IRC-Galleria

ruunepäri

ruunepäri

Hölökynkölkyn

JOTAIN HYVÄÄTorstai 21.09.2006 12:11Kylässä asui yksinäinen ukko. Hän oli ilkeä
ja kaiken lisäksi juoppo. Kukaan ei pitänyt
hänestä.

Samassa kylässä palveli pappi, joka tiesi
kertoa kaikista seurakuntalaisistaan hyviä
puolia.

Ukko kuoli. Koko kylä tuli hautajaisiin.
Jokainen halusi tietää, mitä positiivista
sanottavaa papilla voisi olla hänestä. Pappi
puhui siunaustilaisuudessa arvokkaasti
kuten aina. Lopuksi hän totesi: "...ja saunan
hän osasi lämmittää oikein. Löylyt olivat
mitä mainioimmat."

horoskooppiaKeskiviikko 20.09.2006 23:47

Vesimies 20.1. - 19.2.
Vesimiehen vuodenaika:
Luonnon kiertokulussa Vesimies edustaa aikaa jolloin Valo lisääntyy, mutta talvi ei ole vielä antanut periksi. Tämä on aikaa jolloin monien ihmisten henkinen jaksaminen on kovalla koetuksella ellei omasta elämästä löydy samaa kasvavaa innostusta ja valoa jota aurinko kasvavassa määrin jakaa valkoisille hangille ja jäisille kaduille. Henkiset energiavarastot alkavat olla vähissä ja tarvitaan kokonaan uutta näkemystä ja uusia oivalluksia, jotta tulevaisuus tuntuisi mielekkäältä ja valoisalta. Vesimiehet ovatkin eläinratamme suuria oivaltajia, jotka pystyvät näkemään tulevaisuuden verhon lävitse. Tämä ainutlaatuinen lahjakkuus tekee Vesimiehistä outoja ja usein yksinäisiä ihmisiä, joiden näkemykset ymmärretään lähes poikkeuksetta vain omien etujen ajamiseksi vaikka Vesimies aina ajattelee enemmän muita kuin itseään.

Hallitseva planeetta:
Vesimiestä hallitseva planeetta Uranus edustaa ihmisen yhteyttä korkeampaan tietoisuuteensa ja kosmisiin rytmeihin. Vesimiehet elävät aina vähän omissa maailmoissaan, koska he eivät pysty irrottautumaan merkkinsä mukaisesta alitajuisesta ymmärryksestä ympärillään tapahtuvia asioita kohtaan. Vesimies ei pysty sivuuttamaan omia radikaaleja oivalluksiaan ja niinpä hänen on säilytettävä vapautensa ja riippumattomuutensa mahdollisimman puhtaina. Kun Vesimies tuntee sisimmässään pakottavan tarpeen tehdä jotakin niin mikään ei saa estää häntä. Tästä syystä Vesimies ei halua jäädä kenellekään kiitollisuuden velkaan vaan hoitaa mahdollisimman tarkasti itse omat asiansa ja laskunsa.

Rakkaus:
Vesimiehet saattavat rakentaa itselleen hyvinkin rajoittavat olosuhteet esimerkiksi parisuhteen muodossa, mutta pitkää ikää tällaisille omistusliitoille ei voi ennustaa. Outona ja itsensä usein ulkopuoliseksi tuntevana ihmisenä Vesimies kaipaa ennen kaikkea turvallisuutta ja kannustusta kumppaniltaan. Vesimiehillä on tavallista suurempi menettämisen pelko ja siksi he eivät ole valmiita sitoutumaan rakkaussuhteisiin ennen kuin voivat olla täysin varmoja suhteen toimivuudesta. Vesimiestä ei ole helppo miellyttää, sillä hän ei ajattele eikä toimi suoraviivaisesti eikä koskaan niin kuin odottaisi. Vesimiehen kanssa tulee olla rehellinen itselleen, sillä muuten ei ole mitään mahdollisuuksia pysyä hänen kanssaan samassa vauhdissa. Vesimiehelle täytyy uskaltaa sanoa mistä pitää ja mistä ei.

