IRC-Galleria

Terveisiä..Torstai 23.10.2008 07:22


Listaa asioita 10 eri ihmisille, joita haluat sanoa. Älä paljasta keitä he ovat. Muut voivat kommentoida ja yrittää arvailla, ketä tarkoitat.

1. Herää pahvi! Jätä se paviaani ja keskity siihen, mikä on tärkeää. Ei se, että sä pilaat oman elämäs, vaan se, että pilaat pienen lapsen elämän. Hei oikeasti, hakeudu hoitoon tai jotain, jooko?

2. Oon tosi iloinen, että otit muhun yhteyttä. Ystävät on sitä varten, niin kuin sanoin. Sillä ei oo väliä, vaikka olis pitkäkin tauko välissä. Me keksitään paljon kivaa tekemistä yhdessä ja saadaan sun elämä raitilleen =)

3. Mä en tajua, mihin mä kaiken aikani tuhlaan.. Mun on niin monta kertaa pitäny tulla katsomaan teitä, mut silti vaan facebookin kuvat on ainoat mitä oon teen nyytistä nähny =( Anna anteeks ja soita mulle, sano että nyt sun on pakko tulla. Kyllä mä tulen!

4. Tulisin katsomaan sua, jos mun aikani riittäisi. Mut kaikki vapaat viikonloput menee Tonin kanssa, ja haluan että ne menee. Älä silti luule, etten muistais sun olemassa oloa. Älä luule, että unohdan sut. Toivon, että ymmärrät mua. Ymmärrät, että sun poissa ollessa mä oon jatkanu elämää ja oon nyt vihdoin onnellinen. Mä oon silti aina sun ystäväs, muista se!!

5. Anteeksi! Sä teit mulle ison palveluksen ja mä lupasin palkita sut. Sitten ”petin” sut.. Nolottaa niin etten kehtaa ottaa yhteyttä =(

6. Mä tiedän, että se on vaikeaa, sen sanominen. Mut edes joskus, sun suusta ja selvin päin..

7. Haluaisin kovasti tutustua suhun paremmin. Tunnut jo nyt hyvältä ystävältä ja uskon, että niin on jatkossakin. Mut joo, kyllä me ehditään =)

8. Ole hyvä ja puhu suoraan, sä oot kuin mikäkin akka kun juoruat seläntakana ja kasvokkain näyttelet ystävällistä. Äläkä luule, etten tiedä. Tiedän kyllä, ja kerron sullekin heti kun saan sut kiinni itseteossa..

9. Mun on pitäny laittaa sulle meiliä, ihan totta. Miljoona kertaa. Ja poiketa.. Aina kun nään Parkanon tieviitan, mulle tulee alakulo kun siitä on jo kaks vuotta kun viimeks ollaan oltu yhteyksissä =(

10. Hirtä ittes, muuta en pyydä!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.