IRC-Galleria

ai jaha!!!Maanantai 28.11.2005 20:08

joopa joo, tervetuloa takas mun maailmaan. viikonloppu meni vauhdikkaasti stadissa.....:oD

eli siis kännis ku käki......nyt en jaksa kirjottaa kyllä mitään syvällistä.....ei huvita....onneks tänään tulee kumman kaa..... matti näsää lainaten: mua ei huvita ei niiku mikään! ;)

itseasiassa nyt iski taas "syvällinen olo"...kai se johtuu apulannan loistavasta kolme levystä....:) huoh, vituttaa toi ilma. ja vituttaa, kun meidän koira tassu joudutaan huomenna lopettaa....se on niin helvetin kipeenä. joidenkin mielestä voi olla täysin naurettavaa potea pahaa oloa koiran takia, mutta on se aika kova paikka, ku se on ekaluokasta lähtien ollu aina mun messis. ja huomenna ei enää kukaan tule haukkumaan mua, ku tuun töistä himaan. outoa ja jotenki ehkä masentavaa. mutta ei kukaan tai mikään elä ikuisesti. aika raakaa, mutta niin todellista.....

heh, mua huvittaa taas viikonlopun baarireissut ja ryypiskelyt. tuntuu, että mä en osaa järjestellä asioita ikinä järkevästi. aina mokaa tai käy jotakin muuta. mutta toisaalta......ehkä aika moni mokaa useemmin kun kerran. enkä puhu nyt mistään yhen illan jutuista mutta niikun yleisesti miehistä...sinkkunaisen elämä on niiin ihmeelllistä....:) sitä ei aina itsekkään ymmärrä.

lauantai aamun tunteina istuin kaverilla ja sanoin että mä lopetan biletyksen ja kännijutut ja alan käymään lenkillä ja syömään porkkanoita....:oD hirveessä tärinässä vetelin vettä huiviin ja sitä tuli taas aateltua, että tää oli kyllä vika kerta kun juon. ei sillä että mulla olisi ollut jotenkin morkkis, tapasin ihan söpön miehen. mutta DARRAHAN se vaan oli...mutta kuitenkin illallla olin taas kännis. ehkä mä joskus lopetan mun huonot elämäntavat. mutta en vielä! ens viikonloppuna on pikkujoulut, niin ei pysty....:)

Onko teillä ikinä kehossa mustelmia baarireissujen jälkeen? musta tuntuu, et joka viikonlopun jälkeen on ihan mustelmilla, vaikka sitä kuinka on ollu varovainen ja koittanu olla törmäämättä mihinkään....tosin kaverilla oli polvet iha mustana.....:) kattelin vaan mun käsiä, ja mietin että mitäköhän olen taas hakannu. ihme juttu....;)

väsyttää ihan helvetisti. töissä oli aivan käsittämättömän kamala päivä. yks poika sano yhestä toisesta pojasta, et se on ihan huumeissa....vähä alko huvittaa, vaikka eihän ton ikäset ees oikeasti ehkä ymmärrä mitä ne huumeet on....:) no juu. veellä päähän ja koolla otsaan.....

Näin tänään. huomenna toisin. tuli mieleen don huonojen jos huomenna kaikki on toisin biisi, aika mielenkiintonen tasanen kipale.

jep jep. pitäkää toisistanne huolta. rauhaa ja rakkautta....<3

**apulanta-ei yhtään todistajaa**


Tänään on päivä jolloin mieleni on mutaa
Amputoidut jalkani eivät käskystä futaa
Onni löytyy divarista taivaalta satelliitista
Nälkä kasvaa suuremmaksi kantajaansa

Laimenna mut haalista mut poista kokonaan
Ei saa jättää yhtään todistajaa

Todellisuus nousee vielä kerran viemäreistä
Vuorovesi kääntyy peittää alleen toisen meistä

Laimenna mut haalista mut poista kokonaan
Ei saa jättää yhtään todistajaa
Tehdään tästä voiton päivä jäljet peitetään
Ja huomenna on toisenlainen sää

Laimenna mut haalista mut poista kokonaan
Ei saa jättää yhtään todistajaa
Tehdään tästä voiton päivä jäljet peitetään
Ja huomenna on toisenlainen sää


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.