IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.01.2009 16:39

Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni. Sen jälkeen haastan 3 ihmistä tekemään saman.


1. Vihaan sitä kun joku sanoo unohtaneensa avaimet jonnekki ja sit niitä etsitäänki seuraavat 5h ja sit ne löytyyki henkilän omasta taskusta?!?!?!

2. Tykkään nukkua kylmää seinää vasten. Kun peiton alla on lämmin ja seinä on kylmä on hyvä tasapaino.

3. Jos mulla on murheita puhun niistä äitin kanssa. Se oikeesti tietää paljon asioita mun elämästä, kavereista ja muusta. Sen kansssa on helppo puhua ja se antaa hyviä neuvoja lapselliseen elämääni:D

4. Ku istun bussissa ja nään, että joku epämiellyttävä on tulossa istumaan viereeni ni katon sitä pahasti ja toivon et se menis eteenpäin, taaksepäin istuu. tää toimii oikeesti usein !!

5. Pidän ihmisistä jotka osaavat puhua suoraan asioista. Ilman mitään turhia kiertelyitä.

6. En tykkää olla yksin kotona iltasin. se on hetken aikaa kivaa, mut sit alkaa tylsistyttää ja ärsyttää. Silti haluisin muuttaa jo omaan kotiin ?!mmmm

7. Mulla on paljon ystäviä joille kerron eri asioita. En vaan osaa kertoa kaikkia asioita samalle ihmiselle, jos esimerkiksi tällä on ne asiat hyvin mitkä mulla on ihan perseestä.

8. En kehtaa laittaa ikääni esille muissa paikoissa kuin täällä. Esim facebookissa näkyy vaan syntymäpäivä ja kuukausi. Sitten ku oon 18 ni tää asia muuttuu:D

9. Kun olen humalassa oon estooton. yritän iskeä kaikkia, teen ihan mitä vaan :D esim eilen kun oltiin baarissa yritin iskeä baaarimikkoa ja olin kamalan kamala jennin mielestä, omasta mielestäni olin varmasti tosi huvittava!

10. Mua ärsyttää suunnattomasti ihmiset jotka puhuvat musta vaikkeivat tunne mua ja tekevät sen perusteella johtopäätöksiä mitä ovat kuulleet.:D se on sit sen jälken kiva alkaa selvittää niit kaikkia juttuja mitä ei oo oikeesti edes tehnyt :
)

sons
[0nna


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.