IRC-Galleria

Ei mitään erikoista kivestäKeskiviikko 16.11.2005 02:49

Aamu ei alkanut hyvin. Heräsin tanskalaisenpaimenkoirani ulinaan kun tällä oli armoton pissahätä. Potkaisin tätä että oli hiljaa ja voisin nukkua. En kuitenkaan saanut enää unta. Yhtäkkiä tajusin että pitäisi lähteä kouluun. Hieroin itseni saippualla puhtaaksi [toisin kuin viime blokissa :(] ja juoksin bussipykille päin. Anti-hetero bussi oli taas mennyt etuajassa.

Tulin kouluun. En ehtinyt syödä kun minun piti käydä maistamassa tupakan ihania aromeita koulun komeimman kundin kanssa (edellisessä blogissa myös mainittu kys. henkilö). Menin ET:n tunnille ja pohdimme yhdessä luokan kanssa presidentinvaaleja. Päädyimme yhdessä opettajan kanssa liittymään Bjarne Kalliksen (kd) riveihin.

Tästä jatkoin filosofian tunnille. Katsoimm Robbie Wiiliamssin musiikkivideota joka oli hanurista. Opettajani myös moitti lukioni yleistä homoseksuaalista suuntautumista. Olin eri mieltä sillä kuulun itse vähemistöön.

Lähdin koulusta kotiani päin. Pelasin WC:tä ajan kanssa. Yhtäkkiä huomasin että minun pitäisi lähteä opiskelemaan Kenraali Francon viisaita opetuksia espanjan tunnille. Nauroin tunnilla naurettavalle demokraattiselle propagandalle (tämä oli anun ideoita ja aatteita).

Tunnin jälkeen jäin odottelemaan kyytiä Micólta jalkapallo harjoituksiin. Mikko tuli myöhässä niinkuin aina, Mikon parittaja-sivutyö oli taas vienyt arvokasta harjoitteluaikaa ammattilais-(1d.)jalkapallojoukkueelta. Treenit menivät huonosti Mikon takia. Nännini kutistuivat ja lähes surkastuivat jalkapallo treeneissä.

Tulin kotiini. Liityin kämppäkaverini seuraan katsomaan TV:n toistaiseksi parasta sarjaa (heti Melrose Placen, Beverly Hills 90210, Päivien Viemää jälkeen) OC:tä. Jakso oli suuri yllätys. Tissiä tai genitaalialueita ei näkynyt jaksossa ollenkaan :'(. Tästä jatkoin suihkuun purkamaan turhautumisen huonoon OC:n jaksoon (... ;)).

Kylmän suihkun jälkeen kouluni kuumin kundi (mainitaan myös edel. blogissa) teki tarjouksen josta en voinut kieltäytyä. Menin kotoani mäkkiin syömään hampurilaista ja tilasin myös pirtelön. Menimme baariin (Bob's) nauttimaan virkisteitä. Pelasimme myös biljardia jossa hävisin jok'ikisen ysipallon katkerasti.

Lähdimme kotiani päin mäkin pirtelön kanssa (jonka jätin baarin ulkopuolelle kypsentymään). Tulin kotiini, kohta syön piSSaa ja sitten herätän kämppikseni harrastamalla aviotonta seksiä sub-wooferini kanssa... Kakka. Minulla on vieläkin nälkä, kohta syön koirani, tämä tuskin pistää pahakseen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.