IRC-Galleria

.Torstai 27.04.2006 20:22

väsyttää, heräsin tänään jo 7 aikaan. hullua vai mitä, kun ois ollu mahdollisuus nukkua 11 !
joo, no istuin siinä sängyssäs sitten jonkun aikaa ja kuuntelin radiota.. sitten ajattelin, että kun tässä kerran nyt ollaan herätty niin vois tehä jotain hyödyllistä. Joten menin hakemaan postin ja sen jälkee aloin siivoomaan :P onneks mun huoneessa ei oo nyt niiin paljon siivoomista kun mitä silloin pari kolme viikkoa sitten. Mut imuroida silti pitäis..huomenna tosin vasta, muuten kaikki on huomenna taas ihan sotkusta, ihan ku en ois koskaan imuroinutkaan.
että silviissii.
Tekis mieli mennä nukkumaan takasin, mut eipä siinä mitään järkee enää oikeestaa oo. Se vaan, et oon varmaa tosi väsynyt siellä työssäoppimispaikalla, kun pitkä päivä tänääki varmaa taas tulloo.
huomenna pitäis tehdä JoTaiN hauskaa, ja mulla on sille JoTaiN hauskaa suunnitelmakin, mutta se vaan että toteutuuko se niin riippuu mun porukoista ja siitä miten myötämielisiä ne on. Täytyy toivoa että ovat erittäin myötämielisiä. Muuten .. :'//

Onneks ulkona on taas ihana ilma, aurinko paistaa ja on lämmintä. Harmi vaan ku en tänää voi mennä kävellen sinne kerholle(oon siellä työssäoppimassa) tai voisinhan mä mut en viitti ku oon menossa sen jälkee kirjastoon ja multa menis ikuisuus kävellä kerholta sinne ja kirjastolta vielä takasin.

Mutta nyt voisin mennä syömään jotain, hirvee nälkä!


kirjoitettu 08:23

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.