IRC-Galleria

ruunepäri

ruunepäri

Hölökynkölkyn

Blogi

- Vanhemmat »

VuossargáMaanantai 28.11.2005 12:38

Olisi tänään ajankohtais- ja top20 juonto, eli kolmen tunnin studiopäivä. Töihin tuossa 1,5 tunnin päästä. Varmaanki kansalaisopiston tarjonta pitää tehdä... Mitähän sitä juttelisi tänään tuolla radiossa.

Viikonloppu on takana ja meni kohtalaisen hyvin, kavereitakin riitti. Tekstareita tuli kirjoiteltua taas paljon..

Taidanpa syödä jotain ennenku lähen töihin.

Jazz-viikonloppuLauantai 26.11.2005 20:37

Olisi se kivaa ku voisi jazzia kuunnella mutta ku pitäisi ensin päästä saariselälle, eikä sinne tunnu meniöitä kyseltyjen joukosta löytyvän. Ravintola Siberiassa olisi muutama huippuesiintyjä ja sinne olisi ilmainen sisäänpääsy. Eilen jo olisin mennyt mutta ku päivällä sovittu kyyti peruuntui... Jatketaan metsästystä. Aina metsästäjä palkitaan!!

TuorástahTorstai 24.11.2005 14:37


Pyeri peivijn puohain. Onne lii nuuvt pyeri songa, must lii tääl párgoh ja mun tuáimattam uddasiit. Koettakaa saada tolkkua tuosta. Hyvää torstain jatkoa!!

TiistaiTiistai 22.11.2005 13:33

No niin, tänään olisi iskelmä klo 18-19. Pidän toive iskelmäshown. Työpaikalla on erään kurssin oppilaita "koulussa", leikkovat joitain tekemiään videoita. Kävin aamulla tuolla eräässä vaatemyymälässä joka eilen avattiin, mutta haastateltava ei ollut paikalla kuin vasta klo 13 joten meen silloin uudelleen. Päivästä on tulossa mielenkiintoinen

Huoh!!!Maanantai 21.11.2005 23:44

Olihan taas työpäivä, melkein tavallinen mutta oli tunti ylitöitä ihan yhden toisen toimittajan takia kun ei jaksanu tulla työpaikalle klo 20:ksi. Tuli MD:ltä jumalanpalvelus jonka lopussa oli ylimääräistä nauhalla eikä sitä voinut radioon päästää ja piti olla nauhaa sammuttamassa. Piti siis kulutella aikaa töissä ku kävellen olin eikä viittiny lähtiä kesken töistä. Nyt siis on työt takana mutta en olisi viittiny olla töissä ylimääräistä...

Uusi viikko.Maanantai 21.11.2005 14:43

Marraskuu on pian kulunut ja joulukuu kolkuttelee. Töissä olen tässä ja tänään on juonto, tosi kivaa. Pidän muutenkin tästä radiohommasta kun tässä on vuosi tullut nyt pötköön oltua. Mul olisi ensi kesään saakka mahdollisuus olla täällä ja varmasti olenkin. Uusia ihmisiä on ilmaantunut päivittäiseen elämääni ja heidän kanssaan on todella kivaa jutella, enpä ole heistä vielä ketään tavannut. Mul on yksi tosi ihana ystävä, joka varmaan tietääkin että pidän hänen seurastaan. Tepa, jos luet tämän niin haleja sinulle. Olet mun best friend!

Pitää jatkaa töitä...
- Vanhemmat »