IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

5 paljastusta itsestäni...Sunnuntai 26.03.2006 16:15

1. Olen kauhea myöhästelijä. Niille, jotka minut tuntevat, se ei ole mikään paljastus, mutta olen sen verran kaksinaamainen, että inhoan kun muut ovat myöhässä. Voin kiehua raivosta, jos joudun odottamaan jotakuta vaikka viisi minuuttia, vaikka monet joutuvat odottamaan minua vähintään viisitoista minuuttia. Ärsyyntyneisyyteni kyllä häviää nopeasti :)

2. Olin pienenä hirveä satutäti. Keksin kaikenlaisia tarinoita kavereille ja sukulaisille. Esimerkkinä voisi sanoa sen kun selitin olevni jossain päiväkerhossa. Kuvailin taitavasti ja hoitotädit: nimet, ulkonäön jne. Todellisuudessa menimme kaverini kanssa metsään kivelle istumaan ja piirtelemään. Kaikki uskoivat tarinani, kunnes äiti paljasti kusetukseni.

3. Vaikka en olekaan kovin hiljainen, en silti uskalla valittaa saadessani huonoa palvelua. Vaikka kaupassa kusetettaisiin niin, että minä joudun maksamaan enemmän, en välttämättä kehtaa mennä valittamaan. Kaverini joutuvat pakottaa minut menemään korjaamaan asia.

4. Jos minua on loukattu, nautin saadessani loukata takaisin. Tämä on huono asia riitelyssä, koska jos toinen loukkaa vaikka vahingossa, muutun kylmäksi bitchiksi (ystäväni on kuvaillut minut näin) ja isken takaisin aika pahoin. Yritän kyllä pyytää anteeksi...

5. Ennen sanoin kaikille, etten halua seurustella, en ole mustasukkainen, enkä itke.... nykyään teen kaikkea näistä ja olen mennyt jopa kihloihin... Eli se siitä seurustelukammosta :)
- Vanhemmat »