IRC-Galleria

haukotus.Torstai 28.08.2008 14:33

heräsin just vähä aika sitte, olin unohtanu laittaa herätyksen päälle.
No, onneks mul oli koko aika semmonen tunne et pakko kattoa kelloa, vaikka ajattelinki et kyl se kerro itekki kkoht mut herättää, mut sit kuitenki ku meinasin nukahtaa ja olin jo siirtymäs rajamaille ni sielläki aloin näkee sellast unta jo et katoin kelloa, joten vedin itteni takasin heränneeseen maailmaan ja sanoin ittelleni: " okei, katotaa sit se kello" ja hubs, kello oli 10.58.
ei ollu herätyskello päällä, ei.
siitä sitten pinnistelin itteni pystyy.
näin muuten ihan friikkii unta taas :D
Olin alottanu pelamaa -95 säbäjoukkuees <xD> eli siis mun serkun joukkueessa.
se oli jotain tosi outoa.. koska sitte ku ne ekat harkat oli loppunu, ni sinne alko jonottamaa muitaki pelaajia ja yks -91 syntyny tyttö kattoa mua vähän vinoo ja sano:"eksä oo vähä liian vanha tähän joukkueesee" (puhu jtn 50w:stä, mut en muista mitä) sillä hetkellä mun suuhun oli ilmestyny joku älyn suuri purkka, jota en ees pystyny jauhamaa saati sit puhumaa, ni menin viemää sitä roskii.
Siin sit huomasin et sinne jonotti jtn -90 jätkiä joilla oli jo omaki joukkue ja sit joitain mua vanhempia mimmejä.
Jossain vaiheessa ku olin jo lähtemäs (olin kai jo aikasemin nimeni laittanu sinne listaa) ni mun nimi huudettii ja menin sinne niiden koutsien luokse.
Sanoin sit kai jtn, et:" mä vissii laitoin jo nimeni sinne, ja muuten ei kai haittaa ku oon jo näin vanha" sit se mies sano nauraen, et " ei, on tuolla tulossa suaki vanhempia, mutta toi sun kokos voi olla ongelma" mä olin sillee et ai ku kiva.. ja sanoinki kai jtn, et.."joo se ei oo kyl ongelma, mä oon just täs jo saanu itteäni pienemmäks.."ja sit me alettii teippailee muhun jtn teipin paloja ja niil mittailee mun luita O.o niin ja mun päälleni oli ilmestyny joku huuuge asu pääälle, joka muistutti tällee jälkeen päin ajateltuna moken asua.. no joo, sit se ukko anto mulle maalarinteippi rullan ja mun piti alkaa vetää sitä kasikkona mun reisien ympäri O.o -____-' katoin vähän aikaa eka ku hoomoilasta mut aloin sit vetelee sitä sinne..en kyl tiiä mikä oli tarkotus, kenties mitata mun reisiluiden kokoa O.o no, sit ne jtn sen jälkee sano, en muist mitä, ku olivat vähän aikaa keskustelleet ja se koko jono katto ku mua teipattii. Juoksin niiden ohi sitte, ja yllätyin kuinka kevyesti vaikka mulla oli se ihmeasu pääällä ja ne teipit.
Sen jälkee ku olin lähös vihdoin ja viimein kotii, ni elina ois halunnu et meen sen kaa johonki abien saunailtaan sinne uimahallin takkahuoneesee minkä niin ku voi vuokrata.
Kurkkasin sinne ja sanoin:"joo, en oo tulossa".
Sit "väiteltii" elinan kanssa siinä ulko-oven suuaukossa jonku aikaa et miks mä en muka tuu ja tollee.. ja siin ulkopuolella istu yks tyttö (joka kai täs tapauksessa oli abi, vaikka ei enää asu lähimainkaan täällä) ja sano jtn vissii et pitäiskö mulle maksaa et tuun sinne... iihan weirdoa.
no joo, tän jälkee uni hyppäs seurraavaa jonka muistan, mut on liian sekanen selittää.
muistan siit vaa sen lopun ku oltii annikan kaa kävelemäs kotii jostain ihme tapahtumast ja kysyin siltä et pääskö se nyt mihinkää opiskelemaa.
no, se ei vastannu ja muistin et se ei ollu galleriassakaa mulle vastannu siihen mitää joten ajattelin kysyy toisella tavalla vihjaillen.
-"mä en sitte päässykkää opiskelee parturi-kampaajaks"
-"JESSSS!!"
katoin annikaa vähän aikaa ku se oli noin ilonen siitä etten päässy.. :D
sit se sano jtn et se menee 2 vuoden päästä opiskelee jonnekki, mutta en kyl nyt muista mihin, joku ihan ihme pleissi.

et tällästä.
olipa taas uni.

ja ainii, äsken soitti kiva puhelinmyyjä, operaattorilta.
se ei alkanu jankuttamaan mitää eikä väkisin myymää.
-kiinnostaisiko teitä pienemmät puhelinlaskut?
-joo kyllähän ne aina, mut mul on nyt ihan hyvä liittymä ni en oo ainakaa vielä vaihtamassa. ja se on suht tuorekki..katotaa sit joskus..
-no eipä sitten mitään, soitellaan joskus taas.
-joo eipä mitää, kiitti. moi.
-moi.

jotenki tollee se meni se meiän keskustelu. ihanan lyhyt ku yleensä niille täytyy jankata ettei halua vaihtaa liittymää tai kuunnella pari ekaa minuuttia ku ne lukee robottimaisesti jonku mainoslitanian sieltä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.