IRC-Galleria

ruunepäri

ruunepäri

Hölökynkölkyn

Pelataan golfia!Tiistai 30.09.2008 10:10

1.Pelaja saa käyttää vain omia välineitään pelissä,tavallisesti yhtä mailaa ja kahta palloa.Välineet on puhdistettava ennen peliä ja kentän omistajan tulee tarkastaa ja hyväksyä peli välineet.

2.Toisin kun tavallisessa golfissa pelin tarkoitus on saada maila reikään ja pitää pallot reiän ulkopuolella.Kentän omistaja pidätää oikeuden säädellä varren pituutta,jottei kentälle aiheutuisi vahinkoa.

3.Pelitehon lisäämiseksi mailan varren tulee olla jäykkä.Kentän omistajan tulee tarkistaa mailan jäykkyys ennen pelin alkamista.

4. Pelin tarkoituksena on käyttää niin monta lyöntiä kuin mahdollista,kunnes kentän omistaja on tyytyväinen.Pelaajia muistutetaan pelaamaan oikeata reikää,jonka kentän omistaja osoittaa.

5.Pidetään huonona tapana pelata reikää heti kentälle saavuttua.Kokeneet pelaajat ihailevat ensin kenttää,kiinnittäen erityistyä huomiota hyvin muodostuneisiin dunkkereihin.Poikkeuksellisen hyvänä tapana pidetään reiän pelaamista useampaan kertaan ottelun aikana.

6.Pelaajia kielletään mainitsemasta muita kenttiä,missä he ovat viime aikoina pelanneet.

7.Mikäli kenttä on väliaikaisesti kunnostettavana on pelaajan esitettävä muita pelitapoja.

8.Pidetään pelin etiikan vastaisena paljastaa pelin tulos muille pelaajille,samoin kun kertoa pelanneensa kentällä.

9.Kentän omistaja on ottelu tuomarina valitessa parasta pelaajaa.Kentän omistaja myös määrittää pelimaksun.
10.Pelaajien,jotka eivät tunne kenttää ennestään on syytä käyttää suojaa mailansa päällä kentällä liikuttaissa.

11.Kentällä pelaa korkeintaan yksi pelaaja kerrallaan,mikäli kyseessä on joukkue,kukin joukkueen jäsen pelaa kentän läpi vuorotellen,muistaen jälleen käyttää suojaa mailansa ympärillä.


VAROITUS:Jos unohdit käyttää suojaa mailan päällä,varsinkin joukkue-,tai vieras peleissä,on syytä viedä maila ammattitarkastajalle,ja huoltaa hyvin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.