IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Ruisrock '10Sunnuntai 11.07.2010 22:24

Perjantaina heräsin ennen kymmentä ja siivosin, imuroin ja tiskasin. Ja tein kaiken ennen aamupalaa. Helle pehmittänyt aivoni kenties?

No, sitten Miia tuli. Reppana tarvitsi yöpaikan ja annoin vielä sunnuntain lipunkin Ruissiin. Mun piti olla Ruissalossa jo ennen porttien avaamista, vapaaehtoisinfoon. Lähdettiin menemään, minä menin vesibussilla (rannekkeella pääsi, ei tarvinnut kävellä sitä helvetillistä matkaa) ja Miia meni omia teitään.

Olin sitten reilusti ennen paikalla ihmismassoja paikalla ja valmis festaroimaan. (Perjantai oli vapaapäivä.) Suunnistin Tarotin eturiviin, eikä siinä ollutkaan kuin kourallinen ihmisiä minun lisäkseni siihen aikaan. Marco, Tuple ja Zac olivat lavalla vetämässä soundcheckiä, joten ihastelin heitä siinä sitten. IHANIA MIEHIÄ <3 Varsinkin Marco, joka tuli aidan viereen soundcheckin jälkeen. Hän sitten posetti mulle vähäsen ja otin kuvan. Aww.
Samalla lavalla oli Tarotin jälkeen sitten Rise Against ja eturiviin tietysti tunki sellaisia pieniä Rise Against-teinejä. "Nii ku tässä on joku Tarot ensin, niin tässä on näitä hevareita." Ja se yksi oli semisti gay. Melkein nauratti.
Mutta Tarot veti hienon keikan, kivoja biisejä (vaikka eivät Wings of Darknessia soittaneetkaan). Nauroin Zacharylle, vanha äijä ja poukkoilee ympäri lavaa ja ilmeilee. Ihana. Niin ja Marco oli ihana. Ja Tuple. Koko bändi itseasiassa. Ja oli niillä se kuorokin mukana, ihan jees vaikka ei mitään oikein kuulunutkaan. Ja lopussa oli hieno jono ja äijät tanssi. Marco ja Tuple!
Sen jälkeen kävin nopeasti vilkaisemassa Arch Enemyä. Oi Angela, mikä nainen. Hienosti bändi veti. Harmi, että en oikein jaksanut keskittyä. Käytiin vilkaisemassa myös Negativea. Ei ollenkaan huono sekään.
Tässä välissä pyydystin Jaken ja Miia meni omille teilleen. Mentiin katsomaan Amorphista ja päästiin siinäkin eturiviin. Toinen kerta Amorphiksen eturivissä allekirjoittaneella. Joutsen oli ihana ja grrr ilman paitaa! Rakastan sen miehen rastoja, kroppaa ja ääntä. Ja VIIKSIÄ! Meinas itku tulla, kun soittivat From Heaven of My Heartin ja House of Sleepin. Voi onnea. Ja mainitsinko jo, että Joutsen on hot?
Tämän jälkeen löysimme Miian taas. Metrilakutupakoita ja lapsetusta ja hiekkaa kengille, hähä! Sitten katsomaan Ozzya, vanha mies pomppi lavalla todella energisesti. Harmi vaan, että musta loppui veto kesken kaiken ja lähdin Shot in the Darkin jälkeen kotiin. Jone Nikulan kanssa samalla vesibussilla kotiin, hoho. Ja suoraan nukkumaan.

Lauantaina lähdin taas aikaisin, tavoitteena Turisaksen ja Kotiteollisuuden eturivi. Turisakseen en päässyt ihan eteen, olin toisessa rivissä. (Mutta parempi se silti oli, kuin edellisvuonna, jolloin päälleni kustiin ja piti lähteä pois ennen Turisasta.) Ja melkein sain settilistankin, mutta sitten siihen tuli Turisas-maskeissa heiluvia tyttöjä, jotka törkeästi vaativat sen itselleen. Ei sitten. Tykkäsin keikasta, vaikka en biiseistä oikein osannutkaan muita kuin Holmgard and Beyondin. Mutta erittäin hyvä meininki. Ja pyroja! Ja keikka kuvattiin telkkariohjelmaan, joka tulee Teemalta joskus elokuussa. Saa nähdä näynkö siellä, hahha.
Keikka loppui ja sitten lisää odottelua. Ensin eturivipaikan saaminen näytti epätoivoiselta, mutta lopulta yksi tyttö luovutti ja minä pääsin siihen. Melkein keskelle! Vielä vähän lisää odottelua. Keikka oli hieno ja Hynynen ihana. Vaikka unohti sanat välillä. Olin Hynysen mielestä ihan ok, kun se arvosteli eturivin naiset. Saatana. Ja keikka huipentui siihen, että koko bändi riisui munasilleen ja soittivat Sadun peikoista. Voiko olla jotain kauniimpaa? Enpä usko, itselleni ei ainakaan tule ihan heti muuta mieleen. Harmi, että Hynynen lauloi senkin vähän päin vittuja, mutta ei se mitään. Yksi parhaimmista keikoista, joilla olen ollut. Ja tämäkin keikka kuvattiin Kotiteollisuuden dvdlle, joten saatan vilahtaa sielläkin.

Tämän jälkeen piti mennä töihin. Järjestyksenvalvojaksi. Esimies oli iso ja kalju mies ja minut laitettiin ensiaputeltan luo valvomaan. Joka toinen, joka tuli portille kysyi laastareita ja loput valittivat päänsärkyä. Oli siinä sellainen pieni välikohtauskin, jonka lopuksi paikalla oli poliisit ja kaveri käsiraudoissa. Ja yksi aita vääntynyt. Ihan kivaa oli, varsinkin ne kaksi muuta järkkäriä, jotka siinä olivat myös. Oli siellä pari todella hottistakin järkkäriä, joita sitten kuolasin. Ja Jussi69 juoksi siitä ohi pari kertaa myös!

Illalla tajusin seisoneeni koko päivän ja käveleminen on tuskaa. Vieläkin tuntuvat oudoilta. Mutta! Kiva festari oli, näin kaikki mitkä halusinkin ja sain uusia kokemuksia. Ensi vuonna sitten uudestaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.