IRC-Galleria

ruunepäri

ruunepäri

Hölökynkölkyn

Tammikuun loppuKeskiviikko 25.01.2006 21:07

Apua tai miten sanoisi? Tammikuu vilahti kyllä nopeasti ja toi muutoksiakin jonkun verran.

Se ois tuossa viikon päästä juhlat mutta taidanpa jättää kovat bailut väliin, ku en kyl ruukaa pahemmin juhlistaa vaikka olisikin pyöreät. Ehkä se isompi juhla joillekin on tärkeä, mutta ei mulle.
Oli tuossa viimeviikonloppuna LKN:n koulutus Inarissa ja kivaahan siellä oli, pohdittiin presidentinvaalien asetelmaa ja siinä samalla vuoden päästä käytäviä eduskunta vaalejakin. Pitää alkaa päivittelemään eräitä sivujakin, mutta minä en päivittele vaan toiset kaverit. Olen mukana muuten...

Työtkin toistaiseksi kivasti menevät. Oli puhetta että olisi mulla duunia lauantaina mutta saa sitten nähdä...

Hyvää tapania!!!Maanantai 26.12.2005 15:47

Joulu meni ja lahjoja tuli, muitakin ehkä kuin joululahjoja. Nyt sitten mennään kohti vuotta 2006. Mitä uusi vuosi tuo tullessaan ja mitä vie mennessään, tiedä en enkä tahdokaan. Töihin 2.1.2006 ja sitä ennen pitäisi muuttaa tuolla Ivalossa kämppää toiseen päähän kylää. Eilen soitteli jo edellisen kämpän uusi vuokralainen ja kysyi koska muutan? En tiedä kun ensin pitäisi kunta hoitaa kämpän avaimet minulle että voisin muuttaa. No, nyt sitten reippaasti vain loppu viikko tältä vuodelta pitää viettää, että päässään kohti uusia tuulia ja "pakkasia".

kolme päivää...Sunnuntai 18.12.2005 20:41Töitä on kolme päivää, jouluun kuusi, kumpaakohan odottelis?

No, on taas tapahtunut paljon. Torstaina vaihtoi inarilainen ravintola omistajaa ja omistaja on ravintoloitsija itekin, kaamasessa jo on ravintola, nyt inarissa. Perjantaina oli viestintäpajan pikkujoulut kaamasessa ja olihan ne jonkonlaiset, itse en juuri pitänyt kyseisistä pippaloista tietyistä syistä mutta tulipa nekin pidettyä...

Iltaa viettelen ja huomenna töihin...

Viikko jouluun!!Torstai 15.12.2005 18:35


Vielä neljä päivää töitä ja sitten alkaa parin viikon loma ja työt alkavat jälleen tammikuun alussa. Töissäkin alkaa kohtapuolin joulujuttujen toimittamista, mahdollisesti huomenna tehdään jotain. Tänään oli kuusikauppa-juttua.

Minulla vielä olisi ensiviikon keskiviikkona iltasella kokous ja sitten lähden lomille. Ja otan irti vapaat...

Töissä!!Keskiviikko 07.12.2005 11:53

Vapaat tuli sitten pidettyä ja juhlittua eilen Suomeakin. Mietin vain että mahtaako Suomi itsenäinen enää olla kun Eu:ssa ollaan? No, se on pienin "murhe" se.

No, nyt töissä olen tosi pirtsakkana kahden toimittaja kaverin kanssa. Yksi toimittaja tulee juontoon puoliltapäivin. Ihan mukava päivä tulossa...

Joulukuu alkoi. Torstai 01.12.2005 10:51

Hyvää joulun alusaikaa kaikille. Vielä olisi oltava kilttinä 23 pv. ;-)

Joulupukki tosin totesi mulle pari viikkoa sitten kun satuin sattumalta juttelemaan hänen kanssaa, että olisi kuulema juhannuksen aikoihin oltu hiukan tuhmia, lupasin olla kiltti niin aikoi tuoda lahjojakin. :-)

Nyt lähen töihin. Mukavaa päivää kaikille!!

VuossargáMaanantai 28.11.2005 12:38

Olisi tänään ajankohtais- ja top20 juonto, eli kolmen tunnin studiopäivä. Töihin tuossa 1,5 tunnin päästä. Varmaanki kansalaisopiston tarjonta pitää tehdä... Mitähän sitä juttelisi tänään tuolla radiossa.

Viikonloppu on takana ja meni kohtalaisen hyvin, kavereitakin riitti. Tekstareita tuli kirjoiteltua taas paljon..

Taidanpa syödä jotain ennenku lähen töihin.

Jazz-viikonloppuLauantai 26.11.2005 20:37

Olisi se kivaa ku voisi jazzia kuunnella mutta ku pitäisi ensin päästä saariselälle, eikä sinne tunnu meniöitä kyseltyjen joukosta löytyvän. Ravintola Siberiassa olisi muutama huippuesiintyjä ja sinne olisi ilmainen sisäänpääsy. Eilen jo olisin mennyt mutta ku päivällä sovittu kyyti peruuntui... Jatketaan metsästystä. Aina metsästäjä palkitaan!!

TuorástahTorstai 24.11.2005 14:37


Pyeri peivijn puohain. Onne lii nuuvt pyeri songa, must lii tääl párgoh ja mun tuáimattam uddasiit. Koettakaa saada tolkkua tuosta. Hyvää torstain jatkoa!!

TiistaiTiistai 22.11.2005 13:33

No niin, tänään olisi iskelmä klo 18-19. Pidän toive iskelmäshown. Työpaikalla on erään kurssin oppilaita "koulussa", leikkovat joitain tekemiään videoita. Kävin aamulla tuolla eräässä vaatemyymälässä joka eilen avattiin, mutta haastateltava ei ollut paikalla kuin vasta klo 13 joten meen silloin uudelleen. Päivästä on tulossa mielenkiintoinen