IRC-Galleria

rouzna

rouzna

Local freak with twisted mind

Tadaa!Tiistai 03.08.2010 16:47

Näin on saavuttu Jyväskylään. Tai sen tein jo eilen, netin sain tänään käyttööni. Kämppä on todella kiva, vaikka onkin solu! Todella kivalla paikalla, keskustaan kävelee about puolessa tunnissa ja kauppa on ihan vieressä. Huone on vähän pieni, mutta tykkään. Ei tänne muuta tarvitsekaan mahtua, kuin sänky ja pöytä ja tietokone. Ihan riittävä.
Kämppis on kiva, ei yhtään niin paha kuin olis voinu olla. Sillä on seinänkokonen lakana, jossa on Kornin Greatest Hits-levystä kuva. Ja se on maalannut sen itse! Respectit. Samoin näin sillä muita taiteiluja sen huoneessa. Muutenkin samantyylinen kuin minä, kuunnellaan samaa musiikkia. Ja söpökin se on. Ja sillä on pyykkikone! Ja mä saan kuulemma käyttää sitä.

Illalla sitten keskustaan ja baariin Ninan, sen kavereiden ja Jonin kanssa. Ihania ihmisiä kaikki. En usko, että ihan yksin jään. Jonin kanssa lähdettiin aikasemmin pois, tuon piti mennä töihin ja mua väsytti. Enkä ois yksin löytäny kuitenkaan kotiin asti! Olinhan yhden siiderinkin juonut, haha.

Taidan viihtyä täällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.