IRC-Galleria

pitäis vissii mennä nuqq.Maanantai 26.11.2007 00:44

mut pakko sitä ennen vähän kirjotella, vaikken kyl vastaa siitä mitä tänne tähän aikaa mun pää vääntää :D
ei mitään kovin järkeviä yleensä.
mut tjooh.. oon oottanu ku kuuta nousevaa ens lauantaita.
ja nyt sit kaikki on musertumassa kun vesku päättikin että se menee vissii sittenki mikkeliin a-poikien turnaukseen eikä savonlinnaan sinne kimmon peliin, jonne mä olisin niiiiiin halunnut mennä.
olin jo ehtiny suunnitellee niin paljon kaikkee kivaa.. ja elinaaki jo pyytäny mukaa.
ehkä ois pitäny vaan noudattaa omaa mottoani : "Älä nuolaise ennen kuin tipahtaa!" koskaan. mut minkäs mä sille voin ku sen piti olla jo niin varma. monee kertaa oon kyselly ja tarkistanu että oletko sä nyt menossa sinne savonlinnaan vai mikkeliin ja aina tullu vastaus että Savonlinnaan.
mut nyt, äiti ja iskä on saanu veskun suostuteltuu lähtemää Mikkelii vaikka ne tietää kuinka innoissani oon ollu sinne lähdöstä.
Huomenna tulee sit vissii lopullinen tuomio.. täytyy nyt viel kysellä, et onko se vesku ihan varma.. mul ois ehk keino mil voisin suostutella sitä.. mut toisaalta just yhen jutun takia en oo suostutellu sitä..
En nimittäin haluu olla itsekäs.
Voi nimittäin olla sillee ihan fiksuu kyl jos se lähtis sinne mikkelii a-poikien turnaukseen kun siellä se pääsis ehkä jopa vähän enemmän pelaamaan ku kimmossa. niin eikö silloin ois ihan loogista et lähtee sinne missä pääsee pelaamaa?? on, mun mielest ainaki.
joten olis siis itsekästä suostutella vesku savonlinnaan kimmon peliin, jossa se ei pakosti pääse pelaamaan kunnolla.. ton takia en haluis kauheesti käyttää sitä mun ns, valttikorttiani. mulla kun on sinne lähdössä vähän oma lehmä ojassa..
mut kattoo nyt sit huomenna.

nyt meen nukkuu.
hejsan <viittaus>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.