Seksi:
Seksuaalisesti Vesimies on täynnä yllätyksiä ja salaperäistä vetovoimaa, joka juontaa juurensa hänen alitajuiseen riippumattomuuden tarpeeseensa. Vesimies vaikuttaa jollain tavalla saavuttamattomalta ja mikäpä voisi olla tehokkaampi magneetti rakkauden maneesilla. Vesimies ei kuitenkaan ole mikään suvereeni erotiikan mestari, sillä häntä kalvaa myös tällä sektorilla tietoisuus omasta erilaisuudestaan, joka valitettavan usein esittäytyy epävarmuutena ja varautuneisuutena seksuaalisessa kanssakäymisessä. Rakastunut ja kumppaniinsa luottava Vesimies hallitsee erotiikan vivahteet ja osaa varmasti ennakoida rakastettunsa salaisimmat toiveet. Kun Vesimies rakastuu niin silloin kaatuvat kaikki mahdolliset raja-aidat ja hän on valmis tekemään suuriakin muutoksia elämäänsä, mutta silloin täytyy toisenkin olla valmis heittäytymään leikkiin sata lasissa. Vesimies ei ymmärrä empimistä vaan kokee sen vakavana epäluottamuslauseena itseään kohtaan ja se taas merkitsee lorun loppua sillä kertaa.

Vesimiehen valttikortit:
Vesimies on symboli yhteiskunnan uudistumisesta, kapinasta vanhaa järjestystä vastaan. Vesimies on persoonaton, viileä ja suuriin kokonaisuuksiin uppoutunut ihminen. Hän on osa suurempaa kokonaisuutta ja pystyy parhaiten hyödyntämään ennakkoluulottomuuttaan ja idearikkauttaan samoin ajattelevissa ryhmissä ja pienissä maailmaa parantavissa yhteisöissä. Vesimies on idealisti, tulevaisuuteen ja ihmiseen uskova utopisti, joka on valmis antautumaan joukkohengelle ja ideaaleille, ei yksityisen ihmisen vaikutukselle. Vedenkantajana hänen tehtävänsä on osoittaa ihmisille ihanteita, jotka vapauttavat elämää kahleista.

Vesimiehen heikkoudet:
Utopiamaailmassaan Vesimieskin sortuu helposti fanaattisuuteen ja liialliseen asenteelliseen varmuuteen. Uudenajan ihannointi saattaa ilmetä sokeana muodin seuraamisena ja ylellisyyden tavoitteluna. Eri elämänalueiden perversiot houkuttelevat kapinallista Vesimiestä uhmaamaan elämän peruslakeja, jolloin epäinhimillisyys ja luonnottomuus saavat yliotteen ja uudistumisesta tuleekin vain sokeaa esikuvien jäljittelyä. Ilmavalle Vesimiehelle ihanteiden konkretisointi on usein paha ongelma heijastaen kiinteyden puutetta.

Vesimiehen sairaudet:
Uranus on aina hermoja rasittava planeetta hurjine muutospaineineen ja niinpä Vesimiehelle lankeaa kyseenalainen kunnia altistua vaikeasti määriteltäviin hermostoperäisiin sairauksiin. Jatkuva liikekannalla olo ja pakonomainen tarve uudistaa itseään ovat syynä Vesimiehen stressioireisiin.Kiitos äippa67Tiistai 05.09.2006 20:38

Listaa KUUSI laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden kuuden laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä (tai vähemmän jos olet laiska ja juoppo vätys) nähdäksesi mitä he kuuntelevat.


1. Simo Silmu/Ihme kerrallaan

2. Tik Tak/Paha sana

3. Anne Mattila/Lempeät tuulet

4. Anniina Mattila/Lapsellinen mies

5. Matti ja Teppo/ Pöytä täyteen

6.Charles Plogman/ Jalat AltaHaastan

Takkupesä87

LapinTyttö82

tkojootti

nanizu

Tellervo

Chimaera

terhihih

Mitä nimesi kertoo sinusta? Maanantai 28.08.2006 01:37

katso mitä nimesi tarkoittaa:

A= seksikäs
B= yllätyksellinen
C= asioitaan jakava ihminen
D= varma
E= kekseliäs
F= cool
G= hauska
H= on aina siellä
I= enkeli
J= kaunis
K= saa aina kaiken sen mitä hän haluaa
L= itsepäinen
M= pahis
N= fantisoiva
O= suojelee kavereitaan
P= pehmeä
Q= ei valehtele melkein koskaan
R= saa tarpeekseen pojista/tytöistä
S= ylläpitää yhteyden hyvin
T= kiusallinen
U= mukava
V= ei valehtele koskaan
W= paljon kärsvällisyyttä
X= hassu
Y= äänekäs
Z= hyvä kuuntelemaan
Å= kohtelias
Ä= ei mene selän taakke
Ö= kiva


I=enkeli(niinkö!)
L=itsepäinen(Toisinaan)
M=pahis(hmm...)
A=seksikäs(oh jea!! :-o )
R=saa tarpeekseen pojista/tytöistä(jaahas!)
I=enkeli(toinen kerta toden sanoo)

Totuus(ko)?Tiistai 15.08.2006 23:13

VESIMIES

Sinä olet nepopatti, mutta äärimmäisen mustasukkainen ja omistuksenhaluinen diktaattori, vaikka annat ymmärtää jotain ihan muuta. Valehtelet paljon. Olet hyvin piittaamaton ja epäkäytännöllinen, jonka vuoksi toistat virheitäsi ja erehdyksiäsi kuin magnetofoni yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki ihmiset ja jopa eläimet pitävät sinua harvinaiset tyhmänä. Olet valmis vaikka sahaamaan oman pääsi irti, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä". Seuraavalle ystävälle haukut edellisen ystäväsi ja olet valmis syömään vaikka jätöksesi, jotta saisit "ystäväsi" sanomaan, "sä olet mun paras ystävä..."

Onnenkapine: Ystävänpäiväkortti
Onnennumero: Ääretön
Onnenväri: Mikä tahansa joka miellyttää muita
Motto: "Tulisitko ystäväksi yksinäiselle Vesimiehelle? Tietenkin tositarkoituksella!"


http://sirius.sgic.fi/~riku/horoskooppi.html

tämäkin mielenkiintoistaTiistai 30.05.2006 00:17

Hyveitä:

Suhteellisuuden taju
Kohtuullisuus
Oikeudenmukaisuus


Syntejä:

Murehtiminen
Hengen velttous
Ylpeys


http://www.yle.fi/pyhatjapahat/testi_intro.html

Testi taas...Perjantai 26.05.2006 00:22

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( ! ), ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat sinusta.

JuupajuuKeskiviikko 24.05.2006 17:25

Minun ikä näkyy tuossa profiilisivulla mutta http://testit.mine.nu/TestaaMinut -testi mukaan olen 43 vuotta. Jaajaa!!

ihmisgeneraattoriMaanantai 22.05.2006 01:16

Ilmari päätti avanta silmänsä maailmaan eräänä hiilostavana iltapäivänä. Aika nopeasti näki että hänestä tuli tyttö.. Perhe oli normaali ja he elivät mahtavasti. Koulussa hän pärjäsi huonosti, siellä häntä kiusattiin rumista vanhemmista.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi vihastuttamaan leikkihieromalaitokset, niinpä harrastukseksi tuli auringon sammuttaminen.

Ilmari kehittyi yhdeksännelläkymmenellä varsin kauniiksi. Päähänsä hän sai tummat hiukset, sekä punaiset silmät.
Uskomattomuudesta päätellen hän oli todella pikkumainen. Lempiruokaansa sipulikeittoa hän sai työskennellen napittajana.

Ilmari ei tupakoi mutta käyttää nuuskaa kerran vuodessa. Alkoholia hän juo raitiovaunussa.

Hän osti itselleen puolison jonka kanssa ei uskalatanut mennä naimisiin.

Sen pituinen se.

Oraakkeli vauhdissaKeskiviikko 10.05.2006 00:04

http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/index.php


1. Kuka olen?

Olet se joka olet
................................................
2. Missä asun?

Joo no kyl toi bussipysäkki kelpaa..
.................................................
3. Kumpaa sukupuolta olen?

Kielenkäytön perusteella nainen.
................................................
4. Missä olen töissä?

Eiffel-tornissa
..................................................
5. Mitä teen nyt?

Pelaa shakkia, mutta minun pitää jättää asian tarkempi selvittäminen sinulle.
.......................................................................................
6. Koska kuolen?

Ei ainakaan ennen vuotta 2021!
..............................................................
7. Koska menen naimisiin?

Nyt, jos se minusta on kiinni
.............................................................
8. Miksi kyselen sinulta?

Koska minä sanon niin.
.............................................................
Milloin mun työt alkavat huomenna?

Olen pahoillani, mutta minua on kielletty kertomasta juuri sinulle tulevaisuudestasi.
............................................................................

Jaa, pitäisikö siirtyä selvännäkijän puheille?