IRC-Galleria

Elämää tietokoneen kanssaTorstai 01.12.2005 11:32

Juuri niin, käsitin sen vihdoinkin. Tämä tietokone on kutakuinkin elämäni. Istun tässä karkeasti ottaen puolet päivästä, tai siis sen ajan, kun en ole koulussa tai muualla. Istun vain ja tuijotan, kuuntelen musiikkia, pelaan ehkä välillä (nykyään harvemmin), surffailen internetissä, mutta suurin osa ajasta tuntuisi ainakin menevän irc:ssä. Oikeastaan on vaikea sanoa mitään ajoista, tässä ajantaju katoaa ja on oltava vielä vain hetki, vaikka sauna olisi lämmin tai ruoka olisi valmista.

Ei siinä mitään, pidän tästä, nautin. Vai onko asia näin? Olenko tietokoneen orja? Nykyään sitä on kaikelaista muutakin tekemistä, mutta niitä siirtää vaan myöhempään ja myöhempään, kunnes tulee kiire, tähän kuuluuvat mm. kouluasiat. Tuntuu kuin ei olisi aikaa tehdä mitään ja että aika kuluisi aivan liian nopeasti, mutta onko tämä sitten harha? Johtuuko se siitä, että istun tässä ja menetän ajantajuni, en välitä muusta, olen addiktoitunut kuin huumeeseen? Mitä olen näitä internet- ja tietokonetestejä tehnyt, siis niitä joissa katsotaan oletko tosi addikti, olen saanut lähes poikkeuksetta melkein täydet pisteet.

Mitä sitä on sitten vanhempanakaan muisteltavana nuoruudesta? Pelkkää tietokoneen ääressä istumista? Onko tämä tulevaisuutenkin? Enkö koskaan pääse irti koneen pauloista? Mitä voin tehdä asian hyväksi? Huoh...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.