IRC-Galleria

rupiini

rupiini

Ihanat miehet <3

5 päivää ilman internettiäTorstai 09.07.2009 11:16

En tiedä kestänkö, ahdistaa ehkä jo valmiiksi. Onkohan minulla internetriippuvuus?

Onni on olla UskonnotonTorstai 09.07.2009 00:13

http://www.iltasanomat.fi/uutiset/kotimaa/uutinen.asp?id=1708661
Onneksi en ole osallisena organisaatiossa nimeltä evankelisluterilainen seurakunta.

Osuva horoskooppi kenties.Maanantai 06.07.2009 15:52

Rapu
Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta tietokoneestaan ja juoksuttavat mieluusti muita. Rakkaudesta ravun kanssa ei tule mitään, hän elää vain itsensä kanssa, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa seurallinen ja sosiaalinen. Rapu haluaa kolmetoista lasta, seitsemän koiraa, viisi kissaa, marsun, kanin ja perunamaan, eikä edes hoida niitä. Usein tämä jää puolison harteille. Ravut ovat yleensä niitä, joista tulee vanhana erakoita ja he tulevat ihmettelemään lopun elämäänsä, kuinka ovat tähän joutuneet. MOTTO: "Kukaan ei pidä minusta!" TYÖPAIKKA: Mikä tahansa, sillä ravut ovat ikävä kyllä usein hyvin varakkaita, vaikka tekisivät mitä AUTO: Iso perheauto, jonka on itse ostanut, mutta suree asiaa koska haluaisi Ferrarin.
Viimekesänä Plussalla oli ketju, missä äidit esitteli tissejään. No, Vauvalaiset päätti esitellä sitten sen synnyttimenkin. http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1008228/no_hyi_v_ttu_mika_v_ttu_ei_herkille_ Sieltäpä kun jaksaa selailla, löytyy linkkejä kuviin. Ei herkille eikä potenssiongelmaisille.

Ei edes siideriäPerjantai 19.06.2009 20:18

Että hyvää juhannusta vain kaikille perkele.

AiniiKeskiviikko 20.05.2009 13:36

-2kg, vyötäröltä -3cm


Ainii2 Lasten kuvat näkyy vaan kavereille, ettei exän tartte käydä täällä niitä kyyläämässä, hänhän voi ottaa niistä itse kuvia perhealbumiinsa uudella kamerapuhelimellaan, johon kummasti on varaa,mutta ei voi lapsille vaatteita, kenkiä tai muuta tarpeellista ostaa. Niin ja ottihan se toki meistä oikeen perhekuvan, kun käytiin viemässä lapsukaiset sinne viikonlopun viettoon, mitä se niillä kuvilla aikoo, jäänee toistaiseksi arvoitukseksi. Ihme hyyppä.

Kamala herätysKeskiviikko 06.05.2009 11:06

Nukahdin hetkeksi, ja heräsin kun koira puri kädestä. Se oli iso ja harmaa vötkylä, eikä päästäny irti. Kaikenlisäksi se oli oma. Puolusti lasta toiselta koiralta, ja kun lapsi oli turvassa, menin komentamaan koiraa. Unessa sitä voi olla tyhmä, se oma koira oli kolme kertaa vastapuolensa kokoinen, joten ehkä sen olis voinu antaa syödä sen vastapuolen koiran. En tiedä, olenko nyt itse purrut tuota kättä vai mikä on, mutta sitä särkee siitä purukohdasta :D

Kävin juokseen aamulenkin O_o Lenkki jäi vain 25min mittaseksi, kun alko sataan vettä ja juoksin sitten kotia etten pahasti kastu.
Jäät lähtee joesta :) Kävin ihmetteleen niitä uimarannalla.

..Tiistai 05.05.2009 16:33

Piristävä punttijumppa, ranteet alkaa taas kestää. Illalla lenkille.


1. On tärkeää löytää mies, joka osallistuu kotitöihin,
joka silloin tällöin kokkaa ja jolla on työpaikka

2. On tärkeää löytää mies, joka saa sinut nauramaan

3. On tärkeää löytää mies, johon voit luottaa ja joka ei valehtele

4. On tärkeää löytää mies, joka on hyvä sängyssä

5. On ehdottoman tärkeää, että nämä neljä miestä
eivät tunne toisiaan!!!

Tylsää.Sunnuntai 03.05.2009 01:14

Vapaapäivä ilman lapsia, ja televisiostaki tulee vain huono elokuva.Toivottavasti sauna pelastaa tilanteen, edes karkkia ei ole :(

ps. Join yhden pienen siiderin siiderilakosta huolimatta, se oli vaan 2,2% niin ei kai se oo vakavaa?

pps. Kanani ovat kriminaaleja, ponini on purrut poliisia x2 ja koira jahtaa lenkkeilijöitä :)