne en yleensä kolikoita tunge. Katselin sitten Salkkareita ja muita ohjelmia.

PÄIVÄ 18

Tänään heräsin väsyneenä hienman ennen yhtätoista ja lähdin hetken päästä koneelle kahdeksi ja puoleksi tunniksi. Sitten söin grillillä hamurilaisen ja lähdin keskustaan baareihin. Halusin päästä Amore Mion läpi kaikilla virallisilla Photoplayn koneilla joissa sen olen pelannut. Kävin Dublineriossa ja On the Rockissa sen pelaamassa läpi. Niin ja en ole sitä koskaan Public Cornerissa sitä läpi päässyt, sillä sekoitin sen Prahaan. Nyt ei Corbneriin päässyt liiallisen väenpaljouden takia. Amore Miossa olin pudonnut siojalle 12. Ohi olivat menneet eräs saksalainen ja tietenkin U Nikunen. Ohitin hänet ublinerissa ja saksalaisen myös On the Rockissa. Lopuksi ohitin vielä Saksan Claus R. Waltherin ja lopulta olin sijalla yhdeksän. Samalla pääsin myös Shanghain -pelissä ensimmäistä kertaa kolmannelle tasolle. Lähdin pois siinä ennen kahdeksaa täyteen metroon. Katsoin Salatuit Elämät, jotka oli nauhoitettujotka oli nauhoitettu minulle. Ja kaikenlaista muuta..

PÄIVÄ 19

Heräsin tänään noin puoli yksitoista ja sitten yritin saada tietokonetta päälle tuloksitta. Lähdin kirjastoon koneelle kahdeksi tunniksi ja sitten kotiin syömään nugetteja. Niin ja kävin siellä Veikkauksen sivuilla katsomaan Räikkösen maailmanmestaruuskertoimen. Se oli 1,80 joten menetin 160 euroa rahaa. Minulla oli nimittäinen ennen kauden alkua panostaa Kimin maailmanmestaruuteen 200 euroa. Olisin varmaan saanut sydänkohtauksen monta kisaa ennen päätöskisaa. Lähdin sitten Hemmingwayhin Amore Mion arvokisoihin Un Nikunenei olluty ohittanut minua. Onnistuij tekemään yksittäisissä tuloksissa oman parhaani ja pääsin pisteen päähän U Nikusesta. Yhteispisteissä toki edelleen yhdeksäs. Lähdin kotiin katsomaan BB:n ja kirjoittamaan päiväkirjaa Wordiin, joka tosin tilttasi kun yritin sitä kopioida.

PÄIVÄ 20

Tänään heräsin kamalissa vieroitusoireissa. Oman koneeni yritin käynnistää, mutta eihän siitä mitään tullut. Kirjastomatka olikin mielenkiintoisempi. Bussi oli totaalisen myöhässä. Päätin kävellä pitkän odottamisen jälkeen ja tietenkin bussi päätti saapua juuri siinä vaiheeessa etten kerennyt kumpaankaan pysäkkiin. Kävellä piti myös helvetin lujaa ja jalat olivatkin täysin hajalla kun lopulta kirjastoon asti pääsin. Sielläkin oli kone hieman hidas aluksi, mutta sain sen viimein käyntiin kunnolla. Kirjastosta sitten grillille ja Itäkeskukseen Hemmingwayhin Fantalle ja Amore Miolle. Claus R. Walther oli mennyt ohi, mutta sitten ohitin hänet lähes heti. Yhdeksäs olen edelleen. Kotiin ja kaikenlaista muuta.


Amore Mion kisat 15-16Keskiviikko 24.10.2007 00:36

PÄIVÄ 15

Heräsin suhteellisen ajoissa kun en enää unta saanut. Pelasin Formula –peliä. Eilen olin luvannut olla tämän viikon juomatta jos toiveeni toteutuisi, se toteutui. Vastaava tapahtui myös viime vuonna kun toivoin Michael Schumacherin keskeytystä Suzukasta. Se toteutui, mutta lupaukseni ei ollut sitova koska olin vain sanonut jotain, että ”jos Schumi keskeyttää niin voisin olla vaikka viikon juomatta”. Toisin sanoen minulla saattaa olla lahja? Voinko todella vaikuttaa tuloksiin vai onko tämä pelkkää sattumaa? Samalla meni muuten todennäköisesti suunnilleen 400 euroa kun Kimi mestaruuden voitti. Kun minun piti ennen kauden alkua panostaa 200 eurolla Räikkösen mestaruuteen. No ei haittaa. Joka tapauksessa Kontulaan Wenlaan Photoplaylle. Ei ollut kivaa mennä baariin ja tilata vaan energiajuomaa. Amore Mion kisoissa olin pudonnut sijalle 12 kun joku sakemanni ja sveitsiläinen menivät ohi. U Nikunenkin oli pudonnut. Paransin keskiarvoani ja pääsin saksalaisen ohi. U Nikusta en kyennyt ohittamaan koska hänkin oli parantanut keskiarvoaan. Osallistuin myös toiseen arvokisaan joka alkoi samana päivänä, taisi olla Twins. Sieltä kotiin ja katselemaan erilaisia televisio-ohjelmia ja laskeskelemaan tunteja jotka juodun olemaan selvänä vielä. Kirjoitan tämän päivän maanantaina ja nyt kello on 22:56. eli on aikaa vielä hieman reilu 145 tuntia jäljellä. Tuskallisen paljon, mutta onneksi nukun siitä noin reilu kolmanneksen. BB alkaa tässä loppua kohta. Ei kai muuta ihmeempiä.

PÄIVÄ 16

En meinannut saada unta millään, teki mieli juoda viinaa. Lopulta kun nukahdin, niin heräsin silti väsyneenä. ”Janotti” heti aamusta, muttei voinut mitään. Kävin apteekissa kysymässä myydäänkö siellä mitään alkoholivieroitukseen, ei myyty ilman reseptiä. Kävin kirjastoon koneelle kahdeksi tunniksi ja sieltä sitten Wenlaan Amore Miolle ja Teho –juomalle. Ohitin U Nikusen ja olen nyt paras suomalainen. Osallistuin toki myös muihinkin arvokisoihin. Siellä olin tunnin ja sitten takaisin kirjastoon koneelle. Sieltä sitten grillin kautta kotiin ja Salatut Elämät alkoivat sopivasti ja sen jälkeen Frendit ja Simpsonit. Olen tänään myös laskeskellut tunteja, minuutteja ja joskus jopa sekunteja viikon loppumiseen. laskemalla aika itse asiassa kuluu paljon nopeammin psyykkisesti. Eli se tuntuu menevän nopeammin. Minulla oli myös sama tilanne vuonna 2004 laskelmoidessa, mutta silloin ei mennyt alkoholia läheskään näin paljon kurkusta alas. Minun ei oikeastaan tekisi paljoa mieli olla kotona nyt, koska tarvitsen mahdollisimman paljon aktiviteettejä nyt raittiina. No ei kai paljoa muuta. Jäljellä noin 122,5 tuntia selvänä. Se on siis noin 7350 minuuttia, eli 441 000 sekuntia tuskallisia hetkiä.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion kisat 13-14Maanantai 22.10.2007 02:40

13. PÄIVÄ

Heräsin jossain vaiheessa ja lähdin melko nopeasti kirjastoon, jonka jälkeen Wenlaan Photoplaylle ja juomingeille. Amore Miossa otin U Nikusta paljon kiinni. Itäkeskukseen sitten ja ostamaan uusi komea kotkaveitsi ja sytytin (molemmat kun ovat mysteerisesti kadoneet). Tulin kotiin ja kohta se Formula alkoikin Brasiliasta, kauden viimeinen aika-ajo. Otin sen verran stressipillereitä että hyuonojen uutisten sattuessa, en välttämättä pistä koko huonetta remonttiin. Massa ajoi paalulle, Hamilton toinen, Kimi kolmas ja minun suosikkini Alonso neljäs. Eli helvetinmoinen vitutus ja oli surullinen ilta. Viinaa myös kului, mutta sitä nyt olisi kulunut joka tapauksessa. Katsoin hieman Pikku-Britaniaa, mutta sattuneesta syystä minua ei paljoa naurattanut. Väsymys myös oli iskenyt, sillä äärimmäisen jännityksen jälkeen ihmistä alkaa yleensä väsyttää. Nukkumaan kuitenkin vasta puoli yhden aikoihin.

14. PÄIVÄ

Heräsin tänäänsiinä enne yhtätoista ja katselin ohjelmiani ja sitten Wenlaan Amore Miolle. Olin pudonnut sijalle 10 mkun Sveitsin tyttö oli mennyt minun ja U Nikusen ohi. En oikein ollut keskittymiskykyinen eilisen suru-uutisen takia, mutta kuitenkin hieman paransin keskiarvoani ja olen nyt niin lähellä U Nikusta, että seuraavalla parannuksella on pakko mennä ohi. Ei sveitsiläinenkään kaukana ole. Söin kerroshampurilaisen grillillä ja katsomaan Formuloita juoden samalla viskiä. Toki olin vetänyt kahdeksan stressipilleriä. Kilpailu oli todella jännittävä. Hamiltonin kannalta kisa meni pieleen ja hän putosi jo lähesviimeiseklsi eräässä vaiheessa, mutta britti nousi vähitellen vaarallisen lähelle. Tilannetta voisi hieman verrata Suzukaan 1998. Ei mennyt Alonsollakaan hyvin ja Kimi Räikkönen vei maailmanmestaruuden pisteen erolla Alonsoon ja Hamiltoniin. Koska olin tehnyt taulukon kaikista MM-mahdollisuuksista niin lähes heti tyajusin Kimin mestaruuden ja aikamoinen hurraaminen alkoi tässä talossa. Sen voi vaan tajuta jos olisi ollut itse paikalla täällä. Vaikka kannatankin Alonsoa eniten, niin kannatan myös Kimiä paljon. Vaihdoin äitini kanssa kuohuviinipullon minun puolikkaan viskipulloni kanssa. Olin eilen luvannut olla selvänä koko ensi viikon täysin ilman alkoholia jos mestaruuden vittaa Räikkönen tai Alonso. Kyseinen lupaus johtui siitä, että kestän kärsiä viikon ilman viinaa, mutta en aiva toipuisi Hamiltonin maailmanmestaruudesta niin nopeasti. Minä en voisi sietää sitä, että Hamilton voittaisi maailmanmestaruuden. En voi sietää Lewis Hamiltonia. Toisin sanoen olen koko ensi viikon juomatta, tiukkaa tekee ja vieroitusoireet tulevat olemaan aivan kamalta, sillä alkoholiriippuvuus on riippuvuuksista kaikkein pahin. No pakko kestää. Yritän keksiä jotain aktiviteettejä tuskallisen ensi viikon ajaksi. Ei kai tässä muuta ihymeempiä. Hyvä Kimi!

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion kisat 10-12Lauantai 20.10.2007 00:54

10. PÄIVÄ

Heräsin Väsyneenä, vaiikka olikin yöunitunteja nukuttu tarpeeksi. Olin nähnyt tällä kertaa unen, että olin miljonääri. Ajattelin että voisin veikata Viking Lottoa. Ennen kirjastoon menoa pistinkinn kupongin. Kirjaston jälkeen Itäkeskukseen Hemmingwayhin pelaamaan Photoplaylta Amore Mioa. Sijoitus oli se 11. ja onnistuin pari kertaa parantamaan keskiarvoani, muta sitten viidessä minuutissa olin pudonnut sijalle 14 kun haastajat tulivat takaa ohi. Kaiken huipuksi kolikot loppuivat kesken. Menion Täyspottiin haklemaan kolikoita ja Bohemiaan pelaamaan (kävin siinä välissä myös Alkossa) Amore Mioa. Tein takstiikan jolla voisin nousta ylöspäin. Vähitellen ohitin haastajat yksikerrallaan ollen lopulta yhdeksäs. Toistaiseksi paras sijoitus mikä minulla on MM-kisoissa ollut. Päiviä vielä toki riittää. Tuli myös viimeisillä kolikoilla osallistuttua Älypään SuomiCupiin ja olin noin viideskymmenes. Lähdin sieltä grillillä syömään jättilihiksen pihvillä ja munalla. Sieltä kotiin viskille, rommille ja lopulta Kossumintulle. BB-Extran ja Salattujen Elämien jälkeen katsoin elokuvan That thing you do. Minä en tiedä oliko aikoinaan sellainen yhtye kuin The Wonders. Sitten kun elokuva päättyi olikin BB:n vuoro. Ei siinä oikeen muuta. Myin taas hieman alkoholia.

11. PÄIVÄ

Heräsin suunnilleen kymmeneltä ja lähdinkin suhteellisen nopeasti huomioon ottaen työvoimatoimistoon. Sain kaksi uutta työhönosoitusta. Eipä e kovin kummoiosia ollut. Lähdin Hemmingwayhin Amore Mioa pelaamaanpeleihin ja olin pudonnut sijalle 11aammaaMM-kisoiosissa, mutta taistelun jälkeen ehdin nousta sijalle 9 jällee kerran. Suuri sensaatiomiehemme U Nikunen olisi seuraava poimittava. Kolikot ehtivät kuitenkin loppuaja lähdin Kontulan kirjastoon konelle ja sitten kotia juomaan rommitotia ja Kossuminttua katsoen samalla neljänm tunnin ohjelmaputkeni. Myin myös äidilleni kalliilla alkoholia ja ole saanut jo suhteellisen hyvät rahat. Toki itsekin olen juonut reippaaseen tajgtiin alkoh0olia sillä olenkin juominkeja ostamut taas oikeen kunnolla. Ei kai siitä pahemmin muuta.

12. PÄIVÄ

Heräsin tänään siinä ennen yhtätoista ja katsoin Pulmusia ja söin leipää. Lähdin myöhemmin Kontulan kautta Itäkeskukseen parturiin ja sieltä sitten Hemmingwayhin Photoplaylle, Amore Mioille lähinnä. Ei ollut kukaan mennyt ohi ja otin myös U Nikusta kiinni, mutta ohi en avan vielä. Sieltä sitten grillille syömään lihapiirakkaa munalla ja pihville. Kotiin tulin ja katsoin Formuloiden vapaita harjoituksia. Huomiseksi pitää hommata lisää stressipillereitäni aika-ajoihin. Viskiä olen juonut kotiin tulostani lähtien ja ostin toki myös Kossuminttua Alkosta ja saa nähdä onnistunko tekemään kauppoja tänään äitini kanssa. Nyt katson Simpsoneita ja saa nähdä miten tämä romukone suostuu olemaan yhteistyökykyinen. Kohta BB, ei kai muuta ihmeempiaä.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion kisat 6-9Keskiviikko 17.10.2007 01:19

6. PÄIVÄ

Heräsin ennen yhtätoista ja sitten tein asioitajoita ei nyt tule äkkseltään mieleen. Lähdin kahdelta jälleen kirjastoon ja olin siellä tunnin. Kolmelta lähdin Kontulasta bussilla Itäkeskukseen ostamaan ensin Casino-arvan (ei tullut mitään) ja sitten Hemmingwayhin Amore Mion MM-kisoihin. Olin pudonnut sijalle 16, mutta taistelijana ehdin nousta sijalle 12, eli etupakkia oli tullut otettua. Niin ja muten se tuli mieleen, että kun olin sensaatiomiehestä, U Nikkulasta, puhunut niin kyseinen nimi on väärä. Hänen nimimerkkinsä on nimittäin U Nikunen. Olin muistanut joka kerta väärin, nyt sen varmuudella muistan ja tiedän. Pahoittelut virheestä. Kuitenkin sitten kun lähdin niin Alkossa piti käydä ja siten Siwassa ostamassa lonkeroa. Juonut olin lonkeroa, rommitotia ja Kossuminttua katson sanmalla Puikku.Britanian kolmatta kautta ja muita ohjelmiani. Myin myös alkoholia kalliilla äidilleni. Yhdestä rommiryypystä veloitin kaksi euroa ja ensimmäisestä lonkerosta kolme euroa ja toisesta kaksi euroa (ne lonkerot maksoivat minulle 1,5 euroa kappale). Sitten nukkumaan viinaksen ja ohjelmien.

7. PÄIVÄ

Heräsin tänään aluksi kahdelksalta enkä sen jälkeen meinannut saada enää unta, toki näin hienon unen jossa voitin Täyspotissa satoja euroja putkeen viiden euron panoksella. Kasino on todennäköisesti ainoa paikka Suomessa jossa voi pelikoneessa voittaa sellaisia summia. Kun kävin aikoinaan Grand Casinolla, niin siellä oli Jokeri-Pkeri kone, jossa minimipanos oli yksi euro (mmualla se on 0,2 euroa). Herrättyni lopulta, niin söin hieman ja olin vaan katsellen televisiota. Lähdin viiden aikoihin Kontulaan aluksi grillille, mutta toistaiseksi maailman parhaimman makuisessa grillissä oli niin paljon jonoa, että en voinut jäädä odottamaan ja jouduin menemään McDonaldsiin Big Mac –aterialle. Sieltä sitten bussilla Itäkeskukseen Hemmingwayhin Photoplaylle ja lonkeroille. Olin Amore Mion arvokisoisssa pudonnut sijalle 13, mutta onnistuin nostamaan itseni sijalle 10. Minulla on toki vaikeaa olla paras suomalainen sillä U Nikunen, joka ei ole minulle enää niin tuntematon, on onnistunut nostamaan isensä sijalle 4. Osallistuin toki muihinkin peleihin ja ensimerkisskins Twriwial Purcuitin päivän arvokisoihin ja pääsin sen enimäistä kertaa läpi, vaikka älykkyysosamääräni on laskussa koska juon liikaa alkoholia. Lähdin sieltä noin kymmenen aikoihin kun kolikot loppuivat kesken ja tulin sopivasti kuulemaan kuka putosi BB-talosta (se oli Jussi). Myin äidilleni alkoholia taas hieman kalliimmalla kuin itse olin ostanut. Join itsekin yhden lonkeron ja sen jälkeen olen ottanut pienehkön pullon (0,2 litraa) Minttuviina. Katsellen myös Simpsoneita. Teen kuten aiemmin. Aloitan jaksojen katsomisen ensimmäisestä jaksossta ja lopetan viimeisen jonka omista, eli tulee katsottua reippaasti yli 200 jaksoa kaikkien aikojen menestyneinrtä piirrossarjaa, ei toki putkeen sillä siihen menisi ties kuinka monta vuorokautta. Seuraavana päivänä esimerkiksi jatkan siitä mihin edellisenä päivänä jäin jne.

8. PÄIVÄ

Heräsin todella monen tunnin yöunten jälkeen noin yhdentoista aikoihin. Olin nähnyt taas rahaunen. Tällä kertaa olin Las Vegasissa ja voitin 25 000 dollaria. En tiedä pitäisikö minun lähteä pelaamaan rahapelejä jos näen lisää rahaunia. Lähdin kirjastoon koneelle, vaikka en aikaa ollut varannutkaan, ja sen jälkeen Wenlaan arvokioille ja Fiilis –juomille. Olin pudonmnnut sijalle 11, mutta sitkeän pelaamisen jälkeen olin taas 10. ja poistuin kapakasta Alkoon ostamaan kaksi pulloa Kossuminttua. Menin kahvilaan syömään lihapiirakkaa koska grilli ei suostunut aukeamaan silloin kuin sen piti. Se aukesi sopivasti syödessäni lihapiirakkaa, noin 20 minuuttia myöhemmin. Kotiin sitte juomaan viinapullot, eli litranverran ja muistikin meni osaksi, sillä eräs cd-levyni on kateissa. Kannet on, mutta levy puuttuu (mihin lienee joutunut). Lopulta sammuin sohvalleni.

9. PÄIVÄ

Heräsin sohvalta kahdeksan aikoihin ja siirryin sänkyyn nukkumaan. Rahaunet eivät muistaakseni pahemmin tullut. Saattoi tulla, en ole varma. Katsoin hieman Stephen Kingin kirjaan perustuvan elokuvan Se. Katsoin sitä noin tunnin ja lähdin Kontulaanm syömään aamiaiseksi maukasta lihapiirakkaa, jonka jälkeen kirjastoon koneelle. En ollut käynyt galleriassa kertomassa mietteitäni yhteisöille ja ihmisille, sen minä muistan. Kirjastosta lähdin Wenlaan Teho –juomalle. Käteni vibrasivat kunnolla pitkään aikaan. Osallistuin bingoon todennäköisesti ensimmäistä kertaa 2000-luvulla. En saanut voittoa, mutta se oli muutenkin ilmainen. Amore Miossa olin pudonnut taas sijalle 11., en onnistunut nousta vaikka paransinkin keskiarvoani. Samalla oli tullut joku Älypää Suomicup –arvokisa. Osallistukaa toki. Toki menin Alkoon. Tuttu myyjä joka ei minusta pidä, mulkoili minia vittumaisesti kun ostin pullon rommia. Kotiin tultuani söin kanakeiton ja aloin juomaan viskiä ja rommitotia. Jatkoin Se –elokuvan katsomissta ja sitten alkoi tuttu ohjelmaputkeni. Sen jälkeen jatkoin Se –elokuan katsomista ja myin myös äidilleni rommiryypyn kahdella eurolla. Nyt katson BB:tä.
Ei kai tässä ihmeempiä.

Hyvää illanjatkoa!

Amore Mion kisat 1-5Lauantai 13.10.2007 01:11

Tämän kertainen päiväkirjamekintä eroaa muista sen verran aljon koska muuten yksikään ei ottaisi siitä mitään selvää. Näin se on parempi. Eli kun Amore Mion arvokisat alkoivata, niin kirjoitan siitä nyt jkjokaisen päuivän kerrallaan ja näin siitä saa paremmin selkoa, eli nyt siis..

1. PÄIVÄ

Heräsin ajoissa, koska oli menoa työvoimatoimistoon jonka jälkeen menin Hemmingwayhin Photoplaylle. Suureksi yllätykseskseni Amore Mion arvokisat olivat alkaneet. ärkisijan ottami9nen oli lastenleikkiä, mutta kokeneena arvokisapelaajana tiedän huippujen tulevan viimeisinä päivinä. Kun lähdin pois, niin kirjastoon, mutta kun en päässyt koneelle niin Wenlaan juomaan Fiilis –juomaa ja kuuden euron siideriä. Tietenkin Photoplayta ja nyt myös Wenlassa Amore io läpi. Vaikka en parhaimpiani keskiarvoisesti saavuttanutkaan niin sodanjulistukseksi pääsin pari kertaa pelin läpi. Ostin Anttilasta myös Pikku-Britanian toisen kauden ja kotona rommitoteja juoden ja sit’ä sekä muita ohjelmia katsoen.

2. PÄIVÄ

Heräsin pirteänä pitkään aikaan ja Dry Anis viinan juomisen jälkeen Alkoon ostamaan Minttubviinaa (pieniä pulloja vaan kun taskuun mahtuu) ja R-kioskille katsomaan olisiko arvoista jotka olivat ties kuinka kauan olleet taskuissani tulleet voittoa. Onneksi en kroskikseen niityä heittänyt, sillä sain 15 euroa niistä. Sitten Wenlaan arvokisoille. Olin Amore Mion kisoissa pudonnut toiseksi kun joku täysin tuntematon U Nikula oli minut ohittanut. Ohitin hänet nopeasti, mutta sitten tapahtui täysi yllätys. Kyseinen mies tuli ja pistui itsensä ylivoimaiseen johtoon. En kyennythäntä voittamaan. Lienee selvää, että olen kohdannut uuden arkkiviholliseni (sori vaan Make). Kaljojen, siidereiden ja vessassa otettujen Minttuviinojen ohella olit oli pelit vakavasti otettuja, toisin kuin minä. Eräät tyypit olivatkin sitä mieltä, että minulööa ejhkä viiraa päässä. No lähdin sieltä grillille syömään todella hyvää porilaista. Jotenkin myyjä tiesi minun olleen baarissa kun kysyi mistä baarista tulen. Omituista. Syötyäni tulin kotiin ja juomaan lisää viinaa ja kuuntelemaan Jope Ruonansuun musiikkia.

3. PÄIVÄ

Heräsin, en nyt niin pirteänä, yhdentoista aikaan. Olin taas nähnyt mielenkiintoista unta. Lähdin unessa vahingossa Japaniin tytön kanssa johon olin järjettömästi rakastunut. En muista enää nimeä, mutta hän näytti suhteellisen paljon entiseltä luokkalaiseltani. Jojka tapauksessa takaisin Suomeen seuraavana päivänä, vaikka minä olisin halunnut Turkkiin yhteisen hotellihyuoneen ja romanttisen lomailun toivossa. Myös Ikis vieraili unessa Japanissa viinakaupanmyyjänä. Omituinen uni. Lähdin Kontulaan syömään grillille ja Webnlaan taistelemaan suurta U Nikulaa vastaan. Otin miestä hieman kiinni. Wenlasta lähdin tietysti Alkoon viinaostoksille ja kotia juomaan ja katsoin Pikku-Britanian ensimmäisen kauden DVD:ltä. Tuttu ohjelmaputki toki myös ja sitten nukkumaan.

4. PÄIVÄ

Heräsin noin puoli yhdentoista aikoihin ja lähdin siinä kahdeksi kirjastoon koneelle, sen jälkeen Wenlaan Photoplaylle. Dramaattiset tilanteet olivat laittaneet minut sijalle 10. Olin aluksi, että mitä helvettiä? Kuitenklin luonnollinen selitys löytyi. Minut oli laitettu Amore Mion MM-kisoihin ihan tuosta vaan kun olin tarpeeksi hyvät keskiarvotulokset saanut. Sinäänsä aika pettymys kun voittaminen on lähestulkoon mahdotonta, mutta sijäänsäs pitäisi varmaan olla ylpeä kun saa olla osallisena maailmanmestaruustaistoon. Olen ottanut nyt uuden tavoitteen, olla paras suomalainen. U Nikula on parin sijan päässä minusta. Lähdin sieltä myöhemmin Alkoon ostramaan viinaa ja kotiin niitä juomaan kaytsomalla samalla televisiota torstaiputkeni seitsemästä yhteentoista. Nukkumaan siinä puolenyön aikoihjin.

5. PÄIVÄ

Heräsin puoli yhdentoista aikoihin. Söin aamiaista, katsoin Prätkähiiret (äärimmäisen miehekäs ohjelma jeee J) hja kuuntelin Iskelmäkanavaa, jionka jälkeen kirjastoon koneelle kahdeksi tunniksi putkeen kun ei ollut jonoa. Sitten lähdin Itäkeskukseen Bohemiaan kaljallre jqq Photoplaylle. Olin pudonnut MM-kisoissa sijalle 15 (vittumainen tilanne), mutta onnistuin poimimaan yhden sijan. Olensiis nyt sijalla 14, mutta ainakin aikomus olisi mennä sunnuntaina (päivänä seitsemän siis). Lähdin kotriin syömään pizzaa ja sen jälkeen join rommitotia ja Kossuminttua katsoen televisiota.
Ei kai tässä muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Iloinen- sekä vihainen miesMaanantai 08.10.2007 01:11

Päiväkirjaotsikkoni ei välttämättä ole äidikielellisesti oikein, joten jos olet äidinkielellisesti lahjakas, niin kerrothan sen minulle. Toinen asia, en suinkaan käynyt Jcobin kanssa eilen Olutpankissa sillä se oli edelleen sujljettu (ppäsimme toki katsomaan mitä toistaiseksi oli aikaan saatu), me menimme Puotin Krouviin laulamaan parhaimmat laulumme ja lähdimme ajoissa pois kun minä en yksinkertaisesti jaksanut lukuisien aikaisten herätysten takia. Vastaava asia tapahtuu ehkä muutaman kerran vuodessa, eli todella poikkeava tilanne minulle. Join koko illan aikana "pohjat" mukaan lukien ehkä vain hieman reilun "sixpackin" verran. Nukkumaan jo ennen puolta yötä.

Tänään heräsin hieman ennen yhdeksää Formula -kisan takia. Olin nähnyt omituista unta. Juan Pablo Montoya oli tehty paluun yhden kisan ajaksi ja voitto koko kisan, Kimi tuli toiseksi ja rupesi puhumaan jotain siansaksaa lehdistötilaisuudessa ja Heidfeld tuli Webberin kanssa samaan aikaan maaliin ja molemmat tulivat molmanneksi.
Kuitenkin kun kisa alkoi sydämenin löi varmaan jotain 120 (vertailun vuoksi: Ivan Capellin sydän hakkasi erään kilpailun startissa yli 200!). Kilpailu muuttui puolivälissä ihanaksi kun Lewis Hamilton keskeytti täysin typerään ajovirheeseen. Kimi ajoi voittoon ennen Alonsoa ja näin ollen ennen päätöskisaa on kolmella miehellä mahdollisuus m estaruuten ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1986.
Kun olin kuusi rauhoittavaa ottanut, niin olin rauhallinen ihminen ja jossain vaiheessa minulla saattoi muutenkin ihanan kilpailun jälkeen olla ärsyttävä ilme. Kuitenkin olo tuli lääkkeiden haihduttua (kun ne eivät kuinktenkaan Diapameja ole). Aloin juomaan puoli kahdelta viskiä ja äitini sai totaalisen raivarin, toki minäkin sain vaikka mistä raivareita. Piti ottaa lisää rauhoittavi a, mutta ei sillä niin väliä. Viskin jälkeen Koskenkorvan minttuviinaa (jälleen kerran). Äitini ei ole enää niin vittumaisella tuulella. Minua ihmetyttää se kun hän käyttäytyy kuin olisi maailm,an suurin shokkiyllätys. Juon suurinpiirtein litran viinaa joka ikinen päivä (kaksi pulloa viinaa), joten ihmettelen vain miten se voi enää vituttaa?
Kuitenkin katsoin televisiota ja juominkeja on.
Ei kai muuta.

Hyvää illanjatkoa!

Paluu kirjastoonPerjantai 05.10.2007 01:12

Heräsin tänään kohtuullisten hyvien yöunien jälkeen 10-11 välillä ja söin aamiaista sekä katsoin Pikku-Britaniaa. Lähdin Kontulan kirjastoon taas jonkin tauon jälkeen koneelle tyunniksi klo 14 ja sen jälkeen Wenlaan, jossa tappeluriski on suurempi kuin missään muualla käymissäni baareissa. Olin siellä peräti yli kuuten ilman sanaharkkaa. Join lonkeroita ja pelasin muutamia erilaisia arvokisoja.
Kun kotiin tulin, söin, katsoin televisiota ja join viinaa.
Muuta ei voi tästrä päivästä oikeen mainita.

Hyvää illanjatkoa